Modtag priser på tagdækning online, inden for 24 timer Tagdækkere i Virum byder på din opgave, og du sparer penge
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% i forhold til alm pris
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 298.601 andre danskere
Nem og sikker betaling med hos udvalgte leverandører
Nyeste bedømmelser
Ulla skrev en bedømmelse af Den Bette Elektr…
for opgaven Elektriker Hjørring
for opgaven Elektriker Hjørring
Resultatet blev rigtigt fint og Brian/Den bette elektriker har leveret en flot service
Jonas skrev en bedømmelse af RM Malergruppen
for opgaven Maler Frederiksberg
for opgaven Maler Frederiksberg
Super nice firma. Gode folk, flinke folk. Kvalitetsarbejde for en overkommelig pris. Tapetet af, væv op, to gange maling på. Alt står snor lige. Jeg kan KUN anbefale RM - de er er til at tale med, service mindede og kreative når det er nødvendigt!
Morten skrev en bedømmelse af Malerfirmaet MV…
for opgaven Maler Greve
for opgaven Maler Greve
Godt arbejde, den bedste pris.
Lasse skrev en bedømmelse af Facade Midt
for opgaven Vælte en bærende mur…
for opgaven Vælte en bærende mur…
hurtig og fair pris
Thipan skrev en bedømmelse af Jonny Erik Meinc…
for opgaven Maler Østerbro
for opgaven Maler Østerbro
Fint og effektivt arbejde!
Lene skrev en bedømmelse af Hvids Tømrerfirm…
for opgaven Terrasse 60 m2 og sk…
for opgaven Terrasse 60 m2 og sk…
Yderst professionel i kommunikation, tilbudsafgivning, udførelse og ikke mindst resultat!
Bedste virksomheder
9.5
nr 1 i kategorien Tømrer
nr 1 i kategorien Tømrer
8.8
nr 1 i kategorien VVS
nr 1 i kategorien VVS
8.6
nr 6 i kategorien Murer
nr 6 i kategorien Murer
9.5
nr 1 i kategorien Elektriker
nr 1 i kategorien Elektriker
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Byggetilbud?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Prøv vores søgefunktion med prislister for flyttefirmaer i Århus

Virksomheder

Knud Thrane-Rasmussen VVS-Virksomhed ApS, 28302830 VirumFå et tilbud !
Skaarup VVS Og Kloak ApS, 28302830 VirumFå et tilbud !
J & K Tagteknik ApS, 28302830 VirumFå et tilbud !
M2 Construct, 28302830 VirumFå et tilbud !
Furesødesign, 28302830 VirumFå et tilbud !

Tagdækker i Virum

Søger du en tagdækker i Virum, så kig med her. Vi har samlet de bedste firmaer fra Danmarks lokalområder, og de står klar til at give pris på din tagdækning. Bor du uden for Virum, kan du stadig bruge vores service til tagtilbud, da den er landsdækkende. Her finder du nemt en billig tagdækker Virum.

Tilbud på tagdækning Virum til nyt tag eller andet tagarbejde

Tagdækkere beskæftiger sig med diverse arbejder ved taget. Det kan være at lægge nyt tag eller blot at renovere det gamle. På siden her kan du få tilbud fra tagdækkere i Virum, uden det store bøvl og besvær. Skal du fx have lagt eternittag eller decratag, så kan du indtaste dine ønsker i job-formularen, hvorefter tagfirmaer vil byde på din opgave, kvit og frit. Du kan også hente tagtilbud på nyt tag eller andet tagarbejde. Det er ikke kun tagdækning Virum du kan få pris på, også andre byer er med.

Tagpriser og Tagdækning Virum

Tagdækning Virum priser får du de bedste af her. Priserne ligger oftest på 160-350 kr/timen, men gennem sites som denne kan prisen ofte handles ned. Vi sender din opgave i udbud, og opstiller tagfirmaernes priser så du let kan overskue dem. Du bestemmer selv om du vil acceptere en tagpris, eller om du synes de er for høje. Tagdækkerne kommer ikke nødvendigvis fra Virum, da man ofte opnår en bedre pris ved at vælge en udefrakommen.

Billig tagdækker Virum

Billig tagdækker Virum findes i dag online. Med smarte hjemmesider kan du blandt andet se tagdækkernes bedømmelser og anbefalinger fra andre brugere, og se billeder af det tagudskiftning de før har lavet. Dermed vælger du ikke bare den billigste, men også den mest kvalificerede tagdækker. Billig tagdækning findes muligvis i Virum, men vær opmærksom på, at man godt kan opnå besparelser ved at vælge et tilbud fra et firma fra en anden by. Dette især ved større opgaver såsom tagudhæng.

