Modtag priser på tagdækning online, inden for 24 timer Tagdækkere i Odder byder på din opgave, og du sparer penge
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% i forhold til alm pris
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 327.338 andre danskere
Nem og sikker betaling med hos udvalgte leverandører
Nyeste bedømmelser
Kenneth skrev en bedømmelse af Malerfirmaet MV…
for opgaven Maler Dianalund
for opgaven Maler Dianalund
Alt perfekt
Simon skrev en bedømmelse af BV Multibyg
for opgaven Maler Frederiksberg
for opgaven Maler Frederiksberg
Virkelig godt resultat og dygtig. De bedste anbefalinger
Ole skrev en bedømmelse af RM Tømrer & Tagt…
for opgaven Nyt tag
for opgaven Nyt tag
Alt var udført perfekt jf. aftale og flot resultat til slut.
Andrea skrev en bedømmelse af Haugaard & Jesse…
for opgaven Totalrenovering Nør…
for opgaven Totalrenovering Nør…
Vi blev ikke enig om slut pris
Michael skrev en bedømmelse af Viston
for opgaven Tagarbejde - Nyt Tag…
for opgaven Tagarbejde - Nyt Tag…
Vi havde Viston til at udføre en reperation på vores tag. Fra start til slut mødte vi imødekommende og professionelle håndværkere. Vi giver de bedste anbefalinger.
erik skrev en bedømmelse af Villao Byg
for opgaven Rådden vindskede
for opgaven Rådden vindskede
Jannik var forbi i løbet af et par dage og gav sit bud på arbejdsopgaven og forslag til supplerende tiltag. Arbejdet blev gennemført inden for et par dage. Kan anbefales
Bedste virksomheder
8.0
nr 1 i kategorien VVS
nr 1 i kategorien VVS
9.2
nr 1 i kategorien Elektriker
nr 1 i kategorien Elektriker
9.0
nr 3 i kategorien Murer
nr 3 i kategorien Murer
9.4
nr 1 i kategorien Tømrer
nr 1 i kategorien Tømrer
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Byggetilbud?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Virksomheder

Odder Tømrer & Snedkerforretning ApS, 83008300 OdderFå et tilbud !
BREDKÆRVEJEN'S MURER & BETON ApS, 83008300 OdderFå et tilbud !
Gylling Tømrer og Bygningssnedkeri ApS, 83008300 OdderFå et tilbud !
Brdr. Borup - Tømrer & El ApS, 83008300 OdderFå et tilbud !
Bygningshåndværk v/Lasse Nielsen, 83008300 OdderFå et tilbud !
Lehr, 83008300 OdderFå et tilbud !
MA byg og montage, 83008300 OdderFå et tilbud !
Midtjysk Byggeservice, 83008300 OdderFå et tilbud !

Tagdækker i Odder

Søger du en tagdækker i Odder, så kig med her. Vi har samlet de bedste firmaer fra Danmarks lokalområder, og de står klar til at give pris på din tagdækning. Bor du uden for Odder, kan du stadig bruge vores service til tagtilbud, da den er landsdækkende. Her finder du nemt en billig tagdækker Odder.

Tilbud på tagdækning Odder til nyt tag eller andet tagarbejde

Tagdækkere beskæftiger sig med diverse arbejder ved taget. Det kan være at lægge nyt tag eller blot at renovere det gamle. På siden her kan du få tilbud fra tagdækkere i Odder, uden det store bøvl og besvær. Skal du fx have lagt eternittag eller decratag, så kan du indtaste dine ønsker i job-formularen, hvorefter tagfirmaer vil byde på din opgave, kvit og frit. Du kan også hente tagtilbud på nyt tag eller andet tagarbejde. Det er ikke kun tagdækning Odder du kan få pris på, også andre byer er med.

Tagpriser og Tagdækning Odder

Tagdækning Odder priser får du de bedste af her. Priserne ligger oftest på 160-350 kr/timen, men gennem sites som denne kan prisen ofte handles ned. Vi sender din opgave i udbud, og opstiller tagfirmaernes priser så du let kan overskue dem. Du bestemmer selv om du vil acceptere en tagpris, eller om du synes de er for høje. Tagdækkerne kommer ikke nødvendigvis fra Odder, da man ofte opnår en bedre pris ved at vælge en udefrakommen.

Billig tagdækker Odder

Billig tagdækker Odder findes i dag online. Med smarte hjemmesider kan du blandt andet se tagdækkernes bedømmelser og anbefalinger fra andre brugere, og se billeder af det tagudskiftning de før har lavet. Dermed vælger du ikke bare den billigste, men også den mest kvalificerede tagdækker. Billig tagdækning findes muligvis i Odder, men vær opmærksom på, at man godt kan opnå besparelser ved at vælge et tilbud fra et firma fra en anden by. Dette især ved større opgaver såsom tagudhæng.

