Modtag priser på tagdækning online, inden for 24 timer Tagdækkere i Taastrup byder på din opgave, og du sparer penge
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% i forhold til alm pris
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 298.254 andre danskere
Nem og sikker betaling med hos udvalgte leverandører
Nyeste bedømmelser
Jack skrev en bedømmelse af Facade Midt
for opgaven Fugning/Mursten
for opgaven Fugning/Mursten
Skulle have lavet fuger/mursten på vores hus, og fik tilbud fra Facade Midt. Kom i kontakt med Damian som er ejer af virksomheden, og det har kun været positivt. De skriver, hvis de bliver forsinket, hvilket er meget rart, da vi tidligere har oplevet håndværkere der bare bliver væk fra deres aftaler, men ikke Facade Midt. De møder op, og laver et rigtig flot stykke arbejde, samt oprydning efter sig, så man ikke kan se at de har været på ens grund. De tog sig endda tid til at se på husets mursten, fuger samt sokler og kom med anbefalinger til udbedringer af diverse ting, inden det udvikler sig - Bestemt ikke sidste gang at vi bruger Facade Midt til murer opgaver. Hurtige, dygtige, detalje orienteret, serviceminded og skarpe på prisen! * * * * * stjerner herfra, og ikke én mindre!
anja skrev en bedømmelse af Bygman ApS
for opgaven Totalrenovering Hol…
for opgaven Totalrenovering Hol…
Fint
Thomas skrev en bedømmelse af Glarmester Grupp…
for opgaven Glarmester Vanløse
for opgaven Glarmester Vanløse
Superfint resultat
Kaan skrev en bedømmelse af Farzad Moradi
for opgaven Maler Nørrebro
for opgaven Maler Nørrebro
Fik lavet et hjørne i mit køkken hvor der var en del skader. Farzad gav mig et tilbud og en super god pris samtidig med at han kunne starte med det samme. Derudover udviste han stor fleksibilitet ifm. betaling.
Thormod skrev en bedømmelse af Fjordbyernes bro…
for opgaven Brolægning Hvidovre
for opgaven Brolægning Hvidovre
Godt tilbud, flot arbejde, og alle aftaler overholdt.
Jens skrev en bedømmelse af RS-service ApS
for opgaven Maler Kastrup
for opgaven Maler Kastrup
Opgaven lød på maling af vægge, lofter, paneler, døre, skabe, opsætning af gipsloft, slibning og lakering af gulve. Vi blev brændt af af vores oprindelig håndværker - to dage før opgaven skulle gå i gang, og vi havde kun 14 dage til vores flyttemænd rykkde ind, så vi var ekstremt pressede og stressede, da vi slog denne opgave op her på siden! Rashid svarede hurtigt og kom og inspicerede og vejledte kompetent om opgaven samme dag, som vi fik nøglerne til huset. Rashid satte os med det samme i forbindelse med en gulvmand, som kom en time efter Rashid var kørt! Af gulvmanden fik vi samme super professionelle vejledning. Samtidig var gulvmanden den eneste, vi havde ude, som rent faktisk målte gulvet nøjagtigt op. Det viste sig at gulvarealet, som skulle slibes, var 1/3 mindre end husets areal, så prisen blev markant lavere end de andre tilbud, vi fik. Både Rashid og gulvmand kunne nemt have presset os på prisen og udnyttet, at vi var i en lortesituation, men det gjorde de ikke. Stor respekt for det. I det hele taget var den samlede pris for hele opgaven MARKANT den billigste vi fik tilbudt (både første og anden gang vi slog opgaven op), men håndværk, punktlighed og professionalisme var i top hele vejen igennem. Rashid og hans folk var her decideret på minuttet! Jeg kan ikke rose dem nok. Så søde, høflige og respektfulde. De kom tilbage og udbedrede et par småting - og reparerede nogle skader, som vi selv havde lavet under flytningen uden merbetaling. Først da alt var ordnet, og vi havde bekræftet, at alt var ok, bad Rashid om betaling. Rashid havde undervejs opdaget nogle uforudsete problemer, som han sendte os dokumentation for på mms. Først efter vores godkendelse udbedrede han disse ting. Til en meget lille merpris. Og jeg bør vel afslutningsvis nævne, at opgaven selvfølgelig nåede at blive løst, inden vi flyttede ind.
Bedste virksomheder
9.5
nr 1 i kategorien Tømrer
nr 1 i kategorien Tømrer
8.8
nr 1 i kategorien VVS
nr 1 i kategorien VVS
8.6
nr 5 i kategorien Murer
nr 5 i kategorien Murer
9.5
nr 1 i kategorien Elektriker
nr 1 i kategorien Elektriker
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Byggetilbud?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Prøv vores søgefunktion med prislister for flyttefirmaer i Århus

