Modtag priser på tagdækning online, inden for 24 timer Tagdækkere i Ølstykke byder på din opgave, og du sparer penge
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% i forhold til alm pris
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 298.601 andre danskere
Nem og sikker betaling med hos udvalgte leverandører
Nyeste bedømmelser
Ulla skrev en bedømmelse af Den Bette Elektr…
for opgaven Elektriker Hjørring
for opgaven Elektriker Hjørring
Resultatet blev rigtigt fint og Brian/Den bette elektriker har leveret en flot service
Jonas skrev en bedømmelse af RM Malergruppen
for opgaven Maler Frederiksberg
for opgaven Maler Frederiksberg
Super nice firma. Gode folk, flinke folk. Kvalitetsarbejde for en overkommelig pris. Tapetet af, væv op, to gange maling på. Alt står snor lige. Jeg kan KUN anbefale RM - de er er til at tale med, service mindede og kreative når det er nødvendigt!
Morten skrev en bedømmelse af Malerfirmaet MV…
for opgaven Maler Greve
for opgaven Maler Greve
Godt arbejde, den bedste pris.
Lasse skrev en bedømmelse af Facade Midt
for opgaven Vælte en bærende mur…
for opgaven Vælte en bærende mur…
hurtig og fair pris
Thipan skrev en bedømmelse af Jonny Erik Meinc…
for opgaven Maler Østerbro
for opgaven Maler Østerbro
Fint og effektivt arbejde!
Lene skrev en bedømmelse af Hvids Tømrerfirm…
for opgaven Terrasse 60 m2 og sk…
for opgaven Terrasse 60 m2 og sk…
Yderst professionel i kommunikation, tilbudsafgivning, udførelse og ikke mindst resultat!
Bedste virksomheder
9.5
nr 1 i kategorien Tømrer
nr 1 i kategorien Tømrer
8.8
nr 1 i kategorien VVS
nr 1 i kategorien VVS
8.6
nr 6 i kategorien Murer
nr 6 i kategorien Murer
9.5
nr 1 i kategorien Elektriker
nr 1 i kategorien Elektriker
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Byggetilbud?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Prøv vores søgefunktion med prislister for flyttefirmaer i Århus

Virksomheder

EPDM-Tagservice, 36503650 ØlstykkeFå et tilbud !
dp byg ApS, 36503650 ØlstykkeFå et tilbud !
Tech Byg, 36503650 ØlstykkeFå et tilbud !
Sengenbjerg Byg, 36503650 ØlstykkeFå et tilbud !
C.S.E Byg & Montage, 36503650 ØlstykkeFå et tilbud !
MP Byg, 36503650 ØlstykkeFå et tilbud !
Helby Byg, 36503650 ØlstykkeFå et tilbud !

Tagdækker i Ølstykke

Søger du en tagdækker i Ølstykke, så kig med her. Vi har samlet de bedste firmaer fra Danmarks lokalområder, og de står klar til at give pris på din tagdækning. Bor du uden for Ølstykke, kan du stadig bruge vores service til tagtilbud, da den er landsdækkende. Her finder du nemt en billig tagdækker Ølstykke.

Tilbud på tagdækning Ølstykke til nyt tag eller andet tagarbejde

Tagdækkere beskæftiger sig med diverse arbejder ved taget. Det kan være at lægge nyt tag eller blot at renovere det gamle. På siden her kan du få tilbud fra tagdækkere i Ølstykke, uden det store bøvl og besvær. Skal du fx have lagt eternittag eller decratag, så kan du indtaste dine ønsker i job-formularen, hvorefter tagfirmaer vil byde på din opgave, kvit og frit. Du kan også hente tagtilbud på nyt tag eller andet tagarbejde. Det er ikke kun tagdækning Ølstykke du kan få pris på, også andre byer er med.

Tagpriser og Tagdækning Ølstykke

Tagdækning Ølstykke priser får du de bedste af her. Priserne ligger oftest på 160-350 kr/timen, men gennem sites som denne kan prisen ofte handles ned. Vi sender din opgave i udbud, og opstiller tagfirmaernes priser så du let kan overskue dem. Du bestemmer selv om du vil acceptere en tagpris, eller om du synes de er for høje. Tagdækkerne kommer ikke nødvendigvis fra Ølstykke, da man ofte opnår en bedre pris ved at vælge en udefrakommen.

