Modtag priser på tagdækning online, inden for 24 timer Tagdækkere i Lyngby byder på din opgave, og du sparer penge
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% i forhold til alm pris
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 298.394 andre danskere
Nem og sikker betaling med hos udvalgte leverandører
Nyeste bedømmelser
Tina skrev en bedømmelse af Facade Midt
for opgaven Pudsning af Sokkel
for opgaven Pudsning af Sokkel
Fuld tilfredshed.
Jack skrev en bedømmelse af Facade Midt
for opgaven Fugning/Mursten
for opgaven Fugning/Mursten
Skulle have lavet fuger/mursten på vores hus, og fik tilbud fra Facade Midt. Kom i kontakt med Damian som er ejer af virksomheden, og det har kun været positivt. De skriver, hvis de bliver forsinket, hvilket er meget rart, da vi tidligere har oplevet håndværkere der bare bliver væk fra deres aftaler, men ikke Facade Midt. De møder op, og laver et rigtig flot stykke arbejde, samt oprydning efter sig, så man ikke kan se at de har været på ens grund. De tog sig endda tid til at se på husets mursten, fuger samt sokler og kom med anbefalinger til udbedringer af diverse ting, inden det udvikler sig - Bestemt ikke sidste gang at vi bruger Facade Midt til murer opgaver. Hurtige, dygtige, detalje orienteret, serviceminded og skarpe på prisen! * * * * * stjerner herfra, og ikke én mindre!
anja skrev en bedømmelse af Bygman ApS
for opgaven Totalrenovering Hol…
for opgaven Totalrenovering Hol…
Fint
Thomas skrev en bedømmelse af Glarmester Grupp…
for opgaven Glarmester Vanløse
for opgaven Glarmester Vanløse
Superfint resultat
Kaan skrev en bedømmelse af Farzad Moradi
for opgaven Maler Nørrebro
for opgaven Maler Nørrebro
Fik lavet et hjørne i mit køkken hvor der var en del skader. Farzad gav mig et tilbud og en super god pris samtidig med at han kunne starte med det samme. Derudover udviste han stor fleksibilitet ifm. betaling.
Thormod skrev en bedømmelse af Fjordbyernes bro…
for opgaven Brolægning Hvidovre
for opgaven Brolægning Hvidovre
Godt tilbud, flot arbejde, og alle aftaler overholdt.
Bedste virksomheder
9.5
nr 1 i kategorien Tømrer
nr 1 i kategorien Tømrer
8.8
nr 1 i kategorien VVS
nr 1 i kategorien VVS
8.6
nr 6 i kategorien Murer
nr 6 i kategorien Murer
9.5
nr 1 i kategorien Elektriker
nr 1 i kategorien Elektriker
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Byggetilbud?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Prøv vores søgefunktion med prislister for flyttefirmaer i Århus

Virksomheder

Murermester Lars Wetche, 28002800 Kongens LyngbyFå et tilbud !
TØMRER-SNEDKERFIRMAET JØRGEN SPANGE ApS, 28002800 Kongens LyngbyFå et tilbud !
Lyngby Tømrer & Snedker ApS, 28002800 Kongens LyngbyFå et tilbud !
Decra Tagekspert - Tømrermester Michael Østergård, 28002800 Kongens LyngbyFå et tilbud !
DANALIT IVS, 28002800 Kongens LyngbyFå et tilbud !
Christian BYG ApS, 28002800 Kongens LyngbyFå et tilbud !
M/R entreprise, 28002800 Kongens LyngbyFå et tilbud !
Caliskan R/H, 28002800 Kongens LyngbyFå et tilbud !
Tømrer & Snedkerfirmaet LOHSE aps, 28002800 Kongens LyngbyFå et tilbud !
Olivers entreprise, 28002800 Kongens LyngbyFå et tilbud !
Holst Entreprise A/S, 28002800 Kongens LyngbyFå et tilbud !
GO Entreprise ApS, 28002800 Kongens LyngbyFå et tilbud !
Hintze, 28002800 Kongens LyngbyFå et tilbud !
Balneo, 28002800 Kongens LyngbyFå et tilbud !
Dreiøe Entreprise, 28002800 Kongens LyngbyFå et tilbud !
Mbs Service, 28002800 Kongens LyngbyFå et tilbud !

Tagdækker i Lyngby

Søger du en tagdækker i Lyngby, så kig med her. Vi har samlet de bedste firmaer fra Danmarks lokalområder, og de står klar til at give pris på din tagdækning. Bor du uden for Lyngby, kan du stadig bruge vores service til tagtilbud, da den er landsdækkende. Her finder du nemt en billig tagdækker Lyngby.

