Få tilbud fra tømrere i Birkerød og omegn Modtag gratis og uforpligtende priser fra tømrer Birkerød
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% i forhold til alm pris
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 318.755 andre danskere
Nem og sikker betaling med hos udvalgte leverandører
Nyeste bedømmelser
Radu skrev en bedømmelse af Kåres håndværk
for opgaven Opgave i køkkenet re…
for opgaven Opgave i køkkenet re…
Alt gik fint
Flemming skrev en bedømmelse af Fjordbyernes bro…
for opgaven Anlægsgartner Ølsty…
for opgaven Anlægsgartner Ølsty…
Flot arbejde, leveret til aftalte tid
Jes skrev en bedømmelse af MK Tømrer og Tag…
for opgaven Træterrasse
for opgaven Træterrasse
Rigtig flot resultat, som blev udført som vi aftalte.
Ole skrev en bedømmelse af Jacob Bach
for opgaven VVS Kirke Såby
for opgaven VVS Kirke Såby
Brug ALDRIG denne mand, jeg havde en aftale med Jacob Bach ( jb) jeg havde en aftale med ham om udskiftning til en ny 110 l metro vandvarmer incl. nedtagning af gammel, pris 14.000 kr "Vi kommer på tirsdag ingen problemer i det " tirsdag kl 10,00 kører der en gammel Passat ind på min adresse med 2 ældre herrer som på ingen måde kunne gøre sig forståelig på hverken dansk, engelsk eller tysk, men med fagter gjorde mig opmærksom på at de havde en vandvarmer i bilen, bag i bilen befandt der sig ganske rigtigt en vandvarmer, med en bule i siden og gammelt pakgarn på rørene, det var ikke det vi havde aftalt, så jeg tog straks kontakt til jb hvor jeg forklarede ham problemet både med de udenlandske personer og den vandvarmer de kom med, jb påstod hårdnakket at det var en ny vandvarmer og havde lidt svært ved at forklare hvorfor der sad gammelt pakgarn på rørene, jeg valgte at ophæve vores aftale da jb ikke leverede den aftalte vare og ydelse, efterfølgende har jeg modtaget en faktura på 9.375 kr. fra et firma Krokodille for tabt arbejdsfortjeneste, et firma som jeg i øvrigt ingen kendskab har til ej heller ingen aftaler har med, sagen kører nu gennem min advokat. Så hvis i ikke vil fuppes så hold jer fra jb.
Stephanie skrev en bedømmelse af BH Byg v/Benjami…
for opgaven Skift af tagsten
for opgaven Skift af tagsten
Ja han var fantastisk at arbejde med. Fulgte også op bagefter på hvordan det gik. God kommunikation og hurtig til sit arbejde. Lavede endda mere end der var aftalt fra starten. Vil helt sikkert bruge ham igen og anbefale ham videre.
Michael skrev en bedømmelse af Stige Malere ApS
for opgaven Maler Kalundborg
for opgaven Maler Kalundborg
Ingen aftaler blev overholdt, arbejdet tog tre gange så lang tid som lovet. Fik en lille rabat til slut, men alt i alt en virkelig ubehagelig oplevelse.
Bedste virksomheder
9.6
nr 1 i kategorien Murer
nr 1 i kategorien Murer
9.6
nr 1 i kategorien VVS
nr 1 i kategorien VVS
9.6
nr 1 i kategorien Elektriker
nr 1 i kategorien Elektriker
9.4
nr 1 i kategorien Tømrer
nr 1 i kategorien Tømrer
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Byggetilbud?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Virksomheder

Flex Form Group v/David Janer, 34603460 BirkerødFå et tilbud !
lars månsson, 34603460 birkerødFå et tilbud !
Baumeister Byg & Bolig V/ Jesper Lund, 34603460 BirkerødFå et tilbud !
FHcon v/Fridalvur Heinesen, 34603460 BirkerødFå et tilbud !
Nordsjællands VVS ApS, 34603460 BirkerødFå et tilbud !
Rudersdal Udlejning ApS, 34603460 BirkerødFå et tilbud !
Tømrer- og Snedkerfirmaet Poul Hvitved ApS, 34603460 BirkerødFå et tilbud !
Håndværk & service, 34603460 BirkerødFå et tilbud !
Toke Bille, tømrer, 34603460 BirkerødFå et tilbud !
Karl Nielsen & Søn A/S, 34603460 BirkerødFå et tilbud !
BYG:VÆRK, 34603460 BirkerødFå et tilbud !
Leegaard Villaservice, 34603460 BirkerødFå et tilbud !
Royal Group IVS, 34603460 birkerodFå et tilbud !
CW-tømrerne, 34603460 HolteFå et tilbud !
Handyman Gyldenvang, 34603460 BirkerødFå et tilbud !
Kus Enterprise, 34603460 BirkerødFå et tilbud !
Permanent Rådgivende Ingeniører, 34603460 BirkerødFå et tilbud !
TS-byg Nordsjælland v/ Tonny sibbert, 34603460 BirkerødFå et tilbud !

