Modtag priser på tagdækning online, inden for 24 timer Tagdækkere i Vanløse byder på din opgave, og du sparer penge
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% i forhold til alm pris
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 306.528 andre danskere
Nem og sikker betaling med hos udvalgte leverandører
Nyeste bedømmelser
Christian skrev en bedømmelse af Pro-malerservice…
for opgaven Maler Herlev
for opgaven Maler Herlev
Pro-Malerservice er professionelle og kvalitetsorienteret malere til en fornuftig pris. I en tid, hvor pris og kvalitet er vigtige parametre for succes, er det vigtigt at have en pålidelig firmaet på en god og professionel måde. Arbejdet blev udført hurtigt og af høj kvalitet. Næste gang jeg skal have en væg malet igen, kontakter jeg Pro-Malerservice! Tusind tak for denne gang.
Anders skrev en bedømmelse af Jc Rørteknik
for opgaven VVS Hvidovre
for opgaven VVS Hvidovre
Jimmy er imødekommende og meget serviceminded. Vi er meget tilfredse med hans indsats og regner med inviterer ham til at byde på andre arbejder.
Majbrit skrev en bedømmelse af JEGSTRUP ApS
for opgaven Gulvafslibning Aalb…
for opgaven Gulvafslibning Aalb…
Flot og hurtigt resultat
Sarah skrev en bedømmelse af Pro-malerservice…
for opgaven Maler Herlev
for opgaven Maler Herlev
Vi fik malet vores lille lejelighed på 68 m2 som gik super fint. Super hurtig respons på tilbud samt udførelse af opgave. Ingen klager herfra og pro malerservice kan varmt anbefales :D
Christian skrev en bedømmelse af DK Tømrer & Gulv
for opgaven Skift af trapez plad…
for opgaven Skift af trapez plad…
Godt udført, ingen klager herfra.
Usman skrev en bedømmelse af Malerfirmaet MV…
for opgaven Maler Taastrup
for opgaven Maler Taastrup
.
Bedste virksomheder
8.0
nr 1 i kategorien Murer
nr 1 i kategorien Murer
9.5
nr 1 i kategorien Tømrer
nr 1 i kategorien Tømrer
9.5
nr 1 i kategorien Elektriker
nr 1 i kategorien Elektriker
9.2
nr 2 i kategorien VVS
nr 2 i kategorien VVS
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Byggetilbud?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Virksomheder

Elementernes Brug v/Aslak Lunn, 27202720 VanløseFå et tilbud !
Scanservice, 27202720 VanløseFå et tilbud !
JEK Byg, 27202720 VanløseFå et tilbud !
Træ-Bo.dk, 27202720 VanløseFå et tilbud !
Altid.com, 27202720 VanløseFå et tilbud !
Handy Olsen, 27202720 VanløseFå et tilbud !
M. Holm Tømrer & Entreprise, 27202720 VanløseFå et tilbud !
Vædder Byg, 27202720 VanløseFå et tilbud !
Traumcraft Contracting, 27202720 VanløseFå et tilbud !

Tagdækker i Vanløse

Søger du en tagdækker i Vanløse, så kig med her. Vi har samlet de bedste firmaer fra Danmarks lokalområder, og de står klar til at give pris på din tagdækning. Bor du uden for Vanløse, kan du stadig bruge vores service til tagtilbud, da den er landsdækkende. Her finder du nemt en billig tagdækker Vanløse.

Tilbud på tagdækning Vanløse til nyt tag eller andet tagarbejde

Tagdækkere beskæftiger sig med diverse arbejder ved taget. Det kan være at lægge nyt tag eller blot at renovere det gamle. På siden her kan du få tilbud fra tagdækkere i Vanløse, uden det store bøvl og besvær. Skal du fx have lagt eternittag eller decratag, så kan du indtaste dine ønsker i job-formularen, hvorefter tagfirmaer vil byde på din opgave, kvit og frit. Du kan også hente tagtilbud på nyt tag eller andet tagarbejde. Det er ikke kun tagdækning Vanløse du kan få pris på, også andre byer er med.

Tagpriser og Tagdækning Vanløse

Tagdækning Vanløse priser får du de bedste af her. Priserne ligger oftest på 160-350 kr/timen, men gennem sites som denne kan prisen ofte handles ned. Vi sender din opgave i udbud, og opstiller tagfirmaernes priser så du let kan overskue dem. Du bestemmer selv om du vil acceptere en tagpris, eller om du synes de er for høje. Tagdækkerne kommer ikke nødvendigvis fra Vanløse, da man ofte opnår en bedre pris ved at vælge en udefrakommen.

Billig tagdækker Vanløse

Billig tagdækker Vanløse findes i dag online. Med smarte hjemmesider kan du blandt andet se tagdækkernes bedømmelser og anbefalinger fra andre brugere, og se billeder af det tagudskiftning de før har lavet. Dermed vælger du ikke bare den billigste, men også den mest kvalificerede tagdækker. Billig tagdækning findes muligvis i Vanløse, men vær opmærksom på, at man godt kan opnå besparelser ved at vælge et tilbud fra et firma fra en anden by. Dette især ved større opgaver såsom tagudhæng.

Eksempler

Tagarbejde (nyt tag, tagrenovering m.m.)
Opgavebeskrivelse 1=2720 Vanløse 30=Taget skal blot renoveres 32=Lertegl (alm rød tegl) 14=Nej 13=Nej 16= 17= 18= 24=Ja 33=Tegltag fra 1927 til eftersyn samt stedvis overstrygning eller anden tætning. Huset er 1 1/2 plan med 3 kviste og to ovenlys vinduer. Grundplan 75 m2. 23=02-09/2011
Renovering af skader ved skorsten og tagfod
VI har haft så travlt at vi stadig ikke har valgt et firma. Opgaven er stadig åben for tilbud. Jer som allerede har sendt et tilbud, vil I være søde og sende en ny melding hvis I stadigvæk har tid at udføre opgaven inden årskiftet? Det var måske ikke tydeligt fra den oprindelige beskrivelse at huset er en murermestervilla og taget er "nyere". Vi har nogle K2'er og K3'er i tilstandsrapporten som vi gerne vil have udbedret. Det handler om nogle revnede tagsten ved skorsten samt tagfod, skorstensoverflade med løs berapning samt løse og defekte fuger. I tillæg er der utæthed i undertag og nogle tagsten som ikke er monteret korrekt (tagfod og rundt ovenlysvinduer). Taget er lagt relativt fornylig og vi har ekstra tagsten liggende. Hvis det er muligt at undgå stillads, vil vi gerne dette.
Fjernelse af antenne og rep af tag.
En lille reperation af en nedfalden tagsten. Og nedtagning af antenne og efterfølgende lukning af hul.
Nyt tagpap
Nyt tagpap på eksisterende tagpap på en garage.
Nyt tag
Jeg skal have lagt nyt tegltag som det eksisterende røde tag fra 1928. Tagfladen er ca. 100m². Spær er 5x5”. Tilbuddet skal omfatte ny isolering af skunk, skråvægge og hanebåndsloft, samt et enkelt Velux ovenlysvindue. Materialespecifikationer samt udførelsestid bedes fremgå af tilbuddet.
Tagarbejde - Nyt Tag - Tagrenovering Vanløse
Hus fra 1930ernr bruger nyt tag og flere andre små renoveringer.
Tagarbejde - Nyt Tag - Tagrenovering Vanløse
40 m2 carport inkl. 1 ovenlys kuppel
Byggetilbud.dk ©