Nem og sikker betaling med hos udvalgte leverandører
Få tilbud fra 3-5 tømrere, og spar 50% Vi gør det let at hente priser på dit projekt
  • Få tilbud her og nu
  • Spar tid og penge
  • Læs bedømmelser
Nye bedømmelser
Rasmus skrev en bedømmelse af Hjørrin…
for opgaven Mailing inden indfly…
for opgaven Mailing inden indfly…
Jeg er meget skuffet. har ringet 5…
Jesper skrev en bedømmelse af LB Conc…
for opgaven Reparation af skorst…
for opgaven Reparation af skorst…
Håndværker kom ikke som aftalt - da…
Peer skrev en bedømmelse af NK Male…
for opgaven 11m2 kammer
for opgaven 11m2 kammer
Hurtigt og godt
Rasmus skrev en bedømmelse af trekant…
for opgaven Udskiftning af eltav…
for opgaven Udskiftning af eltav…
.
Susanne skrev en bedømmelse af BygNyt
for opgaven Udskiftning af vindu…
for opgaven Udskiftning af vindu…
Alt var fint :relaxed::thumbsup:…
Lotte skrev en bedømmelse af LB Conc…
for opgaven 2 stk lysningskasser…
for opgaven 2 stk lysningskasser…
Hurtige og effektive :)
Bedste virksomheder
9.2
nr 1 i kategorien Elektriker
nr 1 i kategorien Elektriker
9.2
nr 1 i kategorien VVS
nr 1 i kategorien VVS
9.2
nr 1 i kategorien Murer
nr 1 i kategorien Murer
9.2
nr 1 i kategorien Tømrer
nr 1 i kategorien Tømrer

Hvorfor bruge Byggetilbud?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Tømrer

Find en god tømrer med anbefaling

På byggetilbud.dk kan du læse bedømmelser af tømrerfirmaer, og du kan se deres tidligere arbejde. På den måde kan du træffe dit valg baseret på andre kunders erfaringer med den pågældende tømrer. Tømrer priser varierer ganske meget, så det er en god ide at hente tilbud fra flere tømrere, før man vælger.

De senere år er andelen af udenlandsk arbejdskaft eksploderet i Danmark. Polske tømrere er at finde overalt, og hvis du entrerer med en polsk tømrer, kan du ofte opnå billigere priser end hos en dansk tømrer. Dog kan dette også have tunge ulemper, idet det kan være svært at kommunikere med en udenlandsk tømrer. Og kan man ikke kommunikere ordentligt, kan projektet ende med at løbe af sporet.

Ved at tjekke tømrerens bedømmelser på vores webside, kan du få et indtryk af hvad andre kunder mener om at samarbejde med ham.


Pris og tilbud fra tømrer

Tilbud fra tømrer er nemt at indhente via byggetilbud.dk. Du udfylder blot skemaet, og beskriver det arbejde som skal udføres. Herefter vil lokale tømrerfirmaer kontakte dig med deres bud eller et prisoverslag på opgaven. Bemærk, at for at modtage præcise tilbud, skal du beskrive opgaven nøje, og gerne uploade billeder til opgaven.


En tømrer tager sig nemt af tømrerarbejde stort som småt. Hvad enten opgaven omhandler indvendig tømrerarbjede, såsom køkken, gulvbelægning, træværk, vægge osv. eller om den omhandler udendørs tømrerarbejde som tagrenovering, vinduer og døre, etablering eller udviddelse af carport osv. Udfyld formularen og vore tømrere vil byde på opgaven i fri konkurrence, hvilket resulterer i de bedste priser på markedet.


I princippet må du udføre alt tømrerarbejde selv, men kommunen kan kræve at du foreviser beregninger på konstruktionens bæreevne og stabilitet. Vælger du en professionel tømrer ved du desuden, at opgaven udføres af en fagmand med erfaring, og ofte resulterer dette i et bedre resultat end hvis man selv vælger at svinge hammeren.


