Få en pris på din opgave fra dygtige arkitekter Indtast opgaven og indhent 3-5 tilbud fra arkitekter
 • Nemt og hurtigt
 • Spar 60% i forhold til alm pris
 • Gratis og uforpligtende
Gør som 255.927 andre danskere
Nem og sikker betaling med hos udvalgte leverandører
Nyeste bedømmelser
Martin skrev en bedømmelse af LL-byggeri
for opgaven Tømrer Herlev
for opgaven Tømrer Herlev
Flot arbejde og som aftalt.
Mikkel skrev en bedømmelse af RS-service ApS
for opgaven Maler Bagsværd
for opgaven Maler Bagsværd
Tak for samarbejdet.
Christina skrev en bedømmelse af RM Malergruppen
for opgaven Maler Næstved
for opgaven Maler Næstved
Super flot malerarbejde. Super god service. Ok pris. Alt gik godt. Alle aftaler overholdt. Vi er meget tilfredse. Vi giver RM Malergruppen 5 stjerner.
Kevin skrev en bedømmelse af HS-Byg
for opgaven Tømrer København
for opgaven Tømrer København
Brug aldrig dette enkeltmandsfirma, da Daniel indgår ulovlige kontrakter, hvor informationen han skriver under på ikke er gældende. Vi var desværre uheldige at få ødelagt granitbordpladen i vores køkken ifbm med arbejder i lejligheden, der bl.a. omfattede nedtagning af gipsloft. Daniel var åben i starten omkring, at han nok skulle række ud til sin forsikring, Topdanmark. Desværre fandt vi ud af, igennem min egen forsikring, at Daniel ikke var forsikret igennem dette og de kendte ikke til ham. Generelt er Daniel rigtig dårlig til at håndtere når tingene ikke lige kører som de skal og virket ganske uprofessionel. Flere af tingene han skulle lave måtte også omgøres (som han dog selv fik gjort), da første udførsel var virkelig dårlig. Bl.a. inkluderede arbejdet også brug af elektriker og den første han fik til at forsøge på at gøre arbejdet kostede omkring 3-4 dages forsinkelse og elektrikeren måtte i sidste ende opgive. Da vi fik nu elektriker fra warburg vvs og elektronik (sol vi er blevet rigtig glad for) kunne han konstatere at meget at det som var blevet lavet skulle laves om da det var ulovligt. Derfor er mit råd til andre, at jeg bestemt ikke kan anbefale Daniel og hans firma!
İbrahim skrev en bedømmelse af Prestige Maleren…
for opgaven Maler Sønderborg
for opgaven Maler Sønderborg
güzel şirket
mustapha skrev en bedømmelse af Jonny Erik Meinc…
for opgaven Maler Frederiksberg
for opgaven Maler Frederiksberg
godt arbejde og til tid, er meget tilfreds
Bedste virksomheder
9.7
nr 1 i kategorien Murer
nr 1 i kategorien Murer
10.0
nr 1 i kategorien VVS
nr 1 i kategorien VVS
9.2
nr 1 i kategorien Tømrer
nr 1 i kategorien Tømrer
9.6
nr 1 i kategorien Elektriker
nr 1 i kategorien Elektriker
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Byggetilbud?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Arkitekt

Skal du bruge arkitekthjælp eller generel byggerådgivning, så indtast din opgave her. Vi sender den i udbud blandt dygtige arkitekter, og alle tilbud du modtager er uforpligtende.

Tilbud på gulvafslibning

Find en god og billig arkitekt

Det hele skal ikke handle om pris, men i disse tider søger mange en billig arkitekt. Byggerådgivning er bestemt ikke gratis, men med byggetilbud.dk har du et værktøj til at sammenligne priser fra de forskellige arkitekter. Dermed kan du se hvilke muligheder der er på markedet.

Tilbud fra elektriker

Skal du bruge en arkitekt eller en beregner er der gode grunde til at indhente forskellige tilbud, for at danne et økonomisk overblik over hvad en arkitekt eller en beregning koster. Skal du bruge byggerådgivning eller tilsyn på byggepladsen, skal du også bruge formularen her. Indtast din opgave og vore arkitekter og byggerådgivere vil byde på opgaven i fri konkurrence.

Tilbud fra murer

 

Emner inden for dette område:

 •  Projektering (Prisberegning)
 •  Byggetilsyn
 •  Brandsikring
 •  Energiberegning
 •  Energimærkninger
 •  Varmetabsberegninger
 •  Termografi
 •  BlowerDoor test (trykprøvning af bygninger)
 •  Anden rådgivning

 

En dygtig arkitekt, entreprenør eller håndværker finder du nemt på vores lettilgængelige og brugervenlige hjemmeside

Arkitekt tegnet

Byggeri af arkitekt tegnet hus kan sagtens blive en dyr affære. Derfor er det selvfølgelig en god ide at sondere markedet og indhente tilbud fra relevante leverandører inden man vælger arkitekt, entreprenør og/eller håndværkere. Byggetilbuds hjemmeside gør det meget lettere at vælge de bedste leverandører når I skal bygge arkitekt tegnet hus. Det er meget nemmere at finde tilbud på arkitekt tegnet hus på internettet. Gå bare ind på Byggetilbuds hjemmeside, vælg Nybyggeri og indtast et par oplysninger om hvordan jeres nye hus skal være. Efter en kort ventetid vil du modtage gode tilbud på et arkitekt tegnet hus, som er udarbejdet i overensstemmelse med dine ønsker. Søger du den dygtige arkitekt, som er mand for at tegne dit nye hus? Find tilbud her på siden.

 

Byggetilbud.dk ©