Få tilbud fra tømrere i Asnæs og omegn Modtag gratis og uforpligtende priser fra tømrer Asnæs
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% i forhold til alm pris
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 318.755 andre danskere
Nem og sikker betaling med hos udvalgte leverandører
Nyeste bedømmelser
Radu skrev en bedømmelse af Kåres håndværk
for opgaven Opgave i køkkenet re…
for opgaven Opgave i køkkenet re…
Alt gik fint
Flemming skrev en bedømmelse af Fjordbyernes bro…
for opgaven Anlægsgartner Ølsty…
for opgaven Anlægsgartner Ølsty…
Flot arbejde, leveret til aftalte tid
Jes skrev en bedømmelse af MK Tømrer og Tag…
for opgaven Træterrasse
for opgaven Træterrasse
Rigtig flot resultat, som blev udført som vi aftalte.
Ole skrev en bedømmelse af Jacob Bach
for opgaven VVS Kirke Såby
for opgaven VVS Kirke Såby
Brug ALDRIG denne mand, jeg havde en aftale med Jacob Bach ( jb) jeg havde en aftale med ham om udskiftning til en ny 110 l metro vandvarmer incl. nedtagning af gammel, pris 14.000 kr "Vi kommer på tirsdag ingen problemer i det " tirsdag kl 10,00 kører der en gammel Passat ind på min adresse med 2 ældre herrer som på ingen måde kunne gøre sig forståelig på hverken dansk, engelsk eller tysk, men med fagter gjorde mig opmærksom på at de havde en vandvarmer i bilen, bag i bilen befandt der sig ganske rigtigt en vandvarmer, med en bule i siden og gammelt pakgarn på rørene, det var ikke det vi havde aftalt, så jeg tog straks kontakt til jb hvor jeg forklarede ham problemet både med de udenlandske personer og den vandvarmer de kom med, jb påstod hårdnakket at det var en ny vandvarmer og havde lidt svært ved at forklare hvorfor der sad gammelt pakgarn på rørene, jeg valgte at ophæve vores aftale da jb ikke leverede den aftalte vare og ydelse, efterfølgende har jeg modtaget en faktura på 9.375 kr. fra et firma Krokodille for tabt arbejdsfortjeneste, et firma som jeg i øvrigt ingen kendskab har til ej heller ingen aftaler har med, sagen kører nu gennem min advokat. Så hvis i ikke vil fuppes så hold jer fra jb.
Stephanie skrev en bedømmelse af BH Byg v/Benjami…
for opgaven Skift af tagsten
for opgaven Skift af tagsten
Ja han var fantastisk at arbejde med. Fulgte også op bagefter på hvordan det gik. God kommunikation og hurtig til sit arbejde. Lavede endda mere end der var aftalt fra starten. Vil helt sikkert bruge ham igen og anbefale ham videre.
Michael skrev en bedømmelse af Stige Malere ApS
for opgaven Maler Kalundborg
for opgaven Maler Kalundborg
Ingen aftaler blev overholdt, arbejdet tog tre gange så lang tid som lovet. Fik en lille rabat til slut, men alt i alt en virkelig ubehagelig oplevelse.
Bedste virksomheder
9.6
nr 1 i kategorien Murer
nr 1 i kategorien Murer
9.6
nr 1 i kategorien VVS
nr 1 i kategorien VVS
9.6
nr 1 i kategorien Elektriker
nr 1 i kategorien Elektriker
9.4
nr 1 i kategorien Tømrer
nr 1 i kategorien Tømrer
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Byggetilbud?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Virksomheder

Jan Hornbøll Nielsen, 45504550 AsnæsFå et tilbud !
Kent Christensen, 45504550 AsnæsFå et tilbud !
Asnæs Maskinsnedkeri ApS, 45504550 AsnæsFå et tilbud !
Tømrer- & Snedkerfirma C. Rasmussen, 45504550 AsnæsFå et tilbud !
Tømrerfirmaet Vindahl Olsen, 45504550 AsnæsFå et tilbud !
Glarmester Jens Juhl, 45504550 AsnæsFå et tilbud !
Tømrermester Morten Pauli, 45504550 AsnæsFå et tilbud !
Lykkebjerg Byg, 45504550 AsnæsFå et tilbud !
Tømrermester Bergstrøm, 45504550 AsnæsFå et tilbud !

