Få tilbud fra tømrere i Aabybro og omegn Modtag gratis og uforpligtende priser fra tømrer Aabybro
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% i forhold til alm pris
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 318.761 andre danskere
Nem og sikker betaling med hos udvalgte leverandører
Nyeste bedømmelser
Radu skrev en bedømmelse af Kåres håndværk
for opgaven Opgave i køkkenet re…
for opgaven Opgave i køkkenet re…
Alt gik fint
Flemming skrev en bedømmelse af Fjordbyernes bro…
for opgaven Anlægsgartner Ølsty…
for opgaven Anlægsgartner Ølsty…
Flot arbejde, leveret til aftalte tid
Jes skrev en bedømmelse af MK Tømrer og Tag…
for opgaven Træterrasse
for opgaven Træterrasse
Rigtig flot resultat, som blev udført som vi aftalte.
Ole skrev en bedømmelse af Jacob Bach
for opgaven VVS Kirke Såby
for opgaven VVS Kirke Såby
Brug ALDRIG denne mand, jeg havde en aftale med Jacob Bach ( jb) jeg havde en aftale med ham om udskiftning til en ny 110 l metro vandvarmer incl. nedtagning af gammel, pris 14.000 kr "Vi kommer på tirsdag ingen problemer i det " tirsdag kl 10,00 kører der en gammel Passat ind på min adresse med 2 ældre herrer som på ingen måde kunne gøre sig forståelig på hverken dansk, engelsk eller tysk, men med fagter gjorde mig opmærksom på at de havde en vandvarmer i bilen, bag i bilen befandt der sig ganske rigtigt en vandvarmer, med en bule i siden og gammelt pakgarn på rørene, det var ikke det vi havde aftalt, så jeg tog straks kontakt til jb hvor jeg forklarede ham problemet både med de udenlandske personer og den vandvarmer de kom med, jb påstod hårdnakket at det var en ny vandvarmer og havde lidt svært ved at forklare hvorfor der sad gammelt pakgarn på rørene, jeg valgte at ophæve vores aftale da jb ikke leverede den aftalte vare og ydelse, efterfølgende har jeg modtaget en faktura på 9.375 kr. fra et firma Krokodille for tabt arbejdsfortjeneste, et firma som jeg i øvrigt ingen kendskab har til ej heller ingen aftaler har med, sagen kører nu gennem min advokat. Så hvis i ikke vil fuppes så hold jer fra jb.
Stephanie skrev en bedømmelse af BH Byg v/Benjami…
for opgaven Skift af tagsten
for opgaven Skift af tagsten
Ja han var fantastisk at arbejde med. Fulgte også op bagefter på hvordan det gik. God kommunikation og hurtig til sit arbejde. Lavede endda mere end der var aftalt fra starten. Vil helt sikkert bruge ham igen og anbefale ham videre.
Michael skrev en bedømmelse af Stige Malere ApS
for opgaven Maler Kalundborg
for opgaven Maler Kalundborg
Ingen aftaler blev overholdt, arbejdet tog tre gange så lang tid som lovet. Fik en lille rabat til slut, men alt i alt en virkelig ubehagelig oplevelse.
Bedste virksomheder
9.6
nr 1 i kategorien Murer
nr 1 i kategorien Murer
9.6
nr 1 i kategorien VVS
nr 1 i kategorien VVS
9.6
nr 1 i kategorien Elektriker
nr 1 i kategorien Elektriker
9.4
nr 1 i kategorien Tømrer
nr 1 i kategorien Tømrer
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Byggetilbud?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Virksomheder

Ma Tømrer Entreprise, 94409440 AabybroFå et tilbud !
Ib Vittrup, Aabybro Aps, 94409440 AabybroFå et tilbud !
Poul Zinck, 94409440 AabybroFå et tilbud !
Birkelse Tømrer- og Maskinsnedkeri, 94409440 AabybroFå et tilbud !
Snedkermester Jens Witting, 94409440 AabybroFå et tilbud !
Cpbyg Aabybro aps, 94409440 AabybroFå et tilbud !
JHS, 94409440 AabybroFå et tilbud !
Tømrermester Ronni Engberg Thorø ApS, 94409440 AabybroFå et tilbud !
Tømrerfirmaet Brdr. Topholm ApS, 94409440 AabybroFå et tilbud !

