Modtag priser på tagdækning online, inden for 24 timer Tagdækkere i Thisted byder på din opgave, og du sparer penge
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% i forhold til alm pris
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 303.253 andre danskere
Nem og sikker betaling med hos udvalgte leverandører
Nyeste bedømmelser
Amalie skrev en bedømmelse af Malerfirmaet Mis…
for opgaven Maler Køge
for opgaven Maler Køge
Meget tilfreds med resultat og kommunikation
Karsten skrev en bedømmelse af Anni Malerfirma
for opgaven Maler Hjørring
for opgaven Maler Hjørring
hurtig og effiktiv
Dan skrev en bedømmelse af Grønt Anlæg og E…
for opgaven Brolægning Espergær…
for opgaven Brolægning Espergær…
Fint
Jeppe skrev en bedømmelse af NK Malerservice
for opgaven Maler Frederiksberg
for opgaven Maler Frederiksberg
Flink og meget imødekommende. Opgaven blev udført hurtigt og det var endda muligt at få udført en ekstra opgave undervejs
Cecilie skrev en bedømmelse af Handyteam I/S
for opgaven FODLISTER / PANELR
for opgaven FODLISTER / PANELR
Fodlisterne endte med at blive fine :)
Jugantak skrev en bedømmelse af Lund Joinery
for opgaven Køkkenrenovering/Nyt…
for opgaven Køkkenrenovering/Nyt…
ok
Bedste virksomheder
8.0
nr 1 i kategorien Murer
nr 1 i kategorien Murer
9.2
nr 1 i kategorien Elektriker
nr 1 i kategorien Elektriker
9.6
nr 1 i kategorien Tømrer
nr 1 i kategorien Tømrer
9.2
nr 2 i kategorien VVS
nr 2 i kategorien VVS
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Byggetilbud?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Prøv vores søgefunktion med prislister for flyttefirmaer i Århus

Virksomheder

Nordvest Ejendomsservice, 77007700 ThistedFå et tilbud !
Tækkemand Bent Fredsø Pedersen, 77007700 ThistedFå et tilbud !
Danhkon, 77007700 ThistedFå et tilbud !
MNG RÅDGIVNING, 77007700 ThistedFå et tilbud !
Paddy The Ledge, 77007700 ThistedFå et tilbud !
Tousgård Byg, 77007700 ThistedFå et tilbud !
Hauerslev Huse ApS, 77007700 ThistedFå et tilbud !
Jens Anton Højbjerg byggeri og Entreprise, 77007700 ThistedFå et tilbud !
Paw's Tømrerfirma ApS, 77007700 ThistedFå et tilbud !
Tobi's Tømrerservice, 77007700 ThistedFå et tilbud !

Tagdækker i Thisted

Søger du en tagdækker i Thisted, så kig med her. Vi har samlet de bedste firmaer fra Danmarks lokalområder, og de står klar til at give pris på din tagdækning. Bor du uden for Thisted, kan du stadig bruge vores service til tagtilbud, da den er landsdækkende. Her finder du nemt en billig tagdækker Thisted.

Tilbud på tagdækning Thisted til nyt tag eller andet tagarbejde

Tagdækkere beskæftiger sig med diverse arbejder ved taget. Det kan være at lægge nyt tag eller blot at renovere det gamle. På siden her kan du få tilbud fra tagdækkere i Thisted, uden det store bøvl og besvær. Skal du fx have lagt eternittag eller decratag, så kan du indtaste dine ønsker i job-formularen, hvorefter tagfirmaer vil byde på din opgave, kvit og frit. Du kan også hente tagtilbud på nyt tag eller andet tagarbejde. Det er ikke kun tagdækning Thisted du kan få pris på, også andre byer er med.

Tagpriser og Tagdækning Thisted

Tagdækning Thisted priser får du de bedste af her. Priserne ligger oftest på 160-350 kr/timen, men gennem sites som denne kan prisen ofte handles ned. Vi sender din opgave i udbud, og opstiller tagfirmaernes priser så du let kan overskue dem. Du bestemmer selv om du vil acceptere en tagpris, eller om du synes de er for høje. Tagdækkerne kommer ikke nødvendigvis fra Thisted, da man ofte opnår en bedre pris ved at vælge en udefrakommen.

