Modtag priser på tagdækning online, inden for 24 timer Tagdækkere i Sønderborg byder på din opgave, og du sparer penge
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% i forhold til alm pris
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 305.768 andre danskere
Nem og sikker betaling med hos udvalgte leverandører
Nyeste bedømmelser
Thomas skrev en bedømmelse af Pro-malerservice…
for opgaven Maler Hellerup
for opgaven Maler Hellerup
Gutterne fra Pro malerservice gjorde et fantastisk styk arbejde. Alt fra afdækning til udførelse af male arbejdet var yderst perfekt. Servicen fra deres projektleder Jakob var enorm god. Han var altid til stede og sørgede for at alt var som det skulle. Vi fik malet 326 kvm villa og alt var perfekt. Vi skal have malet facaden også men dog først til sommer og vi har allerede valgt at pro malerservice skal udføre det styk arbejde også. Fantastiske mennesker som fortjener alt godt med på vejen. KÆMPE ROS TIL JER!!!!
Lars skrev en bedømmelse af Murermester Stee…
for opgaven SKORSTEN
for opgaven SKORSTEN
Yderst tilfredsstillende
Helene skrev en bedømmelse af ABC Låse Esbjerg…
for opgaven Maler Vejle
for opgaven Maler Vejle
Rigtig godt
Steen skrev en bedømmelse af Fjordbyernes bro…
for opgaven Anlægsgartner Hedeh…
for opgaven Anlægsgartner Hedeh…
Godt udført arbejde - færdig før tid.
Anne-Marie skrev en bedømmelse af Kåres håndværk
for opgaven Tilpassede lister ti…
for opgaven Tilpassede lister ti…
Fint arbejde.
Jesper skrev en bedømmelse af NA VVS
for opgaven VVS Grenaa
for opgaven VVS Grenaa
Det blev rigtig godt - meget professionelt og Ahmad er en meget kundevenlig person. Prisen er kanon god i forhold til andre tilbud jeg har modtaget. Han kan stærkt anbefales og han bliver brugt fremover.
Bedste virksomheder
8.0
nr 1 i kategorien Murer
nr 1 i kategorien Murer
9.5
nr 1 i kategorien Tømrer
nr 1 i kategorien Tømrer
9.2
nr 1 i kategorien Elektriker
nr 1 i kategorien Elektriker
9.2
nr 2 i kategorien VVS
nr 2 i kategorien VVS
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Byggetilbud?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Virksomheder

ML BYG SØNDERBORG ApS, 64006400 SønderborgFå et tilbud !
Witt Og Søn A/S, 64006400 SønderborgFå et tilbud !
AlsByg, 64006400 SønderborgFå et tilbud !
Tf Byggeforretning ApS, 64006400 SønderborgFå et tilbud !
Henriks Tømrer & Snedkerforretning/Henrik Gloy, 64006400 SønderborgFå et tilbud !
Lars Toft Tømrer- og Snedkerforretning, 64006400 SønderborgFå et tilbud !
Duus VVS og Service, 64006400 SønderborgFå et tilbud !
E-vt aps, 64006400 SønderborgFå et tilbud !
Multiservice Erhverv, 64006400 SønderborgFå et tilbud !
gylden hånd, 64006400 SønderborgFå et tilbud !
G&T Boligservice ApS, 64006400 SønderborgFå et tilbud !
NMbyggeri, 64006400 SønderborgFå et tilbud !

Tagdækker i Sønderborg

Søger du en tagdækker i Sønderborg, så kig med her. Vi har samlet de bedste firmaer fra Danmarks lokalområder, og de står klar til at give pris på din tagdækning. Bor du uden for Sønderborg, kan du stadig bruge vores service til tagtilbud, da den er landsdækkende. Her finder du nemt en billig tagdækker Sønderborg.

Tilbud på tagdækning Sønderborg til nyt tag eller andet tagarbejde

Tagdækkere beskæftiger sig med diverse arbejder ved taget. Det kan være at lægge nyt tag eller blot at renovere det gamle. På siden her kan du få tilbud fra tagdækkere i Sønderborg, uden det store bøvl og besvær. Skal du fx have lagt eternittag eller decratag, så kan du indtaste dine ønsker i job-formularen, hvorefter tagfirmaer vil byde på din opgave, kvit og frit. Du kan også hente tagtilbud på nyt tag eller andet tagarbejde. Det er ikke kun tagdækning Sønderborg du kan få pris på, også andre byer er med.

Tagpriser og Tagdækning Sønderborg

Tagdækning Sønderborg priser får du de bedste af her. Priserne ligger oftest på 160-350 kr/timen, men gennem sites som denne kan prisen ofte handles ned. Vi sender din opgave i udbud, og opstiller tagfirmaernes priser så du let kan overskue dem. Du bestemmer selv om du vil acceptere en tagpris, eller om du synes de er for høje. Tagdækkerne kommer ikke nødvendigvis fra Sønderborg, da man ofte opnår en bedre pris ved at vælge en udefrakommen.

