Indhent gratis tilbud på gulvafslibning Indtast din opgave og modtag priser i dag
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% i forhold til alm pris
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 277.001 andre danskere
Nem og sikker betaling med hos udvalgte leverandører
Nyeste bedømmelser
Christa skrev en bedømmelse af Vestfyns Malerse…
for opgaven Maler Middelfart
for opgaven Maler Middelfart
Alt som aftalt, pertentligt arbejde, ordentligt og redeligt.
Jacob skrev en bedømmelse af m2gulvteknik
for opgaven Gulvafslibning Hede…
for opgaven Gulvafslibning Hede…
Her er DK’s største klamhugger, jeg vil kraftigt fraråde at vælge Mads. Hans resultat hos mig er langt fra godkendt, en ting er at det hele skal laves om, det andet er at han har ødelagt paneler, gulv og trappetrin med sit svineri. I mens han udførte jobbet røg han i huset og smed skodderne på gulvet. Han ringet til mig da han var færdig og sagde jeg skulle betale nu, for han var blevet snydt før og det ville han ikke opleve igen. Derfor betalte jeg før jeg så resultatet. Jeg har givet Mads chancen for at lave det om men han har nu brændt mig af 8 gange og jeg har nu bedt ham betale pengene tilbage. Jeg giver Mads 14 dage til at betale inden jeg melder ham til skat for manglende regning og til politiet og mit forsikrings selskab for hærværk.
Adam skrev en bedømmelse af NK Malerservice
for opgaven Maler København SV
for opgaven Maler København SV
God kommunikation, mødte til tiden, overholdt aftaler. Malerarbejdet havde en flere mangler, men det blev udbedret med det samme uden ballade.
Marianne skrev en bedømmelse af malerfirmaet L.S
for opgaven Maler Hjørring
for opgaven Maler Hjørring
Virkelig en god oplevelse. Vi fik hurtigt besøg af maleren og lavede en aftale. Resultatet var fint, maleren var rar og den aftalte pris blev faktisk mindre da han ikke brugte helt så mange timer som først vurderet. Virkelig god service.
Kasper skrev en bedømmelse af Helsinge Vvs Top…
for opgaven VVS Helsinge
for opgaven VVS Helsinge
godt arbejde,
Camilla skrev en bedømmelse af Stige Maler IVS
for opgaven Maler Middelfart
for opgaven Maler Middelfart
Udført fint og gik som planlagt.
Bedste virksomheder
9.6
nr 1 i kategorien Murer
nr 1 i kategorien Murer
9.6
nr 1 i kategorien Tømrer
nr 1 i kategorien Tømrer
9.2
nr 1 i kategorien Elektriker
nr 1 i kategorien Elektriker
9.8
nr 1 i kategorien VVS
nr 1 i kategorien VVS
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Byggetilbud?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Gulvafslibning

Gulvafslibning find de bedste priser

klik her hvis du søger billig gulvafslibning.

Brug formularen her hvis du skal have udført gulvafslibning. Får du slebet dine gulve, bliver de ofte som nye. Et gulvfirma tager sig nemt af gulvafslibning stort som småt. Her får du tilbud fra gulvfirmaer som giver deres billigste og bedste tilbud på gulvafslibning i fri konkurrence.

Tilbud fra murer

Gulvafslibning til absolut lavpris! Det kan du få på vores hjemmeside. Vi kan nemt give dig et uforpligtende tilbud på en specialhåndværker til gulvafslibning. Ingen opgaver er for store eller små, så det er bare med at klikke ind forbi vores hjemmeside og få et gratis håndværkertilbud.

Tilbud fra maler

 

Tilbud på gulvafslibning

Tilbud på gulvafslibning kan Byggetilbud.dk nemt skaffe dig! Her på hjemmesiden kan du udfylde en formular, der beskriver den opgave, du gerne vil have løst. Det tager få minutter at få den sendt af sted, og herefter vil du modtage et uforpligtende tilbud på gulvafslibning. På den måde sparer du tid og penge på håndværkertilbud, og det er jo altid rart at minimere omkostningerne.

Tilbud fra elektriker

Derfor bør du bruge Byggetilbud.dk, hvis du leder efter et rigtig godt tilbud på gulvafslibning. Det kan give dit hjem helt nyt liv, hvis gulvbrædderne får en afslibning af en professionel håndværker. Rummet lysner op, og træplankerne kommer rigtigt til deres ret. Så få et godt tilbud på gulvafslibning med det samme og glæd dig til, at dit hjem fremover har de flotteste gulve! Klik på Hent tilbud i menuen foroven, hvis du vil modtage et super tilbud på gulvafslibning.

 

Byggetilbud.dk ©