Indhent tilbud på tagrensning i Ballerup Modtag online tilbud i dag
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% i forhold til alm pris
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 298.756 andre danskere
Nem og sikker betaling med hos udvalgte leverandører
Nyeste bedømmelser
Ib skrev en bedømmelse af Jacob Bach
for opgaven VVS Ballerup
for opgaven VVS Ballerup
Arbejdet udmærket, men Jacob er lidt hurtig med fremsendelse af faktura. Det ville passe mig bedre fx at betale materialer som forskud.
Uffe skrev en bedømmelse af Prebens Multiser…
for opgaven Maler Vig
for opgaven Maler Vig
Træbeskyttelse af vindskeder og sternbrædder. Flot arbejde, ikke noget at klage over.
Lars skrev en bedømmelse af K.A. Konstruktio…
for opgaven Udskiftning af 7 dan…
for opgaven Udskiftning af 7 dan…
Utrolig flot arbejde med isætning af nye vinduer i vores hus. Vi er utrolig glade for det og virkelig flotte vinduer. God vejledning før bestilling af vinduerne samt hele håndteringen af opsætningen og overholdt levering. Virkelig dygtige og flinke håndværkere og fantastisk flot oprydning hver eneste dag. Vi vil klart anbefale K.A. Konstruktion til andre og benytte dem igen, hvis det skulle blive aktuelt.
Steen skrev en bedømmelse af je-haveservice
for opgaven Brolægning Dragør
for opgaven Brolægning Dragør
Ok
Camilla skrev en bedømmelse af Mehr VVS & Kloak…
for opgaven VVS Charlottenlund
for opgaven VVS Charlottenlund
Meget fin service
Ulla skrev en bedømmelse af Den Bette Elektr…
for opgaven Elektriker Hjørring
for opgaven Elektriker Hjørring
Resultatet blev rigtigt fint og Brian/Den bette elektriker har leveret en flot service
Bedste virksomheder
9.5
nr 1 i kategorien Tømrer
nr 1 i kategorien Tømrer
8.8
nr 1 i kategorien VVS
nr 1 i kategorien VVS
8.6
nr 6 i kategorien Murer
nr 6 i kategorien Murer
9.5
nr 1 i kategorien Elektriker
nr 1 i kategorien Elektriker
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Byggetilbud?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Prøv vores søgefunktion med prislister for flyttefirmaer i Århus

Virksomheder

Brinch VVS og Blikkenslager, 27502750 BallerupFå et tilbud !
Ballerup Vvs Aps, 27502750 BallerupFå et tilbud !
Tagsult ApS, 27502750 BallerupFå et tilbud !
KBH Tagrens, 27502750 BallerupFå et tilbud !
Murermester Anders Bo, 27502750 BallerupFå et tilbud !
Thorshammer, 27502750 BallerupFå et tilbud !
Jakobsen-Entreprise, 27502750 BallerupFå et tilbud !
J.L. haveservice, 27502750 BallerupFå et tilbud !
Kadagruppen APS, 27502750 BallerupFå et tilbud !
BK Gruppen ApS, 27502750 BallerupFå et tilbud !
Jacob Bach, 27502750 BallerupFå et tilbud !
Snedkermester Petersen, 27502750 BallerupFå et tilbud !
JRA BYG, 27502750 BallerupFå et tilbud !
HPS Tømrermester, 27502750 BallerupFå et tilbud !
Jahn Construction ApS, 27502750 BallerupFå et tilbud !
MH Byg, 27502750 BallerupFå et tilbud !
AP-BYG, 27502750 BallerupFå et tilbud !
BjørnlysByg, 27502750 BallerupFå et tilbud !
Omhyggelig, 27502750 BallerupFå et tilbud !

Tagrensning Ballerup

Når skal finde billige priser på tagrens i Ballerup, så udover at tilbuddet er billigt, skal du tage i betragtning at et tag har været udsat for mange års sol, vand, sne og frost, så vil det langsomt blive slidt op af de årlige prøvelser.
Det er derfor vigtigt at vedligeholde taget i den bedst mulige stand, den første synlige fordel er helt klart at taget holder sit pæne udseende ved at få en proffesionel tagrensning.
Ud over at blot at få et pænere tag at se på, vil du med en billig tagrensning forlænge dit tags levetid gang efter gang.
Derfor er det vigtigt at benytte det helt korrekte udstyr og metoder for at få det absolut bedste resultat.
En billig tagrens hver 10 år vil være en mindre udgift i forhold til den behandling og ekstra levetid du giver dit tag, derfor bør du overveje at benytte forskellige tilbud og for at finde priser på dygtige fagfolk i Ballerup til opgaven, for at på den måde at få den helt korrekte behandling. Fejlbehandlinger på tagskader kan nemlig nemt koste mere at reparere, så tjek med din tagrens ekspert inden du går igang med at udbedre eventuelle skader og renser dit tag.


