Nem og sikker betaling med hos udvalgte leverandører
Indhent gratis og uforpligtende tilbud på nybyggeri Byggetilbud.dk viser dig vej til billigt nybyggeri
  • Få tilbud her og nu
  • Spar tid og penge
  • Læs bedømmelser
Nye bedømmelser
Rasmus skrev en bedømmelse af Hjørrin…
for opgaven Mailing inden indfly…
for opgaven Mailing inden indfly…
Jeg er meget skuffet. har ringet 5…
Jesper skrev en bedømmelse af LB Conc…
for opgaven Reparation af skorst…
for opgaven Reparation af skorst…
Håndværker kom ikke som aftalt - da…
Peer skrev en bedømmelse af NK Male…
for opgaven 11m2 kammer
for opgaven 11m2 kammer
Hurtigt og godt
Rasmus skrev en bedømmelse af trekant…
for opgaven Udskiftning af eltav…
for opgaven Udskiftning af eltav…
.
Susanne skrev en bedømmelse af BygNyt
for opgaven Udskiftning af vindu…
for opgaven Udskiftning af vindu…
Alt var fint :relaxed::thumbsup:…
Lotte skrev en bedømmelse af LB Conc…
for opgaven 2 stk lysningskasser…
for opgaven 2 stk lysningskasser…
Hurtige og effektive :)
Bedste virksomheder
9.2
nr 1 i kategorien Elektriker
nr 1 i kategorien Elektriker
9.2
nr 1 i kategorien VVS
nr 1 i kategorien VVS
9.2
nr 1 i kategorien Murer
nr 1 i kategorien Murer
9.2
nr 1 i kategorien Tømrer
nr 1 i kategorien Tømrer

Hvorfor bruge Byggetilbud?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Tilbud på nybyggeri

Nybyggeri og boligdrømme

Hvilke boligdrømme har du? Har du anskaffet byggegrunden og vil nu realisere dit drømmehus? Skal du have arkitekthjælp, eller har du selv lavet en plantegning? Har du taget stilling til, om dit hus fx skal være et længehus eller et vinkelhus? Hvilke tagkonstruktioner du vil have? Hvilke materialer du skal anvende? Hvor energivenligt det skal være? Hvordan fundament, yder- og skillevægge samt lysindfald skal præge bygningen?

Der er mange spørgsmål at tage stilling til, når man giver sig i kast med så stort et projekt som et nybygget hus. Derfor er man meget afhængig af kompetente fagfolk i processen, så der ikke laves fatale fejl undervejs, og så man sikres kvalitet og holdbarhed. Det kan også være, at du ønsker om- og tilbygninger af din eksisterende bolig, og selvom sådan et projekt er mindre end nybyggeriet af et hus, er det bestemt ikke mindre vigtigt. Her er der helt andre overvejelser at gøre sig om nybyggeriets samspil med resten af boligen, når der eksempelvis skal skabes flere rum, bygges udestue, carport eller andet. Men under alle omstændigheder er det en murer, der skal udføre arbejdet, og jo bedre han er til sin profession, des bedre bliver din bolig.

På Byggetilbud.dk kan du få et godt overblik over murere i dit lokalområde, du kan læse deres firmaprofiler og andre kunders bedømmelse af de opgavetyper, du selv har brug for at få løst. På den måde kan du træffe et kvalificeret valg af den murer og det murerfirma, der skal skabe din boligdrøm. Til byggeprojekter skal man ikke købe katten i sækken, men tværtimod sørge for, at man investerer sine dyrebare drømme og penge i et firma, som er opgaven voksen. Byggetilbud.dk repræsenterer meget dygtige og prisbevidste håndværkere, der står klar til at hjælpe med og rådgive dig om netop din boligdrøm. 

Tilbud på nybyggeri, renovering eller mindre håndværkeropgaver - du finder byggefirmaer, entreprenører og håndværkermestre som klarer det hele på vores let tilgængelige og brugervenlige hjemmeside.

Ved at indtaste din opgave på sitet, kommer du i kontakt med firmaer som kan give dig tilbud på nybyggeri. Du er ikke forpligtet til at acceptere nogen af de tilbud du modtager. Hvis du blot er interesseret i at få en pris i første omgang, er det helt ok. Tilbud på nybyggeri afgives af firmaer som er registreret hos os. Byggetilbud.dk afgiver altså ikke selv tilbud på nybyggeri.

