Modtag priser på tagdækning online, inden for 24 timer Tagdækkere i Klampenborg byder på din opgave, og du sparer penge
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% i forhold til alm pris
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 298.539 andre danskere
Nem og sikker betaling med hos udvalgte leverandører
Nyeste bedømmelser
Ulla skrev en bedømmelse af Den Bette Elektr…
for opgaven Elektriker Hjørring
for opgaven Elektriker Hjørring
Resultatet blev rigtigt fint og Brian/Den bette elektriker har leveret en flot service
Jonas skrev en bedømmelse af RM Malergruppen
for opgaven Maler Frederiksberg
for opgaven Maler Frederiksberg
Super nice firma. Gode folk, flinke folk. Kvalitetsarbejde for en overkommelig pris. Tapetet af, væv op, to gange maling på. Alt står snor lige. Jeg kan KUN anbefale RM - de er er til at tale med, service mindede og kreative når det er nødvendigt!
Morten skrev en bedømmelse af Malerfirmaet MV…
for opgaven Maler Greve
for opgaven Maler Greve
Godt arbejde, den bedste pris.
Lasse skrev en bedømmelse af Facade Midt
for opgaven Vælte en bærende mur…
for opgaven Vælte en bærende mur…
hurtig og fair pris
Thipan skrev en bedømmelse af Jonny Erik Meinc…
for opgaven Maler Østerbro
for opgaven Maler Østerbro
Fint og effektivt arbejde!
Lene skrev en bedømmelse af Hvids Tømrerfirm…
for opgaven Terrasse 60 m2 og sk…
for opgaven Terrasse 60 m2 og sk…
Yderst professionel i kommunikation, tilbudsafgivning, udførelse og ikke mindst resultat!
Bedste virksomheder
9.5
nr 1 i kategorien Tømrer
nr 1 i kategorien Tømrer
8.8
nr 1 i kategorien VVS
nr 1 i kategorien VVS
8.6
nr 6 i kategorien Murer
nr 6 i kategorien Murer
9.5
nr 1 i kategorien Elektriker
nr 1 i kategorien Elektriker
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Byggetilbud?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Tagdækker i Klampenborg

Søger du en tagdækker i Klampenborg, så kig med her. Vi har samlet de bedste firmaer fra Danmarks lokalområder, og de står klar til at give pris på din tagdækning. Bor du uden for Klampenborg, kan du stadig bruge vores service til tagtilbud, da den er landsdækkende. Her finder du nemt en billig tagdækker Klampenborg.

Tilbud på tagdækning Klampenborg til nyt tag eller andet tagarbejde

Tagdækkere beskæftiger sig med diverse arbejder ved taget. Det kan være at lægge nyt tag eller blot at renovere det gamle. På siden her kan du få tilbud fra tagdækkere i Klampenborg, uden det store bøvl og besvær. Skal du fx have lagt eternittag eller decratag, så kan du indtaste dine ønsker i job-formularen, hvorefter tagfirmaer vil byde på din opgave, kvit og frit. Du kan også hente tagtilbud på nyt tag eller andet tagarbejde. Det er ikke kun tagdækning Klampenborg du kan få pris på, også andre byer er med.

Tagpriser og Tagdækning Klampenborg

Tagdækning Klampenborg priser får du de bedste af her. Priserne ligger oftest på 160-350 kr/timen, men gennem sites som denne kan prisen ofte handles ned. Vi sender din opgave i udbud, og opstiller tagfirmaernes priser så du let kan overskue dem. Du bestemmer selv om du vil acceptere en tagpris, eller om du synes de er for høje. Tagdækkerne kommer ikke nødvendigvis fra Klampenborg, da man ofte opnår en bedre pris ved at vælge en udefrakommen.

Billig tagdækker Klampenborg

Billig tagdækker Klampenborg findes i dag online. Med smarte hjemmesider kan du blandt andet se tagdækkernes bedømmelser og anbefalinger fra andre brugere, og se billeder af det tagudskiftning de før har lavet. Dermed vælger du ikke bare den billigste, men også den mest kvalificerede tagdækker. Billig tagdækning findes muligvis i Klampenborg, men vær opmærksom på, at man godt kan opnå besparelser ved at vælge et tilbud fra et firma fra en anden by. Dette især ved større opgaver såsom tagudhæng.