Tømrer Birkerød

En dygtig tømrer Birkerød kan du nemt finde online, via vores portal. Vi har over 1.000 kompetente virksomheder (store som små) registreret. Vi kan dermed garanteret finde dig en billig tømrer Birkerød.

Få de bedste priser fra tømrer Birkerød

Tømrer i Birkerød og omegn, kan du få priser fra her. Du indtaster din opgave, og herefter vil tømrer Birkerød afgive bud via portalen. Du kan altså se alle bud online, og hvis du ønsker telefonisk kontakt med en tømrer, kan du ringe til ham eller bede ham ringe dig op. Priserne du får er uforpligtende, og bemærk, at du sandsynligvis ikke kun modtager priser fra Birkerød men også fra nabobyer.
 
En tømrer Birkerød laver det meste i træ. Det kan være alt fra tagarbejde, til terrasser og gulvbelægning. Prisen for en tømrer ligger typisk på 3-400 kr plus moms i timen, men gennem byggetilbud.dk, kan du ofte få det billigere.
 

Hvordan får jeg tilbud fra billig tømrer Birkerød?

Start med at udfylde vores spørgeskema, beregnet til billig tømrer Birkerød. Dette bruger tømreren som udgangspunkt, når han skal beregne dit tilbud. Udfyld felterne så godt du overhovedet kan. Det letter tømrerens arbejde med at udrenge selve tilbuddet. Hvis du bor i en anden by end Birkerød, er det helt ok. Vi har tømrerfirmaer i hele landet, så der er sikkert også en nær dig. Billige tømrere i Birkerød sender dig deres billigste tilbud, uden at du binder dig til at acceptere et af dem. Det er god service, og det er præcis meningen med vores portal.

Søger du et tømrerfirma Birkerød, så er du også kommet rette sted hen. Tømrerfirmaer vil indsende deres priser på din opgave, og du kan selv vælge om du vil acceptere et af tilbudene fra de forskellige tømrerfirmaer i Birkerød.

Eksempler

Tømrer
Opgaven 1=3460 Birkerød 2=Jeg har en kolonihave, ønsker et redskabsskur på max. 9 m2. af træ.
Taget : plader eller tagpap. Tagrende plus kæde eller nedløb.
Trægulv eller fliser. Huset skal stå på sokkelsten, og skal rottesikres.
det skal erstatte et, der står der i forvejen.
Det må max. være 3 m. til kip. Taget må skråne eller være saddeltag.
Gerne stalddør, skal kunne låses af med hængelås. To vinduer.
Ønsker også tilbud på at få fjernet det gamle hus.(9 m2, træ)


Alternativt, at jeg køber et hus hos f.eks. Silvan, som I kan hente, sætte op på sokkelsten m. rottespærring, montere med tag/tagrender. samt fjerne det gamle. Pris ?

