Modtag priser på tagdækning online, inden for 24 timer Tagdækkere i Sønderjylland byder på din opgave, og du sparer penge
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% i forhold til alm pris
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 298.393 andre danskere
Nem og sikker betaling med hos udvalgte leverandører
Nyeste bedømmelser
Tina skrev en bedømmelse af Facade Midt
for opgaven Pudsning af Sokkel
for opgaven Pudsning af Sokkel
Fuld tilfredshed.
Jack skrev en bedømmelse af Facade Midt
for opgaven Fugning/Mursten
for opgaven Fugning/Mursten
Skulle have lavet fuger/mursten på vores hus, og fik tilbud fra Facade Midt. Kom i kontakt med Damian som er ejer af virksomheden, og det har kun været positivt. De skriver, hvis de bliver forsinket, hvilket er meget rart, da vi tidligere har oplevet håndværkere der bare bliver væk fra deres aftaler, men ikke Facade Midt. De møder op, og laver et rigtig flot stykke arbejde, samt oprydning efter sig, så man ikke kan se at de har været på ens grund. De tog sig endda tid til at se på husets mursten, fuger samt sokler og kom med anbefalinger til udbedringer af diverse ting, inden det udvikler sig - Bestemt ikke sidste gang at vi bruger Facade Midt til murer opgaver. Hurtige, dygtige, detalje orienteret, serviceminded og skarpe på prisen! * * * * * stjerner herfra, og ikke én mindre!
anja skrev en bedømmelse af Bygman ApS
for opgaven Totalrenovering Hol…
for opgaven Totalrenovering Hol…
Fint
Thomas skrev en bedømmelse af Glarmester Grupp…
for opgaven Glarmester Vanløse
for opgaven Glarmester Vanløse
Superfint resultat
Kaan skrev en bedømmelse af Farzad Moradi
for opgaven Maler Nørrebro
for opgaven Maler Nørrebro
Fik lavet et hjørne i mit køkken hvor der var en del skader. Farzad gav mig et tilbud og en super god pris samtidig med at han kunne starte med det samme. Derudover udviste han stor fleksibilitet ifm. betaling.
Thormod skrev en bedømmelse af Fjordbyernes bro…
for opgaven Brolægning Hvidovre
for opgaven Brolægning Hvidovre
Godt tilbud, flot arbejde, og alle aftaler overholdt.
Bedste virksomheder
9.5
nr 1 i kategorien Tømrer
nr 1 i kategorien Tømrer
8.8
nr 1 i kategorien VVS
nr 1 i kategorien VVS
8.6
nr 6 i kategorien Murer
nr 6 i kategorien Murer
9.5
nr 1 i kategorien Elektriker
nr 1 i kategorien Elektriker
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Byggetilbud?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Prøv vores søgefunktion med prislister for flyttefirmaer i Århus

Virksomheder

hansens tagdækning - Michael Leif-Hansen, 67106710 Esbjerg VFå et tilbud !
Skadedyrservice Dk ApS, 67106710 Esbjerg VFå et tilbud !
Vestbyg A/S, 67106710 Esbjerg VFå et tilbud !
håndværkeren, 67106710 Esbjerg VFå et tilbud !
Lvj tømrer & byggemontering, 67106710 Esbjerg VFå et tilbud !
NFJS Multi Service, 67106710 Esbjerg VFå et tilbud !
Bjørnskov & Ehmsen, 67106710 EsbjergFå et tilbud !
Fronteau Montage ApS, 67106710 EsbjergFå et tilbud !
Gjesing Tømrer og Tagdækker, 67156715 Esbjerg NFå et tilbud !
LC Byg & Montage, 67156715 EsbjergFå et tilbud !

Tagdækker i Sønderjylland

Søger du en tagdækker i Sønderjylland, så kig med her. Vi har samlet de bedste firmaer fra Danmarks lokalområder, og de står klar til at give pris på din tagdækning. Bor du uden for Sønderjylland, kan du stadig bruge vores service til tagtilbud, da den er landsdækkende. Her finder du nemt en billig tagdækker Sønderjylland.

Tilbud på tagdækning Sønderjylland til nyt tag eller andet tagarbejde

Tagdækkere beskæftiger sig med diverse arbejder ved taget. Det kan være at lægge nyt tag eller blot at renovere det gamle. På siden her kan du få tilbud fra tagdækkere i Sønderjylland, uden det store bøvl og besvær. Skal du fx have lagt eternittag eller decratag, så kan du indtaste dine ønsker i job-formularen, hvorefter tagfirmaer vil byde på din opgave, kvit og frit. Du kan også hente tagtilbud på nyt tag eller andet tagarbejde. Det er ikke kun tagdækning Sønderjylland du kan få pris på, også andre byer er med.

Tagpriser og Tagdækning Sønderjylland

Tagdækning Sønderjylland priser får du de bedste af her. Priserne ligger oftest på 160-350 kr/timen, men gennem sites som denne kan prisen ofte handles ned. Vi sender din opgave i udbud, og opstiller tagfirmaernes priser så du let kan overskue dem. Du bestemmer selv om du vil acceptere en tagpris, eller om du synes de er for høje. Tagdækkerne kommer ikke nødvendigvis fra Sønderjylland, da man ofte opnår en bedre pris ved at vælge en udefrakommen.