Billig nybyggeri

Billigt nybyggeri opnår man bedst ved at indhente tilbud fra flere forskellige byggefirmaer og/eller håndværkere inden man går i gang med byggeriet. Det har tidligere kunnet være en stor opgave at klare for en privatmand. Nu har vi heldigvis Byggetilbud, hjemmesiden som gør det nemt for enhver at indhente de tilbud hos den brede vifte af fagfolk, som sikrer et billigt nybyggeri.

Hvis du ønsker at dit nye hus skal blive et stykke billigt nybyggeri er det anbefalelsesværdigt at indhente tilbud fra en række byggefirmaer, entreprenører og håndværksmestre inden du starter dit byggeri. Denne procedure klarer i en enkelt arbejdsgang på hjemmesiden Byggetilbud. Her kan du indhente tilbud fra fagfolk i hele landet. Et billigt nybyggeri begynder med et besøg her på sitet.

Indtast din opgave, og beskriv den så godt du kan. Hvis du har tegninger, kan du uploade dem efter opgaven er oprettet. Alt sammen med til at hjælpe firmaerne med at udregne prisen.

Nybyggeri pris

Pris på nybygget hus finder du via sitet her. Hvis du i første omgang blot søger en pris, kan du på samme måde indtaste dit projekt, hvorefter firmaerne vil vende tilbage med pris på nybygget hus.

Pris på nybyggeri kan være ressourcekrævende for firmaerne at udregne, så beskriv gerne opgaven så godt som overhovedet muligt. Vedhæft gerne fotos og tegninger, hvis du har. Du modtager de første priser på nybyggeri inden for en dag eller to. Husk, at alle priser er ikke-bindende, det vil sige at du naturligvis ikke forpligter dig til at tage imod nogle af dem.

Den billigste pris er ikke altid den bedste, men i disse krisetider er der ikke noget at sige til, at folk tænker på tegnebogen når de skal bygge nyt. Derfor forsøger vi med dette site, at give et overblik over hvilke muligheder der er på markedet i dag. Nybyggeri pris er ikke altid nemt at overskue, men med denne portal opstiller vi de forskellige priser så du let kan sammenligne dem.

 

Nybyggeri eller nyt tag - en database, mange tilbud

Nyt tag? Din drøm kan blive realiseret. Vi tilbyder et system, hvor du nemt og bekvemt kan skrive dine ønsker og drømme ind, så kan det nybyggeri du drømmer om snart blive en realitet. Vi vil kun repræsentere og tilbyde håndværkere, som vi selv har vurderet. Når du har brugt dem til for eksempel nybyggeri eller til at få lagt et nyt tag, hører vi gerne fra dig. På den måde er du med til at sikre, de håndværkere, som tilbyder at tage opgaver, hele tiden er de bedste på markedet.

Trænger din bolig til et nyt tag og har du svært ved at gennemskue priserne fra de mange leverandører, kan du med fordel søge hjælp fra vores hjemmeside. Alt du skal gøre er, at taste dit fremtidige byggeprojekt ind og sende en forespørgsel til de mange troværdige og dygtige håndværkere, som vi har et samarbejde med. Det kan være alt fra et ønske om et nyt tag til et helt nyt byggeri – nybyggeri. Udfyld nu og få tre kvalificerede svar senere! Nyt tag, nye vinduer, ny garage og meget, meget andet – vi har en masse gode og dygtige fagfolk, som står klar til at afgive tilbud til dig, når du har udfyldt formularen herunder.

Ældre huse har charme, men er ikke altid energivenlige. Nybyggeri er opdateret inden for seneste viden om reduktion af energi. Derfor er nybyggeri fremtiden for os i dag. Nybyggeri er med til at præge nye bydele med arkitektoniske perler, som er smukke at se på, og ofte er vi selv med til at tegne huset. Når du har besluttet dig for nybyggeri, er det vigtigt, at finde en entreprenør, som du finder troværdig. De håndværkere, som vi har et samarbejde med, er alle yderst dygtige og kompetente, og de er kun i vores system fordi vi ved, at de kan levere kvalitetsarbejde.

Byggetilbud.dk ©