 3 gode grunde til at bruge en professionel tømrer fremfor at lave det selv


    •    En professionel tømrer kan udføre arbejdet langt hurtigere
    •    Kvaliteten af tømrerarbejdet er væsentligt højere
    •    Ofte sparer du i virkeligheden penge, da du ikke skal bruge flere uger på selv at udføre tømrerarbejdet.

 

Faglig vejledning

Den største fordel ved at lade en professionel klare dit tømrerprojekt er, at du får faglig vejledning, knowhow og håndelag med i købet. Ønsker du fx at få lagt et nyt trægulv, kan tømreren foreslå forskellige typer af materialevalg som bl.a. massivt fyrretræsgulv, skibsplanker, lamelgulve eller gulve lavet af ask. Tømreren vil kunne vejlede dig i, hvilket gulv og hvilken hærdning, der bedst passer til dit hjem og dets beboere.

Ofte kan denne også hjælpe med gulvafslibning og vedligeholdelse af gulvene. Skal du have lavet udestue, vinterhave eller overdækning, vil tømreren kunne fortælle dig, hvilke materialer, der er bedst egnede til det danske vejr. Han vil vide, hvordan du laver den mest energirigtige udestue. Miljø og energiforbrug er af stadig større betydning for boligejere, og derfor har tømrerfirmaer også viden om dette. Det vil han også vejlede dig om i forbindelse med udskiftning af døre og vinduer og isolering.

Mange tømrerfirmaer er desuden vant til at være tovholdere på byggeprojekter og vil kunne styre en proces, der inkluderer andre håndværkere som murer og VVS installatør. Desuden laver tømrere ofte forsikringsarbejde og kan tillige hjælpe dig med det. Det kan også være, at du blot har lyst at få lavet et mindre tømrerprojekt i din bolig, der dog kan gøre en kæmpe forskel. Udskiftning af bordplader og skabslåger kan skabe et helt nyt køkken, og det endog for en meget rimelig pris – i forhold til hvad et helt nyt køkken vil koste.

Når du laver din opgavebeskrivelse på Byggetilbud.dk, vil du uanset opgavens størrelse få tilbud fra de professionelle, kompetente og til tider specialiserede tømrefirmaer, der bedst mener at kunne løse din opgave. – Og du vil endda have gode tilbud at vælge iblandt.


Håndelag

Der er brodne kar i alle brancher. Mon ikke vi alle har hørt om dårligt udført håndværk i omgangskredsen eller i medierne? Det kan have store økonomiske konsekvenser og muligvis føre til yderligere skader på boligen.

Træ er et levende materiale, der skal behandles med professionalisme og omhu. Ikke mindst kræver tømrerarbejdet præcision og en pligtopfyldende indsats, så kvaliteten er i orden i hele tømrerarbejdet og ikke blot i det, man umiddelbart kan se. Det påvirker boligejeres trivsel, hvis mislykkede boligtiltag kommer til at sætte spor i den aktuelle dagligdag og på lang sigt. Det skal man virkelig undgå, og det gør man bedst ved at orientere sig grundigt i markedet, beskrive den ønskede opgave nøje og indhente referencer om de tømrerfirmaer, som man overvejer at bruge.

Læser man gode bedømmelser af et tømrerfirma på Byggetilbud.dk, ved man, at tømreren har udført tidligere job tilfredsstillende og vil gøre det igen. Håndværkere på Byggetilbud.dk ved, at de bedømmes af kunderne, og de bestræber sig både af faglig stolthed og en trang til faglig anerkendelse efter af få flere gode bedømmelser. Det betyder tilfredse kunder, der sikkert vil vende tilbage, og flere kunder til tømrerfirmaet. En win-win-situation. Brug trygt Byggetilbud.dk og træf et kvalificeret og sikkert valg af den tømrer, der skal forbedre netop din bolig. Du fortjener det bedste.

Byggetilbud.dk ©