Få tilbud fra tømrere i Blokhus og omegn Modtag gratis og uforpligtende priser fra tømrer Blokhus
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% i forhold til alm pris
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 318.761 andre danskere
Nem og sikker betaling med hos udvalgte leverandører
Nyeste bedømmelser
Radu skrev en bedømmelse af Kåres håndværk
for opgaven Opgave i køkkenet re…
for opgaven Opgave i køkkenet re…
Alt gik fint
Flemming skrev en bedømmelse af Fjordbyernes bro…
for opgaven Anlægsgartner Ølsty…
for opgaven Anlægsgartner Ølsty…
Flot arbejde, leveret til aftalte tid
Jes skrev en bedømmelse af MK Tømrer og Tag…
for opgaven Træterrasse
for opgaven Træterrasse
Rigtig flot resultat, som blev udført som vi aftalte.
Ole skrev en bedømmelse af Jacob Bach
for opgaven VVS Kirke Såby
for opgaven VVS Kirke Såby
Brug ALDRIG denne mand, jeg havde en aftale med Jacob Bach ( jb) jeg havde en aftale med ham om udskiftning til en ny 110 l metro vandvarmer incl. nedtagning af gammel, pris 14.000 kr "Vi kommer på tirsdag ingen problemer i det " tirsdag kl 10,00 kører der en gammel Passat ind på min adresse med 2 ældre herrer som på ingen måde kunne gøre sig forståelig på hverken dansk, engelsk eller tysk, men med fagter gjorde mig opmærksom på at de havde en vandvarmer i bilen, bag i bilen befandt der sig ganske rigtigt en vandvarmer, med en bule i siden og gammelt pakgarn på rørene, det var ikke det vi havde aftalt, så jeg tog straks kontakt til jb hvor jeg forklarede ham problemet både med de udenlandske personer og den vandvarmer de kom med, jb påstod hårdnakket at det var en ny vandvarmer og havde lidt svært ved at forklare hvorfor der sad gammelt pakgarn på rørene, jeg valgte at ophæve vores aftale da jb ikke leverede den aftalte vare og ydelse, efterfølgende har jeg modtaget en faktura på 9.375 kr. fra et firma Krokodille for tabt arbejdsfortjeneste, et firma som jeg i øvrigt ingen kendskab har til ej heller ingen aftaler har med, sagen kører nu gennem min advokat. Så hvis i ikke vil fuppes så hold jer fra jb.
Stephanie skrev en bedømmelse af BH Byg v/Benjami…
for opgaven Skift af tagsten
for opgaven Skift af tagsten
Ja han var fantastisk at arbejde med. Fulgte også op bagefter på hvordan det gik. God kommunikation og hurtig til sit arbejde. Lavede endda mere end der var aftalt fra starten. Vil helt sikkert bruge ham igen og anbefale ham videre.
Michael skrev en bedømmelse af Stige Malere ApS
for opgaven Maler Kalundborg
for opgaven Maler Kalundborg
Ingen aftaler blev overholdt, arbejdet tog tre gange så lang tid som lovet. Fik en lille rabat til slut, men alt i alt en virkelig ubehagelig oplevelse.
Bedste virksomheder
9.6
nr 1 i kategorien Murer
nr 1 i kategorien Murer
9.6
nr 1 i kategorien VVS
nr 1 i kategorien VVS
9.6
nr 1 i kategorien Elektriker
nr 1 i kategorien Elektriker
9.4
nr 1 i kategorien Tømrer
nr 1 i kategorien Tømrer
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Byggetilbud?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Virksomheder

Blokhus Tømreren, 94929492 BlokhusFå et tilbud !
Jensen Montage, 94929492 BlokhusFå et tilbud !
Bak's Byggeservice, 94929492 BlokhusFå et tilbud !
RR Tømrer & Snedker, 94929492 BlokhusFå et tilbud !

Tømrer Blokhus

En dygtig tømrer Blokhus kan du nemt finde online, via vores portal. Vi har over 1.000 kompetente virksomheder (store som små) registreret. Vi kan dermed garanteret finde dig en billig tømrer Blokhus.