Virksomheder

Carlo Tagteknik & Blikkenslager, 26302630 TaastrupFå et tilbud !
Entreprise & Service v/Roman Kowalski, 26302630 TaastrupFå et tilbud !
Murerfirmaet Bjarne Hansen ApS, 26302630 TaastrupFå et tilbud !
ERIKSENs ENTREPRISE ApS, 26302630 TaastrupFå et tilbud !
Verner Petersen & Søn ApS, 26302630 TaastrupFå et tilbud !
Hetag Tagdækning Sjælland A/S, 26302630 TaastrupFå et tilbud !
Sunday solar, 26302630 TaastrupFå et tilbud !
TømrerMester Cs, 26302630 TaastrupFå et tilbud !
Halwest aps, 26302630 TaastrupFå et tilbud !
EB Byg, 26302630 TaastrupFå et tilbud !
Rønnebek Byg & Montage, 26302630 TaastrupFå et tilbud !
Toms Support Service, 26302630 TaastrupFå et tilbud !
LJG Bygge, 26302630 TaastrupFå et tilbud !
RR Byg, 26302630 TaastrupFå et tilbud !
MH Gulv & Tømrer, 26302630 TaastrupFå et tilbud !
KM TØMRER&SNEDKER, 26302630 TaastrupFå et tilbud !
Dalfi Byg v/Jørgen Dalgaard, 26302630 TaastrupFå et tilbud !
NT Byggeservice, 26302630 TaastrupFå et tilbud !

Tagdækker i Taastrup

Søger du en tagdækker i Taastrup, så kig med her. Vi har samlet de bedste firmaer fra Danmarks lokalområder, og de står klar til at give pris på din tagdækning. Bor du uden for Taastrup, kan du stadig bruge vores service til tagtilbud, da den er landsdækkende. Her finder du nemt en billig tagdækker Taastrup.

Tilbud på tagdækning Taastrup til nyt tag eller andet tagarbejde

Tagdækkere beskæftiger sig med diverse arbejder ved taget. Det kan være at lægge nyt tag eller blot at renovere det gamle. På siden her kan du få tilbud fra tagdækkere i Taastrup, uden det store bøvl og besvær. Skal du fx have lagt eternittag eller decratag, så kan du indtaste dine ønsker i job-formularen, hvorefter tagfirmaer vil byde på din opgave, kvit og frit. Du kan også hente tagtilbud på nyt tag eller andet tagarbejde. Det er ikke kun tagdækning Taastrup du kan få pris på, også andre byer er med.

Tagpriser og Tagdækning Taastrup

Tagdækning Taastrup priser får du de bedste af her. Priserne ligger oftest på 160-350 kr/timen, men gennem sites som denne kan prisen ofte handles ned. Vi sender din opgave i udbud, og opstiller tagfirmaernes priser så du let kan overskue dem. Du bestemmer selv om du vil acceptere en tagpris, eller om du synes de er for høje. Tagdækkerne kommer ikke nødvendigvis fra Taastrup, da man ofte opnår en bedre pris ved at vælge en udefrakommen.

