Indhent gratis uforpligtende tilbud på billig gulvafslibning Byggetilbud.dk gør det nemt at finde en billig gulvsliber
  • Få tilbud her og nu
  • Spar tid og penge
  • Læs bedømmelser
Nye bedømmelser
Danny skrev en bedømmelse af Malerme…
for opgaven Indvændig trævægge s…
for opgaven Indvændig trævægge s…
Godt arbejde og hurtig service! Til…
Michael skrev en bedømmelse af Bendix…
for opgaven Renovering af badevæ…
for opgaven Renovering af badevæ…
Håndværkeren dukkede aldrig op til…
Jesper skrev en bedømmelse af Pilegaa…
for opgaven Opsætning af integre…
for opgaven Opsætning af integre…
Utrolig professionel og god service…
Kristoffer skrev en bedømmelse af EUROmal…
for opgaven Udvendig maling af u…
for opgaven Udvendig maling af u…
Resultatet var rimelig godt. Kommun…
Jørgen skrev en bedømmelse af Højgaar…
for opgaven Montering af 3 toile…
for opgaven Montering af 3 toile…
1. Beslagene blev sat op, men det t…
Line skrev en bedømmelse af DV Serv…
for opgaven Maling og filt af lo…
for opgaven Maling og filt af lo…
Vi bookede firmaet til at spartle,…
Bedste virksomheder
8.6
nr 1 i kategorien Elektriker
nr 1 i kategorien Elektriker
9.5
nr 1 i kategorien VVS
nr 1 i kategorien VVS
9.5
nr 1 i kategorien Murer
nr 1 i kategorien Murer
9.2
nr 1 i kategorien Tømrer
nr 1 i kategorien Tømrer

Hvorfor bruge Byggetilbud?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Gulvafslibning

Træ er et naturligt og smukt materiale og desuden et populært valg, når der skal lægges gulve. Træets lyse, gyldne eller brune farver skaber varme og struktur i boligen. Det er også allergivenligt, hvis man eksempelvis har støvallergi, og så er det praktisk og nemt at holde. Slitage, ridser og pletter opstår dog, og som alle andre materialer kræver trægulve vedligeholdelse og pleje for at bevare sit smukke udseende.

Som hovedregel er det bedst at overlade gulvafslibning til professionelle, eftersom en forkert gulvafslibning kan lave skader og kræve yderligere gulvbehandling. En gulvsliber kan også rådgive om, hvorvidt, der er brug for afslibning, afhøvling, reparationer samt efterbehandling og pleje af gulvet med lak, lud, olie eller sæbe. Er dit gulv meget beskadiget, vil en gulvsliber muligvis anbefale en gulvafhøvling fremfor en gulvafslibning.

Desuden anvender gulvslibere ofte det bedste udstyr i form af fx både bånd-, valse-, rondel-, hjørne- og polermaskiner til behandling af det samme gulv, hvilket giver det bedste resultat. De kan bl.a. behandle parket-, planke- og laminatgulve. Men har du brug for at få ordnet dørtrin, bordplader, trapper eller repareret knirkende gulve, kan en gulvsliber også hjælpe med det.

En gulvsliber vil i øvrigt have gode råd til klargøring af rummene, hvor gulvafslibningen skal foretages. Det kan være, at døre, paneler eller lister skal fjernes, så de ikke beskadiges i forbindelse med gulvafslibningen.  Søger du billig gulvafslibning, er du kommet til det rette sted. Vi sender din opgave i udbud, så du kan sammenligne priser.

Søger du gulvafslibning lokalt i din by så klik her.

Hvem kan tilbyde billig gulvafslibning?

Det kan firmaerne vi har registreret herinde under billig gulvafslibning. Når du er på udkig efter en billig gulvsliber, er det vigtigt at have et godt værktøj til at sammenligne priser. Derfor har vi udviklet dette system, som er en platform hvor firmaer og gulvslibere frit kan byde på de projekter som kunderne lægger ind. Alle bud som bliver afgivet, er omkostningsfrie for dig som kunde, og du behøver ikke vælge et af firmaerne til billig gulvafslibning, hvis priserne ikke er gode nok.

Hvor mange tilbud man modtager er lidt forskelligt afhængig af din opgave og hvor du bor, men typisk 3-5.

Hvor billigt kan gulvafslibning blive?

De fleste kører med en fast pris pr kvadrameter, som hedder noget i stil med 120 kr/m2. Men husk: der kan altid handles, især hvis opgaven er lidt større end en to-værelses lejlighed. Ofte kan man få gulvafslibning endnu billigere end førnævnte pris, måske helt ned under 100 kr/m2. Prisen afhænger også af hvor mange gange der skal efterbehandles, og med hvilke midler og materialer. Husk at beskrive din opgave så udførligt som muligt, så det bliver nemmere for firmaerne at give tilbud på billig gulvafslibning.

Se storbyerne her:

Gulvafslibning København

Gulvafslibning Århus

Gulvafslibning Odense

Gulvafslibning Aalborg

Valg af gulvsliber

Når du har beskrevet det stykke arbejde, som du har brug for at få lavet, i formularen på Byggetilbud.dk, skal du i gang med at læse de indkomne tilbud fra gulvslibere i dit lokalområde. Du skal vælge det tilbud og det firma, som bedst kan opfylde dine behov. På vores site kan du læse firmaprofiler og andre kunders bedømmelser af det arbejde, som håndværkerne har udført.Det giver værdifuld viden om kvalitet og service, og du bliver derved i stand til at træffe et kvalificeret valg.

De gulvslibere, der er tilknyttet Byggetilbud.dk, er bevidste om, at deres arbejde til stadighed bedømmes, og at priserne for det udførte arbejde skal være konkurrencedygtige. Dette samt deres faglige stolthed gør, at de vil gøre sig umage for at give dig den bedst tænkelige service. Når du har valgt det mest attraktive tilbud, lukker du blot opgaven på Byggetilbud.dk. Når det valgte firma har lavet gulvafslibningen, kan også du bedømme det udførte arbejde. Har du været tilfreds, hvad vi selvfølgelig tror og håber, så ved du, hvem du skal kontakte næste gang, dit gulv skal behandles. Men du kan også vælge igen at indhente tilbud på Byggetilbud.dk, så du bliver opdateret hvad firmaer, priser og arbejdsgange angår.

Det vigtigste er, at du får den bedst mulige handel, så dine gulve bliver langtidsholdbare, slidstærke, smukke – uden at paneler, døre eller lignende ødelægges i vedligeholdelsesprocessen. Prisen er selvfølgelig også vigtig, så det daglige budget stadig løber rundt. Vi håber, at du finder den rette balance mellem kvalitet og pris. Vi gør vores bedste for at tilfredsstille vores kunder, og vi ønsker, at du vil blive endnu en tillidsfuld kunde, der vil benytte dig af vores site igen. På gensyn. 
 

Byggetilbud.dk ©