Tømrer Asnæs

En dygtig tømrer Asnæs kan du nemt finde online, via vores portal. Vi har over 1.000 kompetente virksomheder (store som små) registreret. Vi kan dermed garanteret finde dig en billig tømrer Asnæs.

Få de bedste priser fra tømrer Asnæs

Tømrer i Asnæs og omegn, kan du få priser fra her. Du indtaster din opgave, og herefter vil tømrer Asnæs afgive bud via portalen. Du kan altså se alle bud online, og hvis du ønsker telefonisk kontakt med en tømrer, kan du ringe til ham eller bede ham ringe dig op. Priserne du får er uforpligtende, og bemærk, at du sandsynligvis ikke kun modtager priser fra Asnæs men også fra nabobyer.
 
En tømrer Asnæs laver det meste i træ. Det kan være alt fra tagarbejde, til terrasser og gulvbelægning. Prisen for en tømrer ligger typisk på 3-400 kr plus moms i timen, men gennem byggetilbud.dk, kan du ofte få det billigere.
 

Hvordan får jeg tilbud fra billig tømrer Asnæs?

Start med at udfylde vores spørgeskema, beregnet til billig tømrer Asnæs. Dette bruger tømreren som udgangspunkt, når han skal beregne dit tilbud. Udfyld felterne så godt du overhovedet kan. Det letter tømrerens arbejde med at udrenge selve tilbuddet. Hvis du bor i en anden by end Asnæs, er det helt ok. Vi har tømrerfirmaer i hele landet, så der er sikkert også en nær dig. Billige tømrere i Asnæs sender dig deres billigste tilbud, uden at du binder dig til at acceptere et af dem. Det er god service, og det er præcis meningen med vores portal.

Søger du et tømrerfirma Asnæs, så er du også kommet rette sted hen. Tømrerfirmaer vil indsende deres priser på din opgave, og du kan selv vælge om du vil acceptere et af tilbudene fra de forskellige tømrerfirmaer i Asnæs.

