Adams VVS Service
Adams VVS Service
Sami Snono

Adams VVS Service

Adams VVS Service

Sami Snono

Thorsgade, 8D, 1 Th
2200 København N
Virksomheden har opgivet følgende CVR-nummer: 34862419. Du kan tjekke nummeret på cvr.dkVirksomhed
8.5 (11 bedømmelser)
Thorsgade, 8D, 1 Th
2200 København N
Givet for opgaven:
VVS
5
13-08-2016
Sami er nok den flinkeste håndværker i Riget....Vi bestilte udskiftning af 2 toiletter. På den aftalte dag ringede han og meddelte, at vi måtte finde en ny dag, da de var forhindret. Jeg tænker det er typisk håndværkere, men det er jo altid lidt irriterende når man nu har sat dagen af til det. Men toiletterne blev skiftet en anden dag og vi fik endda nogle bedre toiletsæder end aftalt - måske som et plaster på såret. Det er grunden til de 5 stjerner.
Jeg kan varmt anbefale Adams VVS. Han er super sød....
Hanne Givet for opgaven:
VVS
Givet for opgaven:
VVS
3
16-05-2016
De kom til tiden (cirka) og arbejdede, indtil opgaven var færdig. Undervejs blev en radiator oven i købet byttet, fordi det viste sig, at den havde en bule.
Det kunne godt være blevet til 5 stjerner, hvis ikke det nederste rør sidder lidt skævt.
Susanne Givet for opgaven:
VVS
4
07-10-2014
Sami er supervenlig og kompetent. Vi bor til leje i et hus og skulle have flyttet vores vaskemaskine der stod i køkkenet ned i kælderen, hvor der så skulle laves rørarbejde for at kunne tilslutte maskinen til vandrør og faldstamme. Der hvor vaskemaskinen havde stået i køkkenet skulle så installeres en nyindkøbt opvaskemaskine istedet. Vi fik tilsendt et tilbud og valgte Samis tilbud. Sami kom ud nogle dage efter og gik igang med arbejdet, og fik det løst i løbet af en formiddag. Der var ikke en finger at sætte på arbejdet. Dog opstod der nogle måneder senere en misforståelse i forhold til placering af udtag til et t-stykke i forhold til en vandmåler da vi skulle have installeret vores vaskemaskine i kælderen, og der kom han ud og rettede det dagen efter vi gjorde opmærksom på det, efter vores udlejer selv havde gjort os opmærksomme på det. Dog skulle vi betale for arbejdet da han mente han havde placeret den efter vores foreskrifter, selvom vi bestemt mente noget andet. Nuvel, det var et mindre stykke arbejde og til at leve med, og vi var ikke sikre på at vi havde videregivet udlejers instrukser korrekte til Sami ift. placeringen af t-stykket i forhold til vandmåleren. Nå, et par uger efter begyndte vandmåleren så at dryppe så hele kælderen stod i vand og Sami blev igen indkaldt og mødte op dagen efter vores henvendelse (super hurtig service!). Vandmåleren blev repareret (det var en slidt pakning der skulle udskiftes) og Sami mente korrekt nok at det måtte være vores udlejer der skulle betale for dette, da det intet havde med hans tidligere installation at gøre, og det kunne vi jo kun være enige i. Vores udlejer ville dog ikke betale for det, så Sami ringede mig op og gav afslag på hans tid og arbejde med vandmåleren da han ikke syntes vi skulle betale for det, nu hvor det tydeligt var udlejers problem. Så der afslog han lige arbejdstid og materialer. Fandme i orden! :-)

Alt i alt kan jeg kun anbefale Adams VVS Service. Sami er som sagt umådelig venlig og til at snakke med, så der er ikke andet for end at give dem 4.5 stjerner.
Dennis Givet for opgaven:
VVS
Givet for opgaven:
VVS
3
05-09-2014

Besvarelse fra Adams VVS Service

Mange tak.
kirstine Givet for opgaven:
VVS

Besvarelse fra Adams VVS Service

Mange tak.
4
25-06-2014
Jeg var meget positiv over god orden i papirerne og forslag til forskellige løsninger, som jeg synes Sami tog sig god tid til at forklare. En rigtig rar og hensynstagende håndværker at have inden for dørene. Sami var god mht. naboer, som han blev nødt til at forstyrre i arbejdet. Kan helt klart anbefale ham. Han mangler at komme tilbage og lave nogle slut-tilslutninger, men det store arbejde er overstået.
Givet for opgaven:
VVS
5
24-04-2014
Mange tak
Izabella Givet for opgaven:
VVS
Givet for opgaven:
VVS
4
11-04-2014
Fin service. Der var et par uforudsete ekstraudgifter, men det virkede fornuftigt og rimeligt.
Morten Givet for opgaven:
VVS
Givet for opgaven:
VVS
4
17-03-2014
Godt arbejde på trods af et par forhindringer undervejs..
Iben Givet for opgaven:
VVS
5
25-02-2014
Givet for opgaven:
VVS
5
16-02-2014
Fin service. Hurtig respons og pris efter aftale:-)
Morten Givet for opgaven:
VVS
Vis flere bedømmelser
Verificeret
5
Martin Teisner Sørensen
08-04-2017
Verificeret

Vandinstallation til bad, toiletter og køkken samt kloak arbejde

Stor ros for veludført arbejde. Jeg kan klart anbefale Sami og Adams Vvs Service når du skal have lavet et godt stykke håndværk til en fornuftig pris. Samis team arbejdede effektivt og leverede varen til tiden.

Godt gået drenge :-)

Verificeringer

CVR 34862419. Se mere på Proff og Virk
Besøg firmaets hjemmeside.

Virksomheden har opgivet følgende CVR-nummer: 34862419. Du kan tjekke nummeret på cvr.dkVirksomhed

Kategorier

nummer 187 i kategorien Elektriker
nummer 367 i kategorien Nyt hus eller Tilbygning
nummer 860 i kategorien Tømrer
nummer 31 i kategorien VVS
Thorsgade, 8D, 1 Th, 2200 København N, Denmark

Byggetilbuds forpligtelser

Vi sletter aldrig bedømmelser for udført arbejde. Hverken positive eller negative.

Hvis et firma skifter navn eller CVR-nr, vil bedømmelserne altid følge med.

Vi verificerer alle nye firmaer med personlige facebook-konti, eller deres hjemmesider. På den måde kan et firma ikke tilmelde sig to gange.

Byggetilbud.dk ©