Indhent tilbud på tagrensning i Nykøbing Sjælland Modtag online tilbud i dag
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% i forhold til alm pris
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 287.556 andre danskere
Nem og sikker betaling med hos udvalgte leverandører
Nyeste bedømmelser
Dorte skrev en bedømmelse af Dhcm - Gulv/Tag/…
for opgaven Gulvafslibning Bræd…
for opgaven Gulvafslibning Bræd…
Blev snydt. Alt var aftalt kørte efter lak. Kom aldrig tilbage. PAS PÅ
Helle skrev en bedømmelse af BygNyt
for opgaven Udskifte 1 stolpei c…
for opgaven Udskifte 1 stolpei c…
Yep
Sophie skrev en bedømmelse af RS-service ApS
for opgaven Maler København
for opgaven Maler København
Kommunikation og resultat var godt og de kom hurtigt ud den efterfølgende uge og udbedrede småting. Fast pris uden ekstra omkostninger. Så jeg kan varmt anbefale dem.
Rasmus skrev en bedømmelse af Malermester Stee…
for opgaven Maler Lille Skensved
for opgaven Maler Lille Skensved
Steen gav tilbud på min opgave som jeg accepterede. Vi aftalte udførelse af arbejdet med opstart følgende uge. Jeg har efterfølgende ikke hørt et ord fra Steen. Trods gentagne forsøg på kontakt, både via Tlf, sms, og her på siden, vender han ikke tilbage. Jeg har nu efter 3 uger opgivet at høre fra ham. Lad være med at spilde jeres tid på tilbud fra Ideawalls/Malermester Steen Hansen
Flemming skrev en bedømmelse af Tømrer Morten Ha…
for opgaven Tømrer Randers
for opgaven Tømrer Randers
alt er fint
Martin skrev en bedømmelse af Folkmann VVS ApS
for opgaven VVS København SV
for opgaven VVS København SV
De fjernede vores radiator i december, men havde lige glemt, at fortælle os, at de ikke havde tid til at sætte den nye op, som ellers aftalt. De havde først tid 2 måneder senere, så vi hundefrøs, da det var lejlighedens eneste radiator. Da de endelig kom, var arbejdet i orden.
Bedste virksomheder
9.2
nr 1 i kategorien Murer
nr 1 i kategorien Murer
9.6
nr 1 i kategorien Tømrer
nr 1 i kategorien Tømrer
9.6
nr 1 i kategorien VVS
nr 1 i kategorien VVS
9.6
nr 1 i kategorien Elektriker
nr 1 i kategorien Elektriker
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Byggetilbud?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Prøv vores søgefunktion med prislister for flyttefirmaer i Århus

Virksomheder

Vestsj. Tagdækning, 45004500 Nykøbing SjællandFå et tilbud !
Odsherreds Tagdækning ApS, 45004500 Nykøbing SjællandFå et tilbud !
M/A Byg & Montage, 45004500 Nykøbing SjællandFå et tilbud !

Tagrensning Nykøbing Sjælland

Når skal finde billige priser på tagrens i Nykøbing Sjælland, så udover at tilbuddet er billigt, skal du tage i betragtning at et tag har været udsat for mange års sol, vand, sne og frost, så vil det langsomt blive slidt op af de årlige prøvelser.
Det er derfor vigtigt at vedligeholde taget i den bedst mulige stand, den første synlige fordel er helt klart at taget holder sit pæne udseende ved at få en proffesionel tagrensning.
Ud over at blot at få et pænere tag at se på, vil du med en billig tagrensning forlænge dit tags levetid gang efter gang.
Derfor er det vigtigt at benytte det helt korrekte udstyr og metoder for at få det absolut bedste resultat.
En billig tagrens hver 10 år vil være en mindre udgift i forhold til den behandling og ekstra levetid du giver dit tag, derfor bør du overveje at benytte forskellige tilbud og for at finde priser på dygtige fagfolk i Nykøbing Sjælland til opgaven, for at på den måde at få den helt korrekte behandling. Fejlbehandlinger på tagskader kan nemlig nemt koste mere at reparere, så tjek med din tagrens ekspert inden du går igang med at udbedre eventuelle skader og renser dit tag.


Hvor billig er en tagrensning?

Der er mange håndværkere der udfører tagrens og du finder selvfølgelig forskellige priser hos dem alle. Dette er dog ikke en ulempe da du har hundredevis af dygtige håndværkere lige ved hånden som alle er klar til at give dig en billig og proffesionel tagrensning. De tusinde kroner du bruger hver 10 år på at give dit tag den bedste behandling vil i sidste ende gavne dig godt, så skal du bruge en tagrensning i Nykøbing Sjælland, så er dette ikke en dyr udgift.


Hvordan finder jeg nemmest hurtige tilbud på en tagrensning i Nykøbing Sjælland?

Du har utallige af muligheder for at finde en tagrensning i Nykøbing Sjælland, som passer til dit hus behov. Du kan nemt finde et tilbud her på siden ved at blot oprette en opgave og derefter modtage tilbud på tagrens i Nykøbing Sjælland. Om du ønsker at det skal være den billigeste tagrens, den mest omfattende og effektive tagrens behandling, eller om du måske bare gerne vil have nogle forskellige tilbud og priser fra dine lokale håndværker, så kan du hurtigt sammenligne dem alle sammen og vælge din favorit.
Hvis du er i tvivl eller ikke ved hvem du skal vælge eller hvorfor? Så gå ind og se hvad alle andre kunder siger eller anbefaler.
Alle håndværkere bliver bedømt for det arbejde de leverer, så ud over at du får billige priser og gode tilbud på din tagrensning, så kan du også se hvordan de forskellige klarer sig på deres opgaver og hvad andre kunder mener om dem.
Uanset hvor i landet du end befinder dig, så er der masser af billige priser og unikke tilbud på tagrens i Nykøbing Sjælland.

