Få tilbud fra 3-5 tømrere, og spar 50% Vi gør det let at hente priser på dit projekt
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% i forhold til alm pris
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 319.115 andre danskere
Nem og sikker betaling med hos udvalgte leverandører
Nyeste bedømmelser
Peter skrev en bedømmelse af Villao Byg
for opgaven Maler Espergærde
for opgaven Maler Espergærde
Godt arbejde well done
Donia skrev en bedømmelse af PF Multiservice
for opgaven Maler Amager
for opgaven Maler Amager
Super tilfreds! Meget pænt malet.
Marc skrev en bedømmelse af Bjørkskov Jr.'s…
for opgaven Gulvafslibning Vest…
for opgaven Gulvafslibning Vest…
Alt gik som det skulle! Arbejdet og servicen kunne ikke ha været bedre! Kæmpe anbefaling herfra!
Andreas skrev en bedømmelse af ASBJØRN Tømrer &…
for opgaven Udskift udhæng
for opgaven Udskift udhæng
Resultatet blev rigtig og han var særdeles pålidelig.
abigail skrev en bedømmelse af Gartner Jønsson
for opgaven Anlægsgartner Gento…
for opgaven Anlægsgartner Gento…
Gartneren opført opgaven som forventet. Det gik godt
Peter skrev en bedømmelse af Murermester Stee…
for opgaven Oppudsning af kælder…
for opgaven Oppudsning af kælder…
Alt var efter aftale - flot udført og utrolig venlig til at komme med gode råd
Bedste virksomheder
9.6
nr 1 i kategorien Murer
nr 1 i kategorien Murer
9.6
nr 1 i kategorien VVS
nr 1 i kategorien VVS
9.6
nr 1 i kategorien Elektriker
nr 1 i kategorien Elektriker
9.4
nr 1 i kategorien Tømrer
nr 1 i kategorien Tømrer
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Byggetilbud?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Tømrer

Find en god tømrer med anbefaling

På byggetilbud.dk kan du læse bedømmelser af tømrerfirmaer, og du kan se deres tidligere arbejde. På den måde kan du træffe dit valg baseret på andre kunders erfaringer med den pågældende tømrer. Tømrer priser varierer ganske meget, så det er en god ide at hente tilbud fra flere tømrere, før man vælger.

De senere år er andelen af udenlandsk arbejdskaft eksploderet i Danmark. Polske tømrere er at finde overalt, og hvis du entrerer med en polsk tømrer, kan du ofte opnå billigere priser end hos en dansk tømrer. Dog kan dette også have tunge ulemper, idet det kan være svært at kommunikere med en udenlandsk tømrer. Og kan man ikke kommunikere ordentligt, kan projektet ende med at løbe af sporet.

Ved at tjekke tømrerens bedømmelser på vores webside, kan du få et indtryk af hvad andre kunder mener om at samarbejde med ham.


Pris og tilbud fra tømrer

Tilbud fra tømrer er nemt at indhente via byggetilbud.dk. Du udfylder blot skemaet, og beskriver det arbejde som skal udføres. Herefter vil lokale tømrerfirmaer kontakte dig med deres bud eller et prisoverslag på opgaven. Bemærk, at for at modtage præcise tilbud, skal du beskrive opgaven nøje, og gerne uploade billeder til opgaven.


En tømrer tager sig nemt af tømrerarbejde stort som småt. Hvad enten opgaven omhandler indvendig tømrerarbjede, såsom køkken, gulvbelægning, træværk, vægge osv. eller om den omhandler udendørs tømrerarbejde som tagrenovering, vinduer og døre, etablering eller udviddelse af carport osv. Udfyld formularen og vore tømrere vil byde på opgaven i fri konkurrence, hvilket resulterer i de bedste priser på markedet.


I princippet må du udføre alt tømrerarbejde selv, men kommunen kan kræve at du foreviser beregninger på konstruktionens bæreevne og stabilitet. Vælger du en professionel tømrer ved du desuden, at opgaven udføres af en fagmand med erfaring, og ofte resulterer dette i et bedre resultat end hvis man selv vælger at svinge hammeren.