Få de bedste priser fra tømrer Blokhus

Tømrer i Blokhus og omegn, kan du få priser fra her. Du indtaster din opgave, og herefter vil tømrer Blokhus afgive bud via portalen. Du kan altså se alle bud online, og hvis du ønsker telefonisk kontakt med en tømrer, kan du ringe til ham eller bede ham ringe dig op. Priserne du får er uforpligtende, og bemærk, at du sandsynligvis ikke kun modtager priser fra Blokhus men også fra nabobyer.
 
En tømrer Blokhus laver det meste i træ. Det kan være alt fra tagarbejde, til terrasser og gulvbelægning. Prisen for en tømrer ligger typisk på 3-400 kr plus moms i timen, men gennem byggetilbud.dk, kan du ofte få det billigere.
 

Hvordan får jeg tilbud fra billig tømrer Blokhus?

Start med at udfylde vores spørgeskema, beregnet til billig tømrer Blokhus. Dette bruger tømreren som udgangspunkt, når han skal beregne dit tilbud. Udfyld felterne så godt du overhovedet kan. Det letter tømrerens arbejde med at udrenge selve tilbuddet. Hvis du bor i en anden by end Blokhus, er det helt ok. Vi har tømrerfirmaer i hele landet, så der er sikkert også en nær dig. Billige tømrere i Blokhus sender dig deres billigste tilbud, uden at du binder dig til at acceptere et af dem. Det er god service, og det er præcis meningen med vores portal.

Søger du et tømrerfirma Blokhus, så er du også kommet rette sted hen. Tømrerfirmaer vil indsende deres priser på din opgave, og du kan selv vælge om du vil acceptere et af tilbudene fra de forskellige tømrerfirmaer i Blokhus.

Eksempler

Ny inddækning til murstensskorsten i sommer
Ny inddækning af skorsten (mursten/pudset). Vi har lagt nyt IBF betontag og skal have lavet inddækning mellem tag og skorsten. Nuværende er lavet af bly (blødt materiale) Bly monteret på skorsten er indtakt - afdækning mod tag er ikke tæt. Enten skal det hele skiftes eller blot den utætte del. Jeg vil gerne hjælpe til hvis der skal flyttes tagsten eller andet.
Køjesenge
2 køjesenge der er 70 cm brede skal øges til 90 cm. Ialt 4 senge. Nye lameller.
Opretning af gulve samt lægning af nyt.
Opretning og lægning af nye gulve ca. 70 kvm. i sommerhus.
Montering af dør i garage i Sommerhus i Hune
Montering af dør i garage i sommerhus beliggende i Hune nær Blokhus. Jeg har selv indkøbt ny Swedor dør så det er kun afdækning og finis spm skal leveres med i tilbuddet som materialer. Der skal også laves hul i eksisterende trævæg. Jeg kan godt selv være tilstæde og gå tilhånde om nødvendigt på den aftalte dag til montering
Terasse skal overdækkes med gennemsigtig tag
Hej vi har en terasse hvor vi gerne vil have lidt tag over. Den ene side kan fastgøres på huset og ydersiden med stolper. Den skal være åben i siderne. Størelsen er ca. 3 x 3 meter eller 3,5 x 3,5 meter. Hvad vil de koste og hvorhurtigt kan det laves.
Tømrer Blokhus
to nye vinduer i sommerhus,topstyret med mål ca.70 x 80 i træ. Sommerhus er i Blokhus og jeg er tilstede fra 3/3 til 6/3 for besigtigelse.
Utæt skorsten
Har en fem år gammel skorstensinstallation på mit sommerhus, og der er en gummifuge der er utæt så der ved regnvejr kan løbe lidt vand ned langs skorstenen. Utætheden er i forbindelse med salg inspiceret af tømrer (købers rådgiver) og der er ingen fugt på loft eller andre steder, men begrænser sig alene til det der kan løbe ned af storstenen. Taget består af bølgeplader, gummidug og græstørv. Huset er beliggende i Hune.
Ny garage ved sommerhus i Blokhus
En gammel trægarage skal rives ned og en ny bygges ved et sommerhus ved Blokhus. Derfor vil jeg gerne indhente nogle tilbud. Bredde: ca 3.10 m Længde: ca 6.10 m. Bygget på sokkel.
Forstærkning af nuværende kip limtræs bjælke i sommerhus
Montering af 115x200 mm limtræs bjælke i kip Ca. 6.7 meter så ledes at nå værende to bæringer i rummet kan fjernes
Byggetilbud.dk ©