Modtag priser på tagdækning online, inden for 24 timer Tagdækkere i Silkeborg byder på din opgave, og du sparer penge
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% i forhold til alm pris
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 298.254 andre danskere
Nem og sikker betaling med hos udvalgte leverandører
Nyeste bedømmelser
Jack skrev en bedømmelse af Facade Midt
for opgaven Fugning/Mursten
for opgaven Fugning/Mursten
Skulle have lavet fuger/mursten på vores hus, og fik tilbud fra Facade Midt. Kom i kontakt med Damian som er ejer af virksomheden, og det har kun været positivt. De skriver, hvis de bliver forsinket, hvilket er meget rart, da vi tidligere har oplevet håndværkere der bare bliver væk fra deres aftaler, men ikke Facade Midt. De møder op, og laver et rigtig flot stykke arbejde, samt oprydning efter sig, så man ikke kan se at de har været på ens grund. De tog sig endda tid til at se på husets mursten, fuger samt sokler og kom med anbefalinger til udbedringer af diverse ting, inden det udvikler sig - Bestemt ikke sidste gang at vi bruger Facade Midt til murer opgaver. Hurtige, dygtige, detalje orienteret, serviceminded og skarpe på prisen! * * * * * stjerner herfra, og ikke én mindre!
anja skrev en bedømmelse af Bygman ApS
for opgaven Totalrenovering Hol…
for opgaven Totalrenovering Hol…
Fint
Thomas skrev en bedømmelse af Glarmester Grupp…
for opgaven Glarmester Vanløse
for opgaven Glarmester Vanløse
Superfint resultat
Kaan skrev en bedømmelse af Farzad Moradi
for opgaven Maler Nørrebro
for opgaven Maler Nørrebro
Fik lavet et hjørne i mit køkken hvor der var en del skader. Farzad gav mig et tilbud og en super god pris samtidig med at han kunne starte med det samme. Derudover udviste han stor fleksibilitet ifm. betaling.
Thormod skrev en bedømmelse af Fjordbyernes bro…
for opgaven Brolægning Hvidovre
for opgaven Brolægning Hvidovre
Godt tilbud, flot arbejde, og alle aftaler overholdt.
Jens skrev en bedømmelse af RS-service ApS
for opgaven Maler Kastrup
for opgaven Maler Kastrup
Opgaven lød på maling af vægge, lofter, paneler, døre, skabe, opsætning af gipsloft, slibning og lakering af gulve. Vi blev brændt af af vores oprindelig håndværker - to dage før opgaven skulle gå i gang, og vi havde kun 14 dage til vores flyttemænd rykkde ind, så vi var ekstremt pressede og stressede, da vi slog denne opgave op her på siden! Rashid svarede hurtigt og kom og inspicerede og vejledte kompetent om opgaven samme dag, som vi fik nøglerne til huset. Rashid satte os med det samme i forbindelse med en gulvmand, som kom en time efter Rashid var kørt! Af gulvmanden fik vi samme super professionelle vejledning. Samtidig var gulvmanden den eneste, vi havde ude, som rent faktisk målte gulvet nøjagtigt op. Det viste sig at gulvarealet, som skulle slibes, var 1/3 mindre end husets areal, så prisen blev markant lavere end de andre tilbud, vi fik. Både Rashid og gulvmand kunne nemt have presset os på prisen og udnyttet, at vi var i en lortesituation, men det gjorde de ikke. Stor respekt for det. I det hele taget var den samlede pris for hele opgaven MARKANT den billigste vi fik tilbudt (både første og anden gang vi slog opgaven op), men håndværk, punktlighed og professionalisme var i top hele vejen igennem. Rashid og hans folk var her decideret på minuttet! Jeg kan ikke rose dem nok. Så søde, høflige og respektfulde. De kom tilbage og udbedrede et par småting - og reparerede nogle skader, som vi selv havde lavet under flytningen uden merbetaling. Først da alt var ordnet, og vi havde bekræftet, at alt var ok, bad Rashid om betaling. Rashid havde undervejs opdaget nogle uforudsete problemer, som han sendte os dokumentation for på mms. Først efter vores godkendelse udbedrede han disse ting. Til en meget lille merpris. Og jeg bør vel afslutningsvis nævne, at opgaven selvfølgelig nåede at blive løst, inden vi flyttede ind.
Bedste virksomheder
9.5
nr 1 i kategorien Tømrer
nr 1 i kategorien Tømrer
8.8
nr 1 i kategorien VVS
nr 1 i kategorien VVS
8.6
nr 5 i kategorien Murer
nr 5 i kategorien Murer
9.5
nr 1 i kategorien Elektriker
nr 1 i kategorien Elektriker
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Byggetilbud?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Prøv vores søgefunktion med prislister for flyttefirmaer i Århus