 3 gode grunde til at bruge en professionel tømrer fremfor at lave det selv


    •    En professionel tømrer kan udføre arbejdet langt hurtigere
    •    Kvaliteten af tømrerarbejdet er væsentligt højere
    •    Ofte sparer du i virkeligheden penge, da du ikke skal bruge flere uger på selv at udføre tømrerarbejdet.

 

Faglig vejledning

Den største fordel ved at lade en professionel klare dit tømrerprojekt er, at du får faglig vejledning, knowhow og håndelag med i købet. Ønsker du fx at få lagt et nyt trægulv, kan tømreren foreslå forskellige typer af materialevalg som bl.a. massivt fyrretræsgulv, skibsplanker, lamelgulve eller gulve lavet af ask. Tømreren vil kunne vejlede dig i, hvilket gulv og hvilken hærdning, der bedst passer til dit hjem og dets beboere.

Ofte kan denne også hjælpe med gulvafslibning og vedligeholdelse af gulvene. Skal du have lavet udestue, vinterhave eller overdækning, vil tømreren kunne fortælle dig, hvilke materialer, der er bedst egnede til det danske vejr. Han vil vide, hvordan du laver den mest energirigtige udestue. Miljø og energiforbrug er af stadig større betydning for boligejere, og derfor har tømrerfirmaer også viden om dette. Det vil han også vejlede dig om i forbindelse med udskiftning af døre og vinduer og isolering.

Mange tømrerfirmaer er desuden vant til at være tovholdere på byggeprojekter og vil kunne styre en proces, der inkluderer andre håndværkere som murer og VVS installatør. Desuden laver tømrere ofte forsikringsarbejde og kan tillige hjælpe dig med det. Det kan også være, at du blot har lyst at få lavet et mindre tømrerprojekt i din bolig, der dog kan gøre en kæmpe forskel. Udskiftning af bordplader og skabslåger kan skabe et helt nyt køkken, og det endog for en meget rimelig pris – i forhold til hvad et helt nyt køkken vil koste.

Når du laver din opgavebeskrivelse på Byggetilbud.dk, vil du uanset opgavens størrelse få tilbud fra de professionelle, kompetente og til tider specialiserede tømrefirmaer, der bedst mener at kunne løse din opgave. – Og du vil endda have gode tilbud at vælge iblandt.


Håndelag

Der er brodne kar i alle brancher. Mon ikke vi alle har hørt om dårligt udført håndværk i omgangskredsen eller i medierne? Det kan have store økonomiske konsekvenser og muligvis føre til yderligere skader på boligen.

Træ er et levende materiale, der skal behandles med professionalisme og omhu. Ikke mindst kræver tømrerarbejdet præcision og en pligtopfyldende indsats, så kvaliteten er i orden i hele tømrerarbejdet og ikke blot i det, man umiddelbart kan se. Det påvirker boligejeres trivsel, hvis mislykkede boligtiltag kommer til at sætte spor i den aktuelle dagligdag og på lang sigt. Det skal man virkelig undgå, og det gør man bedst ved at orientere sig grundigt i markedet, beskrive den ønskede opgave nøje og indhente referencer om de tømrerfirmaer, som man overvejer at bruge.

Læser man gode bedømmelser af et tømrerfirma på Byggetilbud.dk, ved man, at tømreren har udført tidligere job tilfredsstillende og vil gøre det igen. Håndværkere på Byggetilbud.dk ved, at de bedømmes af kunderne, og de bestræber sig både af faglig stolthed og en trang til faglig anerkendelse efter af få flere gode bedømmelser. Det betyder tilfredse kunder, der sikkert vil vende tilbage, og flere kunder til tømrerfirmaet. En win-win-situation. Brug trygt Byggetilbud.dk og træf et kvalificeret og sikkert valg af den tømrer, der skal forbedre netop din bolig. Du fortjener det bedste.

Byggetilbud.dk ©