Billig tagdækker Sønderborg

Billig tagdækker Sønderborg findes i dag online. Med smarte hjemmesider kan du blandt andet se tagdækkernes bedømmelser og anbefalinger fra andre brugere, og se billeder af det tagudskiftning de før har lavet. Dermed vælger du ikke bare den billigste, men også den mest kvalificerede tagdækker. Billig tagdækning findes muligvis i Sønderborg, men vær opmærksom på, at man godt kan opnå besparelser ved at vælge et tilbud fra et firma fra en anden by. Dette især ved større opgaver såsom tagudhæng.

Eksempler

Tagarbejde (nyt tag, tagrenovering m.m.)
Opgavebeskrivelse 1=6400 Sønderborg 30=Der skal nyt tag på 2=Vejledning Ønskes 14=Ja 13=Nej 16=2 17= 18= 24=Ja 2=skifer fra 65 er tæret skal skiftes til samme eller anden billigere løsning 23=
Tagarbejde (nyt tag, tagrenovering m.m.)
Opgavebeskrivelse 1=6400 Sønderborg 30=Der skal nyt tag på 2=Tagpaptag 14=Nej 13=Ja 16= 17= 18= 24=Ja 31=bilduptag 23=
udskiftning af erternit plader
udskiftning af eternitplader 175 kvm tag (nyt undertag lægter, klemlister, tag , tagrender og udhæng ( bygningen er en vinkelbygning) og har derfor 3 endegavle ( matrialer er bestilt , da jeg ville lave det selv ,......men har fortrudt det........så mangler et tilbud på hva koster det at få lagt det på
Udskiftning af tagplader
tag er ca. 20-25 kvm, 12 gamle Eternit (Asbest) tagplader (ca. 110x150) , alle skal udskiftes, nye eternitplader på, fugerne skal være forseglet, eventuelt også rockwool. Ingen material købt endnu (skal medbringes). Taghøjde 200 - 250. Udskiftning skal ske sà hurtig som muligt. Aabenraavej, 6400 Sønderborg
nyt tag
Skal ha skiftet taget og ønsker nogle tilbud..
Udskiftning af eksisterende tagpap på halvtag
Der skal udskiftes eksisterende tagpap pga alder og buler. Taget måler ca 32 m2 og er ret kvadratisk og er placeret over egen bygning op fra 1.sal. Der skal efterfølgende bygges tag-terrasse ovenpå, planer herfor fremlægger fra tømrer (eksisterende spær skal optegnes før nyt tag ligges)
Nyt tag
Et vinkelhuse fra 1986, eurodan hus. Nyt tag med alt inklusiv. Nye udvendige tagrender. Der ønskes en pris hvor ejer sørger selv for at fjernelse af tagsten og bortkørsel af disse, og en pris hvor ejer ikke gør dette. Det tag der ligger der nu er teglsten.
tagpap på etageejendom
Tagarbejde - Nyt Tag - Tagrenovering Sønderborg
Der ønskes et tilbud på forslag af andre muligheder. Her tænkes på måske lidt hældning og et ovenlysvindue mere og udskiftning af 2 andre. Det flade tag er 3 flader. En hovedbygning, tilbygning og en garage. Så der skal udtænkes en smart løsning. Der er altid mulighed for at komme forbi og se på bygningen. Så kan vi få en snak om hvad jeg har tænkt og hvad I har af løsninger.
Tagarbejde - Nyt Tag - Tagrenovering Sønderborg
Vi overtager den 1/10 et ældre hus med tag med vingetegl hvor vi ønsker følgende lavet: - Fjerne/afblænde to skorstene til under tagniveau (det under tagniveau kan forblive) - Understrygning - Montering af tagstendsbindere - Udskiftning af defekte sten (der er kendskab til ca 10 stk, og der er sten på lager) - Opsætning af tagrender på den bygning til højre på "Tag overblik" billedet. Ca 2 * 14 m - Evt. reparation af øvrige tagrender på huset. Der vil være mulighed for at besøge og gennemgå ejendommen før den 1/10 så detaljerne kan afklares.
Tagarbejde - Nyt Tag - Tagrenovering Sønderborg
Garagetag trapez plader ca 8x4 meter carport. Skiftet sidste år, men dårligt udført. Så enten reparation elle udskiftning. Ved rette pris, er der eventuelt også andre opgaver
Tagarbejde - Nyt Tag - Tagrenovering Sønderborg
Nyt tag med to nye VELUX vinduer. Det er et to plans hus på 157 m2.
Tagarbejde - Nyt Tag - Tagrenovering Sønderborg
gammel tag af nyt på.. og nye tagvinduer samt tagrende
Byggetilbud.dk ©