Modtag priser på tagdækning online, inden for 24 timer Tagdækkere i Stenløse byder på din opgave, og du sparer penge
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% i forhold til alm pris
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 319.297 andre danskere
Nem og sikker betaling med hos udvalgte leverandører
Nyeste bedømmelser
Marlene skrev en bedømmelse af Mester bech
for opgaven Brolægning Dragør
for opgaven Brolægning Dragør
Fint arbejde
Kasper skrev en bedømmelse af Becks Låseteknik…
for opgaven Låsesmed Kolding
for opgaven Låsesmed Kolding
Lasse gjorde det mega godt og var meget fleksibel! Da han først var ude på adressen havde vi et par andre ting vi skulle have lavet, som han kunne lave med det samme - super tilfredsstillende. Vi kan varmt anbefale dem
Thorbjørn skrev en bedømmelse af Dansk Murer
for opgaven Gips - oppudsning af…
for opgaven Gips - oppudsning af…
Arbejdet blev ramt af sygdom / uheld, der forsinkede det med måneder. PT ikke afsluttet arbejde. Christian er dygtig, venlig og hjælpsom murer. Men kommunikation og aftaler røg desværre i svinget, under de uheldige omstændigheder.
LIne skrev en bedømmelse af Bjørkskov Jr.'s…
for opgaven Gulvafslibning Valb…
for opgaven Gulvafslibning Valb…
Super fin oplevelse! To flinke gutter der kom som aftalt og leverede opgaven til tiden. Virkelig flot resultat. En klar anbefaling herfra :)
Peter skrev en bedømmelse af Villao Byg
for opgaven Maler Espergærde
for opgaven Maler Espergærde
Godt arbejde well done
Donia skrev en bedømmelse af PF Multiservice
for opgaven Maler Amager
for opgaven Maler Amager
Super tilfreds! Meget pænt malet.
Bedste virksomheder
9.6
nr 1 i kategorien Murer
nr 1 i kategorien Murer
9.6
nr 1 i kategorien VVS
nr 1 i kategorien VVS
9.6
nr 1 i kategorien Elektriker
nr 1 i kategorien Elektriker
9.4
nr 1 i kategorien Tømrer
nr 1 i kategorien Tømrer
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Byggetilbud?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Virksomheder

Plauborg Byg, 36603660 StenløseFå et tilbud !
Uniq Vvs-Teknik Aps, 36603660 StenløseFå et tilbud !
LB Concern maler-murer, 36603660 StenløseFå et tilbud !
Smartlåse, 36603660 StenløseFå et tilbud !
le aps, 36603660 StenløseFå et tilbud !
L & H Tømrer, 36603660 StenløseFå et tilbud !
Neist Tømrerentreprise, 36603660 StenløseFå et tilbud !
ML Byg & Entreprise v/ Mathias Levinsen, 36603660 StenløseFå et tilbud !
ox, 36603660 StenløseFå et tilbud !
Byggeselskabet af 10-10-2017 Aps, 36603660 StenløseFå et tilbud !
VV Maler & Byg, 36603660 StenløseFå et tilbud !

Tagdækker i Stenløse

Søger du en tagdækker i Stenløse, så kig med her. Vi har samlet de bedste firmaer fra Danmarks lokalområder, og de står klar til at give pris på din tagdækning. Bor du uden for Stenløse, kan du stadig bruge vores service til tagtilbud, da den er landsdækkende. Her finder du nemt en billig tagdækker Stenløse.

Tilbud på tagdækning Stenløse til nyt tag eller andet tagarbejde

Tagdækkere beskæftiger sig med diverse arbejder ved taget. Det kan være at lægge nyt tag eller blot at renovere det gamle. På siden her kan du få tilbud fra tagdækkere i Stenløse, uden det store bøvl og besvær. Skal du fx have lagt eternittag eller decratag, så kan du indtaste dine ønsker i job-formularen, hvorefter tagfirmaer vil byde på din opgave, kvit og frit. Du kan også hente tagtilbud på nyt tag eller andet tagarbejde. Det er ikke kun tagdækning Stenløse du kan få pris på, også andre byer er med.