Hvor billig er en tagrensning?

Der er mange håndværkere der udfører tagrens og du finder selvfølgelig forskellige priser hos dem alle. Dette er dog ikke en ulempe da du har hundredevis af dygtige håndværkere lige ved hånden som alle er klar til at give dig en billig og proffesionel tagrensning. De tusinde kroner du bruger hver 10 år på at give dit tag den bedste behandling vil i sidste ende gavne dig godt, så skal du bruge en tagrensning i Ballerup, så er dette ikke en dyr udgift.


Hvordan finder jeg nemmest hurtige tilbud på en tagrensning i Ballerup?

Du har utallige af muligheder for at finde en tagrensning i Ballerup, som passer til dit hus behov. Du kan nemt finde et tilbud her på siden ved at blot oprette en opgave og derefter modtage tilbud på tagrens i Ballerup. Om du ønsker at det skal være den billigeste tagrens, den mest omfattende og effektive tagrens behandling, eller om du måske bare gerne vil have nogle forskellige tilbud og priser fra dine lokale håndværker, så kan du hurtigt sammenligne dem alle sammen og vælge din favorit.
Hvis du er i tvivl eller ikke ved hvem du skal vælge eller hvorfor? Så gå ind og se hvad alle andre kunder siger eller anbefaler.
Alle håndværkere bliver bedømt for det arbejde de leverer, så ud over at du får billige priser og gode tilbud på din tagrensning, så kan du også se hvordan de forskellige klarer sig på deres opgaver og hvad andre kunder mener om dem.
Uanset hvor i landet du end befinder dig, så er der masser af billige priser og unikke tilbud på tagrens i Ballerup.

Eksempler

Tagarbejde (nyt tag, tagrenovering m.m.)
Opgavebeskrivelse 1=2750 Ballerup 30=Der skal nyt tag på 32=Glaserede tagsten 14=Nej 13=Nej 16=0 17=0 18=1 24=Ja 33=sort ædelengroberet tag ønskes, isoleres efter lovkrav, ny kvist etableres ( ca 260 cm i bredden med tegl som tag.)
tagrender og nedløb laver jeg selv. 23=15-10/2011
Tagarbejde (nyt tag, tagrenovering m.m.)
Opgavebeskrivelse 1=2750 Ballerup 30=Der skal nyt tag på 32=Tagpaptag 33=Vores 20 kvm garage skal have udskiftet tagpap og der skal under det ligges bære stolper og isolering. . Taget har en hælning. Der skal endvidere ligges ny tagrende og derudover pudses på loftet enkelte steder. 23=
Tagarbejde (nyt tag, tagrenovering m.m.)
Opgavebeskrivelse 1=2750 Ballerup 30=Der skal nyt tag på 32=Decra (ståltag) 14=Ja 13=Ja 16=3 17= 18= 24=Ja 33=ståltag lagt på eternittag 23=15-08/2012
Tagarbejde (nyt tag, tagrenovering m.m.)
Opgavebeskrivelse 1=2750 Ballerup 9=Jeg har 2 plans hus som er på 159 kvm. Ønsker og for malet taget.. 8=
Tagarbejde (nyt tag, tagrenovering m.m.)
Opgavebeskrivelse 1=2750 Ballerup 30=Der skal nyt tag på 2=Tagpaptag 14=Nej 13=Nej 16= 17= 18= 24=Ja 2=Et kolonihave hus på 40 kvm.hvor alt skal af,hvor vi også skal have nye loftplader på. 23=
Tag lagt på eksisterendeeternit tag

Tag lagt på eksisterende eternittag ca. 83 m3. 1 skorsten, i udluft faldstamme 1 antenne 1 udluft fra emhætte, vindskeder, ryg. Det er 1/2 dobbelthus, taget er 30 grader. Ca. 10 meter til spids.