Billig tagdækker Taastrup

Billig tagdækker Taastrup findes i dag online. Med smarte hjemmesider kan du blandt andet se tagdækkernes bedømmelser og anbefalinger fra andre brugere, og se billeder af det tagudskiftning de før har lavet. Dermed vælger du ikke bare den billigste, men også den mest kvalificerede tagdækker. Billig tagdækning findes muligvis i Taastrup, men vær opmærksom på, at man godt kan opnå besparelser ved at vælge et tilbud fra et firma fra en anden by. Dette især ved større opgaver såsom tagudhæng.

Eksempler

Tagarbejde (nyt tag, tagrenovering m.m.)
Opgavebeskrivelse 1=2630 Taastrup 30=Taget skal blot renoveres 32=Lertegl (alm rød tegl) 14=Nej 13=Nej 16=0 17=6 18= 24=Ja 33=Understrygning af tegltag. 23=14-10/2011
Tagarbejde (nyt tag, tagrenovering m.m.)
Opgavebeskrivelse 1=2630 Taastrup 30=Der skal nyt tag på 2=Decra 14=Ja 13=Nej 16=1 17= 18= 24=Ja 31=oplægning af decra ovenpå gammelt eternittag 23=
Taetning af tag/tagryg

Tagrygning skal taetnes, der skal skiftes et par tagplader samt laves udluftningshaetter. Der kommer fygesne ind om vinteren, saa taget skal generelt taetnes. Vores faldstamme-udluftning er direkte i loftsrummet, saa det skal foeres over taget, samt den generelle udluftning fra emhaetter og bad, skal samles.

Nyt tag
Skal have lavet et nyt tag på ca 30 kvm ,, ønskes pris
Tagpap på ny carport.
Tagpap på ca 30m2 ny carport.
Inddækning omkring udluftning på tegltag
Jeg bor i et 2-plans rækkehus fra 1971 med tegltag, i nr. 242. Jeg har netop konstateret lidt vand i skunken på 1. sal. Undertaget er uden tvivl ganske slidt og hullet, men da det p.t. ikke er aktuelt at bruge et par hundrede tusinde kroner på et nyt tag, vil jeg gerne have inddækket udluftningsrørene, og på den måde forhåbentlig undgå indtrængning af vand. Husene burde i sin tid have haft disse inddækninger, men havde det ikke, men flere i bebyggelsen har fået dem lavet sidenhen. Indenfor en årrække skal taget formentlig helt udskiftes, hvorfor den løsning jeg nu ønsker, skal se pæn ud, men ikke behøver at være gjort af et dyrt og meget langtidsholdbart materiale. Som det ses på foto 1, er de to omtalte rør tæt ved siden af hinanden. På foto 2 ses de to rør, umiddelbart ved siden af naboens rør til højre derfor. På foto 3 ses hele taget, og der kan det ses, at naboen til venstre har fået lavet en inddækning, og faktisk også er kommet til at få vores udluftningsrør i den side af huset, inddækket. Det er derfor kun de to rør i højre side af huset, der er aktuelle. Jeg ønsker et tilbud på at få lavet en god løsning på inddækning af de to rør i højre side af mit hus.
Udskiftning af bølgeeternittag
Udskiftning af bølgeeternitplader. Der er ikke asbest i dem. Der er rundt regnet 210 plader plus rygninger. Der er ikke isolering, og skal ikke være på det nye tag.
udskift af garagetag
Udskiftning af garagetag. Taget består af 18 stk bølge etanit plader samt tagryg. Der skal udskiftes til samme typeplader (eller ligne). Taget skal være i sort. Det skal ligeledes opsættes opsættes vindskede. Tilbud skal bestå af fastpris, og med en option på at tagrende/nedløbsrør også opsættes. Skal udføres indenfor 14 dage
Tagarbejde - Nyt Tag - Tagrenovering Taastrup
Renovering af tag,samt ilægning af nyt isolering. Udskiftning af 4 stk ovenlys vinduer i taget, og 2 stk. sidehængte vinduer i kvisten.
Byggetilbud.dk ©