Modtag priser på tagdækning online, inden for 24 timer Tagdækkere i Gørlev byder på din opgave, og du sparer penge
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% i forhold til alm pris
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 306.521 andre danskere
Nem og sikker betaling med hos udvalgte leverandører
Nyeste bedømmelser
Christian skrev en bedømmelse af Pro-malerservice…
for opgaven Maler Herlev
for opgaven Maler Herlev
Pro-Malerservice er professionelle og kvalitetsorienteret malere til en fornuftig pris. I en tid, hvor pris og kvalitet er vigtige parametre for succes, er det vigtigt at have en pålidelig firmaet på en god og professionel måde. Arbejdet blev udført hurtigt og af høj kvalitet. Næste gang jeg skal have en væg malet igen, kontakter jeg Pro-Malerservice! Tusind tak for denne gang.
Anders skrev en bedømmelse af Jc Rørteknik
for opgaven VVS Hvidovre
for opgaven VVS Hvidovre
Jimmy er imødekommende og meget serviceminded. Vi er meget tilfredse med hans indsats og regner med inviterer ham til at byde på andre arbejder.
Majbrit skrev en bedømmelse af JEGSTRUP ApS
for opgaven Gulvafslibning Aalb…
for opgaven Gulvafslibning Aalb…
Flot og hurtigt resultat
Sarah skrev en bedømmelse af Pro-malerservice…
for opgaven Maler Herlev
for opgaven Maler Herlev
Vi fik malet vores lille lejelighed på 68 m2 som gik super fint. Super hurtig respons på tilbud samt udførelse af opgave. Ingen klager herfra og pro malerservice kan varmt anbefales :D
Christian skrev en bedømmelse af DK Tømrer & Gulv
for opgaven Skift af trapez plad…
for opgaven Skift af trapez plad…
Godt udført, ingen klager herfra.
Usman skrev en bedømmelse af Malerfirmaet MV…
for opgaven Maler Taastrup
for opgaven Maler Taastrup
.
Bedste virksomheder
8.0
nr 1 i kategorien Murer
nr 1 i kategorien Murer
9.5
nr 1 i kategorien Tømrer
nr 1 i kategorien Tømrer
9.5
nr 1 i kategorien Elektriker
nr 1 i kategorien Elektriker
9.2
nr 2 i kategorien VVS
nr 2 i kategorien VVS
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Byggetilbud?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Virksomheder

Tømrermester Claus Marcussen, 42814281 GørlevFå et tilbud !
Tømrermester Mads bach, 42814281 GørlevFå et tilbud !

Tagdækker i Gørlev

Søger du en tagdækker i Gørlev, så kig med her. Vi har samlet de bedste firmaer fra Danmarks lokalområder, og de står klar til at give pris på din tagdækning. Bor du uden for Gørlev, kan du stadig bruge vores service til tagtilbud, da den er landsdækkende. Her finder du nemt en billig tagdækker Gørlev.

Tilbud på tagdækning Gørlev til nyt tag eller andet tagarbejde

Tagdækkere beskæftiger sig med diverse arbejder ved taget. Det kan være at lægge nyt tag eller blot at renovere det gamle. På siden her kan du få tilbud fra tagdækkere i Gørlev, uden det store bøvl og besvær. Skal du fx have lagt eternittag eller decratag, så kan du indtaste dine ønsker i job-formularen, hvorefter tagfirmaer vil byde på din opgave, kvit og frit. Du kan også hente tagtilbud på nyt tag eller andet tagarbejde. Det er ikke kun tagdækning Gørlev du kan få pris på, også andre byer er med.

Tagpriser og Tagdækning Gørlev

Tagdækning Gørlev priser får du de bedste af her. Priserne ligger oftest på 160-350 kr/timen, men gennem sites som denne kan prisen ofte handles ned. Vi sender din opgave i udbud, og opstiller tagfirmaernes priser så du let kan overskue dem. Du bestemmer selv om du vil acceptere en tagpris, eller om du synes de er for høje. Tagdækkerne kommer ikke nødvendigvis fra Gørlev, da man ofte opnår en bedre pris ved at vælge en udefrakommen.

