Modtag priser på tagdækning online, inden for 24 timer Tagdækkere i Sønderborg byder på din opgave, og du sparer penge
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% i forhold til alm pris
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 298.675 andre danskere
Nem og sikker betaling med hos udvalgte leverandører
Nyeste bedømmelser
Lars skrev en bedømmelse af K.A. Konstruktio…
for opgaven Udskiftning af 7 dan…
for opgaven Udskiftning af 7 dan…
Utrolig flot arbejde med isætning af nye vinduer i vores hus. Vi er utrolig glade for det og virkelig flotte vinduer. God vejledning før bestilling af vinduerne samt hele håndteringen af opsætningen og overholdt levering. Virkelig dygtige og flinke håndværkere og fantastisk flot oprydning hver eneste dag. Vi vil klart anbefale K.A. Konstruktion til andre og benytte dem igen, hvis det skulle blive aktuelt.
Steen skrev en bedømmelse af je-haveservice
for opgaven Brolægning Dragør
for opgaven Brolægning Dragør
Ok
Camilla skrev en bedømmelse af Mehr VVS & Kloak…
for opgaven VVS Charlottenlund
for opgaven VVS Charlottenlund
Meget fin service
Ulla skrev en bedømmelse af Den Bette Elektr…
for opgaven Elektriker Hjørring
for opgaven Elektriker Hjørring
Resultatet blev rigtigt fint og Brian/Den bette elektriker har leveret en flot service
Jonas skrev en bedømmelse af RM Malergruppen
for opgaven Maler Frederiksberg
for opgaven Maler Frederiksberg
Super nice firma. Gode folk, flinke folk. Kvalitetsarbejde for en overkommelig pris. Tapetet af, væv op, to gange maling på. Alt står snor lige. Jeg kan KUN anbefale RM - de er er til at tale med, service mindede og kreative når det er nødvendigt!
Morten skrev en bedømmelse af Malerfirmaet MV…
for opgaven Maler Greve
for opgaven Maler Greve
Godt arbejde, den bedste pris.
Bedste virksomheder
9.5
nr 1 i kategorien Tømrer
nr 1 i kategorien Tømrer
8.8
nr 1 i kategorien VVS
nr 1 i kategorien VVS
8.6
nr 6 i kategorien Murer
nr 6 i kategorien Murer
9.5
nr 1 i kategorien Elektriker
nr 1 i kategorien Elektriker
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Byggetilbud?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Prøv vores søgefunktion med prislister for flyttefirmaer i Århus

Virksomheder

ML BYG SØNDERBORG ApS, 64006400 SønderborgFå et tilbud !
Witt Og Søn A/S, 64006400 SønderborgFå et tilbud !
AlsByg, 64006400 SønderborgFå et tilbud !
Tf Byggeforretning ApS, 64006400 SønderborgFå et tilbud !
Henriks Tømrer & Snedkerforretning/Henrik Gloy, 64006400 SønderborgFå et tilbud !
Lars Toft Tømrer- og Snedkerforretning, 64006400 SønderborgFå et tilbud !
Duus VVS og Service, 64006400 SønderborgFå et tilbud !
E-vt aps, 64006400 SønderborgFå et tilbud !
Multiservice Erhverv, 64006400 SønderborgFå et tilbud !
gylden hånd, 64006400 SønderborgFå et tilbud !
G&T Boligservice ApS, 64006400 SønderborgFå et tilbud !
NMbyggeri, 64006400 SønderborgFå et tilbud !

Tagdækker i Sønderborg

Søger du en tagdækker i Sønderborg, så kig med her. Vi har samlet de bedste firmaer fra Danmarks lokalområder, og de står klar til at give pris på din tagdækning. Bor du uden for Sønderborg, kan du stadig bruge vores service til tagtilbud, da den er landsdækkende. Her finder du nemt en billig tagdækker Sønderborg.

Tilbud på tagdækning Sønderborg til nyt tag eller andet tagarbejde

Tagdækkere beskæftiger sig med diverse arbejder ved taget. Det kan være at lægge nyt tag eller blot at renovere det gamle. På siden her kan du få tilbud fra tagdækkere i Sønderborg, uden det store bøvl og besvær. Skal du fx have lagt eternittag eller decratag, så kan du indtaste dine ønsker i job-formularen, hvorefter tagfirmaer vil byde på din opgave, kvit og frit. Du kan også hente tagtilbud på nyt tag eller andet tagarbejde. Det er ikke kun tagdækning Sønderborg du kan få pris på, også andre byer er med.

Tagpriser og Tagdækning Sønderborg

Tagdækning Sønderborg priser får du de bedste af her. Priserne ligger oftest på 160-350 kr/timen, men gennem sites som denne kan prisen ofte handles ned. Vi sender din opgave i udbud, og opstiller tagfirmaernes priser så du let kan overskue dem. Du bestemmer selv om du vil acceptere en tagpris, eller om du synes de er for høje. Tagdækkerne kommer ikke nødvendigvis fra Sønderborg, da man ofte opnår en bedre pris ved at vælge en udefrakommen.

