Modtag priser på tagdækning online, inden for 24 timer Tagdækkere i Lystrup byder på din opgave, og du sparer penge
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% i forhold til alm pris
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 305.755 andre danskere
Nem og sikker betaling med hos udvalgte leverandører
Nyeste bedømmelser
Thomas skrev en bedømmelse af Pro-malerservice…
for opgaven Maler Hellerup
for opgaven Maler Hellerup
Gutterne fra Pro malerservice gjorde et fantastisk styk arbejde. Alt fra afdækning til udførelse af male arbejdet var yderst perfekt. Servicen fra deres projektleder Jakob var enorm god. Han var altid til stede og sørgede for at alt var som det skulle. Vi fik malet 326 kvm villa og alt var perfekt. Vi skal have malet facaden også men dog først til sommer og vi har allerede valgt at pro malerservice skal udføre det styk arbejde også. Fantastiske mennesker som fortjener alt godt med på vejen. KÆMPE ROS TIL JER!!!!
Lars skrev en bedømmelse af Murermester Stee…
for opgaven SKORSTEN
for opgaven SKORSTEN
Yderst tilfredsstillende
Helene skrev en bedømmelse af ABC Låse Esbjerg…
for opgaven Maler Vejle
for opgaven Maler Vejle
Rigtig godt
Steen skrev en bedømmelse af Fjordbyernes bro…
for opgaven Anlægsgartner Hedeh…
for opgaven Anlægsgartner Hedeh…
Godt udført arbejde - færdig før tid.
Anne-Marie skrev en bedømmelse af Kåres håndværk
for opgaven Tilpassede lister ti…
for opgaven Tilpassede lister ti…
Fint arbejde.
Jesper skrev en bedømmelse af NA VVS
for opgaven VVS Grenaa
for opgaven VVS Grenaa
Det blev rigtig godt - meget professionelt og Ahmad er en meget kundevenlig person. Prisen er kanon god i forhold til andre tilbud jeg har modtaget. Han kan stærkt anbefales og han bliver brugt fremover.
Bedste virksomheder
8.0
nr 1 i kategorien Murer
nr 1 i kategorien Murer
9.5
nr 1 i kategorien Tømrer
nr 1 i kategorien Tømrer
9.2
nr 1 i kategorien Elektriker
nr 1 i kategorien Elektriker
9.2
nr 2 i kategorien VVS
nr 2 i kategorien VVS
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Byggetilbud?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Virksomheder

Ryborg Tømrer, 85208520 LystrupFå et tilbud !
Clausen Tømrer & Projektering, 85208520 LystrupFå et tilbud !
Nordic Construction, 85208520 LystrupFå et tilbud !

Tagdækker i Lystrup

Søger du en tagdækker i Lystrup, så kig med her. Vi har samlet de bedste firmaer fra Danmarks lokalområder, og de står klar til at give pris på din tagdækning. Bor du uden for Lystrup, kan du stadig bruge vores service til tagtilbud, da den er landsdækkende. Her finder du nemt en billig tagdækker Lystrup.

Tilbud på tagdækning Lystrup til nyt tag eller andet tagarbejde

Tagdækkere beskæftiger sig med diverse arbejder ved taget. Det kan være at lægge nyt tag eller blot at renovere det gamle. På siden her kan du få tilbud fra tagdækkere i Lystrup, uden det store bøvl og besvær. Skal du fx have lagt eternittag eller decratag, så kan du indtaste dine ønsker i job-formularen, hvorefter tagfirmaer vil byde på din opgave, kvit og frit. Du kan også hente tagtilbud på nyt tag eller andet tagarbejde. Det er ikke kun tagdækning Lystrup du kan få pris på, også andre byer er med.

Tagpriser og Tagdækning Lystrup

Tagdækning Lystrup priser får du de bedste af her. Priserne ligger oftest på 160-350 kr/timen, men gennem sites som denne kan prisen ofte handles ned. Vi sender din opgave i udbud, og opstiller tagfirmaernes priser så du let kan overskue dem. Du bestemmer selv om du vil acceptere en tagpris, eller om du synes de er for høje. Tagdækkerne kommer ikke nødvendigvis fra Lystrup, da man ofte opnår en bedre pris ved at vælge en udefrakommen.

Billig tagdækker Lystrup

Billig tagdækker Lystrup findes i dag online. Med smarte hjemmesider kan du blandt andet se tagdækkernes bedømmelser og anbefalinger fra andre brugere, og se billeder af det tagudskiftning de før har lavet. Dermed vælger du ikke bare den billigste, men også den mest kvalificerede tagdækker. Billig tagdækning findes muligvis i Lystrup, men vær opmærksom på, at man godt kan opnå besparelser ved at vælge et tilbud fra et firma fra en anden by. Dette især ved større opgaver såsom tagudhæng.

Eksempler

Tagarbejde (nyt tag, tagrenovering m.m.)
Opgavebeskrivelse 1=8520 Lystrup 30=Der skal nyt tag på 32=Eternit 33=Der er tale om en 140 kvadratmeter stor etplansvilla med nuværende eternittag, der skal skiftes ud med nyt eller evt. med betonteg. Samtidig skal der ske isolering og udskiftning af eksisterende tagrende, som skal være åben.
I tilbuddene ønsker jeg også et overslag over, hvad merudgiften vil være, ved et solcelleanlæg.l 23=28-12/2012
Tagpap på carport og redskabsrum
I forbindelse med udskiftning af tag på eksisterende carport og redskabsrum, der er bygget samme med huset, skal der brændes tagpap og monteres zink inddækning. Eksisternede zink-inddækning ved gavle forventes at kunne genanvendes, hvorimod zink-inddækning ved tagtagrende er nyt. ca. 12m. Taget er ca. 6 x 12 m med en hældning på ca. 7 grader - og der er under 3 meter fra jorden og op til taget. Underlaget for tagpappen vil være 25 mm tagbrædder. Arbejdet forventes udført umiddelbart efter Påsken.
hyllehaven 56 , 8520 lystrup
Rens og maling på 132 m2 tag 22,5 grades hældning tag ingen skot rander eller kviste,
Frostsprængte tegl på skorsten
Hej Vi har en skorsten med frostsprængte sten og ønsker at få udbedret denne. Udover udskiftning af frostsprængte sten og udbedringen af fuger, kender vi dog ikke omfanget af opgaven og er derfor interesseret i at høre om dette og ikke mindst prisen på sådan en opgave. Tak på forhånd
Byggetilbud.dk ©