Modtag priser på tagdækning online, inden for 24 timer Tagdækkere i Tranbjerg Jylland byder på din opgave, og du sparer penge
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% i forhold til alm pris
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 303.255 andre danskere
Nem og sikker betaling med hos udvalgte leverandører
Nyeste bedømmelser
Amalie skrev en bedømmelse af Malerfirmaet Mis…
for opgaven Maler Køge
for opgaven Maler Køge
Meget tilfreds med resultat og kommunikation
Karsten skrev en bedømmelse af Anni Malerfirma
for opgaven Maler Hjørring
for opgaven Maler Hjørring
hurtig og effiktiv
Dan skrev en bedømmelse af Grønt Anlæg og E…
for opgaven Brolægning Espergær…
for opgaven Brolægning Espergær…
Fint
Jeppe skrev en bedømmelse af NK Malerservice
for opgaven Maler Frederiksberg
for opgaven Maler Frederiksberg
Flink og meget imødekommende. Opgaven blev udført hurtigt og det var endda muligt at få udført en ekstra opgave undervejs
Cecilie skrev en bedømmelse af Handyteam I/S
for opgaven FODLISTER / PANELR
for opgaven FODLISTER / PANELR
Fodlisterne endte med at blive fine :)
Jugantak skrev en bedømmelse af Lund Joinery
for opgaven Køkkenrenovering/Nyt…
for opgaven Køkkenrenovering/Nyt…
ok
Bedste virksomheder
8.0
nr 1 i kategorien Murer
nr 1 i kategorien Murer
9.2
nr 1 i kategorien Elektriker
nr 1 i kategorien Elektriker
9.6
nr 1 i kategorien Tømrer
nr 1 i kategorien Tømrer
9.2
nr 2 i kategorien VVS
nr 2 i kategorien VVS
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Byggetilbud?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Prøv vores søgefunktion med prislister for flyttefirmaer i Århus

Virksomheder

KJ Tømrer- og Snedkerforretning ApS, 83108310 Tranbjerg JyllandFå et tilbud !
Web Group Holding Aarhus ApS, 83108310 Tranbjerg JyllandFå et tilbud !

Tagdækker i Tranbjerg Jylland

Søger du en tagdækker i Tranbjerg Jylland, så kig med her. Vi har samlet de bedste firmaer fra Danmarks lokalområder, og de står klar til at give pris på din tagdækning. Bor du uden for Tranbjerg Jylland, kan du stadig bruge vores service til tagtilbud, da den er landsdækkende. Her finder du nemt en billig tagdækker Tranbjerg Jylland.

Tilbud på tagdækning Tranbjerg Jylland til nyt tag eller andet tagarbejde

Tagdækkere beskæftiger sig med diverse arbejder ved taget. Det kan være at lægge nyt tag eller blot at renovere det gamle. På siden her kan du få tilbud fra tagdækkere i Tranbjerg Jylland, uden det store bøvl og besvær. Skal du fx have lagt eternittag eller decratag, så kan du indtaste dine ønsker i job-formularen, hvorefter tagfirmaer vil byde på din opgave, kvit og frit. Du kan også hente tagtilbud på nyt tag eller andet tagarbejde. Det er ikke kun tagdækning Tranbjerg Jylland du kan få pris på, også andre byer er med.

Tagpriser og Tagdækning Tranbjerg Jylland

Tagdækning Tranbjerg Jylland priser får du de bedste af her. Priserne ligger oftest på 160-350 kr/timen, men gennem sites som denne kan prisen ofte handles ned. Vi sender din opgave i udbud, og opstiller tagfirmaernes priser så du let kan overskue dem. Du bestemmer selv om du vil acceptere en tagpris, eller om du synes de er for høje. Tagdækkerne kommer ikke nødvendigvis fra Tranbjerg Jylland, da man ofte opnår en bedre pris ved at vælge en udefrakommen.

Billig tagdækker Tranbjerg Jylland

Billig tagdækker Tranbjerg Jylland findes i dag online. Med smarte hjemmesider kan du blandt andet se tagdækkernes bedømmelser og anbefalinger fra andre brugere, og se billeder af det tagudskiftning de før har lavet. Dermed vælger du ikke bare den billigste, men også den mest kvalificerede tagdækker. Billig tagdækning findes muligvis i Tranbjerg Jylland, men vær opmærksom på, at man godt kan opnå besparelser ved at vælge et tilbud fra et firma fra en anden by. Dette især ved større opgaver såsom tagudhæng.

Eksempler

Tagarbejde (nyt tag, tagrenovering m.m.)
Opgavebeskrivelse 1=8310 Tranbjerg Jylland 9=35 kvm tag i tagpap med bagfald er utæt. Skal repareres. Kom med et tilbud 8=
Opsætning af 2/3 nye tagsten
Vi har tabt 2 tagsten og fået ødelagt en helt oppe ved tagryggen, da Bodil ramte (se billeder). Vi har selv nye tagsten men de er placeret således, at det kræver erfaring, at sætte dem korrekt op igen (se billeder). Samtidig er der muligvis behov for, at pudse op med nyt puds på tagryggen.
Udskiftning af eternittag
Vores eternittag på den"gamle" del af huset fra 1981 trænger til udskiftning. Den gamle del af huset er 102 m2. Vi overvejer også at skifte tage på tilbygningen, hvor taget "kun" er 10 år. I alt er huset 137m2. Vi ved ikke hvilken tagtype vi vil have. Det afhænger af pris og om vi skifter hele taget. Vi ønsker måske også et ovenlys i den "gamle" stue.
Nyt tag
et plans hus med sadeltag på 20-25 grader (ingen skotrender) 4 udtrækshætter og en skorsten. nye rendejern (rheinzink tagrender er 3 år og skal genbruges - de er limet - 125mm). monteres med gavltagsten. betontagsten. For billeder kan i søge på horsevænget 12, 8310 tranbjerg på boligsiden.dk
Udskiftning af tag
Nedtagning af eksisterende tag, der består af eternittag med decratag ovenpå. Nyt tag, gerne betontagsten Nyt undertag + isolering. Nye tagrender i zink. Nye inddækninger, men vi forventer at underbrædderne ikke udskiftes. Der er 4 ovenlysvinduer, skorsten samt 2 udluftningskanaler Der er ca. 136 m2 tag Vi har forsikringsselskab indover i forhold til sakder efter mår på loftet, så der skal tages mange billeder under arbejdet for at kunne dokumenterer sakde så vi får erstatning. 1-plans hus med tilbygning, hvor hældningen er minde en på selve huset, men taget er sammenhængende og i samme tagtype. Der skal udskiftes 3 ovenlys vinduer til nye og det ene kan sikkert genanvendes, da det er af nyere dato. Der må i tilbuddet gerne særskilt skrives hvad der kan spares ved at vi selv kører alt byggeaffald og gammelt tag væk.
udskiftning af 25 stk rygningsplader
25 stk Rygningsplader. Afmontering af eksisterende eternit rygning, samt levering og montering af ny eternitrygning inkl. tætningsbånd i begge sider af rygningen.
Udskiftning af flere løse og revende tilskåret tagsten
I vores tilstandsrapport siger det at der er flere løse og revnede/defekte tilskåret tagsten op ved skotrende mod sydvest. Og der er en revnet tilskåret tagsten mod nordvest. Vi har mange tagsten liggende.
Taget
Der kommer dropper vand ind i soveværelse. Jeg tror at der er utæt på taget
Byggetilbud.dk ©