Tømrer Aabybro

En dygtig tømrer Aabybro kan du nemt finde online, via vores portal. Vi har over 1.000 kompetente virksomheder (store som små) registreret. Vi kan dermed garanteret finde dig en billig tømrer Aabybro.

Få de bedste priser fra tømrer Aabybro

Tømrer i Aabybro og omegn, kan du få priser fra her. Du indtaster din opgave, og herefter vil tømrer Aabybro afgive bud via portalen. Du kan altså se alle bud online, og hvis du ønsker telefonisk kontakt med en tømrer, kan du ringe til ham eller bede ham ringe dig op. Priserne du får er uforpligtende, og bemærk, at du sandsynligvis ikke kun modtager priser fra Aabybro men også fra nabobyer.
 
En tømrer Aabybro laver det meste i træ. Det kan være alt fra tagarbejde, til terrasser og gulvbelægning. Prisen for en tømrer ligger typisk på 3-400 kr plus moms i timen, men gennem byggetilbud.dk, kan du ofte få det billigere.
 

Hvordan får jeg tilbud fra billig tømrer Aabybro?

Start med at udfylde vores spørgeskema, beregnet til billig tømrer Aabybro. Dette bruger tømreren som udgangspunkt, når han skal beregne dit tilbud. Udfyld felterne så godt du overhovedet kan. Det letter tømrerens arbejde med at udrenge selve tilbuddet. Hvis du bor i en anden by end Aabybro, er det helt ok. Vi har tømrerfirmaer i hele landet, så der er sikkert også en nær dig. Billige tømrere i Aabybro sender dig deres billigste tilbud, uden at du binder dig til at acceptere et af dem. Det er god service, og det er præcis meningen med vores portal.

Søger du et tømrerfirma Aabybro, så er du også kommet rette sted hen. Tømrerfirmaer vil indsende deres priser på din opgave, og du kan selv vælge om du vil acceptere et af tilbudene fra de forskellige tømrerfirmaer i Aabybro.

