Få tilbud fra tømrere i Beder og omegn Modtag gratis og uforpligtende priser fra tømrer Beder
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% i forhold til alm pris
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 318.761 andre danskere
Nem og sikker betaling med hos udvalgte leverandører
Nyeste bedømmelser
Radu skrev en bedømmelse af Kåres håndværk
for opgaven Opgave i køkkenet re…
for opgaven Opgave i køkkenet re…
Alt gik fint
Flemming skrev en bedømmelse af Fjordbyernes bro…
for opgaven Anlægsgartner Ølsty…
for opgaven Anlægsgartner Ølsty…
Flot arbejde, leveret til aftalte tid
Jes skrev en bedømmelse af MK Tømrer og Tag…
for opgaven Træterrasse
for opgaven Træterrasse
Rigtig flot resultat, som blev udført som vi aftalte.
Ole skrev en bedømmelse af Jacob Bach
for opgaven VVS Kirke Såby
for opgaven VVS Kirke Såby
Brug ALDRIG denne mand, jeg havde en aftale med Jacob Bach ( jb) jeg havde en aftale med ham om udskiftning til en ny 110 l metro vandvarmer incl. nedtagning af gammel, pris 14.000 kr "Vi kommer på tirsdag ingen problemer i det " tirsdag kl 10,00 kører der en gammel Passat ind på min adresse med 2 ældre herrer som på ingen måde kunne gøre sig forståelig på hverken dansk, engelsk eller tysk, men med fagter gjorde mig opmærksom på at de havde en vandvarmer i bilen, bag i bilen befandt der sig ganske rigtigt en vandvarmer, med en bule i siden og gammelt pakgarn på rørene, det var ikke det vi havde aftalt, så jeg tog straks kontakt til jb hvor jeg forklarede ham problemet både med de udenlandske personer og den vandvarmer de kom med, jb påstod hårdnakket at det var en ny vandvarmer og havde lidt svært ved at forklare hvorfor der sad gammelt pakgarn på rørene, jeg valgte at ophæve vores aftale da jb ikke leverede den aftalte vare og ydelse, efterfølgende har jeg modtaget en faktura på 9.375 kr. fra et firma Krokodille for tabt arbejdsfortjeneste, et firma som jeg i øvrigt ingen kendskab har til ej heller ingen aftaler har med, sagen kører nu gennem min advokat. Så hvis i ikke vil fuppes så hold jer fra jb.
Stephanie skrev en bedømmelse af BH Byg v/Benjami…
for opgaven Skift af tagsten
for opgaven Skift af tagsten
Ja han var fantastisk at arbejde med. Fulgte også op bagefter på hvordan det gik. God kommunikation og hurtig til sit arbejde. Lavede endda mere end der var aftalt fra starten. Vil helt sikkert bruge ham igen og anbefale ham videre.
Michael skrev en bedømmelse af Stige Malere ApS
for opgaven Maler Kalundborg
for opgaven Maler Kalundborg
Ingen aftaler blev overholdt, arbejdet tog tre gange så lang tid som lovet. Fik en lille rabat til slut, men alt i alt en virkelig ubehagelig oplevelse.
Bedste virksomheder
9.6
nr 1 i kategorien Murer
nr 1 i kategorien Murer
9.6
nr 1 i kategorien VVS
nr 1 i kategorien VVS
9.6
nr 1 i kategorien Elektriker
nr 1 i kategorien Elektriker
9.4
nr 1 i kategorien Tømrer
nr 1 i kategorien Tømrer
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Byggetilbud?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Virksomheder

Beder Byg I/S, 83308330 BederFå et tilbud !
Rosenberg, 83308330 BederFå et tilbud !
Den bette tømrer, 83308330 BederFå et tilbud !

Tømrer Beder

En dygtig tømrer Beder kan du nemt finde online, via vores portal. Vi har over 1.000 kompetente virksomheder (store som små) registreret. Vi kan dermed garanteret finde dig en billig tømrer Beder.

Få de bedste priser fra tømrer Beder

Tømrer i Beder og omegn, kan du få priser fra her. Du indtaster din opgave, og herefter vil tømrer Beder afgive bud via portalen. Du kan altså se alle bud online, og hvis du ønsker telefonisk kontakt med en tømrer, kan du ringe til ham eller bede ham ringe dig op. Priserne du får er uforpligtende, og bemærk, at du sandsynligvis ikke kun modtager priser fra Beder men også fra nabobyer.
 
En tømrer Beder laver det meste i træ. Det kan være alt fra tagarbejde, til terrasser og gulvbelægning. Prisen for en tømrer ligger typisk på 3-400 kr plus moms i timen, men gennem byggetilbud.dk, kan du ofte få det billigere.
 

Hvordan får jeg tilbud fra billig tømrer Beder?