Eksempler

Tagarbejde (nyt tag, tagrenovering m.m.)
Opgavebeskrivelse 1=2830 Virum 30=Der skal nyt tag på 2=Betontegl 14=Ja 13=Nej 16=4 17=6 veluxvinduer 18= 24=Ja 31=Nyt betontegltag inkl. taglægter og undertag samt efterisolering på et rækkehus. Taget dækker over 1. sal og et stort tagrum. Huset er 72 m2 i grundplan og er et rækkehus med huse på begge sider. 3=Vis billedet 4=Vis billedet 5=Vis billedet 23=
Tagarbejde (nyt tag, tagrenovering m.m.)
Opgavebeskrivelse 1=2830 Virum 30=Der skal nyt tag på 2=Vejledning Ønskes 14=Ja 13=Nej 16= 17= 18=1 24=Ja 2=Vi har et hus på 156 m2 i et plan med vinkel. Taget er et skifereternittag, og vi kunne godt tænke os noget i samme stil. Vi vil gerne have vejledning om isolering.
Vi har huset til salg, men det har fået en K3 på taget, så derfor vil vi gerne udskifte taget. Man kan se huset på http://www.edc.dk/Sag/?Pid=28336582&res=0788d94a-0926-4ce1-a63d-44663d6c3eaf&type=list 23=30-04/2010
Tagarbejde (nyt tag, tagrenovering m.m.)
Opgavebeskrivelse 1=2830 Virum 30=Taget skal blot renoveres 2=Tegl 14=Nej 13=Nej 16= 17= 18= 24=Ja 2=Taget er fra 1957 - og trænger til over- eller understrygning. 23=
nyt tagpap på udhus
Eksisterende fladt tag er tagpap ca. 25 m² dækket med løse sten. I den ene ende er der et regnvandsafløb inde på taget. Løse sten ( og mos) fjernes af undertegnede forinden. Følgende udføres: Eksisterende sternbræt, 145 x 25 mm, og afdækning nedtages. Der monteres nyt trykimprægneret sternbræt i alt ca. 23 løbende meter Der påsvejses ny tagpap i alt ca. 25 m² Der monteres ny alu afdækning i alt ca. 23 løbende meter
Blikarbejde
Jeg skal bruge en dygtig blikkenslager til at løse en specialopgave på mit tag. Det er et halvt dobbelthus, og naboen har løsningen - så det er bare at kopiere.....men det skal laves rigtigt og proffesionelt
Tag reperation
Grundet sidste års storm, er der røget nogle tagsten af i enderne af taget, som vi gerne vil have fikset. Vi ville også høre om der var mulighed for en aglebehandling eller rensning af vores tag.
Reparation af tagrygning på tegltag
Tagrygningen skal repareres (ny mørtel). En enkelt tagsten skal evt. udskiftes. Skorstenen skal evt. også have noget mørtel. Ældre hus fra 1952 med under og overstrøget tag. Skal ordnes snart, da vi er bange for det regner ind på loftet.
Understrygning af tag samt reparation af tagryg
Understrygning af tegltag ca. 40 kvm. samt reparation af tagryg ca. 7 (nyt mørtel på den øverste række som afslutter taget).
Nyt tegltag
1½ plans ende rækkehus: opretning af spær, nye lægter, isolering, rulle undertag, 4 stk. velux vinduer, 2 nye kviste, nye tagrender m/nedløb, samt ny skorstens.
Understrygning af tag (reparation) og reparation af tagryg.
Reparation af understrygning af tegltag. Ca. 40 kvm. Fjerne og erstatte løs understrygning. Samt reparation af tagryg. Ca. 7 m (nyt mørtel på den øverste række som afslutter taget).
Understrygning og reparation af tag
Murmestervilla fra 1939 med oprindeligt tag trænger til understrygning. Ligeledes er der enkelte teglsten der er faldet af ved storm som skal sættes på plads. Vi har teglsten. Endelig vil vi gerne have set på isoleringen unde taget.
Renovering af tagryg samt oppudsning af skorstenskappe
Rygning repareres: Løst pus væk og nyt påføres! Rygstenene ser ud til at være intakte. Mål på længden af vinkel-taget er cirka hhv. 12 m og 9 m. Endvidere skal en skorstenskappe op-pudses! Se vedhæftede fotos! Opgaven ønskes udført uden brug af (fordyrende) stillads.
Reparation af eksisterende tag
Mindre hul I eksisterende tag, som ellers generelt ser fint ud. Forventer at der skal ca. 30 m2 nyt på for at sikre at hullet er dækket.. Der er mindre misfavning på loft I huset og hullet kan ikke umiddelbart ses.
Tag
Hej Kan jeg få tilbud på understrtgning af tegltag og reparation af tagryg samt udskiftning af 2-3 tagsten? Mit hus er 60kvm i grundplan og med stue og 1. sal - murstenshus fra 1953 Mange hilsner Leila 41772771 Frugthegnet, Virum
Inddækning af to ovenlys vinduer
Et ud af to tagvinduer er utæt og skal inddækkes med nyt tagpap så det med garanti er tæt Derudover skal der laves en kontrol af eksisterende tagpap
kvist
Eksisterende vindue i tag mod øst ønskes udskiftet med tagkvist. Det eksisterende vindue måler 140 cm x 140 cm. Kvist skal måle ca. 2,15 m i højden og en bredde på 1,80 m i bredden. Der ønskes sprodsede vinduer i kvisten (på samme måde som der også er i sydvendte kvist på 1. sal, se billede). Taget skal i udgangspunktet bestå af tagpap medmindre bedre forslag haves.
Gennemgang og småreparation af rødt tegltag og skift af nedfalden teglsten
Gennemgang af tag og udskiftning af løs(e) teglsten. Den ene halvdel af taget er understrøget. Den anden har plastdug under med tag-tape. Der er småhuller i begge dele og 1 stk tagsten er faldet ned. En anden tagsten er knækket. Skaderne skal udbedres så taget igen er tæt og uden småhuller.
Montering af tagventilationshætter
Jeg ønsker at få monteret fire klipfisk (icopal klipfisk 1) på mit tagpaptag. De skal flugte med dem, der allerede er bag skorstenen, som kan ses på billedet.
Byggetilbud.dk ©