Modtag priser på tagdækning online, inden for 24 timer Tagdækkere i Sjællands Odde byder på din opgave, og du sparer penge
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% i forhold til alm pris
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 327.335 andre danskere
Nem og sikker betaling med hos udvalgte leverandører
Nyeste bedømmelser
Kenneth skrev en bedømmelse af Malerfirmaet MV…
for opgaven Maler Dianalund
for opgaven Maler Dianalund
Alt perfekt
Simon skrev en bedømmelse af BV Multibyg
for opgaven Maler Frederiksberg
for opgaven Maler Frederiksberg
Virkelig godt resultat og dygtig. De bedste anbefalinger
Ole skrev en bedømmelse af RM Tømrer & Tagt…
for opgaven Nyt tag
for opgaven Nyt tag
Alt var udført perfekt jf. aftale og flot resultat til slut.
Andrea skrev en bedømmelse af Haugaard & Jesse…
for opgaven Totalrenovering Nør…
for opgaven Totalrenovering Nør…
Vi blev ikke enig om slut pris
Michael skrev en bedømmelse af Viston
for opgaven Tagarbejde - Nyt Tag…
for opgaven Tagarbejde - Nyt Tag…
Vi havde Viston til at udføre en reperation på vores tag. Fra start til slut mødte vi imødekommende og professionelle håndværkere. Vi giver de bedste anbefalinger.
erik skrev en bedømmelse af Villao Byg
for opgaven Rådden vindskede
for opgaven Rådden vindskede
Jannik var forbi i løbet af et par dage og gav sit bud på arbejdsopgaven og forslag til supplerende tiltag. Arbejdet blev gennemført inden for et par dage. Kan anbefales
Bedste virksomheder
8.0
nr 1 i kategorien VVS
nr 1 i kategorien VVS
9.2
nr 1 i kategorien Elektriker
nr 1 i kategorien Elektriker
9.0
nr 3 i kategorien Murer
nr 3 i kategorien Murer
9.4
nr 1 i kategorien Tømrer
nr 1 i kategorien Tømrer
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Byggetilbud?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Virksomheder

Tømrerfirmaet ZN, 45834583 Sj.OddeFå et tilbud !
LKHBYG, 45834583 Sjællands OddeFå et tilbud !

Tagdækker i Sjællands Odde

Søger du en tagdækker i Sjællands Odde, så kig med her. Vi har samlet de bedste firmaer fra Danmarks lokalområder, og de står klar til at give pris på din tagdækning. Bor du uden for Sjællands Odde, kan du stadig bruge vores service til tagtilbud, da den er landsdækkende. Her finder du nemt en billig tagdækker Sjællands Odde.

Tilbud på tagdækning Sjællands Odde til nyt tag eller andet tagarbejde

Tagdækkere beskæftiger sig med diverse arbejder ved taget. Det kan være at lægge nyt tag eller blot at renovere det gamle. På siden her kan du få tilbud fra tagdækkere i Sjællands Odde, uden det store bøvl og besvær. Skal du fx have lagt eternittag eller decratag, så kan du indtaste dine ønsker i job-formularen, hvorefter tagfirmaer vil byde på din opgave, kvit og frit. Du kan også hente tagtilbud på nyt tag eller andet tagarbejde. Det er ikke kun tagdækning Sjællands Odde du kan få pris på, også andre byer er med.

Tagpriser og Tagdækning Sjællands Odde

Tagdækning Sjællands Odde priser får du de bedste af her. Priserne ligger oftest på 160-350 kr/timen, men gennem sites som denne kan prisen ofte handles ned. Vi sender din opgave i udbud, og opstiller tagfirmaernes priser så du let kan overskue dem. Du bestemmer selv om du vil acceptere en tagpris, eller om du synes de er for høje. Tagdækkerne kommer ikke nødvendigvis fra Sjællands Odde, da man ofte opnår en bedre pris ved at vælge en udefrakommen.

Billig tagdækker Sjællands Odde

Billig tagdækker Sjællands Odde findes i dag online. Med smarte hjemmesider kan du blandt andet se tagdækkernes bedømmelser og anbefalinger fra andre brugere, og se billeder af det tagudskiftning de før har lavet. Dermed vælger du ikke bare den billigste, men også den mest kvalificerede tagdækker. Billig tagdækning findes muligvis i Sjællands Odde, men vær opmærksom på, at man godt kan opnå besparelser ved at vælge et tilbud fra et firma fra en anden by. Dette især ved større opgaver såsom tagudhæng.

Eksempler

Tagarbejde (nyt tag, tagrenovering m.m.)
Opgavebeskrivelse 1=4583 Sjællands Odde 9=Levering og montering af 1x overpap som liste tagdækning på nyt sommerhus hvor under pap er monteret.
Huset er med 2 tage og mellembygning.
tagareal er ialt ca. 145
tagrender er monteret, men i denne entreprise indgår fodblik.
der er 2 ovenlys vinduer og 1 stk taghætte og 1 stk skorsten fra brænde oven
tagdækker sørger selv for stillads der er ca. 2,7 m til tagfod 3=Vis billedet 4=Vis billedet 5=Vis billedet 8=10-11/2011
Afrensning og maling af eternittag
Afrensning og maling af ældre eternittag. Sommerhusets grundareal er ca. 56m2. Afrensning af overdækket terrasse ca.12m2
Tagrens
Afrensning af mos på tag, evt. Maling af tag
Nyt tagpap tag på ca.28 kvm
Vi skal have udskiftet taget på vores gamle sommerhus/gæstehus, taget er fra 1972 og er en tagflade, med en hældning på ca. 5 grader, det er ca. 28 kvm, lige nu er der et sted mellem 50-70 mm isolering, måske mindre. Taget er med tagpap og direkte oven på det er der lagt Onduline tagplader, da taget har været utæt. Så vi vil godt have et tilbud på et nyt tag. 1. Det gamle tag skal tages af, har selv taget det indvendige loft ned. 2. Spær skal skiftes da taget er sunket på midten. 3. Isolering hvis det er nemmest oppe fra, ellers isolere jeg selv nede fra. 4. Montering af tagplader og tagpap. 5. Montering af sternbrædder. Jeg vil godt selv montere tagrende, indvendigt loft og isolering af taget hvis det kan gøres nede fra. Det skal helst være færdigt inden pinsen uge 22.
Byggetilbud.dk ©