Få tilbud fra tømrere i Barrit og omegn Modtag gratis og uforpligtende priser fra tømrer Barrit
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% i forhold til alm pris
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 318.751 andre danskere
Nem og sikker betaling med hos udvalgte leverandører
Nyeste bedømmelser
Radu skrev en bedømmelse af Kåres håndværk
for opgaven Opgave i køkkenet re…
for opgaven Opgave i køkkenet re…
Alt gik fint
Flemming skrev en bedømmelse af Fjordbyernes bro…
for opgaven Anlægsgartner Ølsty…
for opgaven Anlægsgartner Ølsty…
Flot arbejde, leveret til aftalte tid
Jes skrev en bedømmelse af MK Tømrer og Tag…
for opgaven Træterrasse
for opgaven Træterrasse
Rigtig flot resultat, som blev udført som vi aftalte.
Ole skrev en bedømmelse af Jacob Bach
for opgaven VVS Kirke Såby
for opgaven VVS Kirke Såby
Brug ALDRIG denne mand, jeg havde en aftale med Jacob Bach ( jb) jeg havde en aftale med ham om udskiftning til en ny 110 l metro vandvarmer incl. nedtagning af gammel, pris 14.000 kr "Vi kommer på tirsdag ingen problemer i det " tirsdag kl 10,00 kører der en gammel Passat ind på min adresse med 2 ældre herrer som på ingen måde kunne gøre sig forståelig på hverken dansk, engelsk eller tysk, men med fagter gjorde mig opmærksom på at de havde en vandvarmer i bilen, bag i bilen befandt der sig ganske rigtigt en vandvarmer, med en bule i siden og gammelt pakgarn på rørene, det var ikke det vi havde aftalt, så jeg tog straks kontakt til jb hvor jeg forklarede ham problemet både med de udenlandske personer og den vandvarmer de kom med, jb påstod hårdnakket at det var en ny vandvarmer og havde lidt svært ved at forklare hvorfor der sad gammelt pakgarn på rørene, jeg valgte at ophæve vores aftale da jb ikke leverede den aftalte vare og ydelse, efterfølgende har jeg modtaget en faktura på 9.375 kr. fra et firma Krokodille for tabt arbejdsfortjeneste, et firma som jeg i øvrigt ingen kendskab har til ej heller ingen aftaler har med, sagen kører nu gennem min advokat. Så hvis i ikke vil fuppes så hold jer fra jb.
Stephanie skrev en bedømmelse af BH Byg v/Benjami…
for opgaven Skift af tagsten
for opgaven Skift af tagsten
Ja han var fantastisk at arbejde med. Fulgte også op bagefter på hvordan det gik. God kommunikation og hurtig til sit arbejde. Lavede endda mere end der var aftalt fra starten. Vil helt sikkert bruge ham igen og anbefale ham videre.
Michael skrev en bedømmelse af Stige Malere ApS
for opgaven Maler Kalundborg
for opgaven Maler Kalundborg
Ingen aftaler blev overholdt, arbejdet tog tre gange så lang tid som lovet. Fik en lille rabat til slut, men alt i alt en virkelig ubehagelig oplevelse.
Bedste virksomheder
9.6
nr 1 i kategorien Murer
nr 1 i kategorien Murer
9.6
nr 1 i kategorien VVS
nr 1 i kategorien VVS
9.6
nr 1 i kategorien Elektriker
nr 1 i kategorien Elektriker
9.4
nr 1 i kategorien Tømrer
nr 1 i kategorien Tømrer
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Byggetilbud?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Tømrer Barrit

En dygtig tømrer Barrit kan du nemt finde online, via vores portal. Vi har over 1.000 kompetente virksomheder (store som små) registreret. Vi kan dermed garanteret finde dig en billig tømrer Barrit.

Få de bedste priser fra tømrer Barrit

Tømrer i Barrit og omegn, kan du få priser fra her. Du indtaster din opgave, og herefter vil tømrer Barrit afgive bud via portalen. Du kan altså se alle bud online, og hvis du ønsker telefonisk kontakt med en tømrer, kan du ringe til ham eller bede ham ringe dig op. Priserne du får er uforpligtende, og bemærk, at du sandsynligvis ikke kun modtager priser fra Barrit men også fra nabobyer.
 
En tømrer Barrit laver det meste i træ. Det kan være alt fra tagarbejde, til terrasser og gulvbelægning. Prisen for en tømrer ligger typisk på 3-400 kr plus moms i timen, men gennem byggetilbud.dk, kan du ofte få det billigere.
 

Hvordan får jeg tilbud fra billig tømrer Barrit?

Start med at udfylde vores spørgeskema, beregnet til billig tømrer Barrit. Dette bruger tømreren som udgangspunkt, når han skal beregne dit tilbud. Udfyld felterne så godt du overhovedet kan. Det letter tømrerens arbejde med at udrenge selve tilbuddet. Hvis du bor i en anden by end Barrit, er det helt ok. Vi har tømrerfirmaer i hele landet, så der er sikkert også en nær dig. Billige tømrere i Barrit sender dig deres billigste tilbud, uden at du binder dig til at acceptere et af dem. Det er god service, og det er præcis meningen med vores portal.

Søger du et tømrerfirma Barrit, så er du også kommet rette sted hen. Tømrerfirmaer vil indsende deres priser på din opgave, og du kan selv vælge om du vil acceptere et af tilbudene fra de forskellige tømrerfirmaer i Barrit.

Eksempler

Tømrer
Trin titel 2=7150 Barrit 3=Brændeovn 11=Vi skal have monteret brændeovn på stueplan, i et 1½ plans hus.
Førstesalen er udnyttet, derfor er der lidt mere end bare at føre den lige op, den skal op igennem gulvet på første sal, så tæt op af en væg som muligt. 9=01-12/2011
Etablering af nye tværbjælker
For at inddrage en del af en ladebygning til opholdsarealer, skal tværbjælkerne fjernes og der skal etableres nye i en passende loftshøjde. Der skal flyttes 2 bjælker til det afmålte rum. De nuværende bjælker sidder i omtrent 1.8 meter fra gulvet. 1. Kan projektet lade sig gøre ift. bygningens stabilitet? 1.1 Taghældningen er ca. 50 grader. Jeg forestiller mig, at man anvender 2 stk. rigel-agtige bjælker monteret på hver side af spærene. 2. Hvad vil være den bygningsmæssigt mest stabile højde at placere nye bjælker i? Som det ses på nogle af billederne, sidder der midt i laden allerede et hanebånd/tværbjælke cirka en meter over tværbjælkerne ved remmen. Giv gerne både tilbud MED og UDEN materialer. Venlig hilsen
Tømrer Barrit
Vi vil gerne have flyttet en indendørs trappe. På nuværende tidspunkt er trappen fra gangen til 1. sal. Vi vil gerne have lavet det,, så man går op fra stuen til 1. sal. (vi har trappen). så vil vi gerne bryde en bærende væg ned, hvilket gør, vi skal have en jern/limtræs bjælke op.
Udskift af Stern bredder
Skal have skiftet Stern bredder da de ikke kan mere
Byggetilbud.dk ©