Billig tagdækker Thisted

Billig tagdækker Thisted findes i dag online. Med smarte hjemmesider kan du blandt andet se tagdækkernes bedømmelser og anbefalinger fra andre brugere, og se billeder af det tagudskiftning de før har lavet. Dermed vælger du ikke bare den billigste, men også den mest kvalificerede tagdækker. Billig tagdækning findes muligvis i Thisted, men vær opmærksom på, at man godt kan opnå besparelser ved at vælge et tilbud fra et firma fra en anden by. Dette især ved større opgaver såsom tagudhæng.

Eksempler

Nyt ståltag pålagt eksisterende eternittag
Jeg skal have lagt et nyt ståltag på mit typehus fra 1969 med lav rejsning. Der er lige nu pålagt det medfødte eternit pladetag i god stand. Det er vedligeholdt og algefrit. Planen er at lægge et nyt ståltag ovenpå, og benytte det eksisterende eternittag som undertag. Huset har et grundplan på 142 M2 og er et vinkelhus. Så taget er nok cirka 25% større.
tag pap
Nybygget garage på 18 m2 Mangler tag pap krydsfiner er udlagt Kun tag pap mangler
Nyt tag + renovering af hus
Billige håndværkere søges til renovering. Der er tale om et hus på 120 m2 i ét plan (+ kælder), som trænger til en kærlig hånd. Det er bygget i beton med en tilbygning i gasbeton. Ønskes udført over to omgange. Først indvendigt, derefter udvendigt. Opgaver der ønskes udført: Indvendigt: - Pudsning af vægge i hele huset. 120 m2. - Nyt badeværelse med lille udvidelse i én side, samt nyt gulv med gulvvarme. - Udvidelse af soveværelse (ny væg i én side). - Nyt gulv i to rum. (trægulv) - Nyt gulv i køkken (klinker) - Nyt gulv i gang (klinker) - Nye døre. Udvendigt: Nyt tag (evt. med større hældning). Stål- eller eternittag. Komplet facadeisolering (150 mm) inkl pudsning af huset. Nye vinduer og døre i hele huset. Kælder 90m2: - Indvendig fugttætning af kældervægge med pudsning. Da det kan være svært at give en fast pris på hele opgaven uden besigtigelse af huset, er der mulighed for at komme forbi og tage et kig og give en fast pris. Et nogenlunde prisoverslag ønskes dog inden besigtigelse af huset, så jeg har noget at sammenligne med. Opstart om ca 10-14 dage.
Nyt tag og ny facade
Opgave ønskes udført. - Nyt eternittag inkl gavle, tagrender osv. (gerne pris med og uden nye spær) da taget pt. er 15 grader. Det er dog endnu ikke besluttet om tagets hældning skal laves større. - Komplet facadeisolering (150 mm) inkl pudsning af huset. Opgave ønskes udført om ca en måned.
Rensning og maling af tag på to bygninger.
Jeg har to bygninger, stuehus på 300 m2 i grundplan med 45 gr. taghældning i efternitskiffer samt en garage på 135 m2 med 45 gr. taghældning med bølge eternittag. Garagen skal kun males på den ene side, da der er solceller den den anden. Der er to mindre kviste på stuehuset. Skiffereternitpladerne er flade. Ønsker et samlet tilbud på rensning og maling af begge tage. Farve sort.
Nyt paptag
Nyt tagpaptag, Shingles. Huset er 110 m2 i grundplan. Taget er ca. 145 m2. Zinktagrender. Det eksisterende tag fjerner vi selv. Taget er med lav hældning og er et lille paracelhus fra 1963.
Tagarbejde - Nyt Tag - Tagrenovering Thisted
udskiftning af eksisterende tegltag, og udskiftes med eternit, samt nedtagning af kvist. 6 nye velux vinduer. der er en forsikrings sag på isolering pga mår, forsikring betaler for isolering. ( der betales muligvis også for nedtagning af tag, og opsætning igen).
Tagarbejde - Nyt Tag - Tagrenovering Thisted
Tagarbejde - Nyt Tag - Tagrenovering Thisted
Nyt opført haveskur på 19 m2 - opført i trækonstruktion. Saddeltag med 20 grader spær - trætagplader pålagt på 2 sider x 10 m2 i alt 20 m2 tag. Der er ingen ovenlysvinduer eller andet. Jeg forestiller mig paptag med lister, incl metallister. Jeg ved ikke hvad det kan koste, men har valgt en opgavestørrelse, der er større end 5000 kr.
Byggetilbud.dk ©