Få tilbud fra tømrere i Brøndby Strand og omegn Modtag gratis og uforpligtende priser fra tømrer Brøndby Strand
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% i forhold til alm pris
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 318.761 andre danskere
Nem og sikker betaling med hos udvalgte leverandører
Nyeste bedømmelser
Radu skrev en bedømmelse af Kåres håndværk
for opgaven Opgave i køkkenet re…
for opgaven Opgave i køkkenet re…
Alt gik fint
Flemming skrev en bedømmelse af Fjordbyernes bro…
for opgaven Anlægsgartner Ølsty…
for opgaven Anlægsgartner Ølsty…
Flot arbejde, leveret til aftalte tid
Jes skrev en bedømmelse af MK Tømrer og Tag…
for opgaven Træterrasse
for opgaven Træterrasse
Rigtig flot resultat, som blev udført som vi aftalte.
Ole skrev en bedømmelse af Jacob Bach
for opgaven VVS Kirke Såby
for opgaven VVS Kirke Såby
Brug ALDRIG denne mand, jeg havde en aftale med Jacob Bach ( jb) jeg havde en aftale med ham om udskiftning til en ny 110 l metro vandvarmer incl. nedtagning af gammel, pris 14.000 kr "Vi kommer på tirsdag ingen problemer i det " tirsdag kl 10,00 kører der en gammel Passat ind på min adresse med 2 ældre herrer som på ingen måde kunne gøre sig forståelig på hverken dansk, engelsk eller tysk, men med fagter gjorde mig opmærksom på at de havde en vandvarmer i bilen, bag i bilen befandt der sig ganske rigtigt en vandvarmer, med en bule i siden og gammelt pakgarn på rørene, det var ikke det vi havde aftalt, så jeg tog straks kontakt til jb hvor jeg forklarede ham problemet både med de udenlandske personer og den vandvarmer de kom med, jb påstod hårdnakket at det var en ny vandvarmer og havde lidt svært ved at forklare hvorfor der sad gammelt pakgarn på rørene, jeg valgte at ophæve vores aftale da jb ikke leverede den aftalte vare og ydelse, efterfølgende har jeg modtaget en faktura på 9.375 kr. fra et firma Krokodille for tabt arbejdsfortjeneste, et firma som jeg i øvrigt ingen kendskab har til ej heller ingen aftaler har med, sagen kører nu gennem min advokat. Så hvis i ikke vil fuppes så hold jer fra jb.
Stephanie skrev en bedømmelse af BH Byg v/Benjami…
for opgaven Skift af tagsten
for opgaven Skift af tagsten
Ja han var fantastisk at arbejde med. Fulgte også op bagefter på hvordan det gik. God kommunikation og hurtig til sit arbejde. Lavede endda mere end der var aftalt fra starten. Vil helt sikkert bruge ham igen og anbefale ham videre.
Michael skrev en bedømmelse af Stige Malere ApS
for opgaven Maler Kalundborg
for opgaven Maler Kalundborg
Ingen aftaler blev overholdt, arbejdet tog tre gange så lang tid som lovet. Fik en lille rabat til slut, men alt i alt en virkelig ubehagelig oplevelse.
Bedste virksomheder
9.6
nr 1 i kategorien Murer
nr 1 i kategorien Murer
9.6
nr 1 i kategorien VVS
nr 1 i kategorien VVS
9.6
nr 1 i kategorien Elektriker
nr 1 i kategorien Elektriker
9.4
nr 1 i kategorien Tømrer
nr 1 i kategorien Tømrer
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Byggetilbud?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Virksomheder

Jess Entreprise v/ Elena Poiana Hjarsø, 26602660 Brøndby StrandFå et tilbud !
Mohr´s Tagentreprise, 26602660 Brøndby StrandFå et tilbud !
C.S. Byggeservice, 26602660 Brøndby StrandFå et tilbud !
TØMRERFIRMAET PER LAUSTRUP ApS, 26602660 Brøndby StrandFå et tilbud !
SK Services, 26602660 Brøndby StrandFå et tilbud !
Akharraz ejendomme ApS, 26602660 Brøndby StrandFå et tilbud !
KHPL Services, 26602660 Brøndby StrandFå et tilbud !
Snedkermesteren Mikael Findanis, 26602660 Brøndby StrandFå et tilbud !
Tommy strawbridge, 26602660 Brøndby StrandFå et tilbud !
SBS Malerservice, 26602660 Brøndby StrandFå et tilbud !