Eksempler

Tagarbejde (nyt tag, tagrenovering m.m.)
Opgavebeskrivelse 1=2930 Klampenborg 30=Taget skal blot renoveres 32=Tagpaptag 14=Nej 13=Nej 16=0 17=0 18=0 24=Ja 33=Gammelt pap aftages og nyt pap lægges på.
Nye vindskeder med zink-inddækning.
Ingen vinduer i taget.
I alt ca 60 m2.
Hældning ca 27 grader 23=
Tagkonstruktion
Tagbelægning/rygning Flere tagsten, især på grat og rygning, har småskår og hakker. Enkelte tagsten ligger ikke helt lige (mindre skævhed/vipper op). Der kan forekomme tagsten med overfladiske revner. Note: Løbende reparation/vedligeholdelse (udskiftning af defekte tagsten) må påregnes. Grat- og rygningsmørtel er generelt begyndende nedslidt/udtjent – fremstår med porøse overflader og flere steder er der revner/løshed samt manglende mørtel. Note: Det vurderes, at der er risiko for vandindtrængning/opfugtning af underliggende træværk. På grat mod sydøst mangler der en tagsten. Note: Der er risiko for utætheder/vandnedtrængning i underliggende konstruktioner. Tagbelægningen (fiberarmeret skifer) på vindfang over indgangsparti mod nord er begyndende nedslidt/udtjent – tagpladerne fremstår med overfladiske forvitringer og porøse kanter. Der er en del mosbegroninger på tagfladen. Note: Tagbelægningen har begrænset restlevetid. Skotrender/inddækninger Inddækninger ved og omkring ovenlysvinduer, kviste og taggennemføringer er af ældre dato – begyndende nedslidte/udtjente. Note: Det anbefales, at lade en fagmand gennemgå inddækningerne. Beklædning i skotrender fremstår med overfladisk anløb. Note: Det vurderes, at der er tale om overfladisk anløb – skal holdes under observation. Kviste Kviste (træværk) fremstår især mod øst med nedslidste/fugtpåvirkede overflader (manglende vedligeholdelse). Der kan forekomme lidt mørt/overfladisk begyndende blødt træ. Note: Reparation må påregnes – udskiftning af defekt træværk og overfladebehandling. Spær og lægter Spær og lægter samt træunderlag ved skotrender har stedvis gamle fugtskjolder. Note: Det vurderes, at der er tale om gamle fugtskjolder, idet der ikke er målt forhøjet fugtighed. Undertage og understrygning Understrygningsmørtel er stedvis porøs og har en del smårevner. Enkelte steder er der lidt manglende mørtel (småhuller/lysindfald). Note: Det vurderes, at der kan forekomme lettere vandindtrægning/fygesne ved særlige vejrforhold – skal holdes under observation (forholdet er helt normalt). Isolering Isolering i loftrum er nedslidt/udtjent (henligger uensartet og nedtrådt). Andet loftlem Loftlem er uisoleret og ikke tætsluttende. Note: Forholdet medfører risiko for, at den varme luft fra boligen trænger op i loftrummet og kondenserer. Dette kan medføre forhøjet fugtighed i loftrum og dermed skimmelvækst. Der bør foretages tætning og efterisolering af loftlem – det kunne ved besigtigelsen ikke konstateres tegn på forhøjet fugtighed eller skimmelvækst i loftrum. Bemærkninger til skorsten På indvendige side af skorsten i loftrum er der en del revnedannelser og sodafsmitninger. Note: Det vurderes, at der er tale om aktiv sodudtræk. Revnerne kan medføre røgudsivning. Tekst fra forsynsrapport.
Reparation af tegltag
Reparation af tegltag på en kvist. Taget gennemgås og repareres for utætheder. Besigtigelse er nødvendig. Udføres snarest muligt.
Byggetilbud.dk ©