Indhent tilbud på tagrensning i Thisted Modtag online tilbud i dag
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% i forhold til alm pris
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 314.260 andre danskere
Nem og sikker betaling med hos udvalgte leverandører
Nyeste bedømmelser
Mads skrev en bedømmelse af S.B Anlæg & Kloa…
for opgaven Brolægning Gentofte
for opgaven Brolægning Gentofte
Terrasse - Super resultat
Mehrdad skrev en bedømmelse af RM Malergruppen
for opgaven Maler København
for opgaven Maler København
Hurtig aftale og godt og grundig opgave udførelse. Fuldtilfreds og stærk anbefales :thumbsup::blush:
Reehan skrev en bedømmelse af Roskilde Belægni…
for opgaven Montering klædeskab…
for opgaven Montering klædeskab…
Hvis jeg kunne give -10 stjerner, så havde jeg gjort det , dybt uprofessionelt firma , vil ikke anbefaler til nogen . Dukket aldrig op til den aftale tid , har brændt mig af 2 gange .
Francesca skrev en bedømmelse af Gulvslibning Fyn
for opgaven Gulvafslibning Boge…
for opgaven Gulvafslibning Boge…
Tak for et meget veludført og hurtigt arbejde!
Morten skrev en bedømmelse af BK Gruppen ApS
for opgaven Gulvafslibning Købe…
for opgaven Gulvafslibning Købe…
Resultatet var godt og generelt god service, men der blev desværre lovet mere, end der kunne holdes.
Maria skrev en bedømmelse af Altirep
for opgaven Ny hoveddør + badevæ…
for opgaven Ny hoveddør + badevæ…
Vinduet blev monteret og det var fint, men kontakten til dem var op af bakke og ikke særlig betryggende ikke at få svar fra dem i lange perioder.
Bedste virksomheder
9.6
nr 1 i kategorien VVS
nr 1 i kategorien VVS
9.5
nr 1 i kategorien Tømrer
nr 1 i kategorien Tømrer
9.6
nr 1 i kategorien Elektriker
nr 1 i kategorien Elektriker
9.2
nr 3 i kategorien Murer
nr 3 i kategorien Murer
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Byggetilbud?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Virksomheder

Nordvest Ejendomsservice, 77007700 ThistedFå et tilbud !
Tækkemand Bent Fredsø Pedersen, 77007700 ThistedFå et tilbud !
Danhkon, 77007700 ThistedFå et tilbud !
MNG RÅDGIVNING, 77007700 ThistedFå et tilbud !
Paddy The Ledge, 77007700 ThistedFå et tilbud !
Tousgård Byg, 77007700 ThistedFå et tilbud !
Hauerslev Huse ApS, 77007700 ThistedFå et tilbud !
Jens Anton Højbjerg byggeri og Entreprise, 77007700 ThistedFå et tilbud !
Paw's Tømrerfirma ApS, 77007700 ThistedFå et tilbud !
Tobi's Tømrerservice, 77007700 ThistedFå et tilbud !

Tagrensning Thisted

Når skal finde billige priser på tagrens i Thisted, så udover at tilbuddet er billigt, skal du tage i betragtning at et tag har været udsat for mange års sol, vand, sne og frost, så vil det langsomt blive slidt op af de årlige prøvelser.
Det er derfor vigtigt at vedligeholde taget i den bedst mulige stand, den første synlige fordel er helt klart at taget holder sit pæne udseende ved at få en proffesionel tagrensning.
Ud over at blot at få et pænere tag at se på, vil du med en billig tagrensning forlænge dit tags levetid gang efter gang.
Derfor er det vigtigt at benytte det helt korrekte udstyr og metoder for at få det absolut bedste resultat.
En billig tagrens hver 10 år vil være en mindre udgift i forhold til den behandling og ekstra levetid du giver dit tag, derfor bør du overveje at benytte forskellige tilbud og for at finde priser på dygtige fagfolk i Thisted til opgaven, for at på den måde at få den helt korrekte behandling. Fejlbehandlinger på tagskader kan nemlig nemt koste mere at reparere, så tjek med din tagrens ekspert inden du går igang med at udbedre eventuelle skader og renser dit tag.


Hvor billig er en tagrensning?

Der er mange håndværkere der udfører tagrens og du finder selvfølgelig forskellige priser hos dem alle. Dette er dog ikke en ulempe da du har hundredevis af dygtige håndværkere lige ved hånden som alle er klar til at give dig en billig og proffesionel tagrensning. De tusinde kroner du bruger hver 10 år på at give dit tag den bedste behandling vil i sidste ende gavne dig godt, så skal du bruge en tagrensning i Thisted, så er dette ikke en dyr udgift.


Hvordan finder jeg nemmest hurtige tilbud på en tagrensning i Thisted?