Tømrer Brøndby Strand

En dygtig tømrer Brøndby Strand kan du nemt finde online, via vores portal. Vi har over 1.000 kompetente virksomheder (store som små) registreret. Vi kan dermed garanteret finde dig en billig tømrer Brøndby Strand.

Få de bedste priser fra tømrer Brøndby Strand

Tømrer i Brøndby Strand og omegn, kan du få priser fra her. Du indtaster din opgave, og herefter vil tømrer Brøndby Strand afgive bud via portalen. Du kan altså se alle bud online, og hvis du ønsker telefonisk kontakt med en tømrer, kan du ringe til ham eller bede ham ringe dig op. Priserne du får er uforpligtende, og bemærk, at du sandsynligvis ikke kun modtager priser fra Brøndby Strand men også fra nabobyer.
 
En tømrer Brøndby Strand laver det meste i træ. Det kan være alt fra tagarbejde, til terrasser og gulvbelægning. Prisen for en tømrer ligger typisk på 3-400 kr plus moms i timen, men gennem byggetilbud.dk, kan du ofte få det billigere.
 

Hvordan får jeg tilbud fra billig tømrer Brøndby Strand?

Start med at udfylde vores spørgeskema, beregnet til billig tømrer Brøndby Strand. Dette bruger tømreren som udgangspunkt, når han skal beregne dit tilbud. Udfyld felterne så godt du overhovedet kan. Det letter tømrerens arbejde med at udrenge selve tilbuddet. Hvis du bor i en anden by end Brøndby Strand, er det helt ok. Vi har tømrerfirmaer i hele landet, så der er sikkert også en nær dig. Billige tømrere i Brøndby Strand sender dig deres billigste tilbud, uden at du binder dig til at acceptere et af dem. Det er god service, og det er præcis meningen med vores portal.

Søger du et tømrerfirma Brøndby Strand, så er du også kommet rette sted hen. Tømrerfirmaer vil indsende deres priser på din opgave, og du kan selv vælge om du vil acceptere et af tilbudene fra de forskellige tømrerfirmaer i Brøndby Strand.