Tilbud på tagdækning Lyngby til nyt tag eller andet tagarbejde

Tagdækkere beskæftiger sig med diverse arbejder ved taget. Det kan være at lægge nyt tag eller blot at renovere det gamle. På siden her kan du få tilbud fra tagdækkere i Lyngby, uden det store bøvl og besvær. Skal du fx have lagt eternittag eller decratag, så kan du indtaste dine ønsker i job-formularen, hvorefter tagfirmaer vil byde på din opgave, kvit og frit. Du kan også hente tagtilbud på nyt tag eller andet tagarbejde. Det er ikke kun tagdækning Lyngby du kan få pris på, også andre byer er med.

Tagpriser og Tagdækning Lyngby

Tagdækning Lyngby priser får du de bedste af her. Priserne ligger oftest på 160-350 kr/timen, men gennem sites som denne kan prisen ofte handles ned. Vi sender din opgave i udbud, og opstiller tagfirmaernes priser så du let kan overskue dem. Du bestemmer selv om du vil acceptere en tagpris, eller om du synes de er for høje. Tagdækkerne kommer ikke nødvendigvis fra Lyngby, da man ofte opnår en bedre pris ved at vælge en udefrakommen.

Billig tagdækker Lyngby

Billig tagdækker Lyngby findes i dag online. Med smarte hjemmesider kan du blandt andet se tagdækkernes bedømmelser og anbefalinger fra andre brugere, og se billeder af det tagudskiftning de før har lavet. Dermed vælger du ikke bare den billigste, men også den mest kvalificerede tagdækker. Billig tagdækning findes muligvis i Lyngby, men vær opmærksom på, at man godt kan opnå besparelser ved at vælge et tilbud fra et firma fra en anden by. Dette især ved større opgaver såsom tagudhæng.

Eksempler

Tagarbejde (nyt tag, tagrenovering m.m.)
Opgavebeskrivelse 1=2800 Kongens Lyngby 30=Taget skal blot renoveres 2=Tagpaptag 14=Nej 13=Nej 16= 17= 18= 24=Ja 2=Der er kommet en utæthed ved inddækning af ovenlysvindue. Der er skade på vindue og vindueskassen