Eksempler

Tagarbejde (nyt tag, tagrenovering m.m.)
Opgavebeskrivelse 1=8300 Odder 30=Der skal nyt tag på 2=Betontegl 14=Ja 13=Ja 16=8 17=6 18= 24=Ja 31=Eksisterende bølgeeternit tag ønskes skiftet til sort betontegl (mat), incl. 300mm ny isolering. Tagvinduerne udskiftes med 6 nye (fx. fra velux). Der skal laves udtræk til rund skorsten. De 2 kviste skal også have nyt tag. Tilbuddet skal være incl. nye tagrender (stål) med 4 nedløb. Tilbygningen skal holdes uden for dette projekt. 3=Vis billedet 4=Vis billedet 23=01-10/2011
Rep af tagpap
Tagpap på lille tilbygning er utæt. Der ønskes renovering/ et nyt lag pap. Bygningen er ca 9 kvm
Udskift teglrygning til flexbånd-løsning
Understrøgne rygningssten delvis ødelagt af stormen. 14 meter rygning 7,7 meter over jorden, 45 grader taghældning, skal fjernes og erstattes af rygning af moccatarvet Dantegl på ventilerede flexbånd Figaroll. Hvor hurtigt?. Pristilbud på totalpris og pris, hvis vi selv hjemkøber materialerne
Nyt tag på sommerhus
Vores sommerhus i Saksild skal have nyt tag. Huset er fra 1966. Alt undtagen tag, har vi selv ny renoveret. Husets længde er 10,8 m og bredde er 5,8 m. I hjørnet mod sydøst er der en overdækket terrasse på 4 x 2,9 m. Vi ønsker taget udskiftet og erstattet med nyt tag med sorte B6 bølgeplader. Over den overdække terrasse ønske øverste plader sorte og resten klare. Gamle tagplader og isolering skal udskiftes.
Tagpap tag
Sommerhus på 81 m2 med to små tilbygninger med eternittag skal skiftes til tagpap. En stålskorsten. Den ene tilbygning på 12 m2 med to skotrender, den anden i forlængelse på 8 m2. Taghældning ca 20 grader
nyt tag
Hej Vi overvejer at udskifte vores nuværende Decra tag, da overetagen er uisoleret. Vi ønsker derfor en pris på nyt tag samt isolering og undertag mv. Hvad er den billigste tagbelægning? Fiber cementplader? Det skal være rødt. Huset er 200 m2 i grundplan. På forhånd tak.
Tagrens af alger og gult mos
Sprøjtning med tagrens på taget af et 145 m2 70ér hus. Der er alger og gult mos. Er ikke klar over hvor stort taget er, men det er somsagt et typisk 70ér hus i et plan på 145 m2
Pålægning af ståltag ovenpå tagpap.
Pålægning af ståltag. Ca. 15 kvm fordelt på to flader. Taget skal lægges på gammelt tagpak og rygning skal rettes op. Tag plus skruer plus skumklodser er købt. Der mangler taglægter.
Nyt tag
Nyt tag på Alpevej 8, 8300 Odder: http://www.boliga.dk/bolig/1245417/alpevej_8_8300_odder
tag
condence under 10 år gammel ståltag. 68 km
Nyt tag
Tagpap på legehus
Nyt tagpap på legehus 134 cm. x 200 cm. Skal udføres med godkendte materialer.
Tagarbejde - Nyt Tag - Tagrenovering Odder
Nyt tage
Tagarbejde - Nyt Tag - Tagrenovering Odder
Tagarbejde - Nyt Tag - Tagrenovering Odder
Udlægning og brænding af tagpap på nyt skur på 6 m (længde) 2,7 M (dybde) = 16 m2 i alt. Taget vil være forberedt med 18mm krydsfiner pladder. Skuret står op imod murstensvæg i længderetning. Hældningen er ret lav på ca. 5 grader. Arbejdet inkluderer montering af tagpap og aluprofiler (ikke tagrende) Der er følgende profiler som skal medtages: * 2 x Aluprofil/vindskede på tagender på 2.7 meter * 1 x Aluprofil/tagfod ved nedløb til tagrende 6 meter * 1 x Aluprofil/facadeinddækning mod murstensvæg 6 meter Der søges en nogenlunde billig løsning da det er til et uisoleret skur, så evt. lavere kvalitet af tagpap eller lignende kan have interesse. Grundet lav hældning på 5 grader forventes nok en 2lags løsning.
Byggetilbud.dk ©