Modtag priser på tagdækning online, inden for 24 timer Tagdækkere i Støvring byder på din opgave, og du sparer penge
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% i forhold til alm pris
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 306.524 andre danskere
Nem og sikker betaling med hos udvalgte leverandører
Nyeste bedømmelser
Christian skrev en bedømmelse af Pro-malerservice…
for opgaven Maler Herlev
for opgaven Maler Herlev
Pro-Malerservice er professionelle og kvalitetsorienteret malere til en fornuftig pris. I en tid, hvor pris og kvalitet er vigtige parametre for succes, er det vigtigt at have en pålidelig firmaet på en god og professionel måde. Arbejdet blev udført hurtigt og af høj kvalitet. Næste gang jeg skal have en væg malet igen, kontakter jeg Pro-Malerservice! Tusind tak for denne gang.
Anders skrev en bedømmelse af Jc Rørteknik
for opgaven VVS Hvidovre
for opgaven VVS Hvidovre
Jimmy er imødekommende og meget serviceminded. Vi er meget tilfredse med hans indsats og regner med inviterer ham til at byde på andre arbejder.
Majbrit skrev en bedømmelse af JEGSTRUP ApS
for opgaven Gulvafslibning Aalb…
for opgaven Gulvafslibning Aalb…
Flot og hurtigt resultat
Sarah skrev en bedømmelse af Pro-malerservice…
for opgaven Maler Herlev
for opgaven Maler Herlev
Vi fik malet vores lille lejelighed på 68 m2 som gik super fint. Super hurtig respons på tilbud samt udførelse af opgave. Ingen klager herfra og pro malerservice kan varmt anbefales :D
Christian skrev en bedømmelse af DK Tømrer & Gulv
for opgaven Skift af trapez plad…
for opgaven Skift af trapez plad…
Godt udført, ingen klager herfra.
Usman skrev en bedømmelse af Malerfirmaet MV…
for opgaven Maler Taastrup
for opgaven Maler Taastrup
.
Bedste virksomheder
8.0
nr 1 i kategorien Murer
nr 1 i kategorien Murer
9.5
nr 1 i kategorien Tømrer
nr 1 i kategorien Tømrer
9.5
nr 1 i kategorien Elektriker
nr 1 i kategorien Elektriker
9.2
nr 2 i kategorien VVS
nr 2 i kategorien VVS
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Byggetilbud?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Virksomheder

Dansk Tømrerservice ApS, 95309530 StøvringFå et tilbud !
STS Støvring A/S, 95309530 StøvringFå et tilbud !
Kvik Tagdækning ApS, 95309530 StøvringFå et tilbud !

Tagdækker i Støvring

Søger du en tagdækker i Støvring, så kig med her. Vi har samlet de bedste firmaer fra Danmarks lokalområder, og de står klar til at give pris på din tagdækning. Bor du uden for Støvring, kan du stadig bruge vores service til tagtilbud, da den er landsdækkende. Her finder du nemt en billig tagdækker Støvring.

Tilbud på tagdækning Støvring til nyt tag eller andet tagarbejde

Tagdækkere beskæftiger sig med diverse arbejder ved taget. Det kan være at lægge nyt tag eller blot at renovere det gamle. På siden her kan du få tilbud fra tagdækkere i Støvring, uden det store bøvl og besvær. Skal du fx have lagt eternittag eller decratag, så kan du indtaste dine ønsker i job-formularen, hvorefter tagfirmaer vil byde på din opgave, kvit og frit. Du kan også hente tagtilbud på nyt tag eller andet tagarbejde. Det er ikke kun tagdækning Støvring du kan få pris på, også andre byer er med.

Tagpriser og Tagdækning Støvring

Tagdækning Støvring priser får du de bedste af her. Priserne ligger oftest på 160-350 kr/timen, men gennem sites som denne kan prisen ofte handles ned. Vi sender din opgave i udbud, og opstiller tagfirmaernes priser så du let kan overskue dem. Du bestemmer selv om du vil acceptere en tagpris, eller om du synes de er for høje. Tagdækkerne kommer ikke nødvendigvis fra Støvring, da man ofte opnår en bedre pris ved at vælge en udefrakommen.

Billig tagdækker Støvring

Billig tagdækker Støvring findes i dag online. Med smarte hjemmesider kan du blandt andet se tagdækkernes bedømmelser og anbefalinger fra andre brugere, og se billeder af det tagudskiftning de før har lavet. Dermed vælger du ikke bare den billigste, men også den mest kvalificerede tagdækker. Billig tagdækning findes muligvis i Støvring, men vær opmærksom på, at man godt kan opnå besparelser ved at vælge et tilbud fra et firma fra en anden by. Dette især ved større opgaver såsom tagudhæng.

Eksempler

Tagarbejde (nyt tag, tagrenovering m.m.)
Opgavebeskrivelse 1=9530 Støvring 30=Der skal nyt tag på 2=Eternit 14=Nej 13=Nej 16= 17= 18= 24=Ja 31=der skal bare ligges nyt på og det gamle skal pilles ned. fjerner selv de gamle plader. det er på en tilbygning på ca. 50 kvadrat meter. 23=
Tagarbejde (nyt tag, tagrenovering m.m.)
Opgavebeskrivelse 1=9530 Støvring 30=Der skal nyt tag på 32=Eternit 33=Evt. decra
udskiftning af ca. 120 kvadratmeter
nuværende tag er eternit fra 1981 med 25 graders hældning med 3 aftræk og en stålskorsten ø 30 23=07-12/2012
Tagarbejde (nyt tag, tagrenovering m.m.)
Opgavebeskrivelse 1=9530 Støvring 30=Taget skal blot renoveres 32=Tagpaptag 33=Vi er netop ved at købe et hus, og vil inden sikre os vi kender Ca. prisen på nyt/renovering af det eksisterende tag. ligeledes skal loftet føres til kip, eller på anden måde sikre plads til ovenlys vinduer for at give lys til køkken/Alrum.

1 - Køkkenet rykkes tilbage i entreen, Stue og køkken føres sammen som køkken/alrum. (vi står selv for at vælte vægge osv, vi ønsker der laves loft til kip med ovenlys vinduer, gips lofter og finish laver vi selv)
2 - Der ønskes loft til kip i Stue med 4 ovenlys vinduer.
3 - Taget ønskes klargjort til pålægning af tagpap, (dette står vi selv for)

3=Vis billedet</
Udskiftning af tegltag til evt eternit
Tegltaget er fra 82- og er understrøget med skum der får sugende effekt med årene, så enten ny understrygning eller nyt tag , eternit eller tegl. Huset er 150 km' og i vinkel.
Udskift 215 m2 eternittag med solcelletag
Fjernelse af eternit tag fra 1971 og pålægning af nyt tag med integrerede solceller. Husets grundplan er 160 m2, T form. Tagets overfladeareal er 215 m2. Tagets hældning er 22º. Tagudhæng er 60cm.
Byggetilbud.dk ©