Modtag priser på tagdækning online, inden for 24 timer Tagdækkere i Vodskov byder på din opgave, og du sparer penge
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% i forhold til alm pris
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 303.181 andre danskere
Nem og sikker betaling med hos udvalgte leverandører
Nyeste bedømmelser
Jeppe skrev en bedømmelse af NK Malerservice
for opgaven Maler Frederiksberg
for opgaven Maler Frederiksberg
Flink og meget imødekommende. Opgaven blev udført hurtigt og det var endda muligt at få udført en ekstra opgave undervejs
Cecilie skrev en bedømmelse af Handyteam I/S
for opgaven FODLISTER / PANELR
for opgaven FODLISTER / PANELR
Fodlisterne endte med at blive fine :)
Jugantak skrev en bedømmelse af Lund Joinery
for opgaven Køkkenrenovering/Nyt…
for opgaven Køkkenrenovering/Nyt…
ok
Johnny skrev en bedømmelse af OK - Service
for opgaven Maler Fuglebjerg
for opgaven Maler Fuglebjerg
Ok
Cæcilie skrev en bedømmelse af Mr. Byg
for opgaven VVS Frederiksberg
for opgaven VVS Frederiksberg
God kommunikation og hurtig respons igennem hele forløbet.
Thai skrev en bedømmelse af Heuman Maleren
for opgaven Maler Nørrebro
for opgaven Maler Nørrebro
god, hurtig og ordentligt. Kan klart anbefale Jørgen
Bedste virksomheder
8.0
nr 1 i kategorien Murer
nr 1 i kategorien Murer
9.2
nr 1 i kategorien Elektriker
nr 1 i kategorien Elektriker
9.6
nr 1 i kategorien Tømrer
nr 1 i kategorien Tømrer
9.2
nr 2 i kategorien VVS
nr 2 i kategorien VVS
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Byggetilbud?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Prøv vores søgefunktion med prislister for flyttefirmaer i Århus

Virksomheder

Neve Byg & Montage, 93109310 VodskovFå et tilbud !
Tømrermester Jesper Sylvest Sakstrup, 93109310 VodskovFå et tilbud !
CM Trading, 93109310 VodskovFå et tilbud !
nero as, 93109310 VodskovFå et tilbud !

Tagdækker i Vodskov

Søger du en tagdækker i Vodskov, så kig med her. Vi har samlet de bedste firmaer fra Danmarks lokalområder, og de står klar til at give pris på din tagdækning. Bor du uden for Vodskov, kan du stadig bruge vores service til tagtilbud, da den er landsdækkende. Her finder du nemt en billig tagdækker Vodskov.

Tilbud på tagdækning Vodskov til nyt tag eller andet tagarbejde

Tagdækkere beskæftiger sig med diverse arbejder ved taget. Det kan være at lægge nyt tag eller blot at renovere det gamle. På siden her kan du få tilbud fra tagdækkere i Vodskov, uden det store bøvl og besvær. Skal du fx have lagt eternittag eller decratag, så kan du indtaste dine ønsker i job-formularen, hvorefter tagfirmaer vil byde på din opgave, kvit og frit. Du kan også hente tagtilbud på nyt tag eller andet tagarbejde. Det er ikke kun tagdækning Vodskov du kan få pris på, også andre byer er med.

Tagpriser og Tagdækning Vodskov

Tagdækning Vodskov priser får du de bedste af her. Priserne ligger oftest på 160-350 kr/timen, men gennem sites som denne kan prisen ofte handles ned. Vi sender din opgave i udbud, og opstiller tagfirmaernes priser så du let kan overskue dem. Du bestemmer selv om du vil acceptere en tagpris, eller om du synes de er for høje. Tagdækkerne kommer ikke nødvendigvis fra Vodskov, da man ofte opnår en bedre pris ved at vælge en udefrakommen.

Billig tagdækker Vodskov

Billig tagdækker Vodskov findes i dag online. Med smarte hjemmesider kan du blandt andet se tagdækkernes bedømmelser og anbefalinger fra andre brugere, og se billeder af det tagudskiftning de før har lavet. Dermed vælger du ikke bare den billigste, men også den mest kvalificerede tagdækker. Billig tagdækning findes muligvis i Vodskov, men vær opmærksom på, at man godt kan opnå besparelser ved at vælge et tilbud fra et firma fra en anden by. Dette især ved større opgaver såsom tagudhæng.

Eksempler

Nyt tag og etablering af tagetage
Vi overvejer at købe et hus, som skal have skiftet taget. Der er tage om teglsten og taget er med halvvalm, huset er fra 1923 og ca. 16,5 x 9 meter. Spærene er i god stand, og der er ca 2,2 meter fra gulv til underside af spær.   Jeg ønsker tilbud på følgende: 1:  Hvad koster det i materialer at skifte taget ud med nye Falstagsten inklusive undertag, isolering 6 stk. veluxvinduer, stillads og hvad der ellers skal bruges af materialer.       Hvad koster arbejdsløn og andre udgifter til håndværkeren.   2:  Hvad koster det i materialer at indrette tagetagen som bliver ca. 16 x 5 meter med en fordelingsgang i den ene side af etagen, to værelser på den anden side, og et stort værelse på endegavlen. Der skal lægges parketgulv, gipsplader på vægge og der skal være åbent til kip. Hvad ville det eventuelt koste at etablere et ekstra lille rum med et toilet (ikke bad).     Igen hvad koster arbejdsløn og andre udgifter til håndværkeren.     Det er ikke et bindende tilbud jeg ønsker, blot et overslag.   Venlig hilsen Ronni
Renovation af garage tag, er tagpap
Evt. Lægge nyt tagpap på eksisterende tagpap tag , samt øge hældningen så der ikke står vand på taget taget udgør ca 36 m2.
Rens og maling af tag
Tilbud ønskes på tagrens og efterfølgende maling af tag (sort-blank) Huset er beliggende i Vodskov - og er et fuldmuret hus i 2 etager - med eternittag. Husets kvm ialt ca 100.
Tagrens og tagmaling
Billedet vedhæftet er fra salgsopstilling på det hus vi lige har købt. Der er en smule sne på toppen, men det håber jeg man kan se bort fra. Det er kun hovedhuset ud mod vejen vi ønsker et tilbud på: afrens og tagmaling inkl den garanti der tilbydes. Kvm på taget kendes ikke men vi gætter på det er et sted mellem 80-100. På forhånd tak //Selma
Byggetilbud.dk ©