Billig tagdækker Sønderborg

Billig tagdækker Sønderborg findes i dag online. Med smarte hjemmesider kan du blandt andet se tagdækkernes bedømmelser og anbefalinger fra andre brugere, og se billeder af det tagudskiftning de før har lavet. Dermed vælger du ikke bare den billigste, men også den mest kvalificerede tagdækker. Billig tagdækning findes muligvis i Sønderborg, men vær opmærksom på, at man godt kan opnå besparelser ved at vælge et tilbud fra et firma fra en anden by. Dette især ved større opgaver såsom tagudhæng.

Eksempler

Tagarbejde (nyt tag, tagrenovering m.m.)
Opgavebeskrivelse 1=6400 Sønderborg 30=Der skal nyt tag på 2=Vejledning Ønskes 14=Ja 13=Nej 16=2 17= 18= 24=Ja 2=skifer fra 65 er tæret skal skiftes til samme eller anden billigere løsning 23=
Tagarbejde (nyt tag, tagrenovering m.m.)
Opgavebeskrivelse 1=6400 Sønderborg 30=Der skal nyt tag på 2=Tagpaptag 14=Nej 13=Ja 16= 17= 18= 24=Ja 31=bilduptag 23=
udskiftning af erternit plader
udskiftning af eternitplader 175 kvm tag (nyt undertag lægter, klemlister, tag , tagrender og udhæng ( bygningen er en vinkelbygning) og har derfor 3 endegavle ( matrialer er bestilt , da jeg ville lave det selv ,......men har fortrudt det........så mangler et tilbud på hva koster det at få lagt det på
Udskiftning af tagplader
tag er ca. 20-25 kvm, 12 gamle Eternit (Asbest) tagplader (ca. 110x150) , alle skal udskiftes, nye eternitplader på, fugerne skal være forseglet, eventuelt også rockwool. Ingen material købt endnu (skal medbringes). Taghøjde 200 - 250. Udskiftning skal ske sà hurtig som muligt. Aabenraavej, 6400 Sønderborg
nyt tag
Skal ha skiftet taget og ønsker nogle tilbud..
Udskiftning af eksisterende tagpap på halvtag
Der skal udskiftes eksisterende tagpap pga alder og buler. Taget måler ca 32 m2 og er ret kvadratisk og er placeret over egen bygning op fra 1.sal. Der skal efterfølgende bygges tag-terrasse ovenpå, planer herfor fremlægger fra tømrer (eksisterende spær skal optegnes før nyt tag ligges)
Nyt tag
Et vinkelhuse fra 1986, eurodan hus. Nyt tag med alt inklusiv. Nye udvendige tagrender. Der ønskes en pris hvor ejer sørger selv for at fjernelse af tagsten og bortkørsel af disse, og en pris hvor ejer ikke gør dette. Det tag der ligger der nu er teglsten.
tagpap på etageejendom
Tagarbejde - Nyt Tag - Tagrenovering Sønderborg
Der ønskes et tilbud på forslag af andre muligheder. Her tænkes på måske lidt hældning og et ovenlysvindue mere og udskiftning af 2 andre. Det flade tag er 3 flader. En hovedbygning, tilbygning og en garage. Så der skal udtænkes en smart løsning. Der er altid mulighed for at komme forbi og se på bygningen. Så kan vi få en snak om hvad jeg har tænkt og hvad I har af løsninger.
Tagarbejde - Nyt Tag - Tagrenovering Sønderborg
Vi overtager den 1/10 et ældre hus med tag med vingetegl hvor vi ønsker følgende lavet: - Fjerne/afblænde to skorstene til under tagniveau (det under tagniveau kan forblive) - Understrygning - Montering af tagstendsbindere - Udskiftning af defekte sten (der er kendskab til ca 10 stk, og der er sten på lager) - Opsætning af tagrender på den bygning til højre på "Tag overblik" billedet. Ca 2 * 14 m - Evt. reparation af øvrige tagrender på huset. Der vil være mulighed for at besøge og gennemgå ejendommen før den 1/10 så detaljerne kan afklares.
Tagarbejde - Nyt Tag - Tagrenovering Sønderborg
Garagetag trapez plader ca 8x4 meter carport. Skiftet sidste år, men dårligt udført. Så enten reparation elle udskiftning. Ved rette pris, er der eventuelt også andre opgaver
Tagarbejde - Nyt Tag - Tagrenovering Sønderborg
Nyt tag med to nye VELUX vinduer. Det er et to plans hus på 157 m2.
Tagarbejde - Nyt Tag - Tagrenovering Sønderborg
gammel tag af nyt på.. og nye tagvinduer samt tagrende
Byggetilbud.dk ©