Du har utallige af muligheder for at finde en tagrensning i Thisted, som passer til dit hus behov. Du kan nemt finde et tilbud her på siden ved at blot oprette en opgave og derefter modtage tilbud på tagrens i Thisted. Om du ønsker at det skal være den billigeste tagrens, den mest omfattende og effektive tagrens behandling, eller om du måske bare gerne vil have nogle forskellige tilbud og priser fra dine lokale håndværker, så kan du hurtigt sammenligne dem alle sammen og vælge din favorit.
Hvis du er i tvivl eller ikke ved hvem du skal vælge eller hvorfor? Så gå ind og se hvad alle andre kunder siger eller anbefaler.
Alle håndværkere bliver bedømt for det arbejde de leverer, så ud over at du får billige priser og gode tilbud på din tagrensning, så kan du også se hvordan de forskellige klarer sig på deres opgaver og hvad andre kunder mener om dem.
Uanset hvor i landet du end befinder dig, så er der masser af billige priser og unikke tilbud på tagrens i Thisted.

Eksempler

Nyt ståltag pålagt eksisterende eternittag
Jeg skal have lagt et nyt ståltag på mit typehus fra 1969 med lav rejsning. Der er lige nu pålagt det medfødte eternit pladetag i god stand. Det er vedligeholdt og algefrit. Planen er at lægge et nyt ståltag ovenpå, og benytte det eksisterende eternittag som undertag. Huset har et grundplan på 142 M2 og er et vinkelhus. Så taget er nok cirka 25% større.
tag pap
Nybygget garage på 18 m2 Mangler tag pap krydsfiner er udlagt Kun tag pap mangler
Nyt tag + renovering af hus
Billige håndværkere søges til renovering. Der er tale om et hus på 120 m2 i ét plan (+ kælder), som trænger til en kærlig hånd. Det er bygget i beton med en tilbygning i gasbeton. Ønskes udført over to omgange. Først indvendigt, derefter udvendigt. Opgaver der ønskes udført: Indvendigt: - Pudsning af vægge i hele huset. 120 m2. - Nyt badeværelse med lille udvidelse i én side, samt nyt gulv med gulvvarme. - Udvidelse af soveværelse (ny væg i én side). - Nyt gulv i to rum. (trægulv) - Nyt gulv i køkken (klinker) - Nyt gulv i gang (klinker) - Nye døre. Udvendigt: Nyt tag (evt. med større hældning). Stål- eller eternittag. Komplet facadeisolering (150 mm) inkl pudsning af huset. Nye vinduer og døre i hele huset. Kælder 90m2: - Indvendig fugttætning af kældervægge med pudsning. Da det kan være svært at give en fast pris på hele opgaven uden besigtigelse af huset, er der mulighed for at komme forbi og tage et kig og give en fast pris. Et nogenlunde prisoverslag ønskes dog inden besigtigelse af huset, så jeg har noget at sammenligne med. Opstart om ca 10-14 dage.
Nyt tag og ny facade
Opgave ønskes udført. - Nyt eternittag inkl gavle, tagrender osv. (gerne pris med og uden nye spær) da taget pt. er 15 grader. Det er dog endnu ikke besluttet om tagets hældning skal laves større. - Komplet facadeisolering (150 mm) inkl pudsning af huset. Opgave ønskes udført om ca en måned.
Rensning og maling af tag på to bygninger.
Jeg har to bygninger, stuehus på 300 m2 i grundplan med 45 gr. taghældning i efternitskiffer samt en garage på 135 m2 med 45 gr. taghældning med bølge eternittag. Garagen skal kun males på den ene side, da der er solceller den den anden. Der er to mindre kviste på stuehuset. Skiffereternitpladerne er flade. Ønsker et samlet tilbud på rensning og maling af begge tage. Farve sort.
Nyt paptag
Nyt tagpaptag, Shingles. Huset er 110 m2 i grundplan. Taget er ca. 145 m2. Zinktagrender. Det eksisterende tag fjerner vi selv. Taget er med lav hældning og er et lille paracelhus fra 1963.
Tagarbejde - Nyt Tag - Tagrenovering Thisted
udskiftning af eksisterende tegltag, og udskiftes med eternit, samt nedtagning af kvist. 6 nye velux vinduer. der er en forsikrings sag på isolering pga mår, forsikring betaler for isolering. ( der betales muligvis også for nedtagning af tag, og opsætning igen).
Tagarbejde - Nyt Tag - Tagrenovering Thisted
Tagarbejde - Nyt Tag - Tagrenovering Thisted
Nyt opført haveskur på 19 m2 - opført i trækonstruktion. Saddeltag med 20 grader spær - trætagplader pålagt på 2 sider x 10 m2 i alt 20 m2 tag. Der er ingen ovenlysvinduer eller andet. Jeg forestiller mig paptag med lister, incl metallister. Jeg ved ikke hvad det kan koste, men har valgt en opgavestørrelse, der er større end 5000 kr.
Tagrens / Fliserens / Facaderens /Tagmaling Thisted
Aspestplader skal males sort fra brun!
Byggetilbud.dk ©