Få tilbud fra tømrere i Ålsgårde og omegn Modtag gratis og uforpligtende priser fra tømrer Ålsgårde
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% i forhold til alm pris
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 318.761 andre danskere
Nem og sikker betaling med hos udvalgte leverandører
Nyeste bedømmelser
Radu skrev en bedømmelse af Kåres håndværk
for opgaven Opgave i køkkenet re…
for opgaven Opgave i køkkenet re…
Alt gik fint
Flemming skrev en bedømmelse af Fjordbyernes bro…
for opgaven Anlægsgartner Ølsty…
for opgaven Anlægsgartner Ølsty…
Flot arbejde, leveret til aftalte tid
Jes skrev en bedømmelse af MK Tømrer og Tag…
for opgaven Træterrasse
for opgaven Træterrasse
Rigtig flot resultat, som blev udført som vi aftalte.
Ole skrev en bedømmelse af Jacob Bach
for opgaven VVS Kirke Såby
for opgaven VVS Kirke Såby
Brug ALDRIG denne mand, jeg havde en aftale med Jacob Bach ( jb) jeg havde en aftale med ham om udskiftning til en ny 110 l metro vandvarmer incl. nedtagning af gammel, pris 14.000 kr "Vi kommer på tirsdag ingen problemer i det " tirsdag kl 10,00 kører der en gammel Passat ind på min adresse med 2 ældre herrer som på ingen måde kunne gøre sig forståelig på hverken dansk, engelsk eller tysk, men med fagter gjorde mig opmærksom på at de havde en vandvarmer i bilen, bag i bilen befandt der sig ganske rigtigt en vandvarmer, med en bule i siden og gammelt pakgarn på rørene, det var ikke det vi havde aftalt, så jeg tog straks kontakt til jb hvor jeg forklarede ham problemet både med de udenlandske personer og den vandvarmer de kom med, jb påstod hårdnakket at det var en ny vandvarmer og havde lidt svært ved at forklare hvorfor der sad gammelt pakgarn på rørene, jeg valgte at ophæve vores aftale da jb ikke leverede den aftalte vare og ydelse, efterfølgende har jeg modtaget en faktura på 9.375 kr. fra et firma Krokodille for tabt arbejdsfortjeneste, et firma som jeg i øvrigt ingen kendskab har til ej heller ingen aftaler har med, sagen kører nu gennem min advokat. Så hvis i ikke vil fuppes så hold jer fra jb.
Stephanie skrev en bedømmelse af BH Byg v/Benjami…
for opgaven Skift af tagsten
for opgaven Skift af tagsten
Ja han var fantastisk at arbejde med. Fulgte også op bagefter på hvordan det gik. God kommunikation og hurtig til sit arbejde. Lavede endda mere end der var aftalt fra starten. Vil helt sikkert bruge ham igen og anbefale ham videre.
Michael skrev en bedømmelse af Stige Malere ApS
for opgaven Maler Kalundborg
for opgaven Maler Kalundborg
Ingen aftaler blev overholdt, arbejdet tog tre gange så lang tid som lovet. Fik en lille rabat til slut, men alt i alt en virkelig ubehagelig oplevelse.
Bedste virksomheder
9.6
nr 1 i kategorien Murer
nr 1 i kategorien Murer
9.6
nr 1 i kategorien VVS
nr 1 i kategorien VVS
9.6
nr 1 i kategorien Elektriker
nr 1 i kategorien Elektriker
9.4
nr 1 i kategorien Tømrer
nr 1 i kategorien Tømrer
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Byggetilbud?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Virksomheder

Tømrermester Christian Ledager ApS, 31403140 ÅlsgårdeFå et tilbud !
kulturbyg nordahl, 31403140 ÅlsgårdeFå et tilbud !

Tømrer Ålsgårde

En dygtig tømrer Ålsgårde kan du nemt finde online, via vores portal. Vi har over 1.000 kompetente virksomheder (store som små) registreret. Vi kan dermed garanteret finde dig en billig tømrer Ålsgårde.

Få de bedste priser fra tømrer Ålsgårde

Tømrer i Ålsgårde og omegn, kan du få priser fra her. Du indtaster din opgave, og herefter vil tømrer Ålsgårde afgive bud via portalen. Du kan altså se alle bud online, og hvis du ønsker telefonisk kontakt med en tømrer, kan du ringe til ham eller bede ham ringe dig op. Priserne du får er uforpligtende, og bemærk, at du sandsynligvis ikke kun modtager priser fra Ålsgårde men også fra nabobyer.
 
En tømrer Ålsgårde laver det meste i træ. Det kan være alt fra tagarbejde, til terrasser og gulvbelægning. Prisen for en tømrer ligger typisk på 3-400 kr plus moms i timen, men gennem byggetilbud.dk, kan du ofte få det billigere.
 

Hvordan får jeg tilbud fra billig tømrer Ålsgårde?

Start med at udfylde vores spørgeskema, beregnet til billig tømrer Ålsgårde. Dette bruger tømreren som udgangspunkt, når han skal beregne dit tilbud. Udfyld felterne så godt du overhovedet kan. Det letter tømrerens arbejde med at udrenge selve tilbuddet. Hvis du bor i en anden by end Ålsgårde, er det helt ok. Vi har tømrerfirmaer i hele landet, så der er sikkert også en nær dig. Billige tømrere i Ålsgårde sender dig deres billigste tilbud, uden at du binder dig til at acceptere et af dem. Det er god service, og det er præcis meningen med vores portal.