Billig tagdækker Ølstykke

Billig tagdækker Ølstykke findes i dag online. Med smarte hjemmesider kan du blandt andet se tagdækkernes bedømmelser og anbefalinger fra andre brugere, og se billeder af det tagudskiftning de før har lavet. Dermed vælger du ikke bare den billigste, men også den mest kvalificerede tagdækker. Billig tagdækning findes muligvis i Ølstykke, men vær opmærksom på, at man godt kan opnå besparelser ved at vælge et tilbud fra et firma fra en anden by. Dette især ved større opgaver såsom tagudhæng.

Eksempler

Tagarbejde (nyt tag, tagrenovering m.m.)
Opgavebeskrivelse 1=3650 Ølstykke 9=hej mit hus tag er ca 235 kvm.hvad er pris .
m.v.h.David 8=
Tagarbejde (nyt tag, tagrenovering m.m.)
Opgavebeskrivelse 1=3650 Ølstykke 30=Der skal nyt tag på 2=Tagpaptag 14=Nej 13=Nej 16=199 17=0 18=2 24=Ja 2=Renovering af tag med folie på 199m2
Opskæring af gammelt folie
Levering og udlægning af Fibertex
Levering og montering af folie
Levering og montering af nyt ovenlys ca.60x90 cm.
Levering og montering af nyt ovenlys på ca.90x90cm.
Levering og montering af 3 stk tagbrønde i Ø75mm.
Levering og montering af 4 stk taghætter 20x20cm.
Levering og montering af nye kapsler i aluminium
Levering og indfræsning af løskanter på skorsten
23=11-06/2010
Tagarbejde (nyt tag, tagrenovering m.m.)
Opgavebeskrivelse 1=3650 Ølstykke 30=Der skal nyt tag på 32=Tagpaptag 33=Jeg vil gerne have tilbud på ny tagkonstruktion Dvs. nye lægter samt tagpaptag Taget er ca. 8 meter lang og 7,5 meter bred Jeg regner med selv at nedtage det eksisterende. Hvis der er andre idéer for at få et tag uden kondens mm er dette selvfølgelig også velkommen. Det skal dog bemærkes at der ikke er ret meget hældning på den eksisterende konstruktion…. Jeg har vedhæftet et par billeder Hvis der er spørgsmål er i meget velkommen til at skrive.

Afsluttes: Hurtigst muligt 3=Vis billedet 4=Vis billedet 23=
Tagarbejde (nyt tag, tagrenovering m.m.)
Opgavebeskrivelse 1=3650 Ølstykke 30=Der skal nyt tag på 2=Tagpaptag 14=Ja 13=Nej 16=2 17= 18=6 stk. 24=Ja 31=Hej