Tagpriser og Tagdækning Stenløse

Tagdækning Stenløse priser får du de bedste af her. Priserne ligger oftest på 160-350 kr/timen, men gennem sites som denne kan prisen ofte handles ned. Vi sender din opgave i udbud, og opstiller tagfirmaernes priser så du let kan overskue dem. Du bestemmer selv om du vil acceptere en tagpris, eller om du synes de er for høje. Tagdækkerne kommer ikke nødvendigvis fra Stenløse, da man ofte opnår en bedre pris ved at vælge en udefrakommen.

Billig tagdækker Stenløse

Billig tagdækker Stenløse findes i dag online. Med smarte hjemmesider kan du blandt andet se tagdækkernes bedømmelser og anbefalinger fra andre brugere, og se billeder af det tagudskiftning de før har lavet. Dermed vælger du ikke bare den billigste, men også den mest kvalificerede tagdækker. Billig tagdækning findes muligvis i Stenløse, men vær opmærksom på, at man godt kan opnå besparelser ved at vælge et tilbud fra et firma fra en anden by. Dette især ved større opgaver såsom tagudhæng.

Eksempler

Tagarbejde (nyt tag, tagrenovering m.m.)
Opgavebeskrivelse 1=3660 Stenløse 30=Der skal nyt tag på 32=Eternit 14=Ja 13=Ja 16= 17= 18= 24=Ja 33= 23=
Tagarbejde (nyt tag, tagrenovering m.m.)
Opgavebeskrivelse 1=3660 Stenløse 30=Der skal nyt tag på 2=Decra 14=Nej 13=Nej 16=4 17=0 18=0 24=Ja 31=Der ønskes lagt ståltag på eksisterende skifereternit. Husets areal = 198 m2. Taghældning = 30 grader. Udhæng =50 cm.
Vinkelhus = 2 skotrender. 1 eksisterende skorsten (muret). 23=30-08/2010
Et nyt tag med loft til kip
Ønsker en pris på loft til kip i vinklen hvor man har stuen og køkkenet med ovenlys. Jeg har talt med ingeniør som anbefaler at man forstærker gitterspær med plankespær og derefter skærer gitter væk. Taget skal beklædes med stål ovenpå nuværende tagbeklædning. Nuværende tagkonstruktion med gitterspær. Oplysninger og plantegning kan ses i linket. http://www.danbolig.dk/privat/soeg/herlev/2730/villa/260-13hw160-260
Algerensning
Tag udskiftning samt mur arbejder smant facede isolering
total renovering af hus
Nyt tag
Opstilling af stillads for tagarbejde. Nedtagning og bortskaffelse af eksisterende tagbelægning. Montage af B6 eller B7 bølgeplader. Opsætning af zinktagrender inkl. 2 nedløb. Supplering af eksisterende isoleringslag(125mm) med 175mm. Ny gangbro monteret oven på eksisterende, ca. 60 cm bred.
Tagarbejde - Nyt Tag - Tagrenovering Stenløse
Vi har et hus på 150 kvm, hvor vi gerne vil udbede os et tilbud på at få skiftet vores betoneternit tag. -Grundplan 150 kvm, kun stueplan -Ca 30 graders hældning ved tagryg -Ingen skorstene, dvs der er 2 bygget uden på muren, så der skal nok laves lidt omkring. - En del af indgangspartiet/taget er ca 6 kvm og er af glas og skal ikke skiftes - Der skal nye tagrender og nedløbsrør. Der er 6 nedløbsrør i dag. De skal være af zink ligesom nuværende inddækninger mm skal være af zink. - Der er i dag 2 taghætter og der skal etableres en ekstra til udsugning af vent. I badeværelse. Hvis de gamle er ok, så er det fint af de bliver genanvendt. - Der er i dag 3 tagvinduer der skal udskiftes - Efterisolering skønnes der ikke at være brug for. - Der er direkte adgang fra vej - ingen buske mm - Tilbuddet skal indeholde et fradrag for eventuel egen bortkørsel af gammelt betoneternit tag, som skal lægges ved vej.
Byggetilbud.dk ©