Få pris på din opgave. Find VVS Brøndby Strand her Indtast din VVS-opgave, og modtag uforpligtende tilbud
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% i forhold til alm pris
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 258.954 andre danskere
Nem og sikker betaling med hos udvalgte leverandører
Nyeste bedømmelser
Kim skrev en bedømmelse af Billes Varmeserv…
for opgaven VVS Greve
for opgaven VVS Greve
Meget engageret og lavede et godt arbejde til en meget fair pris. Arbejder hurtigt og ser løsninger.
Søren skrev en bedømmelse af Luban IVS
for opgaven Tømrer Låsby
for opgaven Tømrer Låsby
Flot arbejde
Søren skrev en bedømmelse af Stangerum Malerf…
for opgaven Maler Låsby
for opgaven Maler Låsby
Fint arbejde
Lars skrev en bedømmelse af Daniel Sommer
for opgaven Tømrer Hvidovre
for opgaven Tømrer Hvidovre
Daniel er en super flink fyr. Håndværkerne var 2 rumænere uden kendskab til dansk og engelsk - men den ene havde oversættelse på sin telefon, så det var ikke noget problem. Inden arbejdet var færdigt, gennemgik jeg det, og fandt diverse fejl og mangler. Disse blev omgående udbedret. Så alt i alt er jeg prisen taget i betragtning meget tilfreds med min nye udestue/havestue i kolonihaven. Kan varmt anbefale Daniel Sommers firma.
Kim skrev en bedømmelse af RS-service ApS
for opgaven Maler Ballerup
for opgaven Maler Ballerup
Hurtigt tilbud som var konkurrence dygtigt. Arbejdet startet til tiden og blev leveret som lovet. Meget tilfreds med det udførte arbejde. Kan anbefales
Asger skrev en bedømmelse af Simonsens Multis…
for opgaven Maler Bjæverskov
for opgaven Maler Bjæverskov
Uerfarne og ikke kundevenlige Projektet startede godt. God pris, men halvvejs skal vi igen hente mere materialer, som spartelmasse og maling - de har beregnet 50% for lidt. Spartling: Spartling af samlinger mellem gipsplader utilstrækkelig idet der kan ses dybe render hvor de har brugt forkert spartelmasse/for lidt. De vælger på trods af at man viser fejl at fortsætte uden at rette fejl. Vægge har i uheldigt lys flere steder, hvor spartling ikke er slebet/små huller ind. Malearbejde: Maler vægge horisontalt ved kanter ved loft men når ikke at male vertikalt mens malingen fortsat er våd. Resultat er at man kan se første del som en lys stribe i tæt på loft. Samlet bedømmelse og oplevelser: Simonsens Multiservice ville ikke rette fejl og truede med at hente værktøj og andet af værdi hvis vi ikke betalte restbeløb. Oplevede også at blive kaldt ikke så pæne ting. Faktura endte med at blive 100% højere end da vi indhentede tilbud. Vi skal nu selv slibe loft om, spartle og slibe igen for at sætte væv op og male igen for loft. Vi har malet vægge selv. Vi er selv semi erfarne i at malearbejde, men havde ikke tid og ressourcer til selv at løfte opgaven og det fortryder vi nu. Alt i alt en meget uheldig oplevelse som jeg gerne vil fraråde andre. mvh Asger
Bedste virksomheder
9.7
nr 1 i kategorien Murer
nr 1 i kategorien Murer
9.8
nr 1 i kategorien Tømrer
nr 1 i kategorien Tømrer
9.6
nr 1 i kategorien VVS
nr 1 i kategorien VVS
9.9
nr 1 i kategorien Elektriker
nr 1 i kategorien Elektriker
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Byggetilbud?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Virksomheder

SK Services, 26602660 Brøndby StrandFå et tilbud !
Akharraz ejendomme ApS, 26602660 Brøndby StrandFå et tilbud !
Arne Frostholm VVS ApS, 26602660 Brøndby StrandFå et tilbud !

VVS firma og installatør Brøndby Strand

Billig VVS Brøndby Strand er kun ganske få klik væk. Vores portal for håndværk og VVS har samlet en række af landet bedste og billigste til at give tilbud på dit VVS-arbejde. Du indtaster blot opgaven, og snart får du online tilbud og priser på VVS Brøndby Strand.

VVS Brøndby Strand? Få de bedste priser

Priser på VVS i Brøndby Strand og omegn, varierer naturligvis efter opgavens art. Om du skal have lavet badeværelse, køkken eller jordvarme, er ikke den samme ting, og ikke den samme pris. Timeprisen for VVS Brøndby Strand kan godt komme op over 500 kr. Brug vores portal til at få de billigste priser.

Billig VVS-installatør Brøndby Strand

En billig VVS-installatør i Brøndby Strand er en eftertragtet "vare". VVS-installatører som byder gennem vores side, er ofte lidt billigere end andre. Dette skyldes at de konkurrerer om buddet. Husk, at den billigste VVS-installatør Brøndby Strand, er ikke nødvendigvis den bedste (men kan sagtens være det).

VVS-firmaer i Brøndby Strand

Præcis hvor mange VVS-firmaer i Brøndby Strand vi har, varierer hele tiden. Når du indsender dit VVS-arbejde, vil du ikke kun modtage tilbud fra firmaer i Brøndby Strand, men også omkringliggende byer. VVS Brøndby Strand giver tilbud på din opgave, og dermed opnår du den billigste pris.

SKAL man bruge en autoriseret VVS'er?

Hvorvidt det er påkrævet med et autoriseret VVS-Firma Brøndby Strand, afhænger af opgavens omfang og art. Små installationer må alle lave (eks: skrue nye brusehoveder på, og diverse småting). Hvis man arbejder med vand under højt tryk, kræves det at man benytter en autoriseret VVS-installatør. På vores hjemmeside kan du se, om firmaerne i har autorisation eller ej.

Eksempler

VVS
Opgavebeskrivelse 1=2660 Brøndby Strand 1=Toilet / WC 2=Udskiftning af toliet.
Tilsutning afløb og vand.
Bortskaffelse af eksisterende. 9=
Udskiftning af varmtvandbeholder
Vores varmtvandsbeholder skal skiftes ud hurtigst mulig. Da huset skal sælges er pris vigtig. Det er selvfølgelig mulig at komme ud for at kikke på det nuværende installation
Diverse VVS opgaver
Har samlet lidt forskellige opgaver sammen. - Flytning af en radiator (20 cm) - Etablering af ny radiator i kælder(T-stykke på eksisterende varme rør) - Fremføring af K/V rør til ny vask/armatur i kælder (4-5 mtr. træk, ophængt i kælderloft) - Etablering af gulvafløb til ny vask(der er gammelt gulvafløb midt i rummet som det kan/skal kobles på, se billeder) - Udskiftning af lukkeventil på hovedledning før måleren (HOFOR vil skifte måler, men lukkeventil er groet fast) - Tjek af væg dåser i bruser(løse nå armatur vipper, dog ikke utæt)
Gulvvarme
Installation og montering af gulv varme ca. 10 kvm
Armaturer udskiftes
Køkken og badeværelses blandingsbatterier skal udskiftes. Vi har armatrueret. Ved køkkenvasken skal rør under vasken også skiftes.
Udskiftning af brusestang mm.
Udskiftning af brusestang, udskiftning af siliconelister i bruseniche samt udskiftning af udendørs vandhane.
Byggetilbud.dk ©