PEB GRUPPEN APS
PEB GRUPPEN APS
Michael Nørbork

PEB GRUPPEN APS

Uddannet tømrer og murer med mange års erfaring.
PEB GRUPPEN APS

Michael Nørbork

374 venner
Virksomheden er CVR-registreretVirksomhedVirksomheden har ingen udestående sager hos Forbrugerstyrelsen. Kontrollen er foretaget på http://www.forbrug.dk/Menu/Firmatjek
374 venner
Energivej 4
5260 Odense S
Med en ambition om at være Danmarks bedste tømrer- og murerfirma udfører PEB Gruppen kvalitetsarbejde på hele Fyn. Vi er et alsidigt håndværkerfirma, der har mange års erfaring med ombygning, tilbygning og diverse renoveringsprojekter. Vi har erfaringen og ekspertisen til at styre din byggesag fra start til slut – og ingen opgave er for stor eller lille til os. Vi tilbyder blandt andet:

Nyt tag og tagrenovering
Udendørs terrasser og trapper
Køkken- og badeværelsesrenovering
Nybyggeri samt om- og tilbygning
Vinduer og døre
Nyt gulv
Med mere

PEB Gruppen er beliggende i Odense og vi har et netværk af dygtige samarbejdspartnere på hele Fyn, og kan derfor yde professionel hjælp til alle slags entrepriseprojekter.

Kvalitetshåndværk til konkurrencedygtige priser
PEB Gruppen er et seriøst og kvalitetsbevidst håndværkerfirma, der leverer kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser. Vi vægter den personlige kontakt med vores kunder højt og det er måske netop derfor, at vi har en høj kundetilfredshed. Hos PEB Gruppen gør vi en dyd ud af at udfører vores arbejde til de aftalte betingelser og leveringstider. PEB Gruppen garanterer kvalitetshåndværk og derfor er vi også medlem af Byg Garanti.

Visionært håndværkerfirma med blik for finesserne
Vi er et tømrer- og murerfirma, der udfører vores arbejde med blik for boligens finesser. Vi tager altid afsæt i dine ønsker og behov – da intet byggeprojekt er ens. PEB Gruppen har en vision om at være det bedste tømrer- og murerfirma i Danmark, og derfor følger vi tidens trends uden at gå på kompromis med de håndværksmæssige traditioner.

Vil du gøre brug af vores faglige kompetencer, eller ønsker du et uforpligtende tilbud på din byggeopgave, så kontakt os på tlf. (tlf-nr fjernet) eller på (email fjernet) . Vi ser frem til at hjælpe dig godt videre! Se mindre

Standard timepris

- Ikke udfyldt

Antal ansatte

- Ikke udfyldt

Virksomhedens etableringsår

- Ikke udfyldt

Verificeringer

374 venner
Virksomheden er CVR-registreretVirksomhedVirksomheden har ingen udestående sager hos Forbrugerstyrelsen. Kontrollen er foretaget på http://www.forbrug.dk/Menu/Firmatjek

Kategorier

nummer 29 i kategorien Facaderenovering
nummer 20 i kategorien Glarmester
nummer 202 i kategorien Handymand
nummer 86 i kategorien Hegn
nummer 48 i kategorien Isolering
nummer 168 i kategorien Murer
nummer 64 i kategorien Nyt hus eller Tilbygning
nummer 95 i kategorien Tagarbejde - nyt tag - renovering
nummer 288 i kategorien Tømrer

Personlig Portfolio

Tagrenoveirnger

Udskiftning af eksisterende tagbelægning til ny. Billederne er fra flere forskellige opgaver vi har lavet.

Lukket garage

Opførsel af ny 70 m2 lukket garage med vedligeholdelsesfrit Ivarplank. Udskiftning af tagrender på huset samt opsætning af ny stern, vindskede og gavlbeklædning.

Energivej 4, 5260 Odense S, Denmark
Byggetilbud.dk ©