Modtag priser på tagdækning online, inden for 24 timer Tagdækkere i Lunderskov byder på din opgave, og du sparer penge
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% i forhold til alm pris
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 305.952 andre danskere
Nem og sikker betaling med hos udvalgte leverandører
Nyeste bedømmelser
Mikkel skrev en bedømmelse af Widriksen Entrep…
for opgaven Hus i Birkerød - div…
for opgaven Hus i Birkerød - div…
Morten har lavet et rigtig godt stykke arbejde, og er meget fair med sine priser. En ærlig håndværker, som også giver sin mening til kende, hvilket kun er med til at gøre arbejdet endnu bedre. Vil klart anbefale ham.
Mikkel skrev en bedømmelse af SFA EL & Teknik
for opgaven Elektriker Birkerød
for opgaven Elektriker Birkerød
Super godt arbejde af Simon og team. Vil klart anbefale dem.
Thomas skrev en bedømmelse af Pro-malerservice…
for opgaven Maler Hellerup
for opgaven Maler Hellerup
Gutterne fra Pro malerservice gjorde et fantastisk styk arbejde. Alt fra afdækning til udførelse af male arbejdet var yderst perfekt. Servicen fra deres projektleder Jakob var enorm god. Han var altid til stede og sørgede for at alt var som det skulle. Vi fik malet 326 kvm villa og alt var perfekt. Vi skal have malet facaden også men dog først til sommer og vi har allerede valgt at pro malerservice skal udføre det styk arbejde også. Fantastiske mennesker som fortjener alt godt med på vejen. KÆMPE ROS TIL JER!!!!
Lars skrev en bedømmelse af Murermester Stee…
for opgaven SKORSTEN
for opgaven SKORSTEN
Yderst tilfredsstillende
Helene skrev en bedømmelse af ABC Låse Esbjerg…
for opgaven Maler Vejle
for opgaven Maler Vejle
Rigtig godt
Steen skrev en bedømmelse af Fjordbyernes bro…
for opgaven Anlægsgartner Hedeh…
for opgaven Anlægsgartner Hedeh…
Godt udført arbejde - færdig før tid.
Bedste virksomheder
8.0
nr 1 i kategorien Murer
nr 1 i kategorien Murer
9.5
nr 1 i kategorien Tømrer
nr 1 i kategorien Tømrer
9.5
nr 1 i kategorien Elektriker
nr 1 i kategorien Elektriker
9.2
nr 2 i kategorien VVS
nr 2 i kategorien VVS
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Byggetilbud?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Virksomheder

FL Byg ApS, 66406640 LunderskovFå et tilbud !
Piihl & Søn ApS, 66406640 LunderskovFå et tilbud !

Tagdækker i Lunderskov

Søger du en tagdækker i Lunderskov, så kig med her. Vi har samlet de bedste firmaer fra Danmarks lokalområder, og de står klar til at give pris på din tagdækning. Bor du uden for Lunderskov, kan du stadig bruge vores service til tagtilbud, da den er landsdækkende. Her finder du nemt en billig tagdækker Lunderskov.

Tilbud på tagdækning Lunderskov til nyt tag eller andet tagarbejde

Tagdækkere beskæftiger sig med diverse arbejder ved taget. Det kan være at lægge nyt tag eller blot at renovere det gamle. På siden her kan du få tilbud fra tagdækkere i Lunderskov, uden det store bøvl og besvær. Skal du fx have lagt eternittag eller decratag, så kan du indtaste dine ønsker i job-formularen, hvorefter tagfirmaer vil byde på din opgave, kvit og frit. Du kan også hente tagtilbud på nyt tag eller andet tagarbejde. Det er ikke kun tagdækning Lunderskov du kan få pris på, også andre byer er med.

Tagpriser og Tagdækning Lunderskov

Tagdækning Lunderskov priser får du de bedste af her. Priserne ligger oftest på 160-350 kr/timen, men gennem sites som denne kan prisen ofte handles ned. Vi sender din opgave i udbud, og opstiller tagfirmaernes priser så du let kan overskue dem. Du bestemmer selv om du vil acceptere en tagpris, eller om du synes de er for høje. Tagdækkerne kommer ikke nødvendigvis fra Lunderskov, da man ofte opnår en bedre pris ved at vælge en udefrakommen.

Billig tagdækker Lunderskov

Billig tagdækker Lunderskov findes i dag online. Med smarte hjemmesider kan du blandt andet se tagdækkernes bedømmelser og anbefalinger fra andre brugere, og se billeder af det tagudskiftning de før har lavet. Dermed vælger du ikke bare den billigste, men også den mest kvalificerede tagdækker. Billig tagdækning findes muligvis i Lunderskov, men vær opmærksom på, at man godt kan opnå besparelser ved at vælge et tilbud fra et firma fra en anden by. Dette især ved større opgaver såsom tagudhæng.

Eksempler

Udskiftning af tag på udhus/garage
Jeg har en garage og et fyrrum, hvor der skal nyt tag. Hældningen er meget lille. Den ene side er 2x7 meter og den anden er 8x7 meter, da tagryggen ikke sidder i midten. Det er ikke nødvendigt med ovenlys. Det er bygget sammen med hovedhuset, som er cement-tagsten.
Udskiftning af tag på udhus/garage
Nyt tag på garage/udhus. 2x7 meter + 8x7 meter. Rygningen er ikke i midten, derfor er de 2 mål forskellige. Hovedhuset, som står i forlængelse af det har cement-tagsten. Det er ikke nødvendigt med ovenlys. Hældningen er meget lav.
Tagarbejde - Nyt Tag - Tagrenovering Lunderskov
vi har et tag vi skal ha tagpap på huset er 12 x 8 m. vi har idag plade på. vi ønsker os at få det gamle isolering af og 300 mm nyt på i sammen stund
Byggetilbud.dk ©