Modtag priser på tagdækning online, inden for 24 timer Tagdækkere i Melby byder på din opgave, og du sparer penge
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% i forhold til alm pris
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 305.748 andre danskere
Nem og sikker betaling med hos udvalgte leverandører
Nyeste bedømmelser
Thomas skrev en bedømmelse af Pro-malerservice…
for opgaven Maler Hellerup
for opgaven Maler Hellerup
Gutterne fra Pro malerservice gjorde et fantastisk styk arbejde. Alt fra afdækning til udførelse af male arbejdet var yderst perfekt. Servicen fra deres projektleder Jakob var enorm god. Han var altid til stede og sørgede for at alt var som det skulle. Vi fik malet 326 kvm villa og alt var perfekt. Vi skal have malet facaden også men dog først til sommer og vi har allerede valgt at pro malerservice skal udføre det styk arbejde også. Fantastiske mennesker som fortjener alt godt med på vejen. KÆMPE ROS TIL JER!!!!
Lars skrev en bedømmelse af Murermester Stee…
for opgaven SKORSTEN
for opgaven SKORSTEN
Yderst tilfredsstillende
Helene skrev en bedømmelse af ABC Låse Esbjerg…
for opgaven Maler Vejle
for opgaven Maler Vejle
Rigtig godt
Steen skrev en bedømmelse af Fjordbyernes bro…
for opgaven Anlægsgartner Hedeh…
for opgaven Anlægsgartner Hedeh…
Godt udført arbejde - færdig før tid.
Anne-Marie skrev en bedømmelse af Kåres håndværk
for opgaven Tilpassede lister ti…
for opgaven Tilpassede lister ti…
Fint arbejde.
Jesper skrev en bedømmelse af NA VVS
for opgaven VVS Grenaa
for opgaven VVS Grenaa
Det blev rigtig godt - meget professionelt og Ahmad er en meget kundevenlig person. Prisen er kanon god i forhold til andre tilbud jeg har modtaget. Han kan stærkt anbefales og han bliver brugt fremover.
Bedste virksomheder
8.0
nr 1 i kategorien Murer
nr 1 i kategorien Murer
9.5
nr 1 i kategorien Tømrer
nr 1 i kategorien Tømrer
9.2
nr 1 i kategorien Elektriker
nr 1 i kategorien Elektriker
9.2
nr 2 i kategorien VVS
nr 2 i kategorien VVS
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Byggetilbud?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Virksomheder

Pierre's BLIK, 33703370 MelbyFå et tilbud !
Hviid Byg og Service, 33703370 MelbyFå et tilbud !

Tagdækker i Melby

Søger du en tagdækker i Melby, så kig med her. Vi har samlet de bedste firmaer fra Danmarks lokalområder, og de står klar til at give pris på din tagdækning. Bor du uden for Melby, kan du stadig bruge vores service til tagtilbud, da den er landsdækkende. Her finder du nemt en billig tagdækker Melby.

Tilbud på tagdækning Melby til nyt tag eller andet tagarbejde

Tagdækkere beskæftiger sig med diverse arbejder ved taget. Det kan være at lægge nyt tag eller blot at renovere det gamle. På siden her kan du få tilbud fra tagdækkere i Melby, uden det store bøvl og besvær. Skal du fx have lagt eternittag eller decratag, så kan du indtaste dine ønsker i job-formularen, hvorefter tagfirmaer vil byde på din opgave, kvit og frit. Du kan også hente tagtilbud på nyt tag eller andet tagarbejde. Det er ikke kun tagdækning Melby du kan få pris på, også andre byer er med.

Tagpriser og Tagdækning Melby

Tagdækning Melby priser får du de bedste af her. Priserne ligger oftest på 160-350 kr/timen, men gennem sites som denne kan prisen ofte handles ned. Vi sender din opgave i udbud, og opstiller tagfirmaernes priser så du let kan overskue dem. Du bestemmer selv om du vil acceptere en tagpris, eller om du synes de er for høje. Tagdækkerne kommer ikke nødvendigvis fra Melby, da man ofte opnår en bedre pris ved at vælge en udefrakommen.

Billig tagdækker Melby

Billig tagdækker Melby findes i dag online. Med smarte hjemmesider kan du blandt andet se tagdækkernes bedømmelser og anbefalinger fra andre brugere, og se billeder af det tagudskiftning de før har lavet. Dermed vælger du ikke bare den billigste, men også den mest kvalificerede tagdækker. Billig tagdækning findes muligvis i Melby, men vær opmærksom på, at man godt kan opnå besparelser ved at vælge et tilbud fra et firma fra en anden by. Dette især ved større opgaver såsom tagudhæng.

Eksempler

Tagarbejde (nyt tag, tagrenovering m.m.)
Opgavebeskrivelse 1=3370 Melby 30=Der skal nyt tag på 32=Eternit 14=Ja 13=Nej 16= 17= 18= 24=Ja 33=Jeg ønsker tilbud på at få lagt nyt eternit oven på mit gammel tagpaptag Sommerhuset er 51kvm og der ikke nogen skorsten eller udluftning på taget 23=
Nyt tag på lille sommerhus + diverse vindues/dør reparationer
Har brug for et nyt tag på et lille sommerhus. Sommerhuset er ca. 40m2 i grundplan. Det er udstyret med tag af Bitumen plader, der har overlevet sig selv. Umiddelbart lader det til at det originale tagpap tag ligger nedenunder pladerne. Vil gerne have lagt tagpap med listedækning og nye tagrender og nedløb i zink. eksisterende sternbrædder lader til at være relativt nye, men kan ikke vurdere om de skal skiftes også. Hver side af taget måler ca. 7,5 x 3,5 m og der er ca. 1 m. fald fra tagrygning til kant/tagrende. (Har ikke beregnet hældning i procent). Hvis du er tømrer/snedker er der også en bundramme i et vindue der skal skiftes, samt laves 2 fyldninger i terassedørene. (Pt. dækket med plader)
Udskiftning af tag
Vi har koebt sommerhus med paptag for et halvt aar siden og taget har nogle utaette steder. Jeg er derfor interesseret i at renovere elller udskifte taget. Taget har en haeldning og der findes i alt tre ''objekter'' paa taget (skorsten plus 2 ventilationsskakter). NB Telefonnummeret er et Hollandsk nummer, der skal vaelges +316 foran
Nyt tag på skur
Nyt tag på skur - 6 m2. I øjeblikket er der eternit (asbestfrit fra 1999), men det er utæt, og vi vil gerne have tagpap i stedet for. Skuret er bygget sammen med sommerhuset, men de 2 eternit tage er ikke bygget sammen. Skurets tag går ind under husets tag - se billeder.
Byggetilbud.dk ©