Modtag priser på tagdækning online, inden for 24 timer Tagdækkere i Liseleje byder på din opgave, og du sparer penge
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% i forhold til alm pris
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 298.601 andre danskere
Nem og sikker betaling med hos udvalgte leverandører
Nyeste bedømmelser
Ulla skrev en bedømmelse af Den Bette Elektr…
for opgaven Elektriker Hjørring
for opgaven Elektriker Hjørring
Resultatet blev rigtigt fint og Brian/Den bette elektriker har leveret en flot service
Jonas skrev en bedømmelse af RM Malergruppen
for opgaven Maler Frederiksberg
for opgaven Maler Frederiksberg
Super nice firma. Gode folk, flinke folk. Kvalitetsarbejde for en overkommelig pris. Tapetet af, væv op, to gange maling på. Alt står snor lige. Jeg kan KUN anbefale RM - de er er til at tale med, service mindede og kreative når det er nødvendigt!
Morten skrev en bedømmelse af Malerfirmaet MV…
for opgaven Maler Greve
for opgaven Maler Greve
Godt arbejde, den bedste pris.
Lasse skrev en bedømmelse af Facade Midt
for opgaven Vælte en bærende mur…
for opgaven Vælte en bærende mur…
hurtig og fair pris
Thipan skrev en bedømmelse af Jonny Erik Meinc…
for opgaven Maler Østerbro
for opgaven Maler Østerbro
Fint og effektivt arbejde!
Lene skrev en bedømmelse af Hvids Tømrerfirm…
for opgaven Terrasse 60 m2 og sk…
for opgaven Terrasse 60 m2 og sk…
Yderst professionel i kommunikation, tilbudsafgivning, udførelse og ikke mindst resultat!
Bedste virksomheder
9.5
nr 1 i kategorien Tømrer
nr 1 i kategorien Tømrer
8.8
nr 1 i kategorien VVS
nr 1 i kategorien VVS
8.6
nr 6 i kategorien Murer
nr 6 i kategorien Murer
9.5
nr 1 i kategorien Elektriker
nr 1 i kategorien Elektriker
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Byggetilbud?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Prøv vores søgefunktion med prislister for flyttefirmaer i Århus

Virksomheder

Sjællands Håndværker Service, 33603360 LiselejeFå et tilbud !
Ny-Tæk, 33603360 LiselejeFå et tilbud !
Tømrerfirmaet Jacob Randskov ApS, 33603360 LiselejeFå et tilbud !

Tagdækker i Liseleje

Søger du en tagdækker i Liseleje, så kig med her. Vi har samlet de bedste firmaer fra Danmarks lokalområder, og de står klar til at give pris på din tagdækning. Bor du uden for Liseleje, kan du stadig bruge vores service til tagtilbud, da den er landsdækkende. Her finder du nemt en billig tagdækker Liseleje.

Tilbud på tagdækning Liseleje til nyt tag eller andet tagarbejde

Tagdækkere beskæftiger sig med diverse arbejder ved taget. Det kan være at lægge nyt tag eller blot at renovere det gamle. På siden her kan du få tilbud fra tagdækkere i Liseleje, uden det store bøvl og besvær. Skal du fx have lagt eternittag eller decratag, så kan du indtaste dine ønsker i job-formularen, hvorefter tagfirmaer vil byde på din opgave, kvit og frit. Du kan også hente tagtilbud på nyt tag eller andet tagarbejde. Det er ikke kun tagdækning Liseleje du kan få pris på, også andre byer er med.

Tagpriser og Tagdækning Liseleje

Tagdækning Liseleje priser får du de bedste af her. Priserne ligger oftest på 160-350 kr/timen, men gennem sites som denne kan prisen ofte handles ned. Vi sender din opgave i udbud, og opstiller tagfirmaernes priser så du let kan overskue dem. Du bestemmer selv om du vil acceptere en tagpris, eller om du synes de er for høje. Tagdækkerne kommer ikke nødvendigvis fra Liseleje, da man ofte opnår en bedre pris ved at vælge en udefrakommen.

Billig tagdækker Liseleje

Billig tagdækker Liseleje findes i dag online. Med smarte hjemmesider kan du blandt andet se tagdækkernes bedømmelser og anbefalinger fra andre brugere, og se billeder af det tagudskiftning de før har lavet. Dermed vælger du ikke bare den billigste, men også den mest kvalificerede tagdækker. Billig tagdækning findes muligvis i Liseleje, men vær opmærksom på, at man godt kan opnå besparelser ved at vælge et tilbud fra et firma fra en anden by. Dette især ved større opgaver såsom tagudhæng.

Eksempler

Stormskade på mindre tag (tagpap)
Efter stormen i december har vi opdaget at der er skade på taget på gæstehuset i sommerhuset. Dette er meldt til forsikringen, der har givet ok til at indhente tilbud. Der er tagpap på huset. Vi kan ikke bedømme om der er skade på undertaget, men formoder ikke dette, da der hurtigt blev lavet tildækning af taget med pressening. Flere baner tagpap er revet løs fra taget og skal skiftes.mulighed også udskiftning af vindskeder. Umiddelbart er der tale om ca. 16-20 m2. Håber nogle vil hjælpe. Sommerhuset er beliggende i Liseleje.
utæt eternit - tag
der er kommet vand på emhætten i køkkenet. Taget er et eternittag. Der er vand, meget fugt på ca. 1-2 meter ad lægten.
Tagarbejde - Nyt Tag - Tagrenovering Liseleje
160 kvm hus skal have nyt tag..plus 20 kvm garage. 1 plan parcelhus Der ligger eternitplader på det nu ,fra år 1962. Ingen undertag nødvendigt. Vi er interesseret i tilbud med det hele samlet.
Tagarbejde - Nyt Tag - Tagrenovering Liseleje
Vores hus fra 1977 trænger nok til nyt tag. vi har haft lidt problemer med vand ved store regnskyld, omkring nogle Velux vinduer på 1st sal. vores hus er 1½ plan, med loft til kip på det meste af første sal. vi ønsker gerne en vurdering af omfanget ved at skifte tagpladerne og kigge isoleringen igennem ved samme omgang.
Tagarbejde - Nyt Tag - Tagrenovering Liseleje
Sommerhus i Liseleje med eternittag (1980), 45grader. Har 10cm gammel isolering (loft til kip). Der ønskes fjernelse af eternitplader og gammel isolering. 10 cm forhøjelse af spær og ny isolering 19,5 cm. Undertag og (ultra letvægtstegl Safir H-10 sort ædelengoberet). Desuden 3 nye Velux ovenlys 160 x 78cm, samt skiftning af gammel stålskorsten til brændeovn, til en ny. Nye tagrender ønskes. Taget er med 132 m2 tagflade, et T-tag med to karnapper ved dører. Der er 3 gamle Velux vindue som skal løftes og bibeholdes. Desuden et annex med 30 m2 tagflade, hvor der ikke skal isoleres. Jeg kan selv stå for indkøb af tagmaterialer, så du bedes give tilbud på arbejdsløn inklusiv stillads, presenning og bortførsel af det gamle tag
Byggetilbud.dk ©