Indhent tilbud på tagrensning i Odder Modtag online tilbud i dag
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% i forhold til alm pris
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 314.259 andre danskere
Nem og sikker betaling med hos udvalgte leverandører
Nyeste bedømmelser
Mehrdad skrev en bedømmelse af RM Malergruppen
for opgaven Maler København
for opgaven Maler København
Hurtig aftale og godt og grundig opgave udførelse. Fuldtilfreds og stærk anbefales :thumbsup::blush:
Reehan skrev en bedømmelse af Roskilde Belægni…
for opgaven Montering klædeskab…
for opgaven Montering klædeskab…
Hvis jeg kunne give -10 stjerner, så havde jeg gjort det , dybt uprofessionelt firma , vil ikke anbefaler til nogen . Dukket aldrig op til den aftale tid , har brændt mig af 2 gange .
Francesca skrev en bedømmelse af Gulvslibning Fyn
for opgaven Gulvafslibning Boge…
for opgaven Gulvafslibning Boge…
Tak for et meget veludført og hurtigt arbejde!
Morten skrev en bedømmelse af BK Gruppen ApS
for opgaven Gulvafslibning Købe…
for opgaven Gulvafslibning Købe…
Resultatet var godt og generelt god service, men der blev desværre lovet mere, end der kunne holdes.
Maria skrev en bedømmelse af Altirep
for opgaven Ny hoveddør + badevæ…
for opgaven Ny hoveddør + badevæ…
Vinduet blev monteret og det var fint, men kontakten til dem var op af bakke og ikke særlig betryggende ikke at få svar fra dem i lange perioder.
Jane skrev en bedømmelse af MK Tømrer og Tag…
for opgaven Renovering af havesk…
for opgaven Renovering af havesk…
Rigtig godt arbejde, hurtigt og professionelt og en interesse i at opfylde vores ønsker.
Bedste virksomheder
9.6
nr 1 i kategorien VVS
nr 1 i kategorien VVS
9.5
nr 1 i kategorien Tømrer
nr 1 i kategorien Tømrer
9.6
nr 1 i kategorien Elektriker
nr 1 i kategorien Elektriker
9.2
nr 3 i kategorien Murer
nr 3 i kategorien Murer
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Byggetilbud?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Virksomheder

Odder Tømrer & Snedkerforretning ApS, 83008300 OdderFå et tilbud !
BREDKÆRVEJEN'S MURER & BETON ApS, 83008300 OdderFå et tilbud !
Gylling Tømrer og Bygningssnedkeri ApS, 83008300 OdderFå et tilbud !
Brdr. Borup - Tømrer & El ApS, 83008300 OdderFå et tilbud !
Bygningshåndværk v/Lasse Nielsen, 83008300 OdderFå et tilbud !
Lehr, 83008300 OdderFå et tilbud !
MA byg og montage, 83008300 OdderFå et tilbud !
Midtjysk Byggeservice, 83008300 OdderFå et tilbud !
SØNDERGAARD, 83008300 OdderFå et tilbud !

Tagrensning Odder

Når skal finde billige priser på tagrens i Odder, så udover at tilbuddet er billigt, skal du tage i betragtning at et tag har været udsat for mange års sol, vand, sne og frost, så vil det langsomt blive slidt op af de årlige prøvelser.
Det er derfor vigtigt at vedligeholde taget i den bedst mulige stand, den første synlige fordel er helt klart at taget holder sit pæne udseende ved at få en proffesionel tagrensning.
Ud over at blot at få et pænere tag at se på, vil du med en billig tagrensning forlænge dit tags levetid gang efter gang.
Derfor er det vigtigt at benytte det helt korrekte udstyr og metoder for at få det absolut bedste resultat.
En billig tagrens hver 10 år vil være en mindre udgift i forhold til den behandling og ekstra levetid du giver dit tag, derfor bør du overveje at benytte forskellige tilbud og for at finde priser på dygtige fagfolk i Odder til opgaven, for at på den måde at få den helt korrekte behandling. Fejlbehandlinger på tagskader kan nemlig nemt koste mere at reparere, så tjek med din tagrens ekspert inden du går igang med at udbedre eventuelle skader og renser dit tag.


Hvor billig er en tagrensning?

Der er mange håndværkere der udfører tagrens og du finder selvfølgelig forskellige priser hos dem alle. Dette er dog ikke en ulempe da du har hundredevis af dygtige håndværkere lige ved hånden som alle er klar til at give dig en billig og proffesionel tagrensning. De tusinde kroner du bruger hver 10 år på at give dit tag den bedste behandling vil i sidste ende gavne dig godt, så skal du bruge en tagrensning i Odder, så er dette ikke en dyr udgift.


Hvordan finder jeg nemmest hurtige tilbud på en tagrensning i Odder?

