Modtag priser på tagdækning online, inden for 24 timer Tagdækkere i Taastrup byder på din opgave, og du sparer penge
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% i forhold til alm pris
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 305.951 andre danskere
Nem og sikker betaling med hos udvalgte leverandører
Nyeste bedømmelser
Mikkel skrev en bedømmelse af Widriksen Entrep…
for opgaven Hus i Birkerød - div…
for opgaven Hus i Birkerød - div…
Morten har lavet et rigtig godt stykke arbejde, og er meget fair med sine priser. En ærlig håndværker, som også giver sin mening til kende, hvilket kun er med til at gøre arbejdet endnu bedre. Vil klart anbefale ham.
Mikkel skrev en bedømmelse af SFA EL & Teknik
for opgaven Elektriker Birkerød
for opgaven Elektriker Birkerød
Super godt arbejde af Simon og team. Vil klart anbefale dem.
Thomas skrev en bedømmelse af Pro-malerservice…
for opgaven Maler Hellerup
for opgaven Maler Hellerup
Gutterne fra Pro malerservice gjorde et fantastisk styk arbejde. Alt fra afdækning til udførelse af male arbejdet var yderst perfekt. Servicen fra deres projektleder Jakob var enorm god. Han var altid til stede og sørgede for at alt var som det skulle. Vi fik malet 326 kvm villa og alt var perfekt. Vi skal have malet facaden også men dog først til sommer og vi har allerede valgt at pro malerservice skal udføre det styk arbejde også. Fantastiske mennesker som fortjener alt godt med på vejen. KÆMPE ROS TIL JER!!!!
Lars skrev en bedømmelse af Murermester Stee…
for opgaven SKORSTEN
for opgaven SKORSTEN
Yderst tilfredsstillende
Helene skrev en bedømmelse af ABC Låse Esbjerg…
for opgaven Maler Vejle
for opgaven Maler Vejle
Rigtig godt
Steen skrev en bedømmelse af Fjordbyernes bro…
for opgaven Anlægsgartner Hedeh…
for opgaven Anlægsgartner Hedeh…
Godt udført arbejde - færdig før tid.
Bedste virksomheder
8.0
nr 1 i kategorien Murer
nr 1 i kategorien Murer
9.5
nr 1 i kategorien Tømrer
nr 1 i kategorien Tømrer
9.5
nr 1 i kategorien Elektriker
nr 1 i kategorien Elektriker
9.2
nr 2 i kategorien VVS
nr 2 i kategorien VVS
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Byggetilbud?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Virksomheder

Carlo Tagteknik & Blikkenslager, 26302630 TaastrupFå et tilbud !
Entreprise & Service v/Roman Kowalski, 26302630 TaastrupFå et tilbud !
Murerfirmaet Bjarne Hansen ApS, 26302630 TaastrupFå et tilbud !
ERIKSENs ENTREPRISE ApS, 26302630 TaastrupFå et tilbud !
Verner Petersen & Søn ApS, 26302630 TaastrupFå et tilbud !
Hetag Tagdækning Sjælland A/S, 26302630 TaastrupFå et tilbud !
Sunday solar, 26302630 TaastrupFå et tilbud !
TømrerMester Cs, 26302630 TaastrupFå et tilbud !
Halwest aps, 26302630 TaastrupFå et tilbud !
EB Byg, 26302630 TaastrupFå et tilbud !
Rønnebek Byg & Montage, 26302630 TaastrupFå et tilbud !
Toms Support Service, 26302630 TaastrupFå et tilbud !
LJG Bygge, 26302630 TaastrupFå et tilbud !
RR Byg, 26302630 TaastrupFå et tilbud !
MH Gulv & Tømrer, 26302630 TaastrupFå et tilbud !
KM TØMRER&SNEDKER, 26302630 TaastrupFå et tilbud !
Dalfi Byg v/Jørgen Dalgaard, 26302630 TaastrupFå et tilbud !
NT Byggeservice, 26302630 TaastrupFå et tilbud !
Gentleman-Byg Aps, 26302630 TaastrupFå et tilbud !
PLANBYG, 26302630 TaastrupFå et tilbud !

Tagdækker i Taastrup

Søger du en tagdækker i Taastrup, så kig med her. Vi har samlet de bedste firmaer fra Danmarks lokalområder, og de står klar til at give pris på din tagdækning. Bor du uden for Taastrup, kan du stadig bruge vores service til tagtilbud, da den er landsdækkende. Her finder du nemt en billig tagdækker Taastrup.

Tilbud på tagdækning Taastrup til nyt tag eller andet tagarbejde

Tagdækkere beskæftiger sig med diverse arbejder ved taget. Det kan være at lægge nyt tag eller blot at renovere det gamle. På siden her kan du få tilbud fra tagdækkere i Taastrup, uden det store bøvl og besvær. Skal du fx have lagt eternittag eller decratag, så kan du indtaste dine ønsker i job-formularen, hvorefter tagfirmaer vil byde på din opgave, kvit og frit. Du kan også hente tagtilbud på nyt tag eller andet tagarbejde. Det er ikke kun tagdækning Taastrup du kan få pris på, også andre byer er med.

