Modtag priser på tagdækning online, inden for 24 timer Tagdækkere i Vejby byder på din opgave, og du sparer penge
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% i forhold til alm pris
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 298.393 andre danskere
Nem og sikker betaling med hos udvalgte leverandører
Nyeste bedømmelser
Tina skrev en bedømmelse af Facade Midt
for opgaven Pudsning af Sokkel
for opgaven Pudsning af Sokkel
Fuld tilfredshed.
Jack skrev en bedømmelse af Facade Midt
for opgaven Fugning/Mursten
for opgaven Fugning/Mursten
Skulle have lavet fuger/mursten på vores hus, og fik tilbud fra Facade Midt. Kom i kontakt med Damian som er ejer af virksomheden, og det har kun været positivt. De skriver, hvis de bliver forsinket, hvilket er meget rart, da vi tidligere har oplevet håndværkere der bare bliver væk fra deres aftaler, men ikke Facade Midt. De møder op, og laver et rigtig flot stykke arbejde, samt oprydning efter sig, så man ikke kan se at de har været på ens grund. De tog sig endda tid til at se på husets mursten, fuger samt sokler og kom med anbefalinger til udbedringer af diverse ting, inden det udvikler sig - Bestemt ikke sidste gang at vi bruger Facade Midt til murer opgaver. Hurtige, dygtige, detalje orienteret, serviceminded og skarpe på prisen! * * * * * stjerner herfra, og ikke én mindre!
anja skrev en bedømmelse af Bygman ApS
for opgaven Totalrenovering Hol…
for opgaven Totalrenovering Hol…
Fint
Thomas skrev en bedømmelse af Glarmester Grupp…
for opgaven Glarmester Vanløse
for opgaven Glarmester Vanløse
Superfint resultat
Kaan skrev en bedømmelse af Farzad Moradi
for opgaven Maler Nørrebro
for opgaven Maler Nørrebro
Fik lavet et hjørne i mit køkken hvor der var en del skader. Farzad gav mig et tilbud og en super god pris samtidig med at han kunne starte med det samme. Derudover udviste han stor fleksibilitet ifm. betaling.
Thormod skrev en bedømmelse af Fjordbyernes bro…
for opgaven Brolægning Hvidovre
for opgaven Brolægning Hvidovre
Godt tilbud, flot arbejde, og alle aftaler overholdt.
Bedste virksomheder
9.5
nr 1 i kategorien Tømrer
nr 1 i kategorien Tømrer
8.8
nr 1 i kategorien VVS
nr 1 i kategorien VVS
8.6
nr 6 i kategorien Murer
nr 6 i kategorien Murer
9.5
nr 1 i kategorien Elektriker
nr 1 i kategorien Elektriker
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Byggetilbud?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Prøv vores søgefunktion med prislister for flyttefirmaer i Århus

Virksomheder

Adams Bjaelkehuse, 32103210 VejbyFå et tilbud !
Snedkerfirmaet Sander Hansen ApS, 32103210 VejbyFå et tilbud !

Tagdækker i Vejby

Søger du en tagdækker i Vejby, så kig med her. Vi har samlet de bedste firmaer fra Danmarks lokalområder, og de står klar til at give pris på din tagdækning. Bor du uden for Vejby, kan du stadig bruge vores service til tagtilbud, da den er landsdækkende. Her finder du nemt en billig tagdækker Vejby.

Tilbud på tagdækning Vejby til nyt tag eller andet tagarbejde

Tagdækkere beskæftiger sig med diverse arbejder ved taget. Det kan være at lægge nyt tag eller blot at renovere det gamle. På siden her kan du få tilbud fra tagdækkere i Vejby, uden det store bøvl og besvær. Skal du fx have lagt eternittag eller decratag, så kan du indtaste dine ønsker i job-formularen, hvorefter tagfirmaer vil byde på din opgave, kvit og frit. Du kan også hente tagtilbud på nyt tag eller andet tagarbejde. Det er ikke kun tagdækning Vejby du kan få pris på, også andre byer er med.

Tagpriser og Tagdækning Vejby

Tagdækning Vejby priser får du de bedste af her. Priserne ligger oftest på 160-350 kr/timen, men gennem sites som denne kan prisen ofte handles ned. Vi sender din opgave i udbud, og opstiller tagfirmaernes priser så du let kan overskue dem. Du bestemmer selv om du vil acceptere en tagpris, eller om du synes de er for høje. Tagdækkerne kommer ikke nødvendigvis fra Vejby, da man ofte opnår en bedre pris ved at vælge en udefrakommen.

Billig tagdækker Vejby

Billig tagdækker Vejby findes i dag online. Med smarte hjemmesider kan du blandt andet se tagdækkernes bedømmelser og anbefalinger fra andre brugere, og se billeder af det tagudskiftning de før har lavet. Dermed vælger du ikke bare den billigste, men også den mest kvalificerede tagdækker. Billig tagdækning findes muligvis i Vejby, men vær opmærksom på, at man godt kan opnå besparelser ved at vælge et tilbud fra et firma fra en anden by. Dette især ved større opgaver såsom tagudhæng.

Eksempler

Tagrenovation Rågeleje
Ved slagregn trænger der lidt regn ind i mit sommerhus. Taget er fra 1979 belagt med Sylvalit 76. Under ligger det gamle tagpap. Taget skal udskiftes med en tagpapløsning. Det er en pæn løsning og formentlig også den billigste? Huset er 90 m2 med en forholdsvis lille hældning, så tagarealet er ca. 130 -150 m2. Der skal udskiftes et sternbrædt i den ene ende af huset. Jeg er i udlandet 26-29 august. Med venlig hilsen, Lena Kristensen
Rens samt maling af tag i farven sort
VIl gerne kontaktes Steen Jensen. Malermester. 40959540. Jeg skal lave hele huset så ville gerne have en pris på taget Prisen skal jeg bruge senest på fredag er det muligt ?
Nyt tag på sommerhus
Nyt tagpap på vores sommerhus i Rågeleje. Der ligger et ca. 15 år gammelt tagpap på nu, som desværre er utæt flere steder. Derfor skal hele taget formentligt udskiftes.
Nyt tagpap
Skift af tagpap på sommerhus fra 1960’erne i Rågeleje. Samt skifte brædder over spær på udhæng da disse er rådne. Se vedhæftede billeder. Sikre at tagpap ligger rigtigt op omkring skorsten så der ikke kan trænge vand ind.
Tagarbejde - Nyt Tag - Tagrenovering Vejby
Nyt tag på 73 kvm sommerhus fra 1987. Eksisterende tag er Asbestfri bølgeeternit. Luftfoto vedhæftet.
Byggetilbud.dk ©