Billig tagdækker Sønderjylland

Billig tagdækker Sønderjylland findes i dag online. Med smarte hjemmesider kan du blandt andet se tagdækkernes bedømmelser og anbefalinger fra andre brugere, og se billeder af det tagudskiftning de før har lavet. Dermed vælger du ikke bare den billigste, men også den mest kvalificerede tagdækker. Billig tagdækning findes muligvis i Sønderjylland, men vær opmærksom på, at man godt kan opnå besparelser ved at vælge et tilbud fra et firma fra en anden by. Dette især ved større opgaver såsom tagudhæng.

Eksempler

Tagarbejde (nyt tag, tagrenovering m.m.)
Opgavebeskrivelse 1=6710 Esbjerg V 30=Taget skal blot renoveres 2=Tagpaptag 14=Ja 13=Nej 16= 17= 18= 24=Ja 31= 23=
Tagarbejde (nyt tag, tagrenovering m.m.)
Opgavebeskrivelse 1=6710 Esbjerg V 30=Taget skal blot renoveres 2=Tagpaptag 14=Nej 13=Nej 16= 17= 18=2 24=Ja 31=tagpaptaget fra 1978 på garagen er lidt utæt og ser medtaget ud.
Det er 48 m2.
taget er fladt.
der er et gammelt ovenlysvindue der skal udskiftes og der er en forhøjning fra et andet ovenlysvindue.
Der skal sættes to nye vinduer i. 23=
Tagarbejde (nyt tag, tagrenovering m.m.)
Opgavebeskrivelse 1=6710 Esbjerg V 30=Der skal nyt tag på 32=Lertegl (alm rød tegl) 14=Ja 13=Ja 16= 17= 18= 24=Ja 33=Vi har lige købt hus. Huset er fra 70'erne og undertaget skal skiftes. Selve huset er 134 m2.
Der skal nyt tag på samt undertag.
Vi ønsker blot et overslag - altså en ca. pris. Vi vil gerne kontaktes pr. mail. 23=
nyt tegl tag
Nyt tag, Lertegl-alm. Rød tegl. Skotrender ca 4m, tagflade 98 m2, 1 stk velux vinduer. Opretning af spær. Renovering af 2 eksisterende kviste med zink inddækning. Ny gavl udhæng.2 udluftningshætter fra wc og bad. Alle huller under tagsten, skal sikres mød mår. Efter isolering 100mm eller 150 mm. Hus fra 1936.
tag rens og maling
huset er 124 kvadratmeter, beton tagafrenses og males pris og skiftes der evt knæ kkede sten , de kan jo bedre se det når der er på taget???? PRIS ????
Rettelse af tagsten
Rettelse af tagsten
tagrens/tagmaling
Hi, The house area is around 114 m2.
tagmaling
145 m2 tagflade 45gr sommerhus fanø
Tagarbejde - Nyt Tag - Tagrenovering Esbjerg
Jeg vil gerne have udskiftet de eksisterende stern med fibercement i hvid med træstruktur eks. Ivarplank. der er ca 20 meter der skal bruges .
Nyt tag + undertag
Der skal laves nyt tag på 130 m2 vinkelhus. -gammelt tag, undertag samt udhæng tages af -etablering af nyt undertag med lægter -etablering af nye tagsten -etablering af 2 stk skrotrender -nyt beklædning på udhæng
Nyt Tag
Det gamle tag består af betontagsten, der er understrøget. Det gamle tag skal fjernes.Taget er ca. 200m3. Der er tale om en etplansvilla
Tagarbejde - Nyt Tag - Tagrenovering Esbjerg
Vi overvejer at få anlagt nyt tag på vores 148kvm et-plans familivilla fra 1975. Nuværende tagsten er beton tagsten. Huset er et traditionelt vinkelhus med 1 skotrende ved indvendige hjørne samt 1 skorsten. Tagformen er af typen valmtag og dette ønskes også fremadrettet. Hældningen på taget er helt almindelig hældning. Grundarealet på huset er 148 kvm. Der ønskes ca. tilbud på montering af nyt tag+undertag samt nye tagrender+nedløbsrør. Gerne tilbud for forskellige tagstenstyper (Tegl, beton, decra, etc.)
Tagarbejde - Nyt Tag - Tagrenovering Esbjerg
Et nyt lag tagpap, da det nuværende tag ved Kraftig regn og visse vindretninger er en smule utæt.
Tagarbejde - Nyt Tag - Tagrenovering Esbjerg
Hej folkens Det drypper ind på rockwoolmåtterne efter vestenvindsstorm hos svigermor og svigerfar. I kan se på billederne hvordan. De bor Havbakken 54 i Hjerting. Hvad kan I gøre ved det? Med venlig hilsen Jesper Frehr
Byggetilbud.dk ©