Modtag priser på tagdækning online, inden for 24 timer Tagdækkere i Roslev byder på din opgave, og du sparer penge
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% i forhold til alm pris
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 306.522 andre danskere
Nem og sikker betaling med hos udvalgte leverandører
Nyeste bedømmelser
Christian skrev en bedømmelse af Pro-malerservice…
for opgaven Maler Herlev
for opgaven Maler Herlev
Pro-Malerservice er professionelle og kvalitetsorienteret malere til en fornuftig pris. I en tid, hvor pris og kvalitet er vigtige parametre for succes, er det vigtigt at have en pålidelig firmaet på en god og professionel måde. Arbejdet blev udført hurtigt og af høj kvalitet. Næste gang jeg skal have en væg malet igen, kontakter jeg Pro-Malerservice! Tusind tak for denne gang.
Anders skrev en bedømmelse af Jc Rørteknik
for opgaven VVS Hvidovre
for opgaven VVS Hvidovre
Jimmy er imødekommende og meget serviceminded. Vi er meget tilfredse med hans indsats og regner med inviterer ham til at byde på andre arbejder.
Majbrit skrev en bedømmelse af JEGSTRUP ApS
for opgaven Gulvafslibning Aalb…
for opgaven Gulvafslibning Aalb…
Flot og hurtigt resultat
Sarah skrev en bedømmelse af Pro-malerservice…
for opgaven Maler Herlev
for opgaven Maler Herlev
Vi fik malet vores lille lejelighed på 68 m2 som gik super fint. Super hurtig respons på tilbud samt udførelse af opgave. Ingen klager herfra og pro malerservice kan varmt anbefales :D
Christian skrev en bedømmelse af DK Tømrer & Gulv
for opgaven Skift af trapez plad…
for opgaven Skift af trapez plad…
Godt udført, ingen klager herfra.
Usman skrev en bedømmelse af Malerfirmaet MV…
for opgaven Maler Taastrup
for opgaven Maler Taastrup
.
Bedste virksomheder
8.0
nr 1 i kategorien Murer
nr 1 i kategorien Murer
9.5
nr 1 i kategorien Tømrer
nr 1 i kategorien Tømrer
9.5
nr 1 i kategorien Elektriker
nr 1 i kategorien Elektriker
9.2
nr 2 i kategorien VVS
nr 2 i kategorien VVS
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Byggetilbud?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Virksomheder

Byggeservice, 78707870 RoslevFå et tilbud !
Tømrer & Snedker Poul Bak ApS, 78707870 RoslevFå et tilbud !
Sallingsund Byg ApS, 78707870 RoslevFå et tilbud !
BT Tag, 78707870 RoslevFå et tilbud !
Jens Kr. Lynggaard Pedersen, 78707870 RoslevFå et tilbud !
PK Tømrer- og rådgivningsfirma, 78707870 RoslevFå et tilbud !
Wiene Byg & Anlæg, 78707870 RoslevFå et tilbud !

Tagdækker i Roslev

Søger du en tagdækker i Roslev, så kig med her. Vi har samlet de bedste firmaer fra Danmarks lokalområder, og de står klar til at give pris på din tagdækning. Bor du uden for Roslev, kan du stadig bruge vores service til tagtilbud, da den er landsdækkende. Her finder du nemt en billig tagdækker Roslev.

Tilbud på tagdækning Roslev til nyt tag eller andet tagarbejde

Tagdækkere beskæftiger sig med diverse arbejder ved taget. Det kan være at lægge nyt tag eller blot at renovere det gamle. På siden her kan du få tilbud fra tagdækkere i Roslev, uden det store bøvl og besvær. Skal du fx have lagt eternittag eller decratag, så kan du indtaste dine ønsker i job-formularen, hvorefter tagfirmaer vil byde på din opgave, kvit og frit. Du kan også hente tagtilbud på nyt tag eller andet tagarbejde. Det er ikke kun tagdækning Roslev du kan få pris på, også andre byer er med.

Tagpriser og Tagdækning Roslev

Tagdækning Roslev priser får du de bedste af her. Priserne ligger oftest på 160-350 kr/timen, men gennem sites som denne kan prisen ofte handles ned. Vi sender din opgave i udbud, og opstiller tagfirmaernes priser så du let kan overskue dem. Du bestemmer selv om du vil acceptere en tagpris, eller om du synes de er for høje. Tagdækkerne kommer ikke nødvendigvis fra Roslev, da man ofte opnår en bedre pris ved at vælge en udefrakommen.

Billig tagdækker Roslev

Billig tagdækker Roslev findes i dag online. Med smarte hjemmesider kan du blandt andet se tagdækkernes bedømmelser og anbefalinger fra andre brugere, og se billeder af det tagudskiftning de før har lavet. Dermed vælger du ikke bare den billigste, men også den mest kvalificerede tagdækker. Billig tagdækning findes muligvis i Roslev, men vær opmærksom på, at man godt kan opnå besparelser ved at vælge et tilbud fra et firma fra en anden by. Dette især ved større opgaver såsom tagudhæng.

Eksempler

Tagarbejde (nyt tag, tagrenovering m.m.)
Opgavebeskrivelse 1=7870 Roslev 30=Der skal nyt tag på 2=Decra 14=Ja 13=Nej 16=1 17=0 18=0 24=Ja 2=Det er en bestående sidebygning med ståltag. (Garage med lejlighed)Vi forventer at man evt. kan lægge det nye tag på det gamle. Der er ca. 90 m2. Farve sort 23=
Tagarbejde (nyt tag, tagrenovering m.m.)
Opgavebeskrivelse 1=7870 Roslev 30=Der skal nyt tag på 32=Eternit 14=Ja 13=Ja 16=3 17=1 18= 24=Ja 33= 23=
ståltag på fritidshus fur landevej 91 7870 roslev
vi har købt et fritidshus med utæt eternittag og påtænker at ligge ståltag på enten, ovenpå det gamle tag, eller vi selv fjerner eternit pladerne og ligger stål med kondens bagside med supplerende lægter. da vi lige har investeret i huset, er vi interesseret i en billig løsning, evt. ståltrapez el.lign.i sort farve. det gælder primært om at få et tæt tag. der er 5x11 rækker eternitplader på den ene side og 3x11 på den anden side af huset, der er i 2 plan og behøver kun stillads på den ene side. vi er åbne for ideer til et billigt og tæt tag, og er klar på selv at hjælpe til med klargøring m.m.
maling af eternit tag
Maling af gammelt eternit tag. Mit hus er: 82m2 i grundplan Med en taghældning på 45 grader Udhæng på ca 40 cm så hvis jeg regner rigtigt er det ca 140m2 tagflade. På tagfladen er der 5 veluxvinduer og en tyskerkvist med tagpapsom skal regnes fra det samlede tagareal , mit skøn er at kvisten tager ca 20m2 af den samlede tagflade. Arbejdsopgaven skal laves i foråret (muligheden Var ikke tilgængelig længere nede)
Byggetilbud.dk ©