Søger du et tømrerfirma Ålsgårde, så er du også kommet rette sted hen. Tømrerfirmaer vil indsende deres priser på din opgave, og du kan selv vælge om du vil acceptere et af tilbudene fra de forskellige tømrerfirmaer i Ålsgårde.

Eksempler

åbning til kip + isolering
vores "nye" hus har en spændende bjælkekonstruktion som er nedtaget fra et teglværk. På 1. sal er der opsat et bræddelofte herover isolering og øverst er der spånplader, som lukker for kip. Da kippen indeholder alslutningen på bjælkekonstruktionen, og højden i rummet herunder er lidt klaustrofobisk ca. 2 m. Jeg kunne jeg godt tænke mig af få nedtaget dette. Det er ca. 3.5 x7.0 m. Skrævæggene i "kiprummet" skal isoleres med polyfor og gipsplade, gavlen skal ligeledes isoleres og der skal lukkes ind til et andet rum (lille trekant svarende til gavlen i rummet. I gavlen er der en gammelt vindue der skal ufskiftes, vi har evt. selv et vindue der kan bruges. Jeg vil gerne have et uforpligtigende tilbud incl. materialer. Venlig hilsen Anni Kromann
Ovenlysvinduer
Udskiftning af 3 ovenlysvinduer, nuværende er af træ fra Velux, målene er 69x90, 2 stk, og et på 69x130. Målene er vinduets mål uden karm. Jeg vil gerne bede om et tilbud inkl alt, også indvendig inddækning, den nuværende inddækning er 20 cm dyb. Glasset skal være 3-lags glas. Med venlig hilsen fra Poul Otterstrøm
Udbedring af spinkel karm i indgangsdør/trykket ind
Døren til min bolig er en spinkel hoveddør i opgang. Døren trykket ind og karm m/rigel-hus er flækket og "låserigel" skal fastspændes/isættes. Kun indvendig karm .
Udskiftning af Velux vindue
Jeg skal have udskiftet et Velux vindue på 1. sal. (Vinduet er mærket GGL-1. Jeg kan ikke finde nogen angivelse af størrelsen, og synes ikke umiddelbart det passer med de størrelser der står på Velux hjemmeside? Ca 66 x 98) Jeg vil gerne have et tophængt vindue (da det hænger højt). Til vådrum, og uden persienne.
Udskiftning af vinduer på 1. sal mod nord
Fire vinduerne på første sal mod nord er rådne og står overfor en renovering a la den du lavede i 2008 for os. Det er en forsikringsskade - så jeg har behov for et tilbud i den forbindelse.
Carport
Jeg vil gerne have bygget en fritstående carport i træ, med Plannja stålplader på taget. Der er et spænd på 6.5m på tværs og 4.5m dyb. Vil meget gerne have opført carport inden sommer. Projektet er godkendt af kommunen.
Isolering af loft
Jeg ønsker at få et overslag på, hvad det vil koste at isolere mit loft. Areal ca. 90 m2. Ønsker kun at blive kontaktet pr. Mail
Tømrer Ålsgårde
Tilskæring af (4 stk.) 3 meter lange malede lister (hulkehlliste 27x27) og opsætning med sømpistol på træloft. 3 alm. sider på 2 x 3.35 cm. og 1 x 3,05 cm. Den sidste væg på 3,05 cm. er forskudt midtvejs, så der skal 2 lister op samt et lille stykke som forbinder de 2 lister. Jeg er hjemme og kan hjælpe med at holde.
Terrasse
4 brædder skal skiftes Klodser lægges ind til at understøtte Endebræt på
Åbne loft til kip
Vi har en 50 m2 førstesal, vi gerne vil have åbnet til kip og isoleret med 250 mm isolering. Vi står selv for nedrivning og tager selv over, når det er klart til opsætning af gips. Der er hanebånd og fire meter fra gulv til kip. Vi søger en tømrer, der kan være færdig inden oktober er slut.
Havelåge
Ønsker at få lavet en havelåge ca 100-120 cm bred og ca 80cm høj. Inklusiv montering af stolper.
Montering af emhætte i loft
Vi skal have monteret en Siemens emhætte i loftet. Loftet er et gipsloft. Der skal skæres ud i loftet, og på loftsiden skal der laves noget forstækning. Vi har købt emhætten, og emhætten skal bare sættes op i loftet, vi tilslutter den selv efterfølgende. jobbet skal udføres i Ålsgårde
Udskiftning af vinduer
Vi har flere opgaver da vi skal have alle vinduer skiftet og udvendig isolering. Vi starter med udskiftning af 7 vinduer i stuen mens resten kommer til at vente lidt, derfor ingen tilbud på det. Vinduerne ligger mellem fundament og en bærende limtræsbjælke. Der er et mod syd og 6 mod nord. Hvert vindue er godt 2x2 m. To af vinduerne mod nord skal være en skydedør. Vi vil evt selv skaffe vinduerne men er åbne for at det gør du.
Rep af væg
Repartion af skade i gibsvæg.
Pergola
Pergola skal bygges. B: 4,5 m. D: 4,3 m, H: 2,5 m.
Byggetilbud.dk ©