Start med at udfylde vores spørgeskema, beregnet til billig tømrer Beder. Dette bruger tømreren som udgangspunkt, når han skal beregne dit tilbud. Udfyld felterne så godt du overhovedet kan. Det letter tømrerens arbejde med at udrenge selve tilbuddet. Hvis du bor i en anden by end Beder, er det helt ok. Vi har tømrerfirmaer i hele landet, så der er sikkert også en nær dig. Billige tømrere i Beder sender dig deres billigste tilbud, uden at du binder dig til at acceptere et af dem. Det er god service, og det er præcis meningen med vores portal.

Søger du et tømrerfirma Beder, så er du også kommet rette sted hen. Tømrerfirmaer vil indsende deres priser på din opgave, og du kan selv vælge om du vil acceptere et af tilbudene fra de forskellige tømrerfirmaer i Beder.

Eksempler

Tømrer
Opgavebeskrivelse 1=8330 Beder 12=Hej

Jeg skal have lavet loft, der er ca. 100 m2, jeg har købt ca 120 m2 troldtekt, men jeg kan ikke overskure opgave selv, der er ca 3½ m til nedest kant og ca 7 m i kip, der er hems i halv af sturen, og der er der 1m nedest og ca 3 ½ i kip, der skal også laves 8 lysninger ved tagvindue 8=Vis billedet 9=Vis billedet 10=Vis billedet 11=31-08/2011
Tømrer
Opgaven 1=8330 Beder 2=Andelsboligforening med 12 rækkehuse.

Udskiftning af:

12 hoveddøre Velfac 600 u. sideparti
24 vinduer Velfac 400i (ramme ca. 120x120)
12 små vinduer (ramme ca. 62x62)

Prisen skal være inklusiv udtagning og bortskaffelse af de gamle døre & vinduer, samt isætning af de ny produkter.

Der vil være mulighed for at lave hele projektet samtidigt, dvs. kontinuerlig adgang til alle 12 huse, hvis det ønskes.

Prisen ønskes hurtigt p.g.a. bestyrelsesmøde!

Medlemmer af byggaranti ordning foretrækkes. 8=29-10/2010
hjælp til Køkkenmontering
1. Del af opgaven; Save trægulv af, da der skal nyt gulv i køkkenområdet i vores køkken/stue rum. 2. Del af opgaven; Lave ny sokkel og sokkelskuffer til nyt køkken. Det nye køkken skal være et U, hvor den ene side skal forankres i gulvet. Det er KUN sokkel og sokkelskuffer du/I skal komme med materiale til og lave, resten af køkkenet køber og monterer vi selv. Soklen skal være ca 12 cm. Høj og indeholde 5-6 sokkelskuffer. Forslag til materiale - sort mbf plade
Udskiftning af tagpap på garage
Jeg ønsker et tilbud på udskiftning af tagpap på garage samt nye zink lister i muren. Der skal laves ny hældning på eksisterende tagkonstruktion, da denne ikke løber mod afløbet. Muligvis også ny port i garagen. Garagen måler omkring 40 kvm
Tømrer Beder
Vi vil gerne have lagt gulvvarme under ca. 25 kvm eksisterende trægulv (Junckers 22mm bøgeparket). Vi fjerner selv gulvet og lægger det igen bagefter. Det vi ønsker er: - få nøkket noget af bjælkerne som gulvet ligger på, så der er plads til gulvvarmen - få etableret vandbaseret gulvvarme under det, så det eksisterende gulv kan lægges ovenpå igen
Tømrer Beder
Udskiftning af facadebeklædning under stuevindue. ca. 0,6 x 4 meter beklædning - billeder vedhæftet. Det jeg forestiller mig der skal ske er: - Den gamle beklædning, vindpap og isolering fjernes. - Der opsættes ny 70 mm kl. 34 isolering - Ny vindpap - Ny vandret beklædning, fx Superwood SW01 70mm ubehandlet - Eller noget tilsvarende gerne med smalt profil Desværre tror jeg ikke der i den gamle konstruktion er plads til afstandslister mellem vindpap og ny beklædning, men hvis den gamle konstruktion har kunne holde i 30-40 år burde den nye også kunne?
Terrasse vinduer
Udskiftning af vinduer i terrasse skydedør i fritidshus. vindue mål højde: 1,708 m indvendig karmmål Vindue 1 mål bredde 1,577 m indvendig karmmål Vindue 2 mål bredde 1,580 m indvendig karmmål. Karmen vurderes til at kunne genbruges, vinduerne er fra EMMABODA DK, så vidt vi kan se uden årgang, men formodes til medio 1970’erne.
Beslåning af døre
Beslåning af 6 indvendige døre. Vi har dørene, men mangler beslag og beslåning.
Udskift af fuge omkring vinduer
Hej, Jeg har nogle vinduer i mit hus jeg skal have skiftet fuge på, da de er meget slidt og har fugeslip.
Udskiftning af vinduesparti
Udskiftning af 2 stk. vinduespartier på 300x210. Og et vindue på 200x120. Det ene parti skal være skydedør
Byggetilbud.dk ©