Du har utallige af muligheder for at finde en tagrensning i Odder, som passer til dit hus behov. Du kan nemt finde et tilbud her på siden ved at blot oprette en opgave og derefter modtage tilbud på tagrens i Odder. Om du ønsker at det skal være den billigeste tagrens, den mest omfattende og effektive tagrens behandling, eller om du måske bare gerne vil have nogle forskellige tilbud og priser fra dine lokale håndværker, så kan du hurtigt sammenligne dem alle sammen og vælge din favorit.
Hvis du er i tvivl eller ikke ved hvem du skal vælge eller hvorfor? Så gå ind og se hvad alle andre kunder siger eller anbefaler.
Alle håndværkere bliver bedømt for det arbejde de leverer, så ud over at du får billige priser og gode tilbud på din tagrensning, så kan du også se hvordan de forskellige klarer sig på deres opgaver og hvad andre kunder mener om dem.
Uanset hvor i landet du end befinder dig, så er der masser af billige priser og unikke tilbud på tagrens i Odder.

Eksempler

Tagarbejde (nyt tag, tagrenovering m.m.)
Opgavebeskrivelse 1=8300 Odder 30=Der skal nyt tag på 2=Betontegl 14=Ja 13=Ja 16=8 17=6 18= 24=Ja 31=Eksisterende bølgeeternit tag ønskes skiftet til sort betontegl (mat), incl. 300mm ny isolering. Tagvinduerne udskiftes med 6 nye (fx. fra velux). Der skal laves udtræk til rund skorsten. De 2 kviste skal også have nyt tag. Tilbuddet skal være incl. nye tagrender (stål) med 4 nedløb. Tilbygningen skal holdes uden for dette projekt. 3=Vis billedet 4=Vis billedet 23=01-10/2011
Rep af tagpap
Tagpap på lille tilbygning er utæt. Der ønskes renovering/ et nyt lag pap. Bygningen er ca 9 kvm
Udskift teglrygning til flexbånd-løsning
Understrøgne rygningssten delvis ødelagt af stormen. 14 meter rygning 7,7 meter over jorden, 45 grader taghældning, skal fjernes og erstattes af rygning af moccatarvet Dantegl på ventilerede flexbånd Figaroll. Hvor hurtigt?. Pristilbud på totalpris og pris, hvis vi selv hjemkøber materialerne
Nyt tag på sommerhus
Vores sommerhus i Saksild skal have nyt tag. Huset er fra 1966. Alt undtagen tag, har vi selv ny renoveret. Husets længde er 10,8 m og bredde er 5,8 m. I hjørnet mod sydøst er der en overdækket terrasse på 4 x 2,9 m. Vi ønsker taget udskiftet og erstattet med nyt tag med sorte B6 bølgeplader. Over den overdække terrasse ønske øverste plader sorte og resten klare. Gamle tagplader og isolering skal udskiftes.
Tagpap tag
Sommerhus på 81 m2 med to små tilbygninger med eternittag skal skiftes til tagpap. En stålskorsten. Den ene tilbygning på 12 m2 med to skotrender, den anden i forlængelse på 8 m2. Taghældning ca 20 grader
nyt tag
Hej Vi overvejer at udskifte vores nuværende Decra tag, da overetagen er uisoleret. Vi ønsker derfor en pris på nyt tag samt isolering og undertag mv. Hvad er den billigste tagbelægning? Fiber cementplader? Det skal være rødt. Huset er 200 m2 i grundplan. På forhånd tak.
Tagrens af alger og gult mos
Sprøjtning med tagrens på taget af et 145 m2 70ér hus. Der er alger og gult mos. Er ikke klar over hvor stort taget er, men det er somsagt et typisk 70ér hus i et plan på 145 m2
Pålægning af ståltag ovenpå tagpap.
Pålægning af ståltag. Ca. 15 kvm fordelt på to flader. Taget skal lægges på gammelt tagpak og rygning skal rettes op. Tag plus skruer plus skumklodser er købt. Der mangler taglægter.
Nyt tag
Nyt tag på Alpevej 8, 8300 Odder: http://www.boliga.dk/bolig/1245417/alpevej_8_8300_odder
tag
condence under 10 år gammel ståltag. 68 km
Nyt tag
Tagpap på legehus
Nyt tagpap på legehus 134 cm. x 200 cm. Skal udføres med godkendte materialer.
Tagarbejde - Nyt Tag - Tagrenovering Odder
Nyt tage
Tagarbejde - Nyt Tag - Tagrenovering Odder
Tagarbejde - Nyt Tag - Tagrenovering Odder
Udlægning og brænding af tagpap på nyt skur på 6 m (længde) 2,7 M (dybde) = 16 m2 i alt. Taget vil være forberedt med 18mm krydsfiner pladder. Skuret står op imod murstensvæg i længderetning. Hældningen er ret lav på ca. 5 grader. Arbejdet inkluderer montering af tagpap og aluprofiler (ikke tagrende) Der er følgende profiler som skal medtages: * 2 x Aluprofil/vindskede på tagender på 2.7 meter * 1 x Aluprofil/tagfod ved nedløb til tagrende 6 meter * 1 x Aluprofil/facadeinddækning mod murstensvæg 6 meter Der søges en nogenlunde billig løsning da det er til et uisoleret skur, så evt. lavere kvalitet af tagpap eller lignende kan have interesse. Grundet lav hældning på 5 grader forventes nok en 2lags løsning.
Rensning af tegltag
Rensning af rødt tegltag fra 1985 med brun grønne algebelægninger
Fliserens / Tagrens / Facaderens Odder
Hej jeg leder efter et tilbud på at få renset og malet mit skiffer etenit tag Huset er 167kvm i grund plan med sadeltag
Byggetilbud.dk ©