nyt tegltag i ballerup

huset er 100 m2 i grundplan og har en kvist og to skorstene plus velux vinduer se nedenfor. Jeg har uploadet billeder og tegninger. Huset skal selvfølgelig også isoleres efter gældende regler. Opstilling og nedtagning af stillads i byggeperioden Eksisterende tag nedtages og bortskaffes. Eksisterende spær oprettes med lasker på siderne. Der isoleres med 200mm isolering. Diffusionsåbent undertag monteres. Lægning af røde vingetegl ”gammel dansk”. Levering og montering af 5 stk. velux tagvinduer 78x140cm. (uden inddækning indv.) Montering af 2 stk. skorstensinddækninger. Montering af lodret vindskede på originale spærfødder. Levering og montering af 5” zink tagrender og nedløb. Indvendigt afsluttes med dampspærrer og lægter. Klar til trækning af el, 50mm iso og gips. Jeg kan kontaktes på 72425163. Eller magnusmoellers@gmail.com

Spær
Vi kunne godt tænke os at få bygge spær på vores tilbygning . der er mulighed for at komme og kigge på det.
Opføring af spær og beklædning på tilbygning
Hej. Vi har en tilbygning på 78kvm i ballerup der skal laves spær og undertag på og lukkes af inden vinteren kommer... skelletet er opført og klar til spær.. Kun særiøse henvendelser tak !
Reparation af zink skotrender 2 stk.
Et plans villa fra 1969, tag i eternit skiffer, renset og malet for 5 år siden, hældning ca. 30 grader Skotrende er utæt, når det blæser og regner trænger vand ned gennem loft i stuen. Skotrenden er i zink og ligger ikke tæt mod tag konstruktion.
Decra elegance på villa
Nyt Decra elegance på eksisterende eternit. 1 skorstens indækning 5 udluftningshætter 4 nedløbsrør 2 skotrender Afmontering af eksisterende vindskede+stern Montering af icopal aluzink tagrende. Nuværende er indækket tagrende, zink nedlagt i spær. Montering af vedligeholdelsesfri vindskede+stern i fibercement. Huset er 156m2 grundplan
Fastlock plader
Jeg ønsker tilbud på reetablering af fastlock plader, efter storm skade. Taget måler 3,5 x 4,5 meter, der skal nye lægter på og nye tagplader spærkonstruktionen sidder der stadig. Pladerne er klare fastlock.
Tilbud på skift af skotrender
Vi har et eternittag (ikke bølge), og i forbindelse med stormen forleden dag, opdagede vi om morgenen at det dryppede lidt inde i huset. Efter at have været en tur på taget, mener jeg det nok er en skotrende der er utæt. Vi ønsker derfor et tilbud på hvad det koster at udskifte skotrenderne
Nyt tagpap
Nyt tagpap
Fast tag kolonihave
eksisterende tag med trapetz plader på kolonihavehus ønskes skiftet til fast isoleret tag. nuværende lægter kan ikke holde et fast tag, så de skal påregnes skiftet. Er åben for tagtype men tænker et tagpap tag. Taget er på en udestue der er tilbygget på hovedhus. For det rigtige tilbud, vil der komme flere opgaver som fx skift af 2x vinduer i hovedhus til thermovinduer, skift til rigtig hoveddør (hvid med halvmåneglas) i det der er i gang med at blive entre, isætning af 3x alm døre (hvide med udskæring i ) inde i huset samt evt. opsætning/bygning af redskabsskur på ca 6-8 kvm ude i haven.
plastag udskiftes med tæt og isoleret tag
eksisterende tag på 36 kvm som er en tilbygning på kolonihavehuset med trapetz plader som undertag/underlag og anden bølge plastik tag øverst, og intet imellem andet end spær. ØNSKES: isoleret tag a bølge eternit med 150 mm isolering og loft af træ eller gips- dog er jeg vist på om der er 15% hældning på taget .. Ellers er det tagpap tag der ønskes.
Udskiftning tagrender
Udskiftning af ca. 40 m. tagrender + 5 nedløbsrør på 220 m2 T hus med saddeltag fra 1967/76. Eksisterende tagrender er inddækkede, hvilket ønskes ændret til synlige tagrender.
Nyt Tag på en udestue i en kolonihave
Jeg har en kolonihave af træ, hvor jeg skal have lagt nyt tag på udestuen der er 17m2. De nuværende spær, skulle være i ok stand. Taget er pt. et klar bølget plast tag, der afgiver så meget kondensvand om vinteren, at det 80% regner. Ny tag løsning: En af mine naboer har fået lagt et tag af træplader med en gummidug, som virker fint. Jeg er dog åben for forslag af tagtype. Jeg skal yderligere have lavet en form for udluftning i udestuen (der skal bores nogle huller, eller hvad I måtte anbefale. Det behøver ikke været en avanceret løsning, bare at der kommer luft rundt). Sternbrædder: På den ene side af huset, skal de skiftes. På de andre sider af huset, er de efter sigende ok.
Byggetilbud.dk ©