DV Service
DV Service
Anton Jozef

DV Service

DV Service

Anton Jozef

441 venner
Bemærk: denne virksomhed er ikke momsregistreret, og prisen indeholder derfor ikke moms
441 venner
6.0 (2 bedømmelser)
Line Jensen
Givet for opgaven:
Maler
1.0
23-11-2017
Vi bookede firmaet til at spartle, filte og male vores gipslofter, inkl ovenlysvinduer og akustiklofter. For det første var materialer ikke med i prisen, men vi blev dog enige om at det var for deres regning nu de h lavet en fejl. Desværre købte de alle materialer i jem&fix - materialer af dårlig kvalitet som desværre blev tydeligt ! De var arbejdsomme, men finish er ikke et ord de kender til. Der var så mange tydelige helt uacceptable fejl som vi på ingen måde kunne godtage. De forsøgte at rette op på det, men det blev det kun værre af. De fyldte vores akustikfelter med for meget Maling da de ikkestøvsugede dem for støv først.
Det hele resulterede i at vi havde advokat og andre professionelle på opgaven, og der er et andet firma som har rettet op på alle deres fejl - og det blev desværre lige så dyrt som det firmaet skulle have for arbejdet. Heldigvis havde vi endnu ikke betalt regningen, og nu får de slet ikke penge fra os ! Det er to rigtig søde og beskedne mænd som helt bestemt gør det bedste de kan, men det er selvlært og absolut ikke dansk standard !!!!
Line Jensen Givet for opgaven:
Maler
Nina Klaustrup
Givet for opgaven:
Handymand
5.0
18-10-2017
Er super tildreds! Anton og Joseph, har leveret et flot og veludført arbejde. De er to meget sympatiske og hjælpsomme mennesker, som tydeligvis sætter en ære i deres atbejde. De arbejdede fokuseret og koncentreret og leverede et flot resultat. De var hyret til at lægge laminattrægulv + lister m.m. i vores gamle mors lejlighed med mange kringelkroge og rum i forskellige størrelser. Forinden sørgede de også for at rykke de gamle, møre gulvtæpper af, flytte en masse tunge møbler og gøre alt klar. De var punktlige og effektive og arbejde hårdt i to dage, og selvom de brugte flere timer end estimeret (fordi de skulle lave mere, end vi havde beskrevet), ville de ikke have betaling for de ekstra timer. Det er virkelig en flot arbejdsmoral! Kæmpe anbefaling her fra!
Nina Klaustrup Givet for opgaven:
Handymand
Ingen offentlige bedømmelserGiv bedømmelse

Verificeringer

441 venner
Bemærk: denne virksomhed er ikke momsregistreret, og prisen indeholder derfor ikke moms

Kategorier

nummer 117 i kategorien Gulvafslibning
nummer 42 i kategorien Handymand
nummer 303 i kategorien Koekkenet
nummer 347 i kategorien Maler
nummer 342 i kategorien Murer
nummer 145 i kategorien Nyt hus eller Tilbygning
nummer 472 i kategorien Tømrer
Kolding, 6000 Kolding, Denmark

Byggetilbuds forpligtelser

Vi sletter aldrig bedømmelser for udført arbejde. Hverken positive eller negative.

Hvis et firma skifter navn eller CVR-nr, vil bedømmelserne altid følge med.

Vi verificerer alle nye firmaer med personlige facebook-konti, eller deres hjemmesider. På den måde kan et firma ikke tilmelde sig to gange.

Byggetilbud.dk ©