ideskitse kan evt. sendes på email. 8=15-06/2011
Tømrer
Opgaven 1=3460 Birkerød 9=Jeg skal have isat 3 døre og 11 vinduer. Alle i stue samthøj kælder niveau. 2 vinduer er store ca. 1,5x2m . De 4 af dem er ca. 120x120, øvrige vinduer er næsten halv størrelse eller mindre og skal sidde i kælderniveau.
Jeg har købt vinduer og døre.
Tilbud på fjernelse af gamle vinduer/døre samt isættelse med fugning og evt. påsætning af pyntelister indenfor ønskes. Jeg ønsker fugning med mørtel/fæhår samt muligvis Kraka i fugen. 8=10-02/2012
Tømrer
Trin titel 2=3460 Birkerød 3=Olietank skal fjernes 4=Jeg skal have fjernet min 1200 liters olietank fra min kælder. Tanken er tom, og den skal skæres op, og så skal den transporteres op til vejen, med henblik på at få den afhentet af en skrothandler 9=30-05/2011
Opsætning af integreret carport og redskabsrum samt nedrivning og bortkørsel af nuværende carport
Jeg har som udgangspunkt kigget på to forskellige typer af integreret carport med redskabsrum, enkelt og dobbelt fra hhv. XL-byg og Silvan. Dobbeltcarport med redskabsrum. Hos Silvan kan man både få det som høvlet og klikebeklædning, ved ikke hvilket er bedst. Herudover ønsker jeg et dobbeltredskabsrum, ligesom hos XL-byg, som ikke lige virker muligt hos Silvan. 1. XL-byg: http://www.xl-byg.dk/produkter/trae-og-byggematerialer/byg-selv/carport/byg-selv-f3-f-carport-482m2.htm 2. Silvan, høvlet belædning: http://eshop.silvan.dk/vare/bygningsartikler/carporte/carporte/hornbaek-dobbeltcarport-600x660-cm 3. Silvan, klinkebeklædning: http://eshop.silvan.dk/vare/bygningsartikler/carporte/carporte/hornbaek-dobbeltcarport-600x660-cm-3 Carport med redskabsrum: 1. XL-byg: http://www.xl-byg.dk/produkter/trae-og-byggematerialer/byg-selv/carport/byg-selv-d1-f-carport-214m2.htm 2. Silvan, høvlet beklædning: http://eshop.silvan.dk/vare/bygningsartikler/carporte/carporte/hornbaek-carport-320x650-cm 3. Silvan, klinkebeklædning: http://eshop.silvan.dk/vare/bygningsartikler/carporte/carporte/hornbaek-carport-320x650-cm-3 Flere krav/ønsker: 1. Ønsker jeg fliser i redskabsrummet 2. Mulighed for at åbne dørene på den lange side fra begge side 3. Højden på carporten/redskabsrummet: Et brændetårn skal kunne løftes med en palle og køres ind. Jeg formoder en standardhøjde på et brændtårn med palle er 210, så højden på carport & redskabsrummet skal formentlig være 230 cm! Kom gerne med input. 4. Herudover skal det nuværende carport nedrives og køres bort (enkelt carport). Jeg ønsker pris på følgende: 1. Opsætning af dobbeltcarport med redskabsrum 2. Opsætning af carporten med redskabsrum 3. Såfremt du anbefaler at bygge det fra bunden, bedes du give pris på hhv. materialer og arbejdsløn, hver for sig, gerne fra begge typer af carport/redskabsrum.
Reparation af skotrender på tag og fuge ved skorsten
Reparation af utætte skotrender på taget og reparation af utæt fuge ved inddækning på skorstenen
opsætning af skabs-skydedøre
Vi har 3 skabsskydedøre (m skinner) fra Kvik. Desværre har vi fejlmålt dørenes bredde, så de er 5 cm FOR KORTE i forhold til det indhak (gipsvægge) de skal monteres i. Højden passer. Der skal derfor laves en lille afskærmning i den ene ende, for at skydedørene passer (det har vi ikke materiale til) OG skydedørene skal monteres
Bypass på tagspær
Skal have installeret en brændeovn - hullet i loftet er lavet, men der ligger et tagspær i vejen. Skal have lavet en bypass.
Carport-tag
Lægning af 5 strøer og derefter 7 jumbolite Opal (Plastmo) på carport (2,36*6,92). Strøerne skal tilpasses i den ene ende, så der bliver et tilstrækkeligt fald (6 grader). Inden tagpladerne lægges på, skal jeg have mulighed for at male strøerne en enkelt gang. Opsætning af vindskede ind mod nabo og evt. fortil.
Udvendig etablering af kvist
Udvendig etablering af kvist. Bredde 217 cm. Rationel/frb. Vindue. 15 % hældning på tag - tagpap. Oprindeligt tag er decra. Kun udvendigt arbejde.
Tømrer til træterasse og låge
Hej, Jeg stå med et lille rækkehus i nordsjælland og har brug for at få lavet en havelåge og lagt en træterasse i baghaven - men har ingen anelse om hvad dette koster. Jeg har begrænset midler. Hvem kan smide et bud?
Tagudhæng
Tagudhæng
Utætheder på taget af en glasterrasse
Vi har en høj glasterrasse (op til kip, ca 4 m) som har utætheder mindst 4 steder oppe på taget. Disse utætheder skal udbedes. Selve glas (termoruder) fejler ikke noget. Se vedhæftet billede af terrassen.
skur med udhæng
skur ca. 2,5 .x 3.80 samt tilhørende udhæng ca. 2,5 x 2,5. fast gulv af plader, tag med tagpap ønskes tilbud med og uden isolering af skur.
Renovering af loftrum, skunk samt bygge nyt cykelskur
Hej, Vi skal have udført følgende opgaver: Loftrum: Trappeopgang fra 1. sal op til loftrum skal bygges Gipsbeklædning af loftrum Belægning af gulv samt fodlister Etablering af velux vindue Værelse på 1. sal: Isolering og gipsbeklædning af skunk. Delvis belægning af gulv Cykelskur: Bygge cykelskur på 2x6m i to niveauer Hvis opgaven har interesse er I meget velkommen til at komme forbi og besigtige opgaverne for at give tilbud. Mvh Johan
Væg
Opsætning af væg med dør. Vi vil gerne have genetableret et værelse, hvorfor vi søger en tømrer, som kan hjælpe hermed. Mål på den kommende væg Længde: ca 350 cm (inkl dør ca 80 cm) Højde: ca 250 cm Vi har døren og dørkarmen; denne skal dog flyttes. Jeg har vedhæftet et billede, der illustrerer, hvordan væggen skal opbygges. Vinduet langs loftet er ca 30 cm bred. Håber at høre fra dig. De bedste hilsner Kamilla
Ovenlysvinduer
Jeg skal have isat tre ovenlysvinduer i stuen inkl inddækning, materialer osv. Den en skal være el moter de andre behøves ikke kunne åbnes elektrisk
Dampspærre og gips
Vi skal have lavet dampspære, forskalling og gips på helt vores 1. sal, som er på ca. 60 m2. Opgaven bør ikke tage mere end 2 uger.
opsætning af markise 7m bred
7 meter bred markise ønskes opsat på tag.
Byggetilbud.dk ©