Modtag priser på tagdækning online, inden for 24 timer Tagdækkere i Middelfart byder på din opgave, og du sparer penge
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% i forhold til alm pris
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 306.291 andre danskere
Nem og sikker betaling med hos udvalgte leverandører
Nyeste bedømmelser
Usman skrev en bedømmelse af Malerfirmaet MV…
for opgaven Maler Taastrup
for opgaven Maler Taastrup
.
Christina skrev en bedømmelse af kkmvvs
for opgaven VVS Ølstykke
for opgaven VVS Ølstykke
Hurtig service - god pris. Resultatet er blevet rigtig godt
Jonas skrev en bedømmelse af Daniel Sanko
for opgaven Vinduer og døre Øst…
for opgaven Vinduer og døre Øst…
Vi har ikke fået udført opgaven endnu, men Daniel har været forbi, og han var bare en topfyr, så jeg er sikker på, det bliver rigtig godt.
jeffrey skrev en bedømmelse af BV Multibyg
for opgaven Maler Amager
for opgaven Maler Amager
Andy was great, total recommendation. Very flexible and most important, a top-notch paint job on my 95m apartment -- looks as good as new:)
Jette skrev en bedømmelse af Facade Midt
for opgaven Maler Kolding
for opgaven Maler Kolding
ja det gik godt
Vita skrev en bedømmelse af Nh Malerfirma
for opgaven Maler Ølstykke
for opgaven Maler Ølstykke
Ja
Bedste virksomheder
8.0
nr 1 i kategorien Murer
nr 1 i kategorien Murer
9.5
nr 1 i kategorien Tømrer
nr 1 i kategorien Tømrer
9.5
nr 1 i kategorien Elektriker
nr 1 i kategorien Elektriker
9.2
nr 2 i kategorien VVS
nr 2 i kategorien VVS
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Byggetilbud?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Virksomheder

EGERIS ApS, 55005500 MiddelfartFå et tilbud !
Tømrerfirmaet Thomas Bording Pedersen ApS, 55005500 MiddelfartFå et tilbud !
Rm-Blik V/ Rene Tyrrestrup Madsen, 55005500 MiddelfartFå et tilbud !
TC Blik og Facade, 55005500 MiddelfartFå et tilbud !
Fredericia Isolering ApS, 55005500 MiddelfartFå et tilbud !
Per Toft, 55005500 MiddelfartFå et tilbud !
Tømrermester Søren Bjerregaard, 55005500 MiddelfartFå et tilbud !
Tømrerfirma Fischer, 55005500 MiddelfartFå et tilbud !
Tømrerfirmaet Thomas Bording Pedersen ApS, 55005500 MiddelfartFå et tilbud !
PJ Entreprise, 55005500 MiddelfartFå et tilbud !

Tagdækker i Middelfart

Søger du en tagdækker i Middelfart, så kig med her. Vi har samlet de bedste firmaer fra Danmarks lokalområder, og de står klar til at give pris på din tagdækning. Bor du uden for Middelfart, kan du stadig bruge vores service til tagtilbud, da den er landsdækkende. Her finder du nemt en billig tagdækker Middelfart.

Tilbud på tagdækning Middelfart til nyt tag eller andet tagarbejde

Tagdækkere beskæftiger sig med diverse arbejder ved taget. Det kan være at lægge nyt tag eller blot at renovere det gamle. På siden her kan du få tilbud fra tagdækkere i Middelfart, uden det store bøvl og besvær. Skal du fx have lagt eternittag eller decratag, så kan du indtaste dine ønsker i job-formularen, hvorefter tagfirmaer vil byde på din opgave, kvit og frit. Du kan også hente tagtilbud på nyt tag eller andet tagarbejde. Det er ikke kun tagdækning Middelfart du kan få pris på, også andre byer er med.

Tagpriser og Tagdækning Middelfart

Tagdækning Middelfart priser får du de bedste af her. Priserne ligger oftest på 160-350 kr/timen, men gennem sites som denne kan prisen ofte handles ned. Vi sender din opgave i udbud, og opstiller tagfirmaernes priser så du let kan overskue dem. Du bestemmer selv om du vil acceptere en tagpris, eller om du synes de er for høje. Tagdækkerne kommer ikke nødvendigvis fra Middelfart, da man ofte opnår en bedre pris ved at vælge en udefrakommen.