Eksempler

Tømrer
Opgaven 1=9440 Aabybro 9=isætning af tre vinduer 8=
Tagrender/udhæng
Udhæng og tagrender på hele huset Drypper ind i vores udestue spær og lækter kan være rådden nogle steder i det sidste stykke?
Opsætning af Troltek plader i butik
Opsætning af Troltek (lys/fin K5) plader i ca. 435 m2 butikslokale.
ny bordplade
Ny bordplade til køkken
Krog i stueloft
Hej. Jeg vil gerne ha sat en krog, til min søns gynge, op i mit stueloft.
Fjerne stolpe i carport
Hej jeg vil gerne høre hvad det vil koste at få fjernet en jernstolpe i carporten også skal der nok laves en bjælke der går på tværs for at holde taget istedetfor carporten er ca 4 m bred.
Tømrer Aabybro
Etablering af træterrasse på 90 kvm. Under de 70 kvm er der flisebelægning, de sidste 20 er der jord. 70 kvm rektangel med 20 kvm mindre rektangel i forlængelse. Brædder ønskes i lærk og fundament/rekler i trykimpr. Niveauforskel på et trin mellem de to rektangler.
Opsætning af plankeværk
Jeg har indkøbt 25 meter plankeværk, som jeg ønsker tilbud på at få opsat. Der er indkøbt følgende: https://www.jimahegn.dk/produkt/plankevaerk-groen/ Det ser ikke ud til at der medfølger skruer/beslag o.lign. så dette skal indregnes i tilbuddet. Det er vigtig at stolperne bliver fæstet ordentlig i jorden (evt. med beton eller anden relevant løsning), da det tidligere plankeværk har haft en tendens til at løsne sig i jorden.
Opretning af dør
Jeg har en bagdør der skal rettes op - den sidder skævt da huset har sat sig siden døren blev sat i 25 år siden. Jeg forestiller mig at døren skal tages ud og sættes i igen. Det er muligt der skal bruges nogle nye skruer/bolte eller lign. men resten regner jeg med kan bruges igen :-)
Tømrer Aabybro
Opgave består i at bygge et skur på en nybygget støbt sokkel og gulv. Skuret skal være 7 m langt og 5 m bredt. Det skal opbygges i et træskelet og med spær med 45 graders taghældning. Det skal deles op i 2 lige store rum, så en skillevæg, 2 døre og 2 vinduer (tænker 50x50cm på spids), evt en indv. dør mellem de 2 rum. Tag kunne være tagpap (hvis det er billigere end tagsten), og beklædning skal være ivar planke eller lignende vedligeholdelses frit.
Tømrer Aabybro
Hej ønsker et uforpligtende gratis tilbud på nedennævnte opgave Jeg vil have monteret 2 ovenlys vinduer i mit tag. det er i et alm. 1 plans villa hus med skråt tag. Jeg laver selv lyskassen og fjerner loftet, herunder isolerer. Så opgaven er kun montering af vinduet i taget, herunder fjerne tegl og tilpasning så det er vandtæt :-) jeg har behov for rådgivning ift. hvilket vindue der er er bedst ligeledes. Kan ikke tage telefonen, så jeg har behov for tilbud pr. mail.
Tømrer Aabybro
Vi har et depotrum, som vi ønsker at få opsat hylder i. Vi vil gerne have 4 eller 5 i højden. Væggen som hylderne skal sidde på er henholdsvis: I længden 3,2meter og her må hylderne ca være 40 cm dybe. Dog skal hylderne reelt set kun være samlet 2,2 i længden, da begge ende-hylderne, skal være helt op til væggen. I begge ender af rummet, er væggene henholdsvis 90 cm og 1,50 meter. I enderne ønsker vi hylder i ca 50 cm i dybden. Således kommer hylderne til at danne et slags “u”. Billede af depotrummet vedhæftes, og den rød streg indikerer, hvor hylderne skal være. Obs der skal være 4-5 hylder i højden. Vi ønsker pris inklusiv materialer. Opgaven må meget gerne blive løst torsdag den 16/4 eller fredag den 17/4.
Tømrer Aabybro
Af og påmonter ny bagdør af. og påmonter ny terrassedør begge døre i træ og glas
Skorsten flytning
Brændeovn skal flyttes og skorsten afkortes
Montering 4 døre.
Der ønskes tilbud på udskiftning af 4 eksisterende døre inkl. montering. De nye døre skal være: 2x Swedoor Compact 03 inkl +karm (lydisolerende) 2x Style SP10 glasdøre inkl. +karm (lydisolerende) Bundstykkerne skal alle være Swedoors af egetræ. Alle dørhuller er ca. 10,5 cm dybe, 210 cm høje og 92cm brede. Håndtag indkøber vi selv. Prisen skal naturligvis være med helt færdig finish (f.eks. fugning og hvis der skal trekantsliste på eller andet i matchende egetræ). Vi ønsker karmen så lydisolerende så muligt, så der må gerne stoppes isolering ind for at udfylde eventuelle hulrum mellem dørkarmen og væggen. Billede af eksisterende døre vedhæftet.
Tilbud til vinduesinstallation
Jeg vil gerne have et tilbud på installation af PVC-vinduer fra Hvidbjerg i Aabybro. Der er 11 elementer. Adgang er let. Kun to små vinduer er ovenpå. Jeg kan give flere detaljer, hvis det er nødvendigt.
Etablering af en indvendig væg med dør
Hej! Jeg skal have etableret et ekstra rum. Det betyder, at jeg skal have sat en væg op med dør i. Målene er 352 cm bred og 256 cm høj. Da jeg bor i lejebolig, skal væggen pilles ned igen, når jeg engang fraflytter. Det betyder, at væggen skal sættes op så skånsomt som muligt og derfor ikke skrues fast i gulvet. Jeg er indforstået med, at der skrues i troldtekt loftet og væggen. Kan I give et tilbud på en sådan væg incl. dør. Hvornår vil I kunne udføre opgaven? Med venlig hilsen Bente Møller-Jensen
Havelåge
Vi vil have lavet ny havelåge.?
Byggetilbud.dk ©