Tagpriser og Tagdækning Taastrup

Tagdækning Taastrup priser får du de bedste af her. Priserne ligger oftest på 160-350 kr/timen, men gennem sites som denne kan prisen ofte handles ned. Vi sender din opgave i udbud, og opstiller tagfirmaernes priser så du let kan overskue dem. Du bestemmer selv om du vil acceptere en tagpris, eller om du synes de er for høje. Tagdækkerne kommer ikke nødvendigvis fra Taastrup, da man ofte opnår en bedre pris ved at vælge en udefrakommen.

Billig tagdækker Taastrup

Billig tagdækker Taastrup findes i dag online. Med smarte hjemmesider kan du blandt andet se tagdækkernes bedømmelser og anbefalinger fra andre brugere, og se billeder af det tagudskiftning de før har lavet. Dermed vælger du ikke bare den billigste, men også den mest kvalificerede tagdækker. Billig tagdækning findes muligvis i Taastrup, men vær opmærksom på, at man godt kan opnå besparelser ved at vælge et tilbud fra et firma fra en anden by. Dette især ved større opgaver såsom tagudhæng.

Eksempler

Tagarbejde (nyt tag, tagrenovering m.m.)
Opgavebeskrivelse 1=2630 Taastrup 30=Taget skal blot renoveres 32=Lertegl (alm rød tegl) 14=Nej 13=Nej 16=0 17=6 18= 24=Ja 33=Understrygning af tegltag. 23=14-10/2011
Tagarbejde (nyt tag, tagrenovering m.m.)
Opgavebeskrivelse 1=2630 Taastrup 30=Der skal nyt tag på 2=Decra 14=Ja 13=Nej 16=1 17= 18= 24=Ja 31=oplægning af decra ovenpå gammelt eternittag 23=
Taetning af tag/tagryg

Tagrygning skal taetnes, der skal skiftes et par tagplader samt laves udluftningshaetter. Der kommer fygesne ind om vinteren, saa taget skal generelt taetnes. Vores faldstamme-udluftning er direkte i loftsrummet, saa det skal foeres over taget, samt den generelle udluftning fra emhaetter og bad, skal samles.

Nyt tag
Skal have lavet et nyt tag på ca 30 kvm ,, ønskes pris
Tagpap på ny carport.
Tagpap på ca 30m2 ny carport.
Inddækning omkring udluftning på tegltag
Jeg bor i et 2-plans rækkehus fra 1971 med tegltag, i nr. 242. Jeg har netop konstateret lidt vand i skunken på 1. sal. Undertaget er uden tvivl ganske slidt og hullet, men da det p.t. ikke er aktuelt at bruge et par hundrede tusinde kroner på et nyt tag, vil jeg gerne have inddækket udluftningsrørene, og på den måde forhåbentlig undgå indtrængning af vand. Husene burde i sin tid have haft disse inddækninger, men havde det ikke, men flere i bebyggelsen har fået dem lavet sidenhen. Indenfor en årrække skal taget formentlig helt udskiftes, hvorfor den løsning jeg nu ønsker, skal se pæn ud, men ikke behøver at være gjort af et dyrt og meget langtidsholdbart materiale. Som det ses på foto 1, er de to omtalte rør tæt ved siden af hinanden. På foto 2 ses de to rør, umiddelbart ved siden af naboens rør til højre derfor. På foto 3 ses hele taget, og der kan det ses, at naboen til venstre har fået lavet en inddækning, og faktisk også er kommet til at få vores udluftningsrør i den side af huset, inddækket. Det er derfor kun de to rør i højre side af huset, der er aktuelle. Jeg ønsker et tilbud på at få lavet en god løsning på inddækning af de to rør i højre side af mit hus.
Udskiftning af bølgeeternittag
Udskiftning af bølgeeternitplader. Der er ikke asbest i dem. Der er rundt regnet 210 plader plus rygninger. Der er ikke isolering, og skal ikke være på det nye tag.
udskift af garagetag
Udskiftning af garagetag. Taget består af 18 stk bølge etanit plader samt tagryg. Der skal udskiftes til samme typeplader (eller ligne). Taget skal være i sort. Det skal ligeledes opsættes opsættes vindskede. Tilbud skal bestå af fastpris, og med en option på at tagrende/nedløbsrør også opsættes. Skal udføres indenfor 14 dage
Tagarbejde - Nyt Tag - Tagrenovering Taastrup
Renovering af tag,samt ilægning af nyt isolering. Udskiftning af 4 stk ovenlys vinduer i taget, og 2 stk. sidehængte vinduer i kvisten.
Byggetilbud.dk ©