Billig tagdækker Gørlev

Billig tagdækker Gørlev findes i dag online. Med smarte hjemmesider kan du blandt andet se tagdækkernes bedømmelser og anbefalinger fra andre brugere, og se billeder af det tagudskiftning de før har lavet. Dermed vælger du ikke bare den billigste, men også den mest kvalificerede tagdækker. Billig tagdækning findes muligvis i Gørlev, men vær opmærksom på, at man godt kan opnå besparelser ved at vælge et tilbud fra et firma fra en anden by. Dette især ved større opgaver såsom tagudhæng.

Eksempler

Tagarbejde (nyt tag, tagrenovering m.m.)
Opgavebeskrivelse 1=4281 Reersø, Gørlev 9=Tilbud ønskes på udskiftning af tag:
Udskiftning af tag på sommerhus og skur.
Det gamle tag (ondoline) på begge huse bortskaffes. Der lægges et nyt sort tagpap-tag, aluvindskeder + alutagfod. Nogle steder skal sternbrædder/ vindskeder udskiftes - gælder begge bygninger. Sommerhusets tag er ca. 65 m2 - hældning ca. 13,7 grader. Der er murstensskorsten ved husets ene langside. Skurets tagareal er ca. 9 m2. 3=Vis billedet 4=Vis billedet 5=Vis billedet 8=30-09/2011
Tagarbejde (nyt tag, tagrenovering m.m.)
Opgavebeskrivelse 1=4281 Gørlev 30=Der skal nyt tag på 2=Skifertag 14=Nej 13=Nej 16=2 17=2 18= 24=Ja 31= 23=
Tagarbejde (nyt tag, tagrenovering m.m.)
Opgavebeskrivelse 1=4281 Gørlev 30=Der skal nyt tag på 32=Eternit 14=Ja 13=Nej 16=0 17= 18= 24=Ja 33=ca. 90 m2, ondulinetag som skal udskiftes da det p.g.a. alder er utæt.
Vi havde forestillet os, eternit B7 sorte m/stål tagrende el.lign. 23=14-09/2011
sommerhustag
Vi ønsker tilbud på lægning af nyt tagpap på sommerhus. Der er ca 75 m2 på hovedbygningen. Tilbud ønskes både med og uden nedtagning af det nuværende gamle tagpap. (Vi overvejer selv at gøre det) Taget skal et sted sammenlægges med nyere tagpap på tilbygning - se billeder.
Understrygning af tegltag
Jeg ønsker tilbud på understrygning af taget på mit hus fra 1955. Jeg er usikker på, om det er teglsten eller betontegl, der er på. Taget er understrøget med mørtel. Jeg kender ikke tagets areal, men husets grundplan er 80 m2.
Udskiftning af tag på sommerhus
Huser er ca 50 år gammelt, taget lige så. Inddækningen til skorsten bibeholdes , der skal nye vindskeder, tagrender bibeholdes. Lægterne skal muligvis udskiftes ( passer vist ikke til de nye mål på pladerne) vi vil gerne have stålplader eller ny eternit. (Sort)
Nyt tagpap og inddækning
På et ca 14 m2 fladt tag på er udhus, skal jeg have lagt ny tagpap og opsat nye inddækning / lister. Taget er ca 3 meter over jord højde.
Tagarbejde - Nyt Tag - Tagrenovering Gørlev
Har en Carport med oveliggende terrasse, som består af "loftbrædder", tagpap og træterrasse. Jeg har fået et tømrertilbud, men de kan ikke lægge tagpap og vil derfor gerne have et tilbud på dette. Det er ca. 15 kvm. Opgaven kan eventuelt være hele projektet, hvis det skulle have interesse.
Byggetilbud.dk ©