Eksempler

Facadeisolering på murværk og nye træpartier med vindue
Mit hus er et parcelhus fra 1960'erne. Jeg ønsker at få facadeisolering på mine ydervægge. Gerne batts med puds. Desuden ønsker jeg at få udskiftet mine træpartier isat vinduer med isolering der matcher facadeisoleringen i tykkelse.
Opsætning af 19 meter Frøslev systemhegn
Opsætning af 19 meter Frøslev systemhegn ønskes opsat. Det er et lige stykke uden vinkler.
Overdækket terrasse
Jeg skal have lavet en overdækket terrasse på ca 25 kvm
Montering af køkken
Montering af køkken fra Vordingborg Køkken. 9 elementer+ 1 høj skab og bord plade.
Udskiftning af bærende hylde
Udskiftning af nederste hylde til køleskab. Som det ses på fotoet har hylden fået vand og skal derfor udskiftes.
Opsætte køkken
Vi skal have opsat 10 moduler (underskabe) fra ikea (vi samler selv). Desuden skal der laves hul i bordplade til hvidevarer samt samles i hjørne. Der vil være en lille smule tilpasning.
renovering af loftrum
renovering af loftrum bygger til og åben en vindu tak
Loft til kip og ovenlysvinduer i køkken-allerum
Rummet er ca. 8 x 8 m. Huset er udført med gitterspær som skal omkontrueres til evt. Hanebåndspær el. Lign. over det pågældende rum. Der skal indsættes 2-3 ovenlysvinduer (med motor). Taget er udført i naturskiffer. Rummet har pt gipsloft og det skal der også være fremadrettet. Taghældningen er ca 28 grader.
trape og klinke gulvt
hejsa jeg vil lave traper til første sal og klinke gulvt mvh hamzi
Et total løsning til at etablere 2 stk. ovenlysvinduer
Et total løsning til at etablere 2 stk. ovenlysvinduer på tagen og lys skal kunne kommer ned i køkken alrummet. Se vedhæftet pdf
Tømrer Brøndby Strand
Træskelet af trykimprænerede træ til terasse på 7,2 X 3 meter. Lige nu ligger der grus/jord under unkrudsdugen. Jeg er usikker på om den skal hæves over jorden.
Tømrer Brøndby Strand
Vi skal have bygget to vægge - den ene med en dør i. Begge vægge skal isoleres. Den ene væg skal bygges hvor der er en eksisterende halvvæg. Jeg ved ikke om den kan bruges eller om den skal fjernes først. Opgaven skal udføres så hurtigt som muligt. Brøndby Strand. Dimensionerne kan ses (ca.) på vedhæftet billede. Lofts højden er normal til lav.
Tømrer Brøndby Strand
Hejsa. Jeg ønsker et tilbud fra en tømrer, til følgende opgave i en første sals lejlighed. Endevæg mod toilet, til fuld beklædning og tynd isolering, for at dæmpe bare lidt af støjen fra badeværelset. Vægen skal desuden være med en hylde i fuld bredde og passende dybde, til at bære et 50 tommer. mål på væg B 128 cm, H 250 incl panel på 9cm, der runder om hjørnet med en mindre overflade, der også skal beklædes, her behøves ingen isolering. B 50 cm, H 250 cm. Der er et lille gab mellem fladen og karmen på 1,5 cm, som jeg tænker vil være optimalt at minimerer. På den modsatte væg, ønsker jeg en radiator skjuler, med 2 inspektions luger, en til digital måleenhed og den anden til termostaten med vippebleslag, så de kan åbnes, ved behov. Jeg forestiller mig en plade med et passende antal huller, til at frigøre evt varme. B 240 cm, H 80 cm med en topplade til at lukke mellemrummet af,med samme højde som vindueskarmen. Der er et vandrør at ta hensyn til, i forbindelsen med toppladen. Der er ingen krav til materiale valg, og jeg maler selv.
Tømrer Brøndby Strand
Hej vi vil gerne have et tilbud på at få lagt trægulv i køkkenet i vores ny købte hus der er fliser lige nu som skal bankes op jeg vedhæfter plantegning og billeder Vi skal også have lavet nyt køkken så Jeg vil også gerne have en pris på nedtagening af gammelt køkken og opsætning af nyt HTH køkken Vi vil gerne have en pris på det
Tømrer Brøndby Strand
ENTRE, TRAPPE & HOVEDDØR renovering Vi har en entre i vores hus fra 1898, hvor vi gerne vil have lukket “hullet” ned til kælderen, og der skal laves en smart lem løsning med evt. hydraulik. Vores hoveddør er gammel, men vi vil gerne have et tilbud på renovering af denne, for at bevare den gamle æstetik. To vægge skal rives ned. Trappen skal slibes og males. Varmeløsning skal findes? (Gulvvarme i resten af huset undtagen entreen) Nye lister og fint finish Samt maling
Tømrer Brøndby Strand
Vi har et projekt der skal gøres færdig. Den tidligere tømrer lukkede firmaet før han færdiggjorde projektet - etablering af et kontor. Vi mangler at: - få sat dør I. (lydisolerende) - få sat lister på (har delvist selv lister) - Få ophængt monitorarm + lavet hul to steder i vægget til indvendig ledningsførsel (kanal er lavet i væggen). - Repereret væg (vores datter fik desværre hevet noget af tapeten af inden døren blev sat på - se billede)
Tømrer Brøndby Strand
Jeg søger en der kan lave mig en nyt dørliste fra gang til badeværelse
Opsætning af fliser på vægge og gulv
Der skal gives tilbud til en lejebolig Vi sørger for at få fjernet badekarret i vores badeværelse samt fliserne på de 3 vægge og få smidt dem ud. Vi køber også materialerne og de nye fliser til at opsætte på væggene og gulvet. I skal sørge for afmontering af blandingsbatteriet, vådrumsbehandling og opsætning af fliserne og andet der skal gøres efter lovgivningen. VVS arbejdet skal udføres af en autoriseret VVS´er. Højden på blandingsbatteriet skal ikke ændres. DVS. der skal sættes fliser op på 3 vægge og gulvet under badekarret samt udjævning af gulvet efter afmontering af badekarret. Badekarret er 143 X 70. . Tilbuddet skal vises til ejendomskontoret for at blive godkendt. Har du nogle spørgsmål skal du være velkommen til at kontakte mig.
Byggetilbud.dk ©