Modtag priser på tagdækning online, inden for 24 timer Tagdækkere i Otterup byder på din opgave, og du sparer penge
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% i forhold til alm pris
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 298.394 andre danskere
Nem og sikker betaling med hos udvalgte leverandører
Nyeste bedømmelser
Tina skrev en bedømmelse af Facade Midt
for opgaven Pudsning af Sokkel
for opgaven Pudsning af Sokkel
Fuld tilfredshed.
Jack skrev en bedømmelse af Facade Midt
for opgaven Fugning/Mursten
for opgaven Fugning/Mursten
Skulle have lavet fuger/mursten på vores hus, og fik tilbud fra Facade Midt. Kom i kontakt med Damian som er ejer af virksomheden, og det har kun været positivt. De skriver, hvis de bliver forsinket, hvilket er meget rart, da vi tidligere har oplevet håndværkere der bare bliver væk fra deres aftaler, men ikke Facade Midt. De møder op, og laver et rigtig flot stykke arbejde, samt oprydning efter sig, så man ikke kan se at de har været på ens grund. De tog sig endda tid til at se på husets mursten, fuger samt sokler og kom med anbefalinger til udbedringer af diverse ting, inden det udvikler sig - Bestemt ikke sidste gang at vi bruger Facade Midt til murer opgaver. Hurtige, dygtige, detalje orienteret, serviceminded og skarpe på prisen! * * * * * stjerner herfra, og ikke én mindre!
anja skrev en bedømmelse af Bygman ApS
for opgaven Totalrenovering Hol…
for opgaven Totalrenovering Hol…
Fint
Thomas skrev en bedømmelse af Glarmester Grupp…
for opgaven Glarmester Vanløse
for opgaven Glarmester Vanløse
Superfint resultat
Kaan skrev en bedømmelse af Farzad Moradi
for opgaven Maler Nørrebro
for opgaven Maler Nørrebro
Fik lavet et hjørne i mit køkken hvor der var en del skader. Farzad gav mig et tilbud og en super god pris samtidig med at han kunne starte med det samme. Derudover udviste han stor fleksibilitet ifm. betaling.
Thormod skrev en bedømmelse af Fjordbyernes bro…
for opgaven Brolægning Hvidovre
for opgaven Brolægning Hvidovre
Godt tilbud, flot arbejde, og alle aftaler overholdt.
Bedste virksomheder
9.5
nr 1 i kategorien Tømrer
nr 1 i kategorien Tømrer
8.8
nr 1 i kategorien VVS
nr 1 i kategorien VVS
8.6
nr 6 i kategorien Murer
nr 6 i kategorien Murer
9.5
nr 1 i kategorien Elektriker
nr 1 i kategorien Elektriker
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Byggetilbud?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Prøv vores søgefunktion med prislister for flyttefirmaer i Århus

Virksomheder

Cnj Byg Tømrer Og Snedkerfirma Carsten Jensen, 54505450 OtterupFå et tilbud !
TØMRERMESTER KURT KORSHOLM ApS, 54505450 OtterupFå et tilbud !
A-Z Tagteknik ApS, 54505450 OtterupFå et tilbud !
Peter skov, 54505450 OtterupFå et tilbud !
Olaf Malerfirma, 54505450 OtterupFå et tilbud !
AM Byg og entreprise IVS, 54505450 OtterupFå et tilbud !
DP Facader, 54505450 OtterupFå et tilbud !
TP-Montage, 54505450 OtterupFå et tilbud !

Tagdækker i Otterup

Søger du en tagdækker i Otterup, så kig med her. Vi har samlet de bedste firmaer fra Danmarks lokalområder, og de står klar til at give pris på din tagdækning. Bor du uden for Otterup, kan du stadig bruge vores service til tagtilbud, da den er landsdækkende. Her finder du nemt en billig tagdækker Otterup.

Tilbud på tagdækning Otterup til nyt tag eller andet tagarbejde

Tagdækkere beskæftiger sig med diverse arbejder ved taget. Det kan være at lægge nyt tag eller blot at renovere det gamle. På siden her kan du få tilbud fra tagdækkere i Otterup, uden det store bøvl og besvær. Skal du fx have lagt eternittag eller decratag, så kan du indtaste dine ønsker i job-formularen, hvorefter tagfirmaer vil byde på din opgave, kvit og frit. Du kan også hente tagtilbud på nyt tag eller andet tagarbejde. Det er ikke kun tagdækning Otterup du kan få pris på, også andre byer er med.

Tagpriser og Tagdækning Otterup

Tagdækning Otterup priser får du de bedste af her. Priserne ligger oftest på 160-350 kr/timen, men gennem sites som denne kan prisen ofte handles ned. Vi sender din opgave i udbud, og opstiller tagfirmaernes priser så du let kan overskue dem. Du bestemmer selv om du vil acceptere en tagpris, eller om du synes de er for høje. Tagdækkerne kommer ikke nødvendigvis fra Otterup, da man ofte opnår en bedre pris ved at vælge en udefrakommen.

Billig tagdækker Otterup

Billig tagdækker Otterup findes i dag online. Med smarte hjemmesider kan du blandt andet se tagdækkernes bedømmelser og anbefalinger fra andre brugere, og se billeder af det tagudskiftning de før har lavet. Dermed vælger du ikke bare den billigste, men også den mest kvalificerede tagdækker. Billig tagdækning findes muligvis i Otterup, men vær opmærksom på, at man godt kan opnå besparelser ved at vælge et tilbud fra et firma fra en anden by. Dette især ved større opgaver såsom tagudhæng.

Eksempler

Tagarbejde (nyt tag, tagrenovering m.m.)
Opgavebeskrivelse 1=5450 Otterup 30=Der skal nyt tag på 2=Decra 14=Ja 13=Nej 16=ingen 17=ingen 18=ingen 24=Ja 31=et nedlagt forsamlingshus med betontag fra ca 1920 23=
Fastgørelse af IBF dobbelt S betontagsten
Tagsten skal fastgøres med tagstenssøm jf. IBF's fastgørelsesprocedure. Arbejdet kan udføres på stige fra skotrender, og uden nedtagning af tagsten.
Algebehandling af tag
Nyt tag på sommerhus og garage
Sommerhus belligende i jørgensø ved otterup.. længehus med høj taghældning 55 m2 grundplan, ca 100 m2 tag. Garage 18m2 grundplan, ca 30 m2 tag. Det nuværende tag er skifereternit og ønskes udskiftet med bølgeeternit b7.
Hjælp til tagdækning
Hej, Vi søger en (eller to) dygtig medehjælper til tagdækning med ståltagpladder. Alle bjælkerne osv. sidder allerede på, der skal bare de store tagpladder (1 x 6 m) på, i alt ca. 42 stykker. Eventuelt derefter også facadebeklædning og indbyggelse af vinduer og dører. Kan i lave et tilbud til det? Lad os gerne også vide, hvornår kunne i starte tidligst. Mvh. Bert Bredewold
tag maling
rensning og maling af tag 100 km. fra 1974det er et rækkehus på for hånt tak er der garanti
Tagarbejde - Nyt Tag - Tagrenovering Otterup
udskiftning af tag dækning fra eternit til tegl vis det er muligt(circa 180m2) og isolation Jeg vil ændre tagkonstruktion med henblik på udvidelse af boligareal ( kun en del af taget) Se billede!
Byggetilbud.dk ©