Virksomheder

Tage Hansens Murerforretning A/S, 86008600 SilkeborgFå et tilbud !
Fr. Madsen A/S, 86008600 SilkeborgFå et tilbud !
Tømrerfirmaet Novi Byg ApS, 86008600 SilkeborgFå et tilbud !
Silkeborg Mobilkøreskole, 86008600 SilkeborgFå et tilbud !
Tømrerfirmaet Sandegaard og Andersen ApS, 86008600 SilkeborgFå et tilbud !
SDJ Murer & Entreprenør, 86008600 SilkeborgFå et tilbud !
Martin Hansen, 86008600 SilkeborgFå et tilbud !
Troelsen byg og montage aps, 86008600 SilkeborgFå et tilbud !
Hundrup Byg v/Laurids Hundrup, 86008600 SilkeborgFå et tilbud !
DM Montage, 86008600 SilkeborgFå et tilbud !
Tømrerfirmaet Peter Jensen,, 86008600 SilkeborgFå et tilbud !
Silkeborg Facadeisolering, 86008600 SilkeborgFå et tilbud !
Krøier-Byg, 86008600 SilkeborgFå et tilbud !
Pebersnedkeren, 86008600 SilkeborgFå et tilbud !
RT Group, 86008600 SilkeborgFå et tilbud !
Borghus Design ApS, 86008600 SilkeborgFå et tilbud !
Tornelund Totalbyg, 86008600 SilkeborgFå et tilbud !
Peter PJ, 86008600 SilkeborgFå et tilbud !
APR, 86008600 SilkeborgFå et tilbud !
Tømrermester Lars Gade ApS, 86008600 SilkeborgFå et tilbud !
JT Tømrer, 86008600 SilkeborgFå et tilbud !

Tagdækker i Silkeborg

Søger du en tagdækker i Silkeborg, så kig med her. Vi har samlet de bedste firmaer fra Danmarks lokalområder, og de står klar til at give pris på din tagdækning. Bor du uden for Silkeborg, kan du stadig bruge vores service til tagtilbud, da den er landsdækkende. Her finder du nemt en billig tagdækker Silkeborg.

Tilbud på tagdækning Silkeborg til nyt tag eller andet tagarbejde

Tagdækkere beskæftiger sig med diverse arbejder ved taget. Det kan være at lægge nyt tag eller blot at renovere det gamle. På siden her kan du få tilbud fra tagdækkere i Silkeborg, uden det store bøvl og besvær. Skal du fx have lagt eternittag eller decratag, så kan du indtaste dine ønsker i job-formularen, hvorefter tagfirmaer vil byde på din opgave, kvit og frit. Du kan også hente tagtilbud på nyt tag eller andet tagarbejde. Det er ikke kun tagdækning Silkeborg du kan få pris på, også andre byer er med.

Tagpriser og Tagdækning Silkeborg

Tagdækning Silkeborg priser får du de bedste af her. Priserne ligger oftest på 160-350 kr/timen, men gennem sites som denne kan prisen ofte handles ned. Vi sender din opgave i udbud, og opstiller tagfirmaernes priser så du let kan overskue dem. Du bestemmer selv om du vil acceptere en tagpris, eller om du synes de er for høje. Tagdækkerne kommer ikke nødvendigvis fra Silkeborg, da man ofte opnår en bedre pris ved at vælge en udefrakommen.

Billig tagdækker Silkeborg

Billig tagdækker Silkeborg findes i dag online. Med smarte hjemmesider kan du blandt andet se tagdækkernes bedømmelser og anbefalinger fra andre brugere, og se billeder af det tagudskiftning de før har lavet. Dermed vælger du ikke bare den billigste, men også den mest kvalificerede tagdækker. Billig tagdækning findes muligvis i Silkeborg, men vær opmærksom på, at man godt kan opnå besparelser ved at vælge et tilbud fra et firma fra en anden by. Dette især ved større opgaver såsom tagudhæng.