Billig tagdækker Middelfart

Billig tagdækker Middelfart findes i dag online. Med smarte hjemmesider kan du blandt andet se tagdækkernes bedømmelser og anbefalinger fra andre brugere, og se billeder af det tagudskiftning de før har lavet. Dermed vælger du ikke bare den billigste, men også den mest kvalificerede tagdækker. Billig tagdækning findes muligvis i Middelfart, men vær opmærksom på, at man godt kan opnå besparelser ved at vælge et tilbud fra et firma fra en anden by. Dette især ved større opgaver såsom tagudhæng.

Eksempler

Tagarbejde (nyt tag, tagrenovering m.m.)
Opgavebeskrivelse 1=5500 Middelfart 30=Taget skal blot renoveres 32=Glaserede tagsten 33=Nedtagning af gammelt tag og pålægning af nye tagsten i højglans. Estimat over tagets kvadratmeter er ca 40 M2. 23=01-07/2012
Tagarbejde (nyt tag, tagrenovering m.m.)
Opgavebeskrivelse 1=5500 Middelfart 30=Taget skal blot renoveres 2=Tegl 14=Ja 13=Ja 16= 17= 18= 24=Ja 31=Nye spær i tagkonstruktion. Resten ordner jeg selv. 23=
Tagarbejde (nyt tag, tagrenovering m.m.)
Opgavebeskrivelse 1=5500 Middelfart 30=Der skal nyt tag på 32=Lertegl (alm rød tegl) 14=Ja 13=Nej 16=2 17=0 18=0 24=Ja 31=Vi ønsker tilbud på et nyt tegltag til vores kommende hus på 68 kvm i grundplan.
Hertil ønsker vi at:
- erstatte en gammel kvist med en ny med sprossevinduer.
- få pudset skorstenen
- nye zink tagrender og nedløb - gerne Plastmo retro.

Se billeder og plantegning her:
http://vibedesign.dk/nyt_tag/

Vi har selv mulighed for at rive det gamle tag ned og køre affald bort. 3=Vis billedet 4=Vis billedet 5=Vis billedet 2
Udskiftning af tag
Det gamle tegl skal af og nye teglsten skal på. Vi står for alle materialer og I vi skal blot have en pris på arbejdsløn.
Lægning af tag
Jeg skal have lagt 70 tagplader, 2 taghætter, 10 vinkel rygninger. samt lidt tilskæring som afslutning i gavl. Hele taget er på 100 tagplader, men ca. 1/3 er lagt. Vinkel rygningen Som skal på er på 20 grader, så heldningen på taget er ikke særlig stor. De gamle plader kan jeg selv køre væk. Alle materialer er bestilt og ligger på adressen.
Nyt tag til 70er parcel hus
Hej. Jeg skal til at købe et hus, som har brug for et nyt tag. Jeg leder derfor efter tilbud på et nyt tag. Jeg har forståelse for, at jeg først kan få et konkret tilbud, når i har lavet et tageftersyn. Dette kan dog først lade sig gøre, når jeg overtager huset d. 4/5. Imellem tiden være dejligt med en vurdering af, hvor meget opgaven ca. vil koste. Nedenstående er en beskrivelse af det nuværende tag og ønsker til opgaven. Information om nuværende tag: • 1 plan længehus med saddeltag (typisk 70er parcelhus) • 25 grader taghældning • 200 kvadratmeter tagareal (164 kvadratmeter beboelsesareal) • Eternitplader B7 (med asbest) • Ingen undertag • 4 ventilationshætter • 1 skorsten (er ikke i brug) • Tagrender i plastik • 100 mm isolering på loft Ønsker til opgaven: • Fjernelse og bortskafning af det nuværende tag • Nedrivning af skorsten, så den kommer under taget • Nyt tag med tagpap • Nye tagrender i zink • 200 mm ekstra efterisolering på loft
Tække tag
Det er et træ tag , der ikke er gjort færdig Pga sygdom og banken vil godt ha’ et overslag over hvad resten vil koste Mvh Kirsten Larsen Tårupvej 49 5500 Middelfart
Nyt tag og tagrender med integreret solceller eller nyt tag til solceller senere
Vi har købt hus fra 1979, Drejøvænget 47, 5500 Middelfart. Med bølgeeternit på i dag. Målet er, at vi SKAL have solceller , da vi skal have indsat luf/vand varmepumpe når vi flytter ind. Vi har kigget på Metrotile lightpower med integreret solceller- men kan ikke finde ud af om vi skal have et nyt ståltag ovenpå det gamle eternittag, eller vi skal have et nyt sort eternittag og så senere ligge solceller på. Der skal naturligvis samtidig efterisoleres jf. BR. og laves udvendige tagrender. Trods nuværende tag er 39 år gammelt, er det i fin stand og er nyligt afrenset og malet.
Byggetilbud.dk ©