Inddækningen skal repareres eller laves om. 3=Vis billedet 4=Vis billedet 5=Vis billedet 23=
Tagarbejde (nyt tag, tagrenovering m.m.)
Opgavebeskrivelse 1=2800 Kongens Lyngby 30=Der skal nyt tag på 2=Tagpaptag 14=Nej 13=Nej 16= 17= 18= 24=Ja 31=ekstisterende decra tag ca. 12o m2 udskiftes med tagtap/liste tæk 23=30-09/2010
Tagarbejde (nyt tag, tagrenovering m.m.)
Opgavebeskrivelse 1=2800 Kongens Lyngby 30=Taget skal blot renoveres 32=Tagpaptag 14=Nej 13=Nej 16= 17= 18=2-4 24=Ja 31=Opsætning af nyt ovenlys samt tilpasning til omkringliggende tag (tagpap).
Eksisterende ovenlys (glaspyramide) skal fjernes og erstattes af 2-4 nye ovenlys som følger tagrygggens hældning.
Nyt loft indendørs ændres til kip.
Se venligst vedlagte billeder. 3=Vis billedet 4=Vis billedet 5=Vis billedet 23=
Tagarbejde (nyt tag, tagrenovering m.m.)
Opgavebeskrivelse 1=2800 Kongens Lyngby 30=Der skal nyt tag på 32=Tagpaptag 14=Ja 13=Nej 16=0 17=0 18=0 24=Ja 33=Garage 25m2. exist tagpap dækket med onduline.
Tilbud på tagpap eller pladetag.
taget har hældning til 1 side. 23=27-04/2012
Nyt tagpap og isolering af lofttum
-Der skal nyt tagpap på taget hvortil der skal gives garanti. Der bedes specificeres om det nye tagpap lægges direkte ovenpå det gamle eller om det gamle tagpap fjernes først. -Tagrummet skal isoleres med gennemsnitlig 300mm. isolering som koldt tag med min. 50mm luft over isoleringen (Der er lidt hældning på taget som vil gøre isoleringshøjden forskellig). Info om taget: -Taget er 103m2 med fald mod øst. -Der er murkrone på de andre sider. -Der indænkning til 8 gennemførte ventiler (i samme ende af taget) og 1 stålskorsten. -Der er 1 ventil som skal blændes/fjernes. -Der er 1 muret skorsten som skal fjernes (1,5m over tag og ca. 0,5 under taget). -Se vedhæftede billeder af taget samt plantegning af huset hvor taget er den skraverede del.
Udskiftning af bølgeeternittag inkl. forøgelse af spærhøjde og efterisolering
Udskiftning af bølgeeternittag på et plans villa. 115m^2 grundplan (ca. 12m*8.3m+3.6m*4.2m) ca. 140m^2 tagflade. Taghældning ca. 20 grader. 2 skotrender. 1 hel skorstensindækning mod tag, 1/2 skorstensindækning mod tag, 1 faldstammeudluftning, 1 ventilationshætte. Der ønskes envidere: B6 bølgeeternitplader Spærforhøjelse og opretning og efterisolering med 100mm Forlængelse (40cm) af udhæng over 2 gavle. Nye vindskeder og stern 1 ekstra ventilationshætte zink/aluzink tagrender og nedløb
Svejsning af ca 20m2 tagpap
Påsvejsning af ca 20m2 tagpap. Ca 6 lbm inddækning ved tilstødende murværk. Ca 6/8 stk ventilationshætter(kiler/trekanter) Tagkonstruktion vil være udført. Underlag til pap udføres med rupløjede brædder. Tag vil envidere indeholde 3 stk vitral SkyVision ovenlysvinduer, 1x2m med ca 60 cm imellem. Har ide om at eksist. tagrende bibeholdes.
Udskiftning af 2 x kviste
Vi skal have udskiftet kviste på for og bagsiden af huset Kviste er på 1.sal, med 45 graders tegltag. Tilbud skal indeholde afmontering af de gamle, samt opsætning af de nye. NB. Vi leverer selv vinduer til projektet. Se vedhæftet billede for mål.
AFRENSNING AF GRØNLIGE SKIMMELBELGNINGER
afrensning af skimmelsvamp på murværk og tag (kun ca. 5 år gammelt)
renovering af tagryg
Teglstenene på tagryggen sidder ikke rigtig fast og de har rykket sig. Der er en konstruktionsfejl, således at der slipper sollys ind på undertaget. Tagryggen skal lægges om, så teglstenene sidder fast og så der ikke slipper sollys ind på undertaget (der skal muligvis bruges gratbånd til dette). Huset fra 1932 og er ca. 16 meter langt med høj rejsning på taget.
Nyt tag
nyt tag samt undertag hvor det skønnes nødvendigt. Herudover ståltagrender. Huset er en bungalow på 100 m2
Montering af kvist
klargøring af hul til kvist (kvist mål ca. 3 m bred. udvekslinger genmotering af kvist lukning udvendig af tag opstilling af stillads montering af gips på lofter og væg tag er decratag med skifertag under
Udskiftning af tagpap
Det drypper ned fra loftet efter skybrud. Hvad koster det at få udskiftet tagpap på et 13 m2 kolonihus. H/F Ermelund nr. 13 i Kgs. Lyngby. Huset har 30 graders kip og er bygget i 1972.
Udskiftning af to knækkede tagsten
Udskiftning af to knækkede tagsten, en på hver side. Huset er et rækkehus fra 1947. Den ene tagsten (på forsiden) er midt på taget, den anden lige ved skorstenen. Der skal derfor formentlig ligeledes repereres mørtel mellem ny tagsten og skorsten. Teglsten er understrøget, hvilket ønskes igen. Der er fri adgang til loftet via stige inde i huset. Jeg har to tagsten i reserve.
Eftersyn og vedligehold af tag på murermestervilla i Lyngby
Murermestervilla fra 1959, originalt tag (røde tegl). Tilbygning fra start 60'erne. Ønsker at få tilbud på vedligehold. Taget er i god stand og tæt, men trænger til eftersyn og tilbud på udbedring af evt slid, især ved sammenbygning mellem det originale hus og tilbygningen. Svært at beskrive opgaven uden at være fagmand, så jeg vil tro, at den bedste fremgangsmåde i første omgang er et møde hvor taget efterses - med deraf følgende tilbud på opgaven. mvh ingrid
Renovering/ understrygning af tag
Hej, Vi ønsker et tilbud på tagrenovering. Tagkonstruktion og -mål fremgår på vedhæftet billede.
Tagarbejde - Nyt Tag - Tagrenovering Kongens Lyngby
Udskiftning af to skotrender og skorstensinddækning. Et plans hus.
Tagarbejde - Nyt Tag - Tagrenovering Kongens Lyngby
Utæt omkring skorsten. Fugt trænger igennem til soveværelse. Evt fjerne skorstenen da den kun er koblet til naturgasfyr og ikke brændeovn.
Byggetilbud.dk ©