Eksempler

Tagarbejde (nyt tag, tagrenovering m.m.)
Opgavebeskrivelse 1=8600 Silkeborg 30=Taget skal blot renoveres 2=Betontegl 14=Nej 13=Nej 16= 17= 18= 24=Ja 31=Har haft en stormskade, der skal skiftes ca. 5-8 sten. En vindue i karnappen skal udskiftes. Og har også en frostsprængt trappe, her skal der gensættes ca. 8 fliser som har sluppet limen. 3=Vis billedet 4=Vis billedet 5=Vis billedet 23=25-03/2011
Tagarbejde (nyt tag, tagrenovering m.m.)
Opgavebeskrivelse 1=8600 Silkeborg 30=Der skal nyt tag på 2=Tegl 14=Ja 13=Nej 16=0 17=2 stk. velux 18=0 24=Ja 31=Der ønskes nyt tag i tegl/betontegl, mat sort. Det eksisterende tegl-tag er uden undertag og skal afmonteres. Skorstenen ønskes fjernet til lige under tagryg. Antenne ønskes afmonteret (er ikke i brug). Der er 2 stk. velux vinduer på den ene side. 3=Vis billedet 4=Vis billedet 5=Vis billedet 23=06-08/2010
Tagarbejde (nyt tag, tagrenovering m.m.)
Opgavebeskrivelse 1=8600 Silkeborg 30=Der skal nyt tag på 2=Decra 14=Ja 13=Vejledning ønskes 16=nej 17=nej 18=nej 24=Nej 31=hus fra 1969 grundplan ca 140 m2
23=
Nyt tag
Tilbud skal inkludere 1 eller 2 ovenlysvinduer og ståltagrender ca. 75 mtr + 6 nedløb + 3 hætter, 1 skorstensindækning og 2 skotrender. 200 mm efterisolering, loft. Jeg har mulighed for at bidrage med at pille taget ned + andet mindre forefaldende arbejde. Specifikation på alt udført arbejde ønskes. . Husstørrelse: 199kvm.
tag frejasvej 116
sprøjtning med algefjerner
udskiftning af tag
grundplan 85 m2 - taghældning ca. 30 grader - 2. plans hus
Undertags renovering
I forbindelse med indflytning blev det konstateret, at undertaget har revner. Dette grundet håndværkerfejl ved installation. Der skal lægges nyt undertag. Dette indebærer at taget skal fjernes og pålægges igen. De gamletagsten kan genbruges. -160 m2 er villaens areal. Tagets areal er lidt større, da der er udhæng.
Tag, kolonihavehus
Vi har lige købt et kolonihavehus, der virkelig trænger til at få skiftet tag. Der er åbenbart en utæthed, da der på et tidspunkt er kommet vand ind. Der er vedhæftet et par billeder. Jeg har afkrydset for ståltag eller tagpap m.fl. Ved ikke hvad der er billigst, men det skal ikke være for dyrt. Kan selv være behjælpelig med at aftage det gamle tag. Hvis man kigger billedet så er det "hovedtaget" der skal skiftes og ikke det lille, plasttag.
Tagpaptag oven på eksisterende, pr m2
Tagpaptag Tagpaptag oven på eksisterende, pr m2
Tagarbejde - Nyt Tag - Tagrenovering Silkeborg
Ældre hus med meget dårligt tag. Huset er fra halvtredserne og har flere utætheder. Jeg indhenter tilbud for min far ,så derfor har jeg pt ingen billeder. Huset er i to etager og er samlet på 230 km.
Tagarbejde - Nyt Tag - Tagrenovering Silkeborg
Mit hus fra 2010 har desværre ingen fuglegitter monteret, og jeg er derfor ret genereret af fuglereder hvert år. Har behov for et fast total tilbud om at få monteret fuglegitter hele vejen rundt - har ca. 80m tagrende hele vejen rundt.
Tagarbejde - Nyt Tag - Tagrenovering Silkeborg
Vi har et originalt tag i bølgeeternit fra 1971 som ikke holder længere. Huset er 160kvm. Der skal nyt tag på, vi står imellem nyt bølgeeternit eller Decratag ovenpå. Der skal også laves nye tagrender og nye gavle. Gavlene er lige nu træplader - vi ønsker nonwood. Gavlene sidder en halv meter ude over huset - vi vil have gavlene ind til husmuren så de flugter. Selve taget må gerne stikke ud over. Samtidig vil vi høre om en evt oveni pris, hvis vi gerne vil have lavet loft til kip i 4 meter ind i den ene ende af huset (huset er 8 m bredt). Så der kan blive lavet to hems , (der er 2 værelser ved siden af hinanden) ovenover hver hems skal der være et vindue i taget. Dvs ialt 2 tagvinduer. Vi ønsker en pris for både version 1 og 2. Helst på mail/skrift.
Tagarbejde - Nyt Tag - Tagrenovering Silkeborg
Tilbud på enten reparation eller nyt tag Huset er i 2 forskellige niveauer, hvor det ene niveau er 1. sals højde. Yderligere nuværende karakteristika for huset: - Enkeltside taghældning - Betontagsten (dog ikke godkendt pga. for lav hældning) - 3 Velux tagvinduer Løsning #1 - Reparation af det eksisterende tag, formentlig ved udbedring af utætheder i undertag Løsning #2 - Nyt tag med tagpap - Ny isolering af tag - Nyt tagudhæng
Tagarbejde - Nyt Tag - Tagrenovering Silkeborg
Undetaget skal skiftes med det samme. 153 kvm2
Byggetilbud.dk ©