Modtag priser på tagdækning online, inden for 24 timer Tagdækkere i Vejen byder på din opgave, og du sparer penge
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% i forhold til alm pris
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 305.950 andre danskere
Nem og sikker betaling med hos udvalgte leverandører
Nyeste bedømmelser
Mikkel skrev en bedømmelse af Widriksen Entrep…
for opgaven Hus i Birkerød - div…
for opgaven Hus i Birkerød - div…
Morten har lavet et rigtig godt stykke arbejde, og er meget fair med sine priser. En ærlig håndværker, som også giver sin mening til kende, hvilket kun er med til at gøre arbejdet endnu bedre. Vil klart anbefale ham.
Mikkel skrev en bedømmelse af SFA EL & Teknik
for opgaven Elektriker Birkerød
for opgaven Elektriker Birkerød
Super godt arbejde af Simon og team. Vil klart anbefale dem.
Thomas skrev en bedømmelse af Pro-malerservice…
for opgaven Maler Hellerup
for opgaven Maler Hellerup
Gutterne fra Pro malerservice gjorde et fantastisk styk arbejde. Alt fra afdækning til udførelse af male arbejdet var yderst perfekt. Servicen fra deres projektleder Jakob var enorm god. Han var altid til stede og sørgede for at alt var som det skulle. Vi fik malet 326 kvm villa og alt var perfekt. Vi skal have malet facaden også men dog først til sommer og vi har allerede valgt at pro malerservice skal udføre det styk arbejde også. Fantastiske mennesker som fortjener alt godt med på vejen. KÆMPE ROS TIL JER!!!!
Lars skrev en bedømmelse af Murermester Stee…
for opgaven SKORSTEN
for opgaven SKORSTEN
Yderst tilfredsstillende
Helene skrev en bedømmelse af ABC Låse Esbjerg…
for opgaven Maler Vejle
for opgaven Maler Vejle
Rigtig godt
Steen skrev en bedømmelse af Fjordbyernes bro…
for opgaven Anlægsgartner Hedeh…
for opgaven Anlægsgartner Hedeh…
Godt udført arbejde - færdig før tid.
Bedste virksomheder
8.0
nr 1 i kategorien Murer
nr 1 i kategorien Murer
9.5
nr 1 i kategorien Tømrer
nr 1 i kategorien Tømrer
9.5
nr 1 i kategorien Elektriker
nr 1 i kategorien Elektriker
9.2
nr 2 i kategorien VVS
nr 2 i kategorien VVS
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Byggetilbud?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Virksomheder

Byggefirmaet Claus Hansen ApS, 66006600 VejenFå et tilbud !
Rationel Tagdækning A/S, 66006600 VejenFå et tilbud !
Ole Lautrup Tømrer-og Snedkerfirma, 66006600 VejenFå et tilbud !
S-E-HUSE, 66006600 VejenFå et tilbud !
Nordic Waterproofing A/S, 66006600 VejenFå et tilbud !
OHRT Interiør ApS, 66006600 VejenFå et tilbud !
FZ Byg og Montage I/S, 66006600 VejenFå et tilbud !
A&i Service, 66006600 VejenFå et tilbud !
Koudal Byg, 66006600 VejenFå et tilbud !
Vejen Boligmontage, 66006600 VejenFå et tilbud !
PP Bygtech, 66006600 VejenFå et tilbud !
KJ TØMRE OG SNEDKER, 66006600 VejenFå et tilbud !

Tagdækker i Vejen

Søger du en tagdækker i Vejen, så kig med her. Vi har samlet de bedste firmaer fra Danmarks lokalområder, og de står klar til at give pris på din tagdækning. Bor du uden for Vejen, kan du stadig bruge vores service til tagtilbud, da den er landsdækkende. Her finder du nemt en billig tagdækker Vejen.

Tilbud på tagdækning Vejen til nyt tag eller andet tagarbejde

Tagdækkere beskæftiger sig med diverse arbejder ved taget. Det kan være at lægge nyt tag eller blot at renovere det gamle. På siden her kan du få tilbud fra tagdækkere i Vejen, uden det store bøvl og besvær. Skal du fx have lagt eternittag eller decratag, så kan du indtaste dine ønsker i job-formularen, hvorefter tagfirmaer vil byde på din opgave, kvit og frit. Du kan også hente tagtilbud på nyt tag eller andet tagarbejde. Det er ikke kun tagdækning Vejen du kan få pris på, også andre byer er med.