Eksempler

Udskiftning af bølge eternittag.
Vi ønsker tilbud på udskiftning af bølgeeternittaget på vort sommerhus på Stranderbovej 28, 4500 Nyk. SJ , samt separat tilbud på udskiftning af trapez taget på carport/udhus på samme adresse. Arbejdet skal udføres i år. Mvh Henrik Bache
Udskiftning af tag på sommerhus
Vi vil gerne have tilbud på udskiftning af rødt bølge eternit tag på vort 75 m2 planet sommerhus. Taget er uden asbest, da det var de første plader der blev lavet efter eternitten blev forbudt, hvorfor det smuldrer idag. Der er rør fra brændeovn samt 2 udluftningskanaler på taget. Derudover skal vi have udskiftet det blå trapetz tag på skur/carport på ca 50 m2. Tilbuddet skal være inkl. fjernelse af affald fra ombygningen. Billeder af huset kan ses på www.sologstrand.dk , adr er Stranderbovej 28, 4500 Nykøbing Sjælland. Mvh H. Bache
mindre udbedring af tagpaptag og terassetag
Jeg har bobler i mit tag af tagpap der skal ordnes og jeg har et terrassetag der skal renoveres. Utæt op mod huset og ny midterdækningsbånd. Adressen er Udlodden 15 Nyrup og I er velkomne til at tage ud at kigge på det Inden vi taler sammen
Nyt tagpap
Ca 50 m2 tagpap ønskes monteret i et enkelt lag ovenpå det eksisterende der er noget slidt. Taget er opført med tagbrædder og hælder ca 10 grader på hver side af kip. Taget er reelt og uden krumspring og der er en skorsten. Jeg mener det er en forholdsvis overkommelig opgave hvis man har pap og brænder samt det rigtige værktøj. Det er et sommerhus beliggende i Nyrup ved Nykøbing Sjælland.
Udskiftning af revnet tagsten
Skift af én revnet tagsten
Forstærkning/understøttelse af tagryg
Har købt og overtaget sommerhus, fra tilstandsrapport er der to K1 og en UN på taget, det anbefales at der sker en forstærkning af spær og evt. En afstivning på langs af taget
Nyt tag
Sommerhus beliggende i Rørvig på 63 m2, nyt tag til kip ønskes, gammelt tag og loft fjernes og der laves nyt tag til kip, isolering og udvendig beklædt med tagpap, inkl bortkørsel af byggeaffald
Fjernelse af mos på eternittage
Hej - vi har et sommerhus på Douglasvej 8 med eternittag. Vi har rigtig meget mos på tage som vi skal have fjernet før vi lægger nye trapezplader på en overbygning. Vi vil gerne have en pris på fjernelse af mos og - hvis pris ok for os ligeledes på mosbehandling + maling. I første omgang er det mossen, der skal fjernes. Sommerhuset er på ca 65m²
tag dækning tagpap
skur med 7 grader hældning hvor underpappen er påsvejst så jeg have overpap påsvejst har selv overpappen. fra jordhøjde til tag 2,5 meter tag flade 42m2
Tagreparation
To sommerhuse med eternittag. Det ene skal renses på den ene side af taget (solceller på den anden side) Det andet tag skal renses og der skal lokaliseres og udbedres utæthed.
Tagarbejde - Nyt Tag - Tagrenovering Nykøbing Sjælland
Ca 16m2 udestue med trapeztag ønske udskiftet til thermotag af plast
Tagarbejde - Nyt Tag - Tagrenovering Nykøbing Sjælland
Vores tag på sommerhuset skal skiftes. Der ligger bølge-eternit på, som ser ud til at være det oprindelige fra 70erne. Vi vil gerne skifte til tagpap. Huset er 50 m2 med let skråtag (Myresjöhus).
Tagarbejde - Nyt Tag - Tagrenovering Nykøbing Sjælland
Via. Et muligt boligkøb hvor der er 2 k3’er på tagbelægning/rygning og skotrender/ inddækninger ønsker jeg et tilbud på evt. renovering / udskiftning af tag. En etplanshus Rørvigvej 98
Tagarbejde - Nyt Tag - Tagrenovering Nykøbing Sjælland
Vestkust stugan sommerhus trænger til nyt tag . Huset er på 46 kvm . Taget er på 72 kvm .
Tagarbejde - Nyt Tag - Tagrenovering Nykøbing Sjælland
LUMSAAS Udskiftning af bølgeeternittag (1978) med tagpap samt isolering. Tagfladen er på ca. 90kvm (se bilag). Ønskes udført inden juni hvis muligt.
Fliserens / Tagrens / Facaderens Nykøbing Sjælland
Afvaskning af betontegl på EBK sommerhus
Fliserens / Tagrens / Facaderens Nykøbing Sjælland
Ønske om at få renset og efterbehandlet dette tag på vores sommerhus. Det er svært for mig at vælge opgavestørrelsen, da jeg ikke ved hvor hurtigt/billigt det kan gøres.
Tagrens / Fliserens / Facaderens /Tagmaling Nykøbing Sjælland
Algebehandling af ca. 10 år gammelt betontegltag på sommerhus i Nykøbing/Rørvig. Der er to huse med i alt ca. 130m2. Tagvandet afledes til faskine der er nedgravet tæt på et meget stort bøgetræ som ønskes skånet så meget som muligt. Det skal derfor sikres at de påførte kemikalier ikke skader tokimbladede vækster (bøgetræet) og udelukkende rammer alger og laver (enkimbladede)
Byggetilbud.dk ©