Modtag priser på tagdækning online, inden for 24 timer Tagdækkere i Liseleje byder på din opgave, og du sparer penge
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% i forhold til alm pris
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 316.700 andre danskere
Nem og sikker betaling med hos udvalgte leverandører
Nyeste bedømmelser
Joanna skrev en bedømmelse af Mbyg
for opgaven Isoleret skur på 16…
for opgaven Isoleret skur på 16…
Det hele er blevet så flot. Han overholder aftaler og informere super godt undervejs. Vil helt klart bruge Morten igen til andre opgaver.
Jimmy skrev en bedømmelse af NA VVS
for opgaven VVS Åbyhøj
for opgaven VVS Åbyhøj
Alting gik dom det skulle Super godt lavet Super sød og charmerende vvs'er
Steffen skrev en bedømmelse af Christoffer Hans…
for opgaven Elektriker Herlufma…
for opgaven Elektriker Herlufma…
Alt gik som aftalt :)
Rune skrev en bedømmelse af Villao Byg
for opgaven Maler Sorø
for opgaven Maler Sorø
Tilbudsfasen er forløbet gnidningsfrit og vi har nu indgået kontrakt.
Morten skrev en bedømmelse af Fjord-el
for opgaven Elektriker Nørresun…
for opgaven Elektriker Nørresun…
Kom som aftalt og har gjort fornuftig stykke arbejde
Michael skrev en bedømmelse af Gordon Paints
for opgaven Maler Vejle
for opgaven Maler Vejle
Super
Bedste virksomheder
9.7
nr 1 i kategorien Murer
nr 1 i kategorien Murer
9.8
nr 1 i kategorien VVS
nr 1 i kategorien VVS
9.1
nr 1 i kategorien Elektriker
nr 1 i kategorien Elektriker
9.4
nr 1 i kategorien Tømrer
nr 1 i kategorien Tømrer
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Byggetilbud?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Virksomheder

Sjællands Håndværker Service, 33603360 LiselejeFå et tilbud !
Ny-Tæk, 33603360 LiselejeFå et tilbud !
Tømrerfirmaet Jacob Randskov ApS, 33603360 LiselejeFå et tilbud !

Tagdækker i Liseleje

Søger du en tagdækker i Liseleje, så kig med her. Vi har samlet de bedste firmaer fra Danmarks lokalområder, og de står klar til at give pris på din tagdækning. Bor du uden for Liseleje, kan du stadig bruge vores service til tagtilbud, da den er landsdækkende. Her finder du nemt en billig tagdækker Liseleje.

Tilbud på tagdækning Liseleje til nyt tag eller andet tagarbejde

Tagdækkere beskæftiger sig med diverse arbejder ved taget. Det kan være at lægge nyt tag eller blot at renovere det gamle. På siden her kan du få tilbud fra tagdækkere i Liseleje, uden det store bøvl og besvær. Skal du fx have lagt eternittag eller decratag, så kan du indtaste dine ønsker i job-formularen, hvorefter tagfirmaer vil byde på din opgave, kvit og frit. Du kan også hente tagtilbud på nyt tag eller andet tagarbejde. Det er ikke kun tagdækning Liseleje du kan få pris på, også andre byer er med.

Tagpriser og Tagdækning Liseleje

Tagdækning Liseleje priser får du de bedste af her. Priserne ligger oftest på 160-350 kr/timen, men gennem sites som denne kan prisen ofte handles ned. Vi sender din opgave i udbud, og opstiller tagfirmaernes priser så du let kan overskue dem. Du bestemmer selv om du vil acceptere en tagpris, eller om du synes de er for høje. Tagdækkerne kommer ikke nødvendigvis fra Liseleje, da man ofte opnår en bedre pris ved at vælge en udefrakommen.

Billig tagdækker Liseleje

Billig tagdækker Liseleje findes i dag online. Med smarte hjemmesider kan du blandt andet se tagdækkernes bedømmelser og anbefalinger fra andre brugere, og se billeder af det tagudskiftning de før har lavet. Dermed vælger du ikke bare den billigste, men også den mest kvalificerede tagdækker. Billig tagdækning findes muligvis i Liseleje, men vær opmærksom på, at man godt kan opnå besparelser ved at vælge et tilbud fra et firma fra en anden by. Dette især ved større opgaver såsom tagudhæng.

Eksempler

Stormskade på mindre tag (tagpap)
Efter stormen i december har vi opdaget at der er skade på taget på gæstehuset i sommerhuset. Dette er meldt til forsikringen, der har givet ok til at indhente tilbud. Der er tagpap på huset. Vi kan ikke bedømme om der er skade på undertaget, men formoder ikke dette, da der hurtigt blev lavet tildækning af taget med pressening. Flere baner tagpap er revet løs fra taget og skal skiftes.mulighed også udskiftning af vindskeder. Umiddelbart er der tale om ca. 16-20 m2. Håber nogle vil hjælpe. Sommerhuset er beliggende i Liseleje.
utæt eternit - tag
der er kommet vand på emhætten i køkkenet. Taget er et eternittag. Der er vand, meget fugt på ca. 1-2 meter ad lægten.
Tagarbejde - Nyt Tag - Tagrenovering Liseleje
160 kvm hus skal have nyt tag..plus 20 kvm garage. 1 plan parcelhus Der ligger eternitplader på det nu ,fra år 1962. Ingen undertag nødvendigt. Vi er interesseret i tilbud med det hele samlet.
Tagarbejde - Nyt Tag - Tagrenovering Liseleje
Vores hus fra 1977 trænger nok til nyt tag. vi har haft lidt problemer med vand ved store regnskyld, omkring nogle Velux vinduer på 1st sal. vores hus er 1½ plan, med loft til kip på det meste af første sal. vi ønsker gerne en vurdering af omfanget ved at skifte tagpladerne og kigge isoleringen igennem ved samme omgang.
Tagarbejde - Nyt Tag - Tagrenovering Liseleje
Sommerhus i Liseleje med eternittag (1980), 45grader. Har 10cm gammel isolering (loft til kip). Der ønskes fjernelse af eternitplader og gammel isolering. 10 cm forhøjelse af spær og ny isolering 19,5 cm. Undertag og (ultra letvægtstegl Safir H-10 sort ædelengoberet). Desuden 3 nye Velux ovenlys 160 x 78cm, samt skiftning af gammel stålskorsten til brændeovn, til en ny. Nye tagrender ønskes. Taget er med 132 m2 tagflade, et T-tag med to karnapper ved dører. Der er 3 gamle Velux vindue som skal løftes og bibeholdes. Desuden et annex med 30 m2 tagflade, hvor der ikke skal isoleres. Jeg kan selv stå for indkøb af tagmaterialer, så du bedes give tilbud på arbejdsløn inklusiv stillads, presenning og bortførsel af det gamle tag
Byggetilbud.dk ©