Tagpriser og Tagdækning Vejen

Tagdækning Vejen priser får du de bedste af her. Priserne ligger oftest på 160-350 kr/timen, men gennem sites som denne kan prisen ofte handles ned. Vi sender din opgave i udbud, og opstiller tagfirmaernes priser så du let kan overskue dem. Du bestemmer selv om du vil acceptere en tagpris, eller om du synes de er for høje. Tagdækkerne kommer ikke nødvendigvis fra Vejen, da man ofte opnår en bedre pris ved at vælge en udefrakommen.

Billig tagdækker Vejen

Billig tagdækker Vejen findes i dag online. Med smarte hjemmesider kan du blandt andet se tagdækkernes bedømmelser og anbefalinger fra andre brugere, og se billeder af det tagudskiftning de før har lavet. Dermed vælger du ikke bare den billigste, men også den mest kvalificerede tagdækker. Billig tagdækning findes muligvis i Vejen, men vær opmærksom på, at man godt kan opnå besparelser ved at vælge et tilbud fra et firma fra en anden by. Dette især ved større opgaver såsom tagudhæng.

Eksempler

Tagarbejde (nyt tag, tagrenovering m.m.)
Opgavebeskrivelse 1=6600 Vejen 30=Der skal nyt tag på 2=Vejledning Ønskes 14=Ja 13=Ja 16=0 17=0 18=0 24=Ja 31=Hej

Jeg vil gerne have nyt tag på min tilbygning, da det gamle ikke overholder krav omkring hældning.

Bygningen er ca 11.5 meter lang og bredde er ca 3.5 meter. den har en tagflade på ca 45 m2, med en hældning på kun 8 grader. taget har kun hældning mod den ene side.

Det nuværende tag er et eternit tag, og jeg vil gerne have lagt et nyt ståltag. ligeledes skal der ny stern og ny Lindab Stålmetallic tagrende, og ny skotrende ind mod hoved huset. 23=04-10/2010
Tag
Nyt tag,insolering,3 nye vindue
Udskiftning af eternittag - bølgeeternit B6
Tilbud ønskes på udskiftning af eternittag B6. Ca. 130 m2 Tagrender ønskes ikke udskiftet. Der ønskes tilbud både inkl. og excl. nedtagning og bortskaffelse af gammelt tag. Se billede vedhæftet.
Renovering af tag
Rense og male skiffertag i sort på hus på ca 105 kvm i Grundplan. Mener det stadig er det gamle aspest tag der ligger på, men er ikke sikker. Taget er lettilgængelig hele vejen rundt.
Udskift + hæve tag 200mm for ekstra isolering
Ønsker at få det gamle beton tag ned fra 1950. Fjernet to gamle kviste. (kun skallen står tilbage nu, da jeg har brækket alt andet ned) (Ved den ene kvist er to tagspær savet over for at f plads til kvisten. Ved den anden kvist er det kun et tagspær ) Hævet taget 200mm for ekstra isolering. Montering af ekstra isolering og undertag. Få lavet udhæng på ca. 300mm eller hvad i vil mene passer med huset. Gerne monteret med sort ivarplank da det er det terrassen er lavet med. Monteret 4 ovenlysvinduer + et stk. aftræk fra kommende badeværelse Der skal ikke laves afslutning på vinduerne indenfor, da jeg selv er igang med at renovere der Montering af matsort tegltag. Huset er 70m2 i grundplan med over 45grader taghældning og ca. 7m op i kip fra jord. Violvej 18,6600 på google maps viser taget. Datoen jeg har sat på er hvor jeg har ferie. Dog er jeg fleksibel
Nyt tag
Skift af eksisterende skifer-eternit tag (60x60 diagonal plader) til nyt. Ønsker tilbud på forskellige alternativer: 1) nyt tag som eksisterende 60x60 eternit, sort - plader med længst mulig garanti 2) skift til nyt, sort skifertag Huset er U-formet med ialt to skorstene, 7 ovenlys vinduer og 5 udluftninger. Grundplan er 311m2 - hældning af tag er ca. 25 grader. Se huset på Google Maps, adresse Ellestrup 62, Vejen
Tagarbejde - Nyt Tag - Tagrenovering Vejen
Tag renses og males. Huset er ca 17 meter lang.
Tagarbejde - Nyt Tag - Tagrenovering Vejen
Tilbud på nyt tag på hus med grundplan på 95m2 og taghældning på ca. 45 grader og udskiftning af udhæng og gavle plus udskiftning af to gamle tag vinduer og plus 2 extra tagvinduer og nye tagrender Eternit tag med muligt asbest Nye velux vinduer i taget Åbne for materiale af tag Tilbud alt inklusiv
Byggetilbud.dk ©