Jeg har et utæt tag, måske at forsikring kan dække noget af det.
Jeg ved ikke om det skal renoveres eller helt nyt, ingen anelse. 23=
Reperation af vindskeder
Vi skal have skiftet vores vindskeder på huset, Huset er fra 1980 og tror også at vindskederne er herfra. Vindskederne er noget medtaget i det ene hjørne og jeg tænker at der ikke er langt igen. Vi kunne godt tænke os et forholdsvis vedligeholdsfrit produkt som ikke skal males ofte eller overhovedet. Dette er udelukkende for at finde ud af hvad det vil koste og om vi kan holde det for et budget som vi havde tænkt os. Jeg har vedlagt lidt billeder der viser de 2 gavle. Huset er knap 7 meter højt til kip.
Pålægning af tagpap
Nyt tagpap på flad tag ca. 134 m2, reparation af plader under tagpap ca. 6 m2 Udskiftning af sternbrædder, montering af klemliste, Udskiftning af 5 stk 60x60 cm og 1 stk. 75x75 cm ovnlys, 6 stk. lys kasser.
Rep. af utæt tegltag.
Jeg har et tegltag, der er utæt omkring aftrækket fra gasfyret. Det drypper ned i bryggerset selv ved almindeligt regnvejr. Tegltaget der er med plastundertag er 50 år gammelt, men stadig i ok stand. Aftrækket til gasfyret er etableret i 2006.
Nyt tag/evt. renovering af eksisterende
Tilbud ønskes på nyt tag på parcelhus fra 1975. (143 kvm2) Yderligere ønskes tilbud på hulmursisolering samt forbedring af isolering, loft. Gerne tilbud på afmontering og bortskaffelse af eksisterende tag. Tilbud kunne også være på renovering af eksisterende tag.
Udskiftning af Figaroll bånd
Skal have udskiftet et stykke af mit figaroll bånd, da det nuværende er løbet og derved er taget blevet utæt. Der har netop været forsikringstaksator på, men er ikke en forsikringssag. Jeg har i den forbindelse fået oplyst at opgaven kan klares ude fra.
Udskiftning af rygningsbånd
Båndet under tagryggen på vores hus er slidt/sidder ikke ordentlig så der kommer vand ind under taget ved kraftig regn. Ønsker tilbud på reperation. Har ikke præcis antal m., men det er ca. 30 m. Har allerede fået et tilbud fra Egedal Tagservice Aps. Så dem behøver i ikke tilbyde opgaven. VH. Emil
påbrændning af 60m2 under- og over pap
Jeg skal have brændt nyt pap på 60m2 nyt tag. Der er et udfordrende hjørne, så opgaven skal besigtiges inden endelig aftale indgåes således, at vi undgår udfordringer der gør, at opgaven ikke kan løses inden for de aftalte rammer og aftalt pris.
Tagpap-tag til udestue
Vores tag i en 20kvm udestue er utæt, og vi har derfor besluttet, at få lagt nyt tagpap-tag. Muligvis skal et spær skiftes.
Tagarbejde - Nyt Tag - Tagrenovering Ølstykke
Vi er ved at lave en tilbygning, der skal have tagpap på dele af taget
Tagarbejde - Nyt Tag - Tagrenovering Ølstykke
Rygbånd mørnet på 23 år gammelt hus. Skal skiftes med et nyt og monteres inden vinteren.
Tagarbejde - Nyt Tag - Tagrenovering Ølstykke
Tag-beskrivelse for ejendommen Ryttervænget 46 – 3650 Ølstykke AEROSEK UNIQUE STÅLTAK På eksisterne tagbelægning oplæggesstrølægter med trykimprægneret træ, Strølægterne fastgøres i det eksisterende lægteunderlag med skrue, der har en stærk og klimabestandig overflafebelægning. Der lægtes med AeroDek plader med superstærke og snorlige Kerto lægter, dette skal sikre en fuldstændig ret og lige tagflade. Lægterne sømmes fast på strøerne. Udhæng på fronter og gavle forhøjes med trykimprægneret træ. AuerDek Unique pladerne sømmes til underlaget med indfarvet stål ringsøm 4 stk. pr. plade Der monteres udluftningshætter og vindskedekapsler i samme farve som pladerne. Tagrendesystem udskiftes til nyt alt. Incl nyt underlag, Ståltagrende 125mm på huset med 2 lige sider incl. 2 nedløb og brøndkraver. Tag = 152 m2. Tagrender 30,5 m. Vindskedebrædder 20 m Sikkerhed for eget arbejde. Garanti for arbejdes eks. Gennem (Byg Garanti) samt materiale garanti Arbejdet skal udføres snarest. Eller efter aftale
Tagarbejde - Nyt Tag - Tagrenovering Ølstykke
Tagpaptag Tagpap 2-lags, på nyt tag
Tagarbejde - Nyt Tag - Tagrenovering Ølstykke
Jeg har fået udskiftet mit naturgasfyr med luft pumpe og har dermed fået fjernet en skorsten - der skal nu skiftes en tagplade der hvor skorstenen har siddet - det er hvidt bølge eternittag. Der ud over har jeg fået fjernet en tilbygning og jeg skal nu have reetableret tag kant og tagrender der hvor tilbygningen har siddet.
Tagarbejde - Nyt Tag - Tagrenovering Ølstykke
Tagrenovering eller måske helt nyt tagpap tag. Vores tag trænger til en renovering eller måske nyt tagpap tag. Taget er ca. 114 m2. Desuden skal vores ovenlysvinduer også udskiftes (6 stk.) 3 af dem skal kunne åbnes.
Byggetilbud.dk ©