Indhent gratis 3-5 tilbud på dit murerprojekt Vi gør det nemt at få priser fra dygtige murere
  • Få tilbud her og nu
  • Spar tid og penge
  • Læs bedømmelser
Nye bedømmelser
Nicolas skrev en bedømmelse af OK - Se…
for opgaven Opsætning af lister…
for opgaven Opsætning af lister…
Opgaven blev løst som ønsket på bar…
Rasmus skrev en bedømmelse af Renokla…
for opgaven 3v lejl skal gøres i…
for opgaven 3v lejl skal gøres i…
Det var en frustrerende oplevelse,…
Martin skrev en bedømmelse af NK Male…
for opgaven Renovering/udskiftni…
for opgaven Renovering/udskiftni…
Fint arbejde.
lars skrev en bedømmelse af MyreExp…
for opgaven hvepse på loftet
for opgaven hvepse på loftet
Flink og venlig mand , men probleme…
Winnie skrev en bedømmelse af Amar-by…
for opgaven Indbygget reol
for opgaven Indbygget reol
Det trak lidt ud tidsmæssigt. Men k…
Laura skrev en bedømmelse af Malerme…
for opgaven Maling af vægge
for opgaven Maling af vægge
Hurtig service og flot resultat. Ma…
Bedste virksomheder
9.6
nr 1 i kategorien Tømrer
nr 1 i kategorien Tømrer
8.6
nr 1 i kategorien Elektriker
nr 1 i kategorien Elektriker
9.5
nr 1 i kategorien VVS
nr 1 i kategorien VVS
9.5
nr 1 i kategorien Murer
nr 1 i kategorien Murer
8.0
nr 1 i kategorien Anlægsgartner
nr 1 i kategorien Anlægsgart…

Hvorfor bruge Byggetilbud?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Murer

Hvordan får jeg priser og tilbud fra murer?

Et murerfirma tager sig nemt af murerarbejde stort som småt. Opgaver som typisk udføres af en murer er at pudse facader, lægge tagsten, sætte fliser og klinker op og arbejde med cement og mørtel. Udfyld formularen og vore murere vil byde på opgaven i fri konkurrence. Skal du bruge en murer til indendørs arbejde, vil det oftest være i badeværelset, køkkenet eller kælderen i forbindelse med opsætning af fliser eller klinker.

Tilbud fra tømrer

På Byggetilbud.dk kan du finde lige netop det murertilbud, du har brug for. Om det er nybyggeri, hulmursisolering, puds af facader, energirenovation, renovering af skorstene, omfugning eller fliselægning, så står vores murere klar til at hjælpe dig. Du skal blot logge dig ind på Byggetilbud.dk med din e-mailadresse og et kodeord. Indtast kategorien ”Murer”, og beskriv så grundigt som muligt den opgave, som du ønsker udført. Du kan også uploade billeder af de områder i boligen, som du ønsker forbedret og renoveret.

Tilbud fra maler

 

Når du har lagt din opgave ud på sitet, vil du modtage tilbud fra de murere i dit lokalområde, som har mulighed for at hjælpe dig. De vil beskrive, hvordan de vil løse opgaven, og hvad det vil koste dig. Herefter har du mulighed for at undersøge de firmaer, hvis håndværkertilbud du overvejer at bruge. Du kan læse firmaernes profiler på vores hjemmeside samt læse andre kunders bedømmelser af de opgaver, som firmaerne har udført. På denne måde sikrer du dig, at de murere, der skal lave et stykke arbejde i dit hjem, har kvalitet, holdbarhed og præcision for øje.

Et stykke murerarbejde skal som hovedregel holde i mange år, og det er derfor afgørende, at arbejdet udføres omhyggeligt. Det vil også være en god idé at lade mureren besigtige opgaven hurtigt, så denne kan være så præcis som muligt i sin tilbudsgivning, hvad arbejdstimer og pris angår. Målet er til hver en tid, at du får løst din mureropgave på bedste vis. 