Eksempler

Etablering af nyt vinduesparti i væg
Vi skal have isat to større vinduesparti i vores sommerhus (der er ikke noget der i dag) (Ca 130 b x 203 h )Vinduerne skal stå ved siden af hinanden (skrues sammen). Huset er lavet af letbeton, med påskruet plankefacade uden ekstra isolering eller vindpap Der er en gennemgående drager (lagt) oven på muren og denne er ikke understyttet ved vinduespartiet til venstre og derfor skal der understyttes med lodret jern, da der ikke vil være andet som holder den drager andet end den ca 60 cm letbeton mur der så bliver tilbage mellem det eksisterende vindue og det nye og så på den højre side af det nye vindue, hvor der vil være ca 100 cm væg til at bære den (noget af den væg er inde i havestuen) Vi bestiller selv vinduet, da det skal passe til de andre vi har sat i (fra sparvinduer, træ/alu) indækning står vi også for - så vi ønsker en pris på at save ud til vinduerne, understytte og monterer vinduerne. Opgaven vil kunne hver fredag mellem kl 11 og 18 elle efter aftale på andre hverdage mellem kl 11 og 14:30 Hvis du/I har brug for flere billeder eller oplysninger, kan i rekvirerer det af mig. Se vedheftet billede med ilustration. Stedet er Høve Strand, 4550 Asnæs Mvh Martin
Gips
Der skal sættes gips vægge op.
Gipsplader på loft
På grund af tidligere vandskade i mit sommerhus, ønsker jeg at få monteret gips plader i loftet ovenpå det eksisterende loft som består af profilbrædder. Stuen hvor jeg ønsker dette monteret er på ca. 30 kvadratmeter.
Ny dør og vindue i anneks
Vi skal have lavet en dør i enden af anneks, hvor der nu er et vindue og der hvor der så var dør - stalddør - vil vi gerne have et stort vindue som kan åbnes. Dør skal gerne være en slags glasdør / terrassedør men den skal kunne låses udefra. Dør kan ikke være højere end måske ca 190 cm umiddelbart.
To opgaver i sommerhus, Asnæs
To opgaver: 1. Vi skal have udvidet køkkenet og i den forbindelse have fjernet dele af en væg mellem køkken og stue. Dertil skal også isættes en dør indtil tilstødende soveværelsen 2. vi skal have fjernet pejs og isat ruder samt lameller foran ruderne på ydervæg til sommerhuset. Kan træffes på adressen i weekender - også næstkommende.
Nye bjælker og vinduer
Vi skal have lagt nye bjælker/understøttelse i en staldbygning og have udskiftet 16 vinduer i en mølle.
Vinduer og døre udskiftning
Afmontering af 3 døre (1 kælder og 2 stueetage), afmontering af 4 vinduer (2 stk stue etage og 2 stk.1 sal.). Installering af nye døre og vinduer, færdiggørelse udvendig med isolering og fuge. (kælderdør afmonterer jeg selv, men skal færdiggøres på begge sider) Laver selv færdig indvendig. Kan eventuelt stille stillads op til 1 sal. Skaffer selv af med gamle vinduer.
Tilbygning til eksisterende sommerhus
Der ønskes tilbud på tilbygning (17m2) til vores sommerhus, der skal rumme en éntre og et børneværelse. Materialer og udtryk mv. skal være i lig med eksisterende sommerhus. Vores ønsker til tilbygningen er overordnet (vi kan tale os til rette, hvis andet giver bedre mening): - Etablering af bundplade støbt i beton. Der funderes til frostfri dybde. - Etablering af skelet i træ. - Etablering af klimaskærm (indvendig/udvendig beklædning, isolering samt dampspærre). - Parketgulv i ask (olieret) på kommende værelse identisk nuværende stue/værelser. - Fliser/klinker i entré identisk med nuværende ditto i køkken/gang/badeværelse. - Etablering af diverse finish (fodpaneler, lister, dørkamme etc.). - Gulv-til-loft vindue (2-delt) ved gavl som vist på tegning. - Genanvendelse af nuværende hoveddør i gavl til kommende hovedindgang. - Flytning af vindue fra østlig side til nordlig side(1)/ny østlig gavl(2). For (1): - - Nyt vindue i østlig gavl identisk med vinduer langs nordlig side. For (2): Nyt vindue i nordlig side identisk med nabovinduet i samme side. - Ydre træbeklædning afleveres overfladebehandlet med grunding (forud for montage), men ellers umalet. Bygherre maler selv efterfølgende. - Åbning til kommende tilbygning, hvor der pt. er hoveddør ved gavl. Dette op til kip/loft. - Knagerækker, bænke etc. er ikke en del af entreprisen. - Forberedelse til elinstallationer svarende lovgivningen. Der forberedes bl.a. til 4 spots i loftet i entréen. - Tagbelægning i bølgeeternit. - Installation af varmekilder samt VVS generelt er ikke indeholdt i entreprisen og dermed ikke en del af tilbygning. - Sternbrædder/vindskeder samt vinduer leveres og monteres malet (grunding + 2 x hvid maling). Dette før installation af tagrender. - Bygherre leverer vindueskarm i marmor. - Afvanding er ikke en del af projektet - Der forefindes ikke ledninger i jord e.l. - Elinstallationer er i første omgang ikke en del af tilbudsgivningen, da omfanget af arbejdet pt. ikke kendes. Afregnes på bagkant. - Udvendigt malerarbejde er ikke en del af entreprisen. Bygherre maler selv efterfølgende. Eksisterende terrasse ved gavlen mv. vil være fjernet forud for arbejdets påbegyndelse. Byggematerialer mv. efterlades på bygherres matrikel. Bygherre bortskaffer. Sommerhuset kan besigtiges forud for tilbudsgivningen. Arbejdet ønskes afsluttet senest d. 01.04.2022. Vi ser frem til at høre fra jer :o) Mvh Peter
Byggetilbud.dk ©