3 tilbud fra dygtige håndværkere Find billige håndværkere til små og store projekter
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% i forhold til alm pris
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 255.938 andre danskere
Nem og sikker betaling med hos udvalgte leverandører
Nyeste bedømmelser
Martin skrev en bedømmelse af LL-byggeri
for opgaven Tømrer Herlev
for opgaven Tømrer Herlev
Flot arbejde og som aftalt.
Mikkel skrev en bedømmelse af RS-service ApS
for opgaven Maler Bagsværd
for opgaven Maler Bagsværd
Tak for samarbejdet.
Christina skrev en bedømmelse af RM Malergruppen
for opgaven Maler Næstved
for opgaven Maler Næstved
Super flot malerarbejde. Super god service. Ok pris. Alt gik godt. Alle aftaler overholdt. Vi er meget tilfredse. Vi giver RM Malergruppen 5 stjerner.
Kevin skrev en bedømmelse af HS-Byg
for opgaven Tømrer København
for opgaven Tømrer København
Brug aldrig dette enkeltmandsfirma, da Daniel indgår ulovlige kontrakter, hvor informationen han skriver under på ikke er gældende. Vi var desværre uheldige at få ødelagt granitbordpladen i vores køkken ifbm med arbejder i lejligheden, der bl.a. omfattede nedtagning af gipsloft. Daniel var åben i starten omkring, at han nok skulle række ud til sin forsikring, Topdanmark. Desværre fandt vi ud af, igennem min egen forsikring, at Daniel ikke var forsikret igennem dette og de kendte ikke til ham. Generelt er Daniel rigtig dårlig til at håndtere når tingene ikke lige kører som de skal og virket ganske uprofessionel. Flere af tingene han skulle lave måtte også omgøres (som han dog selv fik gjort), da første udførsel var virkelig dårlig. Bl.a. inkluderede arbejdet også brug af elektriker og den første han fik til at forsøge på at gøre arbejdet kostede omkring 3-4 dages forsinkelse og elektrikeren måtte i sidste ende opgive. Da vi fik nu elektriker fra warburg vvs og elektronik (sol vi er blevet rigtig glad for) kunne han konstatere at meget at det som var blevet lavet skulle laves om da det var ulovligt. Derfor er mit råd til andre, at jeg bestemt ikke kan anbefale Daniel og hans firma!
İbrahim skrev en bedømmelse af Prestige Maleren…
for opgaven Maler Sønderborg
for opgaven Maler Sønderborg
güzel şirket
mustapha skrev en bedømmelse af Jonny Erik Meinc…
for opgaven Maler Frederiksberg
for opgaven Maler Frederiksberg
godt arbejde og til tid, er meget tilfreds
Bedste virksomheder
9.7
nr 1 i kategorien Murer
nr 1 i kategorien Murer
10.0
nr 1 i kategorien VVS
nr 1 i kategorien VVS
9.2
nr 1 i kategorien Tømrer
nr 1 i kategorien Tømrer
9.6
nr 1 i kategorien Elektriker
nr 1 i kategorien Elektriker
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Byggetilbud?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Carport

Er en ny carport på ønskelisten? Eller ønsker I en anden om- eller tilbygning udført af dygtige og erfarne håndværkere, som arbejder hurtigt, grundigt og billigt

Brug af alternativ energi

Med brug af alternativ energi i dit nye hus kan du opnå en række fordele, både for dig selv, din familie og samfundet. På Byggetilbuds smarte hjemmeside, kan du hurtigt og nemt få kontakt med de håndværkere som kan give dig de bedste tilbud på arbejde og rådgivning vedrørende brug af alternativ energi hvad enten det drejer sig om dit nye hus eller blot om ombygning. Brug af alternativ energi er fremtiden. Den miljø- og prisbevidste forbruger vælger altid byggeløsninger som gør det muligt at implementere brug af alternativ energi. De dygtigste og mest fremsynede håndværkere har forstand på hvilke metoder der er mest fordelagtige når man ikke bare tænker på sig selv, men også på miljøet. Find dem på Byggetilbud. Synes du alternativ energi er vejen frem? Find håndværkere som tænker ligesom dig her.

 

Byggetilbud.dk ©