Kan jeg finde en billig murer?

På vores hjemmeside kan du sammenligne priser fra murere. Husk dog, at det ikke altid er klogt blot at vælge den billigste murer. Du kan læse bedømmelser af de murere som byder på din opgave, og på den måde danne dig et indtryk af murerens tidligere arbejde. Ofte er murerne lidt billigere end gennemsnittet, da flere murerfirmaer vil konkurrere om din opgave. Dette kan være med til at presse prisen lidt. Men igen vil vi understrege, at den billigste er ikke altid den bedste.

Tilbud fra elektriker

Skal du bruge en murer til udendørs arbejde, vil det oftest være i forbindelse med lægning af tagsten, etablering eller udviddelse af en tilbygning eller facaderenovering (fx sandblæsning). I princippet må du udføre alt murerarbejde selv, men kommunen kan kræve, at du foreviser beregninger på konstruktionens bæreevne og stabilitet. Vælger du en professionel murer, ved du desuden, at opgaven udføres af en fagmand med erfaring, hvilket ofte resulterer i et bedre resultat end, hvis man selv vælger at svinge spartlen. Murertips: Har du store huller i en væg, som ikke kan udfyldes med spartelmasse eller polyfilla, kan løsningen være at få en murer til at udjævne hullerne med mørtel og derefter pudse facaden op.

Hvad laver en murer

En murer laver alt i mur og mørtel. F.eks sætte klinker op i køkkenet, eller fliser i et badeværelse. Man kan godt selv mure, hvis man ønsker det, dog bliver resultatet ofte bedre hvis man hyrer en rigtig murermester.

Tilbud fra arkitekt

Vil du selv lave det, skal du køre på byggemarked for at købe de rette materialer. Spørg ekspedienten hvordan man gør og hvad du skal bruge. Hvis du f.eks skal lave badeværelse, så husk at der skal vådrumsisoleres før du murer fliserne på. Husk også, at gulvet skal have en hældning ned mod afløbet, så vandet kan løbe ud efter man bader.

Der er mange ting at tænke på når man laver murerarbejde. Hvis du hyrer en professionel murer, slipper du for at gruble over alt dette selv.

Valg af murer

Når du har besluttet dig for at anvende en bestemt murer, drejer det sig om at få skabt kontakt, lavet forventningsafstemninger og fastlagt tidsrammer for udførslen af arbejdet. Du kan selv kontakte den pågældende murer eller trykke på ”Ring mig op-knappen”, så kontakter firmaet dig. Når mureren har udført sit arbejde, kan du bedømme dennes arbejde på vores hjemmeside. Murerne er bevidste om, at de bedømmes og vil gerne gøre deres yderste for at leve op til dine forventninger.

Om det er nybyggeri, renovering, fugerensning eller andet, så skal boligen efterfølgende fremstå mere solid, velfungerende og æstetisk tiltalende. De huse vi færdes i, både privat og arbejdsmæssigt, er de fysiske rammer for vores liv. De har indvirkning på funktionalitet og trivsel i hverdagen og skal helst fungere optimalt.

Murerarbejde får man ikke lavet hver dag, så resultatet skal fungere for dig som kunde – nu og på længere sigt. Skulle du imidlertid på lang sigt få brug for endnu et stykke murerarbejde, håber vi, at du vil vende tilbage til vores professionelle og konkurrencedygtige murere. Du kan vælge det tidligere anvendte firma eller på ny efterspørge en opgave på Byggetilbud.dk og lade dig friste af andre firmaers kvalificerede bud på opgaven. Brug Byggetilbud.dk. Det er let. Du skal ikke ringe forgæves til murere, som måske alligevel ikke har tid eller mulighed for at løse din opgave. Desuden får du konkurrencedygtige priser fra vores prisbevidste murere. Du sparer tid. Du sparer penge. På gensyn.

Byggetilbud.dk ©