Modtag priser på tagdækning online, inden for 24 timer Tagdækkere i Tommerup byder på din opgave, og du sparer penge
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% i forhold til alm pris
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 327.760 andre danskere
Nem og sikker betaling med hos udvalgte leverandører
Nyeste bedømmelser
Preben skrev en bedømmelse af Hornbækmaleren
for opgaven Maler Silkeborg
for opgaven Maler Silkeborg
Ja en god måde at komme i kontakt med mulige leverandører. Tak.
Astrid skrev en bedømmelse af Jensen & Søm
for opgaven Trægavl
for opgaven Trægavl
Rigtig fint resultat, som vi er vældig tilfredse med! Min bedste anbefaling af Jensen&Søm!
Peter skrev en bedømmelse af Vestegnens vand…
for opgaven VVS Frederiksberg
for opgaven VVS Frederiksberg
Kom til aftalt tid. Udførte opgaven perfekt og gjorde rent efter sig. Kan helt klart anbefales. 5 store stjerner
Inge skrev en bedømmelse af Fønix Gulv & Mal…
for opgaven Maler Glostrup
for opgaven Maler Glostrup
God kommunikation med klare aftaler, venlig og hjælpsom med godt humør og fint arbejde
Daniel skrev en bedømmelse af M.A. Painting
for opgaven Maler Herning
for opgaven Maler Herning
Fint resultat og god pris, hurtig og god kommunikation. En smule hurtig ved en væg med en anden farve end ved, ellers godt resultat.
Kristofer skrev en bedømmelse af AO1 Entreprise v…
for opgaven Nedrivning Frederik…
for opgaven Nedrivning Frederik…
Opgaven blev udført som aftalt. Anders er meget imødekommende og godt kommunikerende. Anbefales.
Bedste virksomheder
8.0
nr 1 i kategorien VVS
nr 1 i kategorien VVS
9.2
nr 1 i kategorien Elektriker
nr 1 i kategorien Elektriker
9.0
nr 3 i kategorien Murer
nr 3 i kategorien Murer
9.4
nr 1 i kategorien Tømrer
nr 1 i kategorien Tømrer
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Byggetilbud?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Virksomheder

Tømrermester Dennis Neider, 56905690 TommerupFå et tilbud !
Ts bygentreprise ApS, 56905690 TommerupFå et tilbud !
SIMA Byg ApS, 56905690 TommerupFå et tilbud !
Jimmi Nielsen, 56905690 TommerupFå et tilbud !
BSA BYG & konstruktion, 56905690 TommerupFå et tilbud !

Tagdækker i Tommerup

Søger du en tagdækker i Tommerup, så kig med her. Vi har samlet de bedste firmaer fra Danmarks lokalområder, og de står klar til at give pris på din tagdækning. Bor du uden for Tommerup, kan du stadig bruge vores service til tagtilbud, da den er landsdækkende. Her finder du nemt en billig tagdækker Tommerup.

Tilbud på tagdækning Tommerup til nyt tag eller andet tagarbejde

Tagdækkere beskæftiger sig med diverse arbejder ved taget. Det kan være at lægge nyt tag eller blot at renovere det gamle. På siden her kan du få tilbud fra tagdækkere i Tommerup, uden det store bøvl og besvær. Skal du fx have lagt eternittag eller decratag, så kan du indtaste dine ønsker i job-formularen, hvorefter tagfirmaer vil byde på din opgave, kvit og frit. Du kan også hente tagtilbud på nyt tag eller andet tagarbejde. Det er ikke kun tagdækning Tommerup du kan få pris på, også andre byer er med.

Tagpriser og Tagdækning Tommerup

Tagdækning Tommerup priser får du de bedste af her. Priserne ligger oftest på 160-350 kr/timen, men gennem sites som denne kan prisen ofte handles ned. Vi sender din opgave i udbud, og opstiller tagfirmaernes priser så du let kan overskue dem. Du bestemmer selv om du vil acceptere en tagpris, eller om du synes de er for høje. Tagdækkerne kommer ikke nødvendigvis fra Tommerup, da man ofte opnår en bedre pris ved at vælge en udefrakommen.

Billig tagdækker Tommerup

Billig tagdækker Tommerup findes i dag online. Med smarte hjemmesider kan du blandt andet se tagdækkernes bedømmelser og anbefalinger fra andre brugere, og se billeder af det tagudskiftning de før har lavet. Dermed vælger du ikke bare den billigste, men også den mest kvalificerede tagdækker. Billig tagdækning findes muligvis i Tommerup, men vær opmærksom på, at man godt kan opnå besparelser ved at vælge et tilbud fra et firma fra en anden by. Dette især ved større opgaver såsom tagudhæng.

Eksempler

nyt tag
Nyt tag m. undertag og isolering(op i kip isolering) hvis dette vurderes ikke at lave på egen hånd, nye skotrender, tagrender, nyt inddækning af kvist (skotrender eller hvad de kaldes) Det store hus er 9,2 x 7,7 Tilbygningen er 3,76 x 8,4 vinklen på taget kendes ikke, eller ikke hvor mange meter den er i højden.
Tagrenovering, lægges på eks. eternittag
Ca. 300 m2 tag, ca. 50 m ståltagrender, 4 nedløb x 3 m. Der er 1 stål skorsten, 1 rør fra gasfyr, 2 udluftninger og 9 Veluxvinduer i taget.
Tagarbejde - Nyt Tag - Tagrenovering Tommerup
Hej jeg har et hus på frankfrivej 1 i Tommerup,Fyn. Jeg har tegl på taget, men vil skifte til ståltag. Der er kommet skimmelsvamp på vindspærren indvendig, (tagspærrer er ok) og jeg vil få vindspærre som 22mm krydsfiner på tagspærene+ stål + skotrende. Huset har 4 kvister og taghældning vil jeg tro at er 45 gr. Det kan være at i skal kikke på tagfoden, før i sætter taget på jeg tror at den ikke er gjort rigtigt. Kan jeg få tilbud fra jer?
Tagarbejde - Nyt Tag - Tagrenovering Tommerup
Jeg er i gang med at kigge på hus, men er stødt på et tag af bølgeplader med Asbest, og ville gerne have et tilbud på hvad det ville koste at skifte. Huset er 242 Kvm og det er med første sal.
Tagarbejde - Nyt Tag - Tagrenovering Tommerup
Tilbud på nyt tag i dyb sort letvægtstagsten Ravensberger Light Let Tagsten, engoberet. Tilbuddet skal inkludere: Opsætning af stillads Afmontering af gamle lægter Opretning af spær Montering af undertag og afstandslister Montering af nye lægter Lægning af nye tagsten Afmontering af gavlbeklædning og opførsel af ny i hvid Cembrit plank Evt. Afmontering af tagrender, rendejern, nedløb og montering af nye Lindab ståltagrender. Dette afhænger af standen på nuværende tagrender. Afmontering af sternbrædder og montering af hvid Cembrit plank Nedtagning af stillads og oprydning Vi Afmonterer og bortskaffer gamle tagplader selv. Dette planlægges så der efterfølgende kan dækkes af med presseninger. Afdækning skal